حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
آخرین نظرها درباره حمله به ایران

February 07, 2012

سه شنبه 18 بهمن 2570 = February 7, 2012

نیما فرح آبادی روز
 

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، همزمان با صدور فرمان مسدود کردن تمام دارایی های دولتی ایران، آخرین نظر خود درباره حمله نظامی به ایران را تشریح کرد. تحریم های جدید در واکنش به متوقف نشدن بخش های جنجالی برنامه اتمی جمهوری اسلامی وضع شده است.
رئیس جمهور آمریکا در آخرین سخنانش از جمله گفته اسرائیل هنوز تصمیم نگرفته چگونه درباره "نگرانی ها از برنامه اتمی" جمهوری اسلامی" واکنش نشان دهد.
رئیس جمهور ایالات متحده همچنین با بیان اینکه ایران "قصد و توانی برای حمله به خاک آمریکا ندارد" بار دیگر بر ترجیح آمریکا به پایان حل بحران اتمی جمهوری اسلامی از طریق مذاکره و دیپلماسی تاکید کرده اگرچه مطابق معمول گفته در این خصوص "همه گزینه ها روی میز قرار دارد."
اشاره اوباما به احتمال استفاده آمریکا از توان نظامی برای پایان دادن به برنامه هسته ای جمهوری اسلامی است هرچند دولتمردان آمریکایی همواره تاکید کرده اند که این توانایی تنها به عنوان آخرین راهکار مد نظر قرار دارد.
رئیس جمهور ایالات متحده همچنین در پاسخ به این پرسش خبرنگار شبکه NBC که "آیا اسرائیل برنامه ای برای حمله به ایران دارد؟" گفته: "فکر نمی کنم اسرائیل هنوز تصمیم گرفته باشد که چه باید بکند."
به نظر می آید این سخنان اوباما، واکنش به اظهارات اخیر لئون پانه تا، وزیر دفاع دولتش باشد که از تصمیم احتمالی اسرائیل برای حمله به ایران تا پایان بهار آینده خبر داده بود.
به نوشته روزنامه واشنگتن پست، لغو مانور نظامی مشترک اسرائیل با آمریکا در ماه گذشته، احتمالا نشان می دهد که این کشور حمله به ایران را در ذهن می پروراند.
اسرائیل در آن زمان گفته بود نمی تواند امکانات خود را صرف تمرین نظامی کند.
باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا و لئون پانه تا، هر دو به مقام های اسرائیلی درباره حمله به ایران هشدار داده و اعلام کرده اند که مخالف چنین حمله ای هستند.
با وجود این، مقام های اسرائیل، از جمله نخست وزیر آن، می گویند نمی توانند سرنوشت کشور خود را به دست آمریکایی ها بسپارند.
رئیس جمهور آمریکا در آخرین مصاحبه تلویزیونی خود در روز یکشنبه نیز تاکید کرده که اولویت او امنیت آمریکا و اسرائیل است.
پیش از او مقام های ارتش اسرائیل تاکید کرده بودند که از نظر نظامی این کشور توانایی حمله و انهدام تمام تاسیسات هسته ای ایران را دارد.
گزارش های رسانه های بین الملل پیش از این حاکی از آن بود که دولت آمریکا سرانجام پس از چند سال، نوع خاصی از بمب های هدایت شونده انهدامی را به اسرائیل فروخته که توانایی نفوذ در اعماق زمین و تاسیسات درونی آنها را دارند و انحصارا برای نابودی مراکزی مانند سایت های اتمی جمهوری اسلامی طراحی شده اند.
با وجود این، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به مقامات کشورش هشدار داده است که از "وراجی" در مورد احتمال حمله به سایت های هسته ای ایران خودداری کنند.
خبرگزاری فرانسه به نقل از روزنامه معاریو گزارش داده که آقای نتانیاهو این هشدار را به شماری از مقامات نظامی و وزرای دولت اسرائیل داده است که به عقیده او بیش از حد آزادانه در مورد احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران صحبت می کنند.

تحریم های تازه

باراک اوباما البته روز یکشنبه تاکید کرده که موضع اسرائیل و آمریکا در مقابله با ایران هماهنگ است.
رییس جمهوری آمریکا گفته دولت آن کشور "تخمین خوبی در اختیار دارد" که ایران چه زمان می تواند به بمب اتمی دست پیدا کند.
او همچنین در ادامه افزایش فشارهای خود به جمهوری اسلامی، روز گذشته با صدور بخشنامه ای تحریمهای سختگیرانه تری را علیه دولت و بانک مرکزی ایران وضع کرده است.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده که بر اساس بخشنامه جدید، رییس جمهوری آن کشور، کلیه دارایی های تمام وزارتخانه های ایران و نهادهای متعلق به دولت از جمله بانک مرکزی ایران مسدود می شود.
به گفته اوباما، به دلیل "پنهان کاری بانک های ايران برای دور زدن تحریم ها، اقدامات تازه برای برخورد با آنها ضروری است".
رئیس جمهور ایالات متحده در نامه ای به کنگره آمريکا تصريح کرده: "با توجه به اقدامات فريبکارانه بانک مرکزی و ديگر بانک های ايران برای پنهان کردن معاملات (افراد و نهادهای) مورد تحريم، نبود مقرارات ضد پولشويی موثر (در ايران) و اجرای آن و همچنين با توجه به اين که فعاليت های ايران برای نظام مالی بين المللی خطری مدوام و غيرقابل قبول است، تحريم های بيشتر را ضروری می دانم."
تحريم بانک مرکزی ايران به صورت متمم در قانون بودجه دفاعی در اواخر سال ۲۰۱۱ به تصویب رسیده بود. در جریان تصویب قانون بودجه دفاعی آمریکا، کنگره و کاخ سفید توافق کرده بودند که برای جلوگیری از ورود شوک به بازارهای نفتی، تحریم ها عليه بانک مرکزی ايران و همچنین مجازات موسسه های مالی طرف معامله با اين بانک شش ماه پس از ابلاغ اين قانون اجرا شود.
کاخ سفيد دیروز اعلام کرد پرزیدنت اوباما اين فرمان اجرايی را روز يکشنبه و پيش از پايان گرفتن مهلت شش ماه امضا کرده است.
به گزارش خبرگزاری رويترز، براساس تحريم های قبلی بانک های آمريکايی موظف بودند از پذيرش هرگونه دارايی و اموال متعلق به بانک های ايرانی خودداری کنند، اما اين فرمان اجرايی قدرت تازه ای به نهادهای مالی آمريکايی می دهد که براساس آن می توانند به جای نپذيرفتن دارايی متعلق به ايران، آنها را توقيف کنند.
وزارت خزانه داری آمريکا نيز پيرو امضای این فرمان اجرايی اعلام کرده است، تحريم های گسترده تازه؛ دارايی های تمام وزيران، شرکت ها و نهاد های دولتی، از جمله بانک مرکزی، و درآمدهای نفتی ايران را در بر می گيرد.
کشور های غربی جمهوری اسلامی را متهم می کنند که در پوشش برنامه هسته ای خود در صدد دستيابی به تکنولوژی ساخت سلاح هسته ای است. مقامات حکومتی در مقابل با رد اين اتهام می گويد برنامه هسته ايش کاملا صلح آميز است.
اين در حالی است که آژانس بين المللی انرژی اتمی در آخرين گزارش خود در خصوص برنامه هسته ای ايران، نسبت به ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ابراز نگرانی کرده است.


در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده می‏تواند با نظرگاه‏های حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) هم‏خوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهی‏رسانی و احترام به نظرگاه‏های دیگراندیشان می‏باشند.


---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites