مرگ فرماندهان میانسال سپاه که جملگی بر اثر «عارضه قلبی» فوت میکنند در راستای حذف مخالفان در سپاه پاسداران است.
چندی قبل مهدی خزعلی در یادداشتی با اشاره به مرگ مشکوک سید احمد خمینی نوشت که امنیتیهای جمهوری اسلامی برای حذف مخالفان، به سراغ داروهای آنها رفته و با شناخت از داروهای مصرفی مخالفان و از طریق رابطین، بهصورتی کاملا بیخطر یک «قرص با دوز بالا» را درون یک بسته دارو جایگزین و منتظر حذف مینشنیند. حذفی کاملا بیخطر برای نظام که به گفتهی آقای خزعلی مرگ احمد خمینی هم اینگونه بوده است.
به هرحال در طی ماههای گذشته و بهخصوص پس از انتخابات خونین ریاست جمهوری دهها تن از فرماندهان سپاه بهطرز مشکوکی درگذشتهاند. پس از آنکه در بهمن ماه سال ۹۰ وفا غفاریان (۵۲ ساله)٬ عباس مهری (۵۲ ساله)٬ احمد سیافزاده (۵۵ ساله) و منصور ترکان (۵۰ ساله) چهار تن از فرماندهان سپاه بر اثر یک بیماری مشترک درگذشتند؛ در ماه گذشته سردار دیگری هم بر اثر همین عارضه قلبی درگذشت.
نام این فرد، سردار احمد منصوری بود که معاونت سابق آموزش نمایندگی ولی فقیه در سپاه را برعهده داشت.
در ادامهی همین سریال حذف مخالفان چندی قبل هم خبرگزاری امنیتی فارس از جان باختن دو فرمانده سپاه استان لرستان در سانحه رانندگی خبر داد. حادثهای که مدلی الگو گرفته از کره شمالی است و امنیتیهای ایران با دستکاری در اتومبیل آنان؛ این مخالفان را به کام مرگ میفرستند.
این مقدمه برای آن بود تا گفته شود در نیروهای نظامی رژیم ایران دو دستگی شدیدی (بهخصوص پس از کودتای انتخاباتی ۸۸) پدید آمده است و رژیم ایران هم سعی میکند مخالفان علی خامنهای را یا بازنشسته اجباری کند و یا آنان را حذف فیزیکی کند.
در این خصوص مطالب زیادی منتشر شده و چندی قبل هم یک سردار اخراجی سپاه در نامهای به محمد نوریزاد از این اختلافات و حذفها سخن گفت و اظهار کرد گروهی در سپاه که مخالف دیکتاتوری علی خامنهای هستند مترصد فرصتی برای اقدام عملی هستند.
در همین رابطه امروز دو خبر منتشر شد که کاملا موید این اختلافها و دو دستگیها هستند.
در اولین خبر میخوانیم که محمد حاجی زاده٬ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس گفت: «در قاموس سپاه و بسیج بازنشستگی وجود ندارد و هرچه در این باره گفته میشود یاوه است.»
اما در خبر دوم که متناقض خبر اول است سایت «شبکه ایران» وابسته به دولت نوشت که رییس اداره سیاسی سپاه برکنار شد.
این سایت نوشت علیاشرف نوری که که سال گذشته به جای یدالله جوانی به این سمت گمارده شده بود برکنار شد.
«شبکه ایران» نوشته علت برکناری زودهنگام آقای نوری بیارتباط با «انتظارات علی سعیدی (نماینده خامنهای در سپاه) از کارکرد معاونت سیاسی سپاه، بویژه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نباشد.»
این سایت نوشته عملکرد آقای نوری در این سمت تناسب چندانی با انتظارات «ضد انحرافی» نماینده ولی فقیه در سپاه نداشته است.
گفتنی است اداره سیاسی سپاه که زیر نظر نماینده خامنهای در این نهاد نظامی فعالیت میکند٬ یکی از مهمترین معاونتهای این ارگان نظامی به شمار میرود.
باری! پس از کودتای انتخاباتی سال ۸۸، دو دستگی شدیدی بین نیروهای نظامی رژیم پیش آمد و هرچه علی خامنهای سعی کرد با بیشمار عزل و نصب مدیران سپاه مانع آشکار شدن این دو فرقهای شدن نیروهای تحت امرش شود در این کار موفق نبود.
عدهای طرفدار میرحسین و مخالف تمام عیار دیکتاتوری خامنهای بودند و گروهی دیگر از نیروهای طرفدار خامنهای. و البته رژیم ایران هم مطابق مشی همیشگیاش سعی کرد سادهترین راهحل را پیدا کند: یعنی حذف فیزیکی و ترور و بازنشسته کردن اجباری مخالفان جناب سیدعلی..
ولی آیا خامنهای خواهد توانست نیمی از نیروهای نظامیاش را حذف کند؟ این موضوعی است که در رژیمهای دیکتاتوری تاریخ بسیار پرسابقه بوده و دیکتاتورها هم همواره از همین موضوع ضربه میخوردند..
در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده میتواند با نظرگاههای حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) همخوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهیرسانی و احترام به نظرگاههای دیگراندیشان میباشند.
---------------------------
نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟
از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.
---------------------------
جمشاد پرچمشاهی
گویند که: انقلاب فرزندانش را می بلعد. تجربه تاریخ نشان داده و می دهد که هیچ انقلابی با آرامش و نرمش دوام نیاورده است. در آغاز هر انقلاب بطور معمول نخست با مخالفان اصلی (یا منافقین) تسویه حساب می شود و سپس به مرور زمان با مخالفان حاشیه ای (موافقان پیشین) برخورد شده و افراد یا از سمت های حساس برکنار یا حذف فیزیکی می شوند.
این سرداران نامبرده که قربانی انقلابی شدند که خود در شکل گیری آن به نحوی سهم داشتند، آخرین قربانی های این رژیم نخواهند بود و باید متاسفانه در انتظار تعداد بیشتری از آنها باشیم، مگراینکه یک تحول و دگرگونی اساسی در درون کل سپاه صورت گیرد. بنظر میرسد که بر تعداد ناراضیان و سرخوردگان در سپاه پاسداران روز به روز افزوده می شود ولی احتمالا همگی منتظر فرصت مناسب یا همان جرقه معروف هستند که انفجارعظیم را به وجود آورد.
من این مساله را با نقد منشورهای پیشنهادی درهمین سایت مقایسه می کنم. هیچکس پیشگام نشده و نقد و انتقاد یا تبادل نظر در باره آنها را شروع نمی کند و منتظر کسان دیگر است که این کار را شروع کنند و بعد خود به آنها ملحق شود. البته من به دلایلی که قبلا هم نوشتم، خود را مبرا می دانم اما متعجبم که چطوردوستانی که مایل به پرادختن به این موضوع می باشند، هنوز درحاشیه انتظار می کشند !؟
December 04, 2012 06:58:25 PM
---------------------------
|