حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
قلم رنجه: من با آقای خامنه‌ای موافقم!

January 22, 2013

سه شنبه 3 بهمن 2571 = January 22, 2013

شهرام همایون خودنویس
 

شاید برای خیلی ها، تعجب آور باشد که بخوانند بنده با آقای خامنه‌ای مقام ولایت عظما موافق هستم و معتقد هستم ایشان حداقل در این یک مورد درست گفته و راه خطا نرفته است.

اگر به خاطر داشته باشید، حضرت ایشان در افاضات هفته ی گذشته ی خود، خطاب به کسانی که در انتخابات آزاد حرف می‌زنند، گفته است: که «انتخابات آزاد» کلید براندازی است.

خوبه به نظر شما، این جمله غلط است؟ نادرست است؟ حالا چه آقای خامنه‌ای گفته باشد چه شمر، چه فرق می‌کند که چه کسی بگوید. بنده ی خدا، درست گفته، ما هم همین اعتقاد و باور را داریم که «انتخابات آزاد» کلید براندازی نه در ایران، که در هر حکومتی است که پایه اش بر اساس خواست مردم نباشد.

حال اگر ایشان در ذهن‌اش منظور خاصی است و نیت‌اش از بیان این جمله، با برداشت ما متفاوت است، موضوعی است که به خود وی باز می‌گردد.

اما در عین حال که من با آقای خامنه‌ای در این زمینه تفاهم کامل دارم به همان اندازه جملات بعدی ایشان، در همان سخنرانی مورد اعتراض بنده است، آنجا که گفته است: در طول این ۳۳ سال، هر ۳۴ انتخاباتی که برگزار شده است، همه آزاد بوده!

در این زمینه باید بگویم که : «جناب خامنه ای، برای دروس حوزه که ظاهراً در این یکی شاگرد کوشایی بوده است، مغلطه فرموده است چرا که مسلماً بدانید (حداقل بر اساس اظهار نظر خود ایشان) اگر هرکدام از این انتخابات، آزاد می‌بود، امروز دیگر جمهوری اسلامی وجود خارجی نداشت.

اما چرا انتخابات در جمهوری اسلامی آزاد نبوده، نیست و نمی‌تواند باشد. اجازه دهید از آخر شروع کنم . یعنی این که انتخابات در جمهوری اسلامی، نمی‌تواند آزاد باشد چرا که براساس ادعای آقایان مبنای قانون، در جمهوری اسلامی قوانین الهی است و آن هم قوانینی که در شریعت اسلام از آن یاد شده است ( به میزان تحریف این قوانین نمی‌پردازم که مثنوی هفتاد من، کاغذ شود).

خوب وقتی در جامعه‌ای، اساس قوانین از قبل ـ یعنی از یک هزار و چهارصد سال قبل - تعیین شده است، انتخابات برای انتخاب چه کسی و به منظور وضع چه قانونی برگزار می‌شود.

آیا مردم می‌توانند نمایندگانی انتخاب کنند که قوانین مورد نظر و مطابق نیاز روز جامعه را تدوین کنند؟

وقتی حضرات معتقدند هیچ خشک و تری نیست مگر این که در قران آمده باشد و به استناد همین اصل! [جناب] عمر چهارده قرن قبل، وجود کتاب و کتابخانه را در ایران غیرضروری اعلام کرد و به سپاهیانش دستور داد که همه‌ی کتاب ها را بسوزانند (چون همه ی نیاز بشر در قرآن جمع است) دیگر نماینده برای وضع چه قانونی باید انتخاب شود.

آیا اگر بهترین، صالح‌ترین، موجه‌ترین نمایندگان در انتخاباتی آزاد برگزیده شوند می‌توانند نسبت برابری زن به مرد را از آن سهمی که شریعت از اندام مرد برای زن قائل شده، افزایش دهند.

وقتی شما، از پیش حتی برای قضای حاجت قانون دارید که ابتدا باید با پای راست وارد مستراح شد! حالا آقایان نمایندگان می‌توانند بگویند که اگر عجله هم دارید و ضرورت ایجاب کرد به پای چپ و راست توجه نکرده و خود را از فشار نجات دهید؟!

از همه‌ی این ها مهم‌تر، چگونه می‌توان انتخابات آزاد برگزار کرد اما در شرایطی که مثلاً کاندیدای صالحی است که از بقیه رقبا امتیازات بیشتری دارد اما برای عبادت خدا، به جای مسجد به کلیسا می‌رود، آیا یک مسلمان می‌تواند به این کاندیدا رأی دهد؟

فکرش را بکنید نامزدی در انتخابات، در هر موردی، در جمهوری اسلامی مسلط بودن نامزد یا کاندیدا به موضوع انتخاب بازنمی گردد بلکه اول باید او را امتحان کرد که ختنه شده است یا خیر؟

اما این که می‌گوییم در جمهوری اسلامی، انتخابات آزاد نبوده، اجازه دهید برگردیم به اولین انتخابات این رژیم، که همه مردم را آزاد گذاشت تا به جمهوری اسلامی بگویند آری یا خیر؟

شما را به خدا فکرش را بکنید این دمکراسی مورد ادعای آقایان درست مانند سوالی است که بسیاری از خانم‌ها، از همسرشان در ساعات پایانی شب می‌پرسند که شام چه می‌خوری؟

بعد، که از او می‌پرسی چه داریم؟ می‌گوید: هیچ! شما آزادی انتخاب کنی و همسر گرامی نهایت احترام را به نظر شما گذاشته است اما بالاخره شب را باید گرسنه به سر ببری!

اما این که می‌گوییم: انتخابات در جمهوری اسلامی آزاد نیست! شما می‌گویید: هست!

بسیار خوب! اجازه دهید یک نگاهی ابتدا به جملاتی دیگر از سخنان خامنه‌ای اشاره کنم آنجا که می‌گوید: «به شورای نگهبان اعتراض می‌کنند که کاندیداها را گزینش می‌کند. در همه جای دنیا چنین است که کاندیداها ابتدا از یک فیلتر رد می‌شوند!»

در پاسخ باید گفت: البته شما درست می‌گویید با این تفاوت که شورای نگهبان اعضایی دارد و این اعضا اکثراً منتخب حضرت ولایت هستند و در حقیقت برای ادامه‌ی منصب خود باید نقطه نظرات ولی فقیه را «مو به مو» در نظر داشته باشند و این ولی فقیه، هرحالی داشت، نامزدها بر اساس آن «حال» منتخب و معرفی شوند. در حالی‌که در جوامع مورد ادعای خامنه‌ای، نامزدان، انتخاباتی بر اساس یک سری قوانین وضع شده از سوی مردم، یا نمایندگان احتمالی آنان، گزینش می‌شوند و این یعنی تفاوت میان ماه ما و ماه آقای خامنه‌ای.

به این ترتیب ملاحظه می‌فرمایید که من حق دارم با خامنه‌ای موافق باشم که طرح انتخابات آزاد ـ در جمهوری اسلامی ـ یعنی براندازی را می‌گویند، نه لطفاً یک بار امتحان کنید.


در قسمت «از دیگران» مقالات درج شده می‏تواند با نظرگاه‏های حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) هم‏خوانی نداشته باشد. مقالات درج شده در این قسمت برای آگاهی‏رسانی و احترام به نظرگاه‏های دیگراندیشان می‏باشند.


---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites