رژیم واپسگرای حاکم بر ایران، نگران از گسترش موج تحرکات آزادیخواهانه در منطقه، تاکتیک شناختهشدۀ «فرار به جلو» را برای مقابله برگزیده است. شعار این ضد حمله «بیداری اسلامی» است و باوراندن یک دروغ آشکار که مبدأ این تحرکات همانا انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی است و رژیم برآمده از آن.
بهعبارت دیگر، مردم اگر در تونس و مصر و لیبی شوریدند و حاکمان مستبد را از مسند قدرت بهزیر کشیدند، هدف دیگری نداشتند جز برقراری حکومت اسلامی بهتقلید از نظام حاکم بر ایران.
پس، بر روی «بهار عرب» که امروز در سراسر جهان خیزشهای منطقه را با آن توصیف میکنند و بدین صفت میشناسند باید خط کشید و گفت بیداری اسلامی!
در ایران، انقلابی که راه بهسوی آزادی و دموکراسی میجست با همین حقّه، و استفادۀ ابزاری از دین و مذهب مصادره شد، حال نوبت مصادرۀ انقلاب اعراب است.
حتی اخوانالمسلمون مصر و جماعات مشابه آن چنین ادعایی ندارند و در هیچ کدام از کشورهایی که دستخوش تحرکات و تحولات انقلابی قرار گرفتهاند سخنی جز طلب آزادی و رهایی از استبداد و اختناق در میان نیست. کمترین خطری متوجه اسلام نبوده و کمترین محدودیتی برای مسلمانان وجود نداشته است که جامعه را بهخشم آورد و مردم را به طغیان وادارد و خواستار برقراری حکومت شرعی شوند.
سخنانی که در «اولین همایش بیداری اسلامی» بر زبان سخنرانان جاری شد، همه نشان از آن داشت که یک «ارکستراسیون» سیاسی ـ تبلیغاتی با هدف مصون داشتن نظام حاکم بر ایران از موج فزایندۀ آزادیخواهی و منحرف ساختن این موج در سایر کشورهای منطقه، تدارک دیده شده است. در اواخر شهریورماه قرار است گروهی از همگنان عرب خود را نیز در تهران گردآورند و با تشکیل «همایش بینالمللی» آنها را برای شرّ بهپا کردن و مصادرۀ انقلاب کشورهایشان آموزش دهند.
آری، راه و روشی که در ایران تجربه شد بهترین شیوۀ مصادرۀ انقلاب و پدید آوردن نوزادی کریهالمنظر از شکم آن است.
«آیتالله» سید احمد خاتمی، امامجمعه موقت تهران در همایش کذایی میگوید «خاورمیانه جدید با حاکمیت دین و حاکمیت اسلام در حال شکلگیری است. بیداری اسلامی شکل گرفته است و مسلمانان مبارز به صحنه آمدهاند. برای این که بتوانند در این راه مقدس بهنتیجه برسند، جا دارد از تجربیات قبل از انقلاب ما استفاده کنند و آسیبها و موفقیتهای ما را ببینند».
برعکس، مسلمانان مبارز اگر به تجربیات بعد از انقلاب اسلامی در ایران توجه کنند و از آن بیاموزند، در دامی که ملایان حاکم بر سر راهشان گستردهاند نخواهند افتاد. هرگاه باور بداریم که «بهار عرب» با این هدف و با این آرزو آغاز شده است که تابستانی خشک و سوزان بهدنبال بیاورد و شکوفههای نورس آزادی و دموکراسی را بر سر درختهای تازهجانگرفته بخشکاند، آری، درآنصورت باید انقلاب اسلامی ایران را الگو قرار داد و در نهایت امر، با «نایب امام زمان» بیعت کرد.
سخنانی از این قبیل وقتی بر زبان چند ملای منبری جاری میشود قابل اعتنا نیست، و حتی قابل توجیه است. اگر انقلاب ایران در چنین مسیری نیفتاده بود چنین عناصری به نان و نوا نمیرسیدند و جایشان همچنان در خانۀ محقری بود و چشمشان به دست این و آن. شرمآوراست وقتی همین سخنان را از زبان اشخاصی چون دکتر علی اکبر ولایتی، پزشک تحصیلکردۀ آمریکا میشنویم که ناسلامتی، چندی نیز در مقام وزیر امور خارجه با جامعۀ جهانی در تماس بوده و چیزکی از فنون دیپلماسی آموخته و امروز، بهعنوان «مشاور امور بینالملل مقام معظم رهبری» در همایش مورد بحث میگوید «از گذشته تمام کسانی که در حوزۀ بیداری اسلامی کار میکردند بنای هدفشان، تأسیس حکومت اسلامی بود. بهعبارتی دیگر پایۀ مردمسالاری دینی بازگشت به ارزشهای اسلامی است که برای رسیدن به آن چارهای جز تأسیس حکومت اسلامی وجود ندارد. طبق آموزههای تشیّع، حکومت باید الهی و توسط فقیه معصوم و جامعالشرایطی برای پیاده کردن اندیشههای الهی اداره شود که از دویست سال قبل علما و مردم ایران برای رسیدن به چنین حکومتی مبارزات بسیاری کردهاند که در نهایت، پرچم را امام (ره) بهعنوان رهبر برجستهای که در تاریخ علمای شیعه نظیر او وجود نداشت در دست گرفت و حکومت اسلامی را در ایران پیادهسازی کردند».
در این جملات ترکیبیافته از مجعولات و تملقات، اگر یک کلمه صحیح وجود داشته باشد همانا «پیادهسازی» است. لازمۀ ساختن، سوار کردن اجزاء موتور مورد نظر است و عمل «پیادهسازی» وقتی صورت میگیرد که بخواهند آن را اسقاط کنند. خدمتی که کارگزاران رژیم فقاهتی به اسلام کردهاند همانا «پیادهسازی» است!
در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده میتواند با نظرگاههای حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) همخوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهیرسانی و احترام به نظرگاههای دیگراندیشان میباشند.
---------------------------
نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟
از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.
---------------------------
ايرانی
متاسفانه پاسخ این پرسش سخت کوتاه و دردناک است, همان صیغه ای که پس از انقلاب میان قدرت ابله پرور روحانیت! با قدرت سیاسی خوانده شد و شد آنچه نباید می شد. جناب احرار, دولت 37 روزه مرحوم بختیار از خاطر مبارکتان رفته است؟ اوضاع کنونی مصر همان دوره دولت بختیار و کمی پس از انقلاب است. اخوان المسلمین تروریست ده ها سال است در مصر ریشه دارد, تا فراموش نکردم به آن قاتل تروریست هرجایی مسلمان! که نامش به خیابانی از تهران چسبیده است , لعنت ابدی بفرستم و آرزو کنم به زودی نام این خیابان را به انورسادات تغییر دهیم. شوربختانه پس از سرکوبی این جماعت تروریست در ابتدای دهه 90 میلادی, آنها به زیر زمین ها پناه بردند. پس از آن شروع به فعالیتهای عام المنعه اجتماعی نموده و گروه های کثیری از مردم را طی سالیان با وام های اسلامی و انواع و اقسام حمایت های مالی دیگر به خود جذب نمودند. پولش را از کجا می آوردند؟ پرسش جالبی است. بزودی خواهید دید که خمینیشان از قم بازگشته, از حالت یک طلبیم! خارج شده و مصر را به همان سمت هدایت خواهد نمود که خمینی ایران را هدایت کرد. کلید پاسخ به پرسش مقاله جلیله فوق مطالعه دقیق وقایع سال های 1356 تا 1358 شمسی در ایران خودمان می باشد. زمانی راه حل آمریکا برای مبارزه با کمونیزم بنیاد گرایی اسلامی بود و برایش کمربند سبز می آراست و امروز راه حلش برای مبارزه با روشنفکران ملی گرا, اسلام دموکراتیک! است. اینها با هم تضاد دارند؟ مگر سالها جمهوری اسلامی را به این ملک آخوند زده قالب نکردند, این هم مانند همان به قامت ملتهای منطقه دوخته خواهد شد.
پاینده ایران
September 11, 2011 03:36:59 PM
---------------------------
|