حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
ایرانیان بت پرست

January 01, 2013

سه شنبه 12 دی 2571 = January 1, 2013

بیداری بیداری
 

نه اینکه ایرانیان را تنها بت پرست مردمان روی زمین ببینیم و قصد مقایسه ایشان را با سایر ملل داشته باشیم اما می خواهیم بت برستی را و تاثیر آن را در سطح جامعه بررسی کنیم . منظور از بت پرستی به شیوه دوران جاهلیت آن زمان انسان نیست که کسانی بعنوان پیامبر برای مقابله و مبارزه با آن می آمدند و یا قصد در تائید و یا رد آسمانی بودن ادیان نمی باشد. بلکه منظور از بت پرستی با شیوه نوین که ما ایرانیان بدون آنکه بدانیم به آن دچار شده ایم. در ابتدا شرایط کلی دین را باهم بررسی می کنیم.

مردم در دوران جاهلیت خدا را خورشید، ماه، ستارگان و یا اشیا دست ساز خود و از این قبیل می دانستند و تنها خدائی را قابل شایسته پرستش می دانستند که با چشم ظاهر قابل روئیت باشد. ظاهراً بت پرستی برچیده شد و اکثریت انسانها به یکتا پرستی پرداختند اما با چند دستگی در ادیان و شقه شقه شدن ادیان به مذاهب مختلف خرافات ریشه دواند و افکار زمینی با وحی مخلوط شده طوری که تمیز این دو از یکدیگر مشکل و غیر ممکن گردیده است البته اگر وحی وجود داشته باشد.


فی نفسه اعتقاد بخدا و خدا پرستی ترمز بسیاری از ناهنجاریها می باشد اما زمانی که مسیر به بی راهه رود و یکتا پرستی جای خود را به خرافه گرائی و در نهایت بت پرستی پنهان بدهد آن زمان است که از بین بردن آن مشکلتر از بت پرستی آشکار می باشد زیرا بت پرستی پنهان، ظاهری الهی و آسمانی دارد، و منتقدان آن را مشرکانی می دانند که با خدا به جنگ افتاده اند، و هر سوال ساختار شکنی به مثابه ضربه تبری می باشد که بر تنه پوسیده درخت دین زده می شود این درخت چندین قرن است که ریشه ندارد و خادمان آن به هر وسیله ای که شده ظاهر آن را حفظ نموده اند.

متولیان دینی، ساختار شکنان را که عمدتاً از قشر تحصیلکرده می باشند و به هیچ عنوان زیر بار اوهام نمی روند را بی دین و کافر می دانند. و هر کجا که دین در پاسخ در می ماند انسان را به عدم درک وحی الهی متهم می نمایند.

بطور مثال برای قرآن تفسیرها نوشته شده و هزاران کتاب در تحلیل آن به چاپ رسانده اند، زیرا اعتقاد بر این است که قرآن دارای رمز و رموز فراوان است که بر اثر گذشت زمان قفلها به دنبال یکدیگر رمز گشائی می گردد چطور می شود مردم قرن بیستم میلادی از درک قرآن عاجزند اما در زمان محمد پسر عبداله قرآن را خداوند برای عربهایی فرستاد که در اوج جاهلیت به سر می برد و از درک کوچکترین مسئله زندگی عاجز.

چطور می شود خداوند قادر به درک این مهم نباشد که کلامی را برای بنده اش هدیه کند که مخلوق قادر به درک آن باشد. مخلوقات، آفریده شده ها و تمامی اجزاء این عالم نشان از آفریدگار قدرتمندی دارد که گفته بالا زیبنده تن آن نیست، بلکه نسلهای بعد از تولد هر دین نهال کاشته شده را که می توانست موجب سعادت هر منطقه جغرافیایی گردند به کرم آلوده نمودند.

پیامبران صاحب کتاب هیچیک در زمان حیات خود به تدوین و انتشار کتاب برای مردم دست نیازیدند و این پیروان آنها بودند که اقدام به جمع آوری گفته های پیامبر نمودند تا بر اثر مرور زمان از خاطره ها نرود. پس می توان بطور شخصی نتیجه گیری نمود که هدف هر پیامبر ارائه کتاب نبوده و هدفی والاتر که آن شناخت خداست بوده است و کار دنیا را به انسان واگذار نموده.

طوری متولیان دینی به موسی و عیسی و محمد و در مذهب شیعه به امامان پس از آن می پردازند که در لابه لای آنها خدا گم گشته و از درجه اهمیت افتاده است. در شیعه طوری تبلیغ امامان دوازده گانه می شود که انگار ارائه دین فقط و فقط برای شناسائی محمد ابن عبداله و اهل بیت آن می باشد،زمین برای پنج تن آل عبا آفریده شده یکی از آن گفتار هاست.

ظاهراً ادیان سر سازگاری با یکدیگر ندارند و در عوض چراغ راهنمای مردم بودن به چشم و هم چشمی با هم می پردازند و از آنجا که اسلام جدیدتر است به مشابه سازی روی آورده است تا چیزی از قدیمی تر ها کم نداشته باشد دوازده امام شیعه مقابل دوازده حواریون مسیحیت، بزرگ نمائی فاطمه برای مقابله با مریم مادر عیسی و تغییر قبله از بیت المقدس به کعبه و از این قبیل.

شیعه نوزادی که در دامن ایرانیان پرورش یافت و برای مقابله و تهاجم بیشتر سلطه عرب و اهل تسنن بزرگ شد، بر اساس برداشت شخصی آلوده نمودن اسلام به خرافات و قوانین دست و پا گیر شیعه ابتدا در دوران 1400 ساله برای نابودی آن صورت گرفت اما متاسفانه بصورت مشهود این نسل گرفتار مصیبتهای آن گردید.

13000 هزار امامزاده با آن درآمد سرشار توانائی آباد نمودن هر مملکتی را دارد اما مهمتر بازی با اعتقادات مردم و ترویج بیشتر خرافات و سپردن سرنوشت به قضا و قدر بیشتر باعث سست نمودن اخلاق مردم گردیده است.

دو شهر عمده مذهبی مشهد و قم بیشترین جذب توریست را داشته در صورتی که چغا زنیبل میراث ده هزارساله در شوش به ویرانه و محل سگان تبدیل شده است، دریافت خمس و ذکات با وجود وزارت دارائی برای دریافت مالیات کماکان ادامه دارد.

بت های ساخته دست خود را آنچنان باور کرده ایم که باورمند شده ایم کسی جز خدا آنها را برای راهنمائی ما نفرستاده، از امامانی درخواست شفاء و گشایش داریم که در زمان خود قادر به معجزه و یا رفع گرفتاری از خود نبوده اند.

دعای ندبه را با چنان ولعی می خوانیم که فراموش کرده ایم که ندبه همان دیواری است که یهودیان آن را مقدس می دانند.

قوانین اجتماعی را زیر پا می گذاریم اما برای رضای خدا روزه می گیریم، نذری می دهیم اما همسایه فقیرمان را نمی شناسیم.
چه خوب بود بجای نماز جمعه که سه ساعت در هفته وقت مان را تلف می کنیم مجانی فقط برای یک روز در ماه بعنوان کارگر ساختمانی در مدرسه سازی کمک می کردیم چه زیباست در روز طبیعت هر یک کیسه زباله ای در دست به پاکیزگی محیط اطرافمان می پرداختیم.
عاشق کسانی هستم که دعای کمیل را تبدیل به کمک به سالمندان می کنند و بجای نذری دادن سرپرستی کودکان یتیم را عهده دار می شوند اینانند بت شکنان زمانه ...


در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده می‏تواند با نظرگاه‏های حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) هم‏خوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهی‏رسانی و احترام به نظرگاه‏های دیگراندیشان می‏باشند.


---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

بهمن زاهدی

با دورود به کامنت‏نویس قبلی،

در زمانیکه مردم تفریحی ندارند و نظام مردم را زیر فشارهای اقتصادی قرار می‏دهد، تنها تفریح مردم گردش‏گری مذهبی می‏باشد.

در کُره شمالی تنها تفریح مردم، رفتن به سر قبر رهبر حزب کمونیست می‏باشد. نمی‏توان مردم را مقصر شمرد بلکه نظام حاکم را باید سرزنش کرد.

و از دیگرانی که می‏خواهند نظامی را اصلاح کنند، باید پرسید، چگونه آینده‏ای را برای مردم در نظر گرفته‏اند؟

ارادتمند
بهمن زاهدی

January 02, 2013 10:03:17 AM
---------------------------

didgahman

روزی با کسی که به عنوان معلم نمونه انتخاب شده بود ، درباره دین و بت پرستی صحبت می کردم . ایشان می گفت : یعنی اعراب جاهلیت به اندازه یک الاغ هم نمی فهمیده اند، که مجسمه ای را که خود ساخته اند قادر به انجام هیچ کاری نیست و نمی تواند خدای آنها باشد ؟ گفتم دوست عزیز چرا اینقدر به زمان گذشته بر می گردی و به حجاز می روی؟ آیا شما همین گنبد و بارگاه هایی را که بر اثر خواب نما شدن عده ای به دست همین مردم و با پول همین ملت ساخته و به امام زاد ه تبدیل شده اند نمی بینید ؟ آیا نمی بینید که چگونه این مردم بر در و دیوار این بنای خودساخته بوسه می زنند و پول به ضریحش می ریزند و ازآنها طلب شفاء و شفاعت می کنند ؟ آیا وقتی مردم ما در عصر فضا و عصر انفجار اطلاعات اینگونه بت پرستی می کنند ، نباید به مردم حجاز چهارده قرن پیش از این حق داد که بت پرست بوده باشند ؟ آیا اگر آدم منصفی باشی می توانی بگویی ا. ل .ا. غ. واقعی کیست ؟

January 02, 2013 07:33:07 AM
---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites