حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
گاهی هم ندانستن حق مردم است!

September 18, 2011

یک شنبه 27 شهریور 2570 = September 18, 2011

احمد احرار کیهان
 

«شهید مظلوم» شیخ فضل‌الله نوری همین که با فراست ذاتی احساس کرد انقلاب مشروطه در مسیر انحرافی قرار گرفته است و به سمت کفر و ضلالت می‌رود، مسلمین را نداد در داد و گفت «از آنجا که نظامنامۀ اساسی (قانون اساسی) را به مأخذ قانون‌های خارج از مذهب (اقتباس از قوانین فرنگ) نوشته‌اند، باید تصرفات و تصحیحات و اصلاحات در آن بشود. به مثل نوشته‌اند مطبوعات مطلقاً آزاد است، یعنی هر چه را هرکس چاپ کرد احدی را حق چون و چرا نیست و حال آن که این قانون با شریعت ما نمی‌سازد. زیرا که نشر کتب ضلال و اشاعه فحشا در دین اسلام ممنوع است و کسی را شرعاً نمی‌رسد که کتابهای گمراه کنندۀ مردم را منتشر کند. پس چاپ کردن کتاب‌های ولتر فرانسوی که همه ناسزا به انبیاء است ممنوع و حرام است. لامذهب‌ها می‌خواهند این در باز باشد تا این کارها بتوانند کرد...»

دریغ که جامعۀ عقب مانده آن روز درک مطلب نکرد و غوغای جاهلان و اغوای مفسدان مانع آن شد که پیام آن روحانی نستوه به درستی ادراک شود. لاجرم مشروعه طلبان مغلوب و مشروطه طلبان غالب شدند و شیخ بزرگوار را محاکمه و محکوم کردند و طناب دار به گردنش افکندند.

هفتاد سال طول کشید تا بساط مشروطه به دست یکی از تربیت یافتگان مکتب شیخ فضل الله، یا به فرمایش آقای دکتر علی اکبر ولایتی «رهبر برجسته‌ای که در تاریخ علمای شیعه نظیر او وجود نداشت»، برچیده شد و مشروعه بر مشروطه فائق آمد.

با وصف این، حالا هنوز هم با وجود سی و اندی سال مجاهدت علمای اعلام و فقهای عظام و پیروان راه آن امام هُمام در راه استحکام نظام فقاهتی، رسوبات هفتاد سال دین زدایی کم و بیش باقی است و دشمنان به پرورش و گسترش آن امید بسته‌اند. بیهوده نیست که شاگرد وفادار امام (ره) حضرت آیت‌الله شیخ اکبر بهرمانی، المشتهر به «رفسنجانی»، در سالروز تأسیس مشروطۀ منحوسه، پیام می‌فرستد و زینهار می‌دهد که: «مشروطه، تمرین مردم سالاری در ایران از روی کتاب‌های غربی‌ها بود که چون سرمشق‌هایش بدون توجه به تفاوت فرهنگ‌ها بود، روحانیت دین مدار را به انزوا کشاند و هزار فامیلی فرنگ رفتگان دنیا مدار را به قدرت رساند... طراحان نقشه‌های شوم عصر مشروطه امروز دوباره به میدان آمده‌اند تا برنامه روحانیت ستیزی خود را کامل کنند... حوادث تلخ و شیرین مشروطه آموزه‌های فراوانی برای احتمال تکرار دارد که رگه‌های آن را امروز در برنامه پیچیده روحانیت ستیزی و کانون گریزی و مردم فریبی می‌بینیم. برنامه‌ای که حتی متصلّبین اصولگرا و اصلاح طلب را به اعتراف و هشدار واداشت که مبادا مشروطه تکرار شود»!

در چنین شرایط و احوال که مؤمنین و مؤمنات، همه باید دست به دست هم بدهند و در مقابل هجمه روحانی ستیزان و کانون گریزان و عوامفریبان بایستند و نگذارند مشروطه تکرار شود، حیرت انگیز است شنیدن بعضی صداهای ناهنجار از دهان برخی ناشران و نویسندگان در شکایت از سانسور کتاب و ممانعت از نشر داستانها و مقالات مفسده برانگیز به شرحی که در شماره گذشته (صفحه فرهنگ و دانش) آمده بود.

ناشری نالیده است که چرا مقامات وزارت ارشاد در چاپ هشتم منظومۀ خسرو و شیرین واژه‌های «رقص زنان» و «به خلوت رفتن» و «دست گرفتن» و نیز «در آغوش کشیدن» را در آنجا که شیرین جسد خسرو را پس از کشته شدن در آغوش می‌گیرد، سانسور کرده‌اند.

شاعری شکایت دارد که سانسورچیان (بخوانید: مصححان و ناظران اخلاقی) در شعر حافظ «باده بده» را به «باده نده» تبدیل و کلمۀ «پستان» را از شعر فروغ فرخزاد حذف کرده‌اند.

نویسنده‌ای مدعی است که حدود شش هزار صفحه از آثارش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چندین سال است به انتظار کسب مجوّز انتشار معطل مانده‌اند.

خانمها و آقایان گوئیا انتظار دارند در نظام ولایی و دولت امام زمانی، مسؤولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دست روی دست بگذارند و به تماشا بنشینند، و اثرات مخرّب کتب ضالّه را بر اذهان جوانان نادیده بگیرند و به هر کس اجازه دهند هرچه می‌خواهد بنویسد و منتشر کند.

پاسخ تمامی این چسناله‌ها را وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو کلمه داد که: «ممیزی کتاب نه تنها مانعی نیست، بلکه یک ضرورت است».

ایشان در مصاحبۀ تلویزیونی فرمودند «نمی‌توان بازار کتاب را باز گذاشت تا کتابهای مضرّ وارد جامعه شود. گاهی در بازار کتاب، کارهایی به ظاهر فرهنگی ولی با مقاصد سیاسی و انحرافی دیده می‌شود که باید به این موضوع توجه جدی‌تر شود».

در تاکید و تکمیل بیانات جناب وزیر، از زبان معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز یک سخن ثبت شدنی در تاریخ مطبوعات و انتشارات شنیده شد که گفت: «گفته می‌شود دانستن حق مردم است ولی باید دانست که گاهی ندانستن حق مردم است»!


در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده می‏تواند با نظرگاه‏های حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) هم‏خوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهی‏رسانی و احترام به نظرگاه‏های دیگراندیشان می‏باشند.


---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites