حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
کانادا سفارت خود را در تهران بست و به دیپلمات های جمهوری اسلامی پنج روز مهلت داد آن کشور را ترک کنند!

September 10, 2012

دوشنبه 20 شهریور 2571 = September 10, 2012

کیهان آنلاین کیهان آنلاین
 

به گزارش خبرگزاری رویتر، کانادا سفارت خود را در تهران بست و به دیپلمات های رژیم ایران در کانادا مهلت داد ظرف پنج روز آن کشور را ترک کنند.

جان برد، وزیر خارجه کانادا گفته است جمهوری اسلامی ایران بزرگ ترین خطر برای صلح جهانی است. وزیر خارجه کانادا، برنامه اتمی ایران و دخالت های تهران در جنگ داخلی سوریه را دلایل این ارزیابی اعلام کرد.

جان برد در بیانیه ای که از سوی وزارت خارجه کانادا منتشر شده است، هم چنین اعلام داشت: «در چنین شرایطی، کانادا نمی تواند حضور دیپلماتیک در ایران داشته باشد». در این بیانیه آمده است که روابط دیپلماتیک بین کانادا و ایران از امروز به حالت تعلیق در آمده است.

خبرگزاری رویتر در ادامه این خبر می افزاید، رابطه سیاسی ایران و کانادا اخیرا به نازل ترین حد رسیده بود، آمریکا از سال 1979 پس از گروگانگیری دیپلمات های آمریکایی در تهران توسط رژیم ایران، سفارتی در تهران ندارد و سفارت انگلیس نیز از نوامبر سال 2011 پس از حمله طرفداران حکومت ایران، تعطیل شده است.

این در حالیست که بسیاری از زمامداران و مقامات پیشین و کنونی جمهوری اسلامی نه تنها در کانادا سرمایه گذاری های عظیم کرده اند بلکه اتفاقا سه کشور کانادا و آمریکا و انگلیس بیش از همه کشورهای غربی، برای آنها جذابیت دارد و اغلب مقامات رژیم، خود یا خانواده هایشان برای گذراندن تعطیلات و یا اقامت، آمریکا و کانادا و انگلیس را ترجیح می دهند.

به نظر می رسد موقعیت رژیم سوریه و جنگ داخلی در آن کشور بیش از پیش بر روابط کشورهای دیگر با جمهوری اسلامی تأثیر می گذارد و این اقدام دولت کانادا را نیز می توان در این چهارچوب ارزیابی کرد.

روشن است که بستن سفارت آمریکا برای بسیاری از خانواده های ایرانی که فامیل و فرزندانشان در کانادا زندگی می کنند، مشکلات جدیدی به به دنبال خواهد داشت.


در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده می‏تواند با نظرگاه‏های حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) هم‏خوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهی‏رسانی و احترام به نظرگاه‏های دیگراندیشان می‏باشند.


---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites