حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
دروغگوئی شورای هماهنگی راه سبز

August 24, 2011

چهارشنبه 2 شهریور 2570 = August 24, 2011

حسن داعی - کیوان کابلی حسن داعی
 

همزمان با فرارسیدن مراسم ارتجاعی و ضد ایرانی "روز قدس"، شورای هماهنگی راه سبز امید که خود را سخنگوی جنبش مردم ایران معرفی میکند، در تلاش برای رونق بخشیدن به این نمایش ورشکسته، به یک دروغگوئی جدید متوسل شده است. سال گذشته نیز محسن کدیور در مقابل میلیونها بیننده تلویزیونی به وارونه کردن شعار مردم پرداخت و گفت که تظاهر کنندگان ایرانی در خیابانها فریاد میزدند "هم غزه هم لبنان، جانم فدای ایران".

شورای هماهنگی راه سبز در همین راستا و برای زنده نگاه داشتن روز قدس، ضمن دعوت از مردم برای بزرگداشت آن، از اعتبار آیت الله منتظری خرج کرده و مدعی شده است که این مراسم واپسگرایانه به ابتکار ایشان و برای دفاع از مردم فلسطین براه افتاده است. بیانیه جدید شورا میگوید: «بار دیگر در آستانه‌ی واپسین جمعه‌ی ماه مبارک رمضان و بزرگداشت روز قدس قرار داریم؛ روزی که به پیشنهاد مرحوم آیت الله العظمی منتظری، نماد همدردی با مردم مظلوم فلسطین گشت.»

مراسم ارتجاعی "روز قدس" یعنی تغییر روز ملی فلسطینیان از "کرامه" به آخرین جمعه ماه رمضان، پیشنهاد ابراهیم یزدی وزیر خارجه دولت موقت به روح الله خمینی بود و وی نیز دو دستی آنرا قاپید تا جنبش ملی فلسطین را به نهضتی اسلامی تبدیل کند تا زمینه های ایجاد و رشد جریانات واپسگرا در فلسطین و همچنین در سراسر منطقه را فراهم نماید. مراسم قدس بخشی از استراتژی عمومی خمینی و حواریون وی برای مصادره جنبش فلسطین و صدور ارتجاع اسلامی به منطقه بود.

بخشی از مصاحبه ابراهیم یزدی با روزنامه عصر آزادگان سال 1378 را در پایان این مقاله آورده ام تا خوانندگان با دلائل راه اندازی مراسم قدس آشنا شده و دروغگوئی شورای هماهنگی راه سبز نیز روشن گردد.

اما نکته مهم دیگری که در بیانیه شورای هماهنگی راه سبز به چشم میخورد، همدردی ریاکارانه آنان با مردم سوریه است. مسئولان این شورا بهتر از هر کس میدانند که طی سه دهه گذشته، همه جناحهای رژیم ایران، تحت عناوینی مثل "اصلاح طلب" و "اصولگرا"، همواره مجری سیاست خارجی حکومت، یعنی صدور واپسگرائی در منطقه بوده اند که در مرکز آن، حمایت از دیکتاتور سوریه و حزب الله لبنان قرار داشته است. بنابراین، همه جناحهای حکومت ایران شریک مستقیم جنایات خانواده "اسد" و حزب الله لبنان بوده و هستند.

"اصلاح طلبان" حکومتی که اکنون در شورای هماهنگی راه سبز حضور دارند، چه هنگام صدارت میرحسین موسوی، چه در زمان رفسنجانی و چه در دوران خاتمی، با حضور در بالاترین نهادهای حکومتی مثل سپاه، وزارت اطلاعات و وزارت خارجه، در همکاری تنگاتنگ با دیکتاتور سوریه، در راه اندازی شبکه های ترور حزب الله، شبکه های مالی و تسلیحاتی کمک به گروههای تروریستی در فلسطین، گروگانگیری شهروندان دیگر کشورها در لبنان، بمب گذاری در سراسر جهان، ترور مخالفان ایرانی در خارج از کشور و .... دست داشته اند.

بعنوان مثال، علی اکبر محتشمی پور که اکنون از سران "اصلاح طلب" حکومتی در ایران است سالها سفیر رژیم ایران در سوریه بود و در راه اندازی و رشد حزب الله، و همچنین بخشش سرمایه های کشور به دیکتاتور سوریه و در نتیجه سرکوب مردم این کشور شخصا نقش درجه اول داشته است که البته ایشان تنها یک نمونه از صدها "اصلاح طلبی" است که سیستم مافیایی صدور ارتجاع رژیم در منطقه را مدیریت کرده اند.

بنابراین، مسئولین شورای هماهنگی راه سبز، بجای دلسوزی فرصت طلبانه برای مردم سوریه و تلاش برای سوء استفاده از جنبش مردمی در این کشور، بهتر است همین فردا یک مصاحبه مطبوعاتی برگزار کنند و ضمن تبری جوئی از سیاست های ضد ایرانی رژیم ایران در منطقه طی سی سال گذشته، تمام همکاری های خود و دیگر جناحهای رژیم ایران با سوریه و حزب الله برای آدم ربائی، بمب گذاری و ترور در خاورمیانه و در سراسر جهان را افشا کنند تا بدین ترتیب، ضمن ادای دین دیرهنگام نسبت به مردم سوریه، لبنان، فلسطین و ایران ، از آنان طلب بخشش نمایند.

مردم ایران سالهاست که به عبث، از جناح موسوم به اصلاح طلب درخواست روشنگری در باره جنایات دوره خمینی منجمله قتل عام زندانیان سیاسی در دهه شصت را داشته اند. تقاضای روشنگری در باره شبکه های ترور خارج از کشور و همچنین تلاش های پنهان حکومت برای دستیابی به سلاح هسته ای نیز بی پاسخ مانده است. شاید وقت آن رسیده است تا این اصلاح طلبان حکومتی، با افشای گوشه ای از همکاری رژیم ایران در جنایات بشار اسد و حزب الله لبنان و افشای شبکه های تروریستی بین المللی، به رهائی مردم این کشورها از چنگال استبداد و ارتجاع کمک کنند.

بخشی از مقاله ابراهیم یزدی در مورد راه اندازی روز قدس تحت عنوان: " قدس شريف و صلح خاورميانه" چاپ شده در روزنامه عصرآزادگان، شماره 70، مورخ 12 دى‏ماه 1378:

«علاقه معنوى و حساسيت عمومى مسلمانان نسبت به فاجعه فلسطين، دو دليل عمده دارد. اول ظلم و ستم بى‏حساب و بى‏سابقه بر فلسطينيان و دوم قدس شريف قبله اول مسلمانان.... همين تعلق خاطر به قدس شريف بود كه موجب اعلام آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به عنوان روز قدس گرديد. تا قبل از انقلاب اسلامى 1357 ايران، يكى از روزهاى ماه اكتبر ميلادى به عنوان روز جهانى فلسطين از طرف اتحاديه عرب و سازمان‏هاى مختلف عربى اعلام شده بود. اين روز به خاطر زنده نگهداشتن و بزرگداشت پيروزى نظامى نيروهاى مسلح فلسطينى الفتح و سايرين، در نبردى سنگين با ارتش اسرائيل در منطقه كرامه (ارتفاعات اردن در نزديكى مرزهاى سرزمين اشغالى) معروف به "معركه كرامه" شده بود كه طى آن ارتش اسرائيل تلفات سنگينى را متحمل شد، نامگذارى شده بود. اما على‏رغم اهميت "معركه كرامه" كشورهاى عربى و ساير مسلمانان از اين روز استقبال چندانى نكردند.

بعد از انقلاب هنگامى كه در دولت شادروان مهندس بازرگان مسئوليت وزارت امور خارجه را پذيرفتم، براساس نگرش‏هاى بنيادى و اولويت‏هاى ملى، روابط رسمى ميان دولت ايران با ساف در سطح دولت فلسطين برقرار شد. اما اين را كافى نمى‏دانستيم و ضرورى بود كه گامى جدى براى جهانى كردن مسئله قدس در ميان همه مسلمان برداشته شود. بنابراين طرحى براى اعلام روز قدس در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان تهيه شد. ....چند روز قبل از ماه رمضان آن سال (1399 برابر با دوم مرداد 1358) در ديدار هفتگى‏ام با رهبر فقيد انقلاب، طرح روز قدس را با ايشان مطرح و اعلام آن را به ايشان پيشنهاد كردم. ايشان به شدت از آن استقبال كردند و از من خواستند تا مطالب را تدوين و در اواسط ماه رمضان به ايشان بدهم تا طى بيانيه‏اى آن را اعلام كنند. در وزارت امور خارجه در يك جلسه مشورتى با معاونان خود، آقايان دكتر كمال خرازى و دكتر على صادقى تهرانى، مسئله بررسى و مطالب تدوين و در اختيار امام قرار داده شد و چند روز بعد امام بيانيه خود را صادر كردند و به اين ترتيب اولين روز جهانى قدس در جمعه 23 رمضان آن سال برابر با 21 مرداد 1358 با شكوه فراوان در تهران و شهرستان‏ها و برخى از كشورهاى عربى و اسلامى برگزار شد. از آن پس اين مراسم همه ساله در اكثر كشورهاى اسلامى برگزار مى‏شود.

مهمترين و مشكل‏ترين موضوع فلسطين، مبهم بودن سرنوشت قدس است. چرا كه اعراب و فلسطينى‏ها مى‏توانند در مورد سرزمين‏هاى خود، مستقل از ساير كشورهاى عربى يا اسلامى تصميم بگيرند. اما قدس شريف تنها به اعراب و فلسطينى‏ها تعلق ندارد بلكه متعلق به همه مسلمانان است و آنان نمى‏توانند يك جانبه درباره آن مذاكره كنند و تصميم بگيرند. دولت ايران كه اكنون رياست كنفرانس اسلامى را برعهده دارد مى‏تواند و بايد با استفاده از امكانات فراوانى كه در اختيار دارد، آينده قدس شريف را، نه در چارچوب روابط اعراب و اسرائيل، بلكه در سطوح مسلمانان جهان مطرح سازد و به طور فعال طرح‏هايى براى حل مسئله و پايان دادن به اشغال قدس شريف ارائه كند.»


در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده می‏تواند با نظرگاه‏های حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) هم‏خوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهی‏رسانی و احترام به نظرگاه‏های دیگراندیشان می‏باشند.


---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites