حزب دموکرات کُردستان ایران و سودانیزه کردن ایران
مهدی موبدی
بدین طریق "مساله کُرد"، "فدرالیسم برای ایران"، "حق تعیین سرنوشت و جدایی" آن سه گانه واحدی است که معنا و مفهوم حرکت کلی این حزب را بیان میکند.
بیانیه دفتر سیاسی حزب دموکرات کُردستان ایران به مناسبت پایان پلنوم دهم کنگره چهاردهم خود، تردید در هدفهای تجزیهطلبی این حزب باقی نگذاشت. دبیر کل حزب در گزارش سیاسی خود بدون پردهپوشی، استقلال جنوب سودان را تجربهای ارزشمند و مهم دانست و آن را به مردم جنوب سودان تبریک گفت. این تجربه به بهای نزدیک به دو میلیون کشته و بیش از چهار میلیون آواره و دهها سال جنگ داخلی بدست آمد. تجربهای که میتواند به کار تغییر استراتژی این حزب قومی و فرارویاندن آن به یک حزب سراسری برآید و جهت تلاش برای حقوق شهروندی برای تمام ایرانیان گیرد. قرار است "خلقهای ایران به ویژه خلق کُرد" از آن برای پاکشویی قومی و جنگهای داخلی بهره گیرند تا به "حق تعیین سرنوشت " و " استقلال " دست یابند. در گزارش سیاسی آمده است: "در گزارش سیاسی دبیرکل حزب، مسئلهی مردم جنوب سودان مطرح گردید که مدتهاست برای دستیابی به حق تعیین سرنوشت و رهایی از ظلم و ستم حکومت دیکتاتوری مرکزی سودان در حال تلاش و مبارزه هستند و سرانجام بدین نتیجه رسیدند که در چهارچوب کشور سودان نمیتوانند به حیات سیاسی خود ادامه دهند. پس از یک سری تلاشهای سیاسی در سطح بینالمللی و داخلی، طی یک فرایند دمکراتیک که نتیجهی آن برای مردم جنوب سودان رفراندومی بود که با حضور ناظران بینالمللی در ماه ژانویهی ۲۰۱۱ برگزار شد، با اکثریت چشمگیری، بیش از ۹٨ درصد به جدایی از سودان و تاسیس کشور مستقل خود رای مثبت دادند و از ظلم و ستم حکومت مرکزی سودان رهایی یافتند. این موفقیت مردم سودان در ابتدای قرن حاضر که در یک همهپرسی گسترده به حق تعیین سرنوشت دست یافتند، برای خلقهای ایران به ویژه خلق کرد، تجربهای ارزشمند و مهم است، از همین رو پلنوم این دستاورد بزرگ مردم جنوب سودان را مهم ارزیابی نموده و بدین سبب به آنان تبریک میگوید" بیانیه دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان ایران، معنای "حق تعیین سرنوشت" را برای هر که نخواهد چشم و گوش خود را ببندد روشن کرده است. پیش از این و بر حسب "نیاز " رسم بر این بود به دیگران اطمینان بدهند که "حق تعیین سرنوشت" چیزی بیش از یک "حق" نیست ولی از آن استفاده نخواهد شد. ضمانتش هم این بود که ما به تمامیت ارضی ایران معتقد هستیم. اکنون این پرده کنار رفته است و به یک خواست صریح و اعلام شده همراه با فراخوانی برای تجربهاندوزی " خلقها بویژه خلق کُرد" در راستای جداییطلبی حتی به بهای میلیونها قربانی فرا روئیده است. ( سودمندی ترفند یاد شده البته بیش از آن است که از آن دست بکشند و همچنان از آن یاد خواهند کرد)
"بیانیه" علاوه بر "تجربه سودان" بر سودمندی "سیاست قبلی" خود با نیروهای سیاسی؛ هر دو ؛ تاکید کرده است(۱) این که "سیاست قبلی" چیست و چرا باید ادامه یابد و چگونه میتواند حتی تا دوردستهای خونبار بالکانیزه شدن و سودانی شدن ایران بکمک آید در بخش دوم این نوشتار خواهد آمد ولی قیاس معالفارق ایران با سودان یکی از خطاهای"پلنوم دهم" است که دستآویز ترویج شعار "حق تعیین سرنوشت" به قیمت سودانی کردن ایران قرار گرفته است. یکسان انگاشتن کشوری که با تنوعات مختلف قومی و دینی، مردمانش از دیرباز تاریخ با هم زیستهاند، در هم تنیده شدهاند و از مرز و بوم خود دفاع کردهاند (آخرین نمونهش دفاع از مرز بوم در برابر تجاوز عراق به ایران) با سودان سرهم بندی شده و مصنوعی بعنوان یک کشور و رها شده از استعمار که عمرش به هفت دهه نمیرسد ظاهرا" برای این حزب اهمیتی ندارد. بحث دیگر پلنوم در رابطه با "مساله کرد" (۲) بود که گویا به تازگی و به سرکردگی حکومت کردستان عراق، بیش از پیش در سطح منطقه و بینالمللی مورد توجه قرار گرفته است. "مساله کرد" شاه کلیدی است که در را به روی توضیح بقیه حرکات ظاهرا متناقض و مواضع حزب دموکرات باز میکند. حل "مساله کُرد" از طریق تشکیل کُردستان بزرگ یا چند کردستان مستقل حل میشود که البته هنوز شرایط (فاکتورهای بینالمللی، منطقهای) برای آن مناسب نیست. از این رو فعلا باید برای فدرال کردن ایران کوشید. فدرال کردن ایران هم به معنی داشتن "حق جدایی" است. از این رو اشکالی ندارد که همراه با کوشش برای فدرالیسم، از احترام به تمامیت ارضی ایران سخن گفت. اولی که بدست آمد دومی یک ادعا بیشتر نیست به چرخش یک قلم منتفی میشود. بدین طریق "مساله کُرد"، "فدرالیسم برای ایران"، "حق تعیین سرنوشت و جدایی" آن سه گانه واحدی است که معنا و مفهوم حرکت کلی این حزب را بیان میکند.
این حزب که از شعار " دموکراسی برای ایران، خود مختاری برای کُردستان" آغازید، همزمان با تحرکات آمریکا، با چرخش یک قلم، به شعار " فدرالیسم برای ایران و ملل ایران فدرال" روی آورد و بارها به تمامیت ارضی ایران سوگند خورد؛ اکنون با برآورد "شرایط منطقه و بینالمللی" با شفافیت تمام پرده را برای آنها که خود را نمیفریبند کنار زده و از "تجربه سودان" برای حزب و مردم کردستان یاد میکند و به مردم سودان شادباش میگوید برای کسانی که نگاهی گذرا به منشور حزب دموکرات کردهاند جای شگفتی از تغییر این شعارها وجود ندارد. هدف نهایی این حزب، تجزیه کُردستان از ایران است و تشکیل کُردستان بزرگ بهمراه کُردستان ترکیه، عراق، و سوریه یا بدون آن. شعارهایش هم در رابطه با قدرت مرکزی در ایران، شرایط منطقهای و فاکتورهای بینالمللی از جمله حمایت بیگانگان تغییر میکند. اینکه در گرماگرم شعار تازه سربرآورده "فدرالیسم"ش ناگهان شایع میشود در صورت حمله ارتش آمریکا به به ایران چهار میلیون کُرد، با دستههای گل خیرمقدم خواهند گفت، شگفتیآور نیست. چرا چنین شتابان؟ " بیانیه " پردهها را زود هنگام برافکنده است. دلایل چندی بر این موضعگیری شتابآلود میتوان برشمرد.
یک: حسابهایی که برای خلاء قدرت احتمالی در ایران به پشتیبانی محافل خارجی باز شده است. دو: شکست مرحله اخیر مذاکرات هستهای و احتمال بالا گرفتن بحران هستهای سه: دورنمای آزاردهنده گسترش جنبش سبز به مناطق مدعیانی که گویا مردمش گوش به فرمان آنها هستند و منتظر شنیدن "بشو" از آنها، تا "بشوند". چهار: ناخرسندی از دستاورد نه چندان موفقیتآمیز تلاشهای چندین ساله در همراه کردن ایرانیان برون مرز، برای همرایی بر سر "ایران فدرال" و از آن هم بدتر، ایرانیان درونمرز و در راس آن جنبش سبز با چنین وضعی و با چنان هدفهایی که حزب دمکرات برای خود قرار داده است این حزب، آینده روشنی در برابر خود از طریق جلب حمایتهای داخلی نمیبیند. او با جنبشی روبرو است که علیرغم فشار شدید رژیم و " دگراندیشان"ش٬ بر حقوق شهروندی و حقوق برابر افراد تاکید دارد. از عوالم دههها پیش به دور است و بهترینها را برای ایرانیان میخواهد. چنین جنبشی را نمیتوان به عوالم گذشته ایرانیان باز گرداند. جنبشی که ایران را برای همه ایرانیان میخواهد، خواستار رشد مناسبات ایلی و عشیرهای نیست. مرکزش قوم و ایل نیست، فرد انسانی است. چنین جنبشی نمیتواند با مرز کشیهای زبانی و قومی و تجزیه ایران موافق باشد.
درباره حق تعیین سرنوشت:
حق تعیین سرنوشت از آن مردم ایران بوده و ایران در مفهوم سرزمینی، ملک مشاع همه ایرانیان است. نمیتوان تغییری در آن بدون موافقت همه صورت داد. آنها که میپندارند هر کس به صرف این که در جایی نشسته است یا مدعی است زمانی نشسته بوده است حق جداسازی آن را دارد یا از اعلامیه جهانی حقوق بشر و به رسمیت شناختن مرزهای رسمی آگاهی ندارند یا خود را به ناآگاهی زدهاند. با توجه به تنگناهای صعبالعبور داخلی و جهانی برای رسیدن به مقصود، سروران از چند سال پیش به "ملت سازی" روی آوردند. شش ملت در ذهن خود ساختند تا در فردای دموکراسی ایران – اگر تا قبل از آن فرصت نیافتند - ، با استناد به منشور حقوق بشر با ادعای ملت بودن، بتوانند به هدفهای خود برسند. در ابتدا از "ملیت"های ایران گفتند و بعد به "ملتهای ایران و ملل ایران" رسیدند. قومی هم بنام قوم فارس برای اولین بار کشف کردند. معترضین خود را سرزنش کردند که برای "خاک" و "سرزمین" و حفظ آن میخواهند خون بپا کنند در حالی که خود همواره برای تکه پاره کردن همان خاک و سرزمین کوشیده و با قیاس ایران و سودان نشان دادهاند که حتی تا مرز سودانیزه کردن ایران هم پیش میروند. اینها خوابهایی است که برای ایران دارند اما اگر سرمستی خیالات خوش بگذارد نگاهی به گذشتههای دور و نزدیک بیفایده نیست. ما هیچ تردیدی در مورد جلوگیری از جنگهای داخلی و قومی و حفظ ایران نداریم. از هر روش که سروران مناسب بدانند وارد شوند چه سودانیش باشد چه ایران فدرال باشد چه استفاده از خلاء قدرت احتمالی بدون جایگزین در ایران باشد. اگر کسان را منشور جهانی حقوق بشر بس نیست، حکومتهای محلی و پارلمان محلی و اداره امور شهری و انتخاب شهردار و آموزش به زبان مادری در مدارس بس نیست؛ اگر سروران میخواهند از خوزستان یک شیخنشین بسازند، کُرد و آذری را بر سر مرزهای قومی به جان هم بیندازند٬ ایران را تکه پاره کنند و تا سودانیزه کردن ایران پیش بروند یا پای نیروهای بیگانه را برای "حق تعیین سرنوشت" قومی خودساخته، به ایران بکشانند تردید نکنند ما به وظایف خود عمل خواهیم کرد. بازی با چرخه "فدرالیسم" "حق تعیین سرنوشت، تجزیه" هم شناخته شده است و هم بنفع هیچکس نیست. "ایران هسته سختی دارد"
م.موبدی هژدهم مارس ۲۰۱۱
پایان بخش اول
۱- یک دست جام باده و یک دست زلف یار/ رقصی چنین میانه میدانم آرزوست
۲- دبیر کل حزب دموکرات کردستان در کنفرانس "استقلال کرد، دمکراسی و آرامش منطقه"
"....حزب دمكرات كردستان ایران حق تعیین سرنوشت در همهی اشكال آن منجمله كسب یكپارچگی همهی بخشهای كردستان و ایجاد دولت مستقل كردی در خاورمیانه را حق مسلم ملت كرد دانسته و سوای آن بر این باور است كه همهی بخشهای كردستان نیز حق تشكیل دولت مستقل در شمال، جنوب، شرق و غرب كردستان را دارا میباشند. اما علیرغم اعتقاد راسخ حزب دمكرات كردستان ایران به این حقوق تاكنون این حزب مبارز شعار كردستان مستقل را مطرح نساخته است. مطرح نساختن این شعار از سوی حزب دمكرات كردستان ایران به این مفهوم نیست كه این حزب مبارز استقلال كردستان را حق ملت كرد نمیداند، بلكه چنین شعاری از سوی حزب دمكرات كردستان ایران با توجه به فاكتورهای بینالمللی، منطقهای و داخلی و همچنین مدنظر قرار دادن وضعیت ژئوپولیتكی خاورمیانه و كردستان بوده و با وجود این عوامل حزب دمكرات شعار استقلالطلبی را برای مردم كردستان و بویژه مردم كردستان ایران مناسب ندانسته است" (تلاش شماره ۲۵)
http://www.akhbar-rooz.com/news.jsp?essayId=35564
_____________________________________________________________________
اخبار روز: www.akhbar-rooz.com
آدينه ۲۲ بهمن ۱٣٨۹ - ۱۱ فوريه ۲۰۱۱
بیانیهی دفترسیاسی حزب دمکرات کردستان ایران به مناسبت پایان پلنوم دهم
کمیتهی مرکزی حزب دمکرات کردستان ایران، منتخب کنگرهی چهاردهم، پلنوم دهم خود را از ساعت ۹ بامداد روز سهشنبه ۱۹ بهمنماه ۱٣٨۹ خورشیدی برابر با ٨ فوریهی ۲۰۱۱ میلادی با حضور اعضای اصلی و علیالبدل کمیتهی مرکزی و نمایندهی کمیتهی امور خارج از کشور حزب آغاز نمود. پلینوم پس از دو روز کار مداوم و حضور فعالانهی شرکتکنندگان در مباحث و موضوعات، روز چهارشنبه ۲۰ بهمنماه به کار خود پایان داد.
پلنوم با خیرمقدم به اعضای رهبری از جانب آقای مصطفی هجری، دبیرکل حزب و ارائهی دستور کار پلنوم و تصویب آن از جانب حاضران آغاز گردید، سپس دبیرکل حزب جهت احترام به روان پاک شهیدان، به ویژه فرزندان آزادیخواهی که در فاصلهی میان دو پلنوم اخیر به دست رژیم دیکتاتوری جمهوری اسلامی به شهادت رسیده و جان خود را نثار راه آزادی و حقوق حقهی ملتشان نمودهاند، یک دقیقه سکوت اعلام نمود.
نخستین بخش پلنوم عبارت بود از گزارش سیاسی کلی دربارهی رویدادهای سیاسی مهم مرتبط با اوضاع سیاسی خاورمیانه، ایران و کردستان که به پلنوم ارائه گردید.
در گزارش سیاسی دبیرکل حزب، مسئلهی مردم جنوب سودان مطرح گردید که مدتهاست برای دستیابی به حق تعیین سرنوشت و رهایی از ظلم و ستم حکومت دیکتاتوری مرکزی سودان در حال تلاش و مبارزه هستند و سرانجام بدین نتیجه رسیدند که در چهارچوب کشور سودان نمیتوانند به حیات سیاسی خود ادامه دهند. پس از یک سری تلاشهای سیاسی در سطح بینالمللی و داخلی، طی یک فرایند دمکراتیک که نتیجهی آن برای مردم جنوب سودان رفراندومی بود که با حضور ناظران بینالمللی در ماه ژانویهی ۲۰۱۱ برگزار شد، با اکثریت چشمگیری، بیش از ۹٨ درصد به جدایی از سودان و تاسیس کشور مستقل خود رای مثبت دادند و از ظلم و ستم حکومت مرکزی سودان رهایی یافتند. این موفقیت مردم سودان در ابتدای قرن حاضر که در یک همهپرسی گسترده به حق تعیین سرنوشت دست یافتند، برای خلقهای ایران به ویژه خلق کرد، تجربهای ارزشمند و مهم است، از همین رو پلنوم این دستاورد بزرگ مردم جنوب سودان را مهم ارزیابی نموده و بدین سبب به آنان تبریک میگوید.
بخش دیگری از بحثها اشاره به سیاست مداخلهجویانهی رژیم جمهوری اسلامی ایران در فرایند سیاسی کشور لبنان و تحریک حزبالله به انصراف از حضور در دولت ائتلافی لبنان و توقف جریان پیگیری پروندهی ترور رفیق حریری بود که دلیل آن، نتایج تحقیقات دادگاه بینالمللی لاهه دربارهی این رویداد و آشکار شدن چهرهی آمران این ترور بود.
گزارش همچنین، جوانب مختلف خیزشهای مردمی در برخی از کشورهای عربی را مورد بحث قرار داده بود که این خیزشها با تظاهرات مردم به خشم آمدهی تونس علیه ظلم و ستم و دیکتاتوری و فقدان نان و آزادی آغاز گردید و طی مدت کوتاهی به ریاستجمهوری زینالعابدین بنعلی و حکومت وی پایان داد. گزارش ضمن بررسی ابعاد گوناگون این قیام، این نکته را خاطرنشان ساخته بود که روند وقایع جاری علیه دیکتاتوری و نقض حقوق بشر و آزادیهای مردم بر فرایند دمکراسیخواهی سایر خلقهای منطقه تاثیرگذار خواهد بود و همین تاثیرات بود که سایر کشورها را نیز در برگرفت و موج این اعتراضات و تظاهرات به طرز گستردهتری به کشور مصر کشیده شد. به علت اهمیت جایگاه مصر در منطقه و نقش موثر آن در جریان صلح خاورمیانه، تحولات جاری در این کشور، توجه نیروهای مختلف را به خود جلب نمود.
گزارش با چنین دیدگاهی، واکنشهای رژیم جمهوری اسلامی در مقابل خواستهها و مطالبات تودههای مردم مصر و تلاشهای این رژیم برای به انحراف کشاندن این انقلاب بزرگ را مورد اشاره قرار داده بود. در گزارش آمده بود که: حزب دمکرات کردستان ایران ضمن ابراز نگرانی از احتمال مصادرهی دستاوردهای دمکراتیک مردم بپاخاستهی این منطقه و تحمیل استبداد بر این مردم در پوشش حکومتی اسلامی که تجربهی تلخ چند دهه مردم ایران میباشد، کلیهی خواستههای دمکراتیک مردم این منطقهی دیکتاتور زده را که سالیان طولانی است تحت ستم و دیکتاتوری حکومتهای مستبد و فاسد، سرکوب شده و از تمامی حقوق حقهی خویش محروم گشتهاند، بر حق دانسته و حمایت خود را از مبارزات آنان برای برکناری حکومتهای واپسگرا اعلام مینماید، در عین حال امیدوار است مردم آگاه و فهیم این کشورها با در پیش گرفتن راهکارهای سنجیده و تحلیل دقیق رویدادها و عبرت گرفتن از تجربه مردم ایران، به سوی برقراری حکومتی لائیک گام بردارند تا نتیجهی این مبارزات و جانفشانیها حکومتی دمکراتیک و عدالتگستر برای تمامی اقشار و طبقات تشکیلدهندهی جامعه باشد.
در بخش دیگری از گزارش سیاسی، اوضاع سیاسی رژیم جمهوری اسلامی ایران مورد بحث قرار گرفته بود که طی این مدت بدون اعتنا به افکار عمومی و خواستهای مجامع و محافل بشر دوست مبنی بر دست برداشتن از نقض حقوق بشر، آمار اعدامها و زندانیان سیاسی افزایش یافته و احکام طولانی مدت برای آنان صادر گردیده که بسیاری از آنان از فرزندان آزادیخواه کرد میباشند، مردم کردستان علیرغم این سیاست ضدخلقی رژیم، با بهرهگیری از متدهای متنوع و امروزیی به مبارزه و تلاش برای نیل به حقوق حقهی خویش ادامه میدهند.
در ادامهی بحث، وضعیت نابسامان اقتصادی مردم و تاثیر تحریمهای اقتصادی از جانب شورای امنیت سازمان ملل متحد و سایر کشورها مورد اشاره قرار گرفته بود. این تحریمها به طرز چشمگیری تاثیرات منفی بر صدور نفت و ترانزیت و مبادلهی پول، تجارت و تکنولوژی داشتهاند، مشکل دیگری در این رابطه، مسئلهی حذف یارانههاست که گریبانگیر مردم کمدرآمد و بیکار شده و طی همین مدت کوتاه و در آغاز مرحلهی نخست، قیمت کالاها و خدمات اساسی از ٣۰ درصد تا ۴۰۰ درصد افزایش داشته است.
علاوه بر اینها، جمهوری اسلامی در درون حکومت نیز دچار وضعیتی شده که مشکلات داخلی آن آشکارتر از همیشه جلوهگر شده و در سطح بینالمللی نیز رژیم به دلیل عدم پاسخگویی به درخواستهای شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر توقف غنیسازی اورانیوم و تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی و نافرجام ماندن گفتگوها با کشورهای عضو ۱+۵ در ژنو و استانبول و همچنین پایمال نمودن حقوق بشر، در انزوا قرار گرفته است.
در بخش دیگری از بحثها، مسئلهی کرد در بخشهای جداگانهی کردستان بررسی گردید، پلنوم با ارزیابی و تحلیل دقیق بر این باور بود که مسئلهی کرد در سطح منطقهای و بینالمللی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و نقش رهبری سیاسی ملت کرد در اقلیم کردستان عامل موثری در این مورد بوده است.
بخش دیگری از بحثهای پلنوم، مروری بر وضعیت اپوزیسیون ایران و سازمانهای کردستان ایران بود، در این مباحث نیز پلنوم ضمن تأکید بر سیاستهای قبلی حزب، بر تداوم ارتباط با نیروهای سیاسی تأکید نمود.
در بخش دیگری از بحثهای پلنوم، نمایندهی کمیتهی امور خارج از کشور حزب، نظرات و توصیههای اعضای رهبری حزب در خارج از کشور را در پلنوم مطرح نمود، سپس مسئول کمیسیون سیاسی ـ نظامی گزارشی از کار و فعالیت تشکیلات علنی حزب در خارج کشور ارائه نمود.
بخش پایانی کار پلنوم به بحث و بررسی پیرامون مجموعه برنامههای مربوط به هماهنگی امور حزب طی ماههای پیش رو اختصاص یافته بود.
شرکتکنندگان در پلنوم با حضور فعالانه در مباحث مربوط به هر یک از بخشها، نکات کلی گزارش دبیرکل برای کار آیندهی حزب را تأیید نمودند.
حزب دمکرات کردستان ایران
دفترسیاسی
۲۰ بهمن ۱٣٨۹ خورشیدی
۹ فوریه ۲۰۱۱ میلادی
منبع: HYPERLINK "http://www.sikirter.org/per/Detail.aspx?id=۲۶۲&LinkID=٣۴" www.sikirter.org
---------------------------
نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟
از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.
---------------------------
هما.آزادگان
یادم میاید در دوران جنگ در کردستان (سالهای ۸۰ میلادی )، گروه های مختلف کرد (دمکرات،کومله و سایر گروههای چپ) یک دستگاه فرستنده رادیوی از ارتش بغنیمت گرفته بودند و قرار بر این بود که به طریق "برادرانه و سوسیالیستی" زمان پخش برنامه را با هم تقسیم کنند. اما بعد از چندی بر سر تقسیم زمان رادیو به روی هم سلاح کشیدند و هم دیگر را به قتل رساندند! به دوستان عزیزم در حزب دمکرات و سایر جریانات کردی توصیه میکنم فعلا سودان را به فراموشی بسپارند سفری به
با لکان و قفقاز بزنند تا نتیجه این طور کشور سازی را از نزدیک تجربه کنند، و اگر فرصتی دست داد، نگاه کنند به رابطه تاریخی فرهنگ کرد و ایران، تا بدانیم تاریخیترین و نزدیکترین متحد کرد در این منطقه از جهان کیست؟
April 01, 2011 08:42:02 AM
---------------------------
مهدي مفخمی
ای کاش ملت ایران از نظريات و افکار ايت الله خمينی نیز با آزاد بودن نشر کتابهايش در دورانی که به اين روز نيفتاده بود آگاه ميشد. تردید نکنیم که در رد آنچه در قطعنامه این پله نوم در رابطه با مقایسه کردستان ایران با جدائی بخشی غیر عرب و اکثرا مسیحی سودان که سالیانی دراز زیر اقتدار نسل کشان اقتدار گرای مسلمان حاکم سلاخی میشدند و بلاخره حتی با تاخیر توسط جامعه بین الملل از این سلطه رهائی یافتند از کردان کردستان ايران نيز خواهيم شنيد. شوربختانه رفتار حاکميت شيعی مذهب کنونی ايران با کردان سنی مذهب - اگر چه غير قابل مقايسه با آنچه در سودان رفته است- تا حدودی به اينگونه افکار جدائی طلبانه دامن ميزند ليکن بشارت اينست که اين دوران به آخر رسیده و ديری نخواهد پائيد.
March 30, 2011 06:06:09 AM
---------------------------
حق
با درود و شادباش های نوروزی به ایرانیان راستین
با تشکر از آقای مویدی بسیار گرامی و این مقاله ی عالی ایشان. مقاله یعنی این که بدور از تعصب و ادبیات ارتجاعی رژیم و اخبارروز. باعث افتخار و آبروی ماست وقتی ما در میان اینهمه احزاب و شخصیت های سیاسی به حزب مشروطه برمی خوریم که همه هموندان و خانواده اش هم از ادبیات سیاسی در خور استفاده می کنند و هم بسیار شیوا و مستند می نویسند. این مقاله و امثالهم چرا در خبرنت و کیهان لندن چاپ نمی شوند تا در دسترس خوانندگان بیشتری قرار گیرند؟ این گله من از حزب مشروطه است که هر روز انتظارتم از آن بیشتر می شود. وقتی چیزی انقدر مهم و خوبست باید با دیگران شریک شد، نه؟ من حتی پیشتر از این می روم و می گویم ایندست مقاله ها باید به اخبارروز و سکولاریسم نو و عصر نو هم فرستاده شوند. باور کنید مقاله ها و گفتارهای هجری ها که بوسیله اخبارروز به امید مغزشویی مردم و مردمفریبی تشویق و منتشر می شوند از طرف اکثریت خوانندگان مورد طعن و لعن قرار می گیرند، البته اگر مثل من مرتب سانسور نشوند و یا بوسیله گرداننده اصلی آن مورد شماتت شدید قرار نگیرند چون گفتم که حفظ تمامیت ارضی ایران ناموس من است. این حرف من کجایش بدست من نفهمیدم. منکه نگفته بودم که خواهر و مادرم ناموس من هستند که آقایان انقدر عصبانی شدند. آیا تمامیت ارضی کشورمان نباید ناموس مان باشد؟ چطور همین چپها از چاردیواری هایی که خریده اند یا به ارث برده اند حاضر نیستند بگذرند و مثل ناموسشان در حفظش از گزند دزد و تبهکار حداکثر تلاششان را می کنند ولی از من انتظار دارند که نسبت به کشورم بیشتر از چاردیواری ام حساس نباشم؟
؛یک ایرانی؛ گرامی، با شاد باش های نوروزی خدمت شما، پیشنهادات شما عالیست. نظرات شما را تایید می کنم.
؛فرشید عیسوی؛ گرامی، نوروزتان شاد باد. با تشکر فراوان از توضیح شما . دوست عزیز، من نمی دانم شما اخبارروز و نظرات داده شده پای مقالاتش را می خوانید یا نه و یا تا بحال برایشان نظری فرستاده اید که چاپ یا سانسور شده باشد. ولی دلم می خواهد در اینجا با شما گوشه کوچکی از تجربیات خود را با اخبارروز شریک شوم. در اخبارروز آذری هایی را که مثل شما فکر می کنند را اصلا برنمی تابند ولی با اینحال آذریها گریبان مقاله نویسان تجزیه طلب را ول نمی کنند. در ضمن در آنجا فقط سخن از تبریز است و بس انگار آذربایجان و آذری ها فقط در تبریز هستند و بس. از سکوت تبریزی ها در مقابل جنبش سبز مقاله زیاد می نویسند. من قبل از آنکه هر روز مقاله های اخبارروز را بخوانم اول نظرات داده شده را می خوانم که اکثرا مخالف مقاله نویس و انتخاب مقاله بوسیله اخبارروز هستند. عجیب است که مرتب مقاله هایی که پیرو یک خط هستند را چاپ می کنند و مرتب نظردهندگان مخالفتشان را با آن خط پای تقریبا هر مقاله اعلام می کنند. اما اخبارروز سوزنش گیر کرده و ناموسش تجزیه ایران است و نه حفظ تمامیت ارضی ایران.
با سپاس دوباره از وطنپرستی، حس وظیفه ملی و سماجت حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در امر مقابله با تجزیه طلبانی که با دیدن فدرال شدن سودان در ۲۰۰۵ ،که زمینه را برای تجزیه این کشور فراهم کرد، و تجزیه آن اخیرا دهانشان کف کرده است. یاد شاه فقید بخیر که می خواست ملت ایران در رفاهی همپای شهروندان سوئیس زندگی کنند و شرم بر این تجزیه طلبان که نگاهشان نه به سوئیس بلکه به سودان و سومالی است و هر کاری از دستشان برآید می کنند تا هر کدامشان نه رئیس جمهور ایران بلکه رئیس جمهور بخشی از ایران شوند مثل دوره پیشه وری و قاضی محمد و شیخ خزعل.
پاینده ایران و ایرانیان راستین
March 29, 2011 02:08:08 PM
---------------------------
فرشید عیسوی
با تشکر از توضیحات ؛یک ایرانی؛
من یک اذری هستم که زمانی هم چپ بودم.از اقای هجری و غیره میخواهم شما که میگوئید؛گذشته چراغ راه اینده است؛لطفا گذشته و تاریخ این ادعا ها واقدامات را دقیقا مطالعه فرمایندو پس از چند سال مانند مرحوم غنی بلوریان یا غیره که کم هم نیستند اظهار پشیمانی نکنند.این حرکات شما تنها یک حرکت ارتجاعی است و نه مترقی.پاینده ایران
March 24, 2011 07:36:25 PM
---------------------------
یک ایرانی
همانطور که درباره رژیم افشاگری می کنید درباره حزب دمکرات کردستان هم نه تنها در این سایت بلکه از طریق همه رسانه های وطنی افشاگری کنید. انتظار و درخواست من از حزب مشروطه اینست که هر چه زودتر یک کپی از همه اسناد و مدارکی که از حزب دمکرات کردستان دارد بعلاوه تحلیل هایش از یکایک آنها را به همه رسانه ها و احزاب وطنی بخصوص به سایت جرس ارسال نماید تا موسوی، کروبی، شیرین عبادی و ملت ایران در درون و برون مرز بدانند با چه افراد و احزاب تجزیه طلبی طرفیم و چگونه باید با آنها برخوردی جدی کرده و آنها را منزوی کنیم. تعارف و مدارا با هجری و حزبش بیش از این جایز نیست. باید اینها و رسانه هایشان را انقدر بی آبرو کرد تا احزاب و رسانه هایی که می خواهند آینده ای در فردای ایران داشته باشند حساب کار خودشان را از حالا بکنند. در ضمن ترم های کردستان ایران و بلوچستان ایران را هر چه زودتر کنار بگذاریم و بگوییم و بنویسیم استان کردستان و استان بلوچستان. این ترم ها نباید جا بیفتند . با تشکر
نوروزتان مبارک باشد. امید است که با فرا رسیدن سال نو فعالیت هایتان را نسبت به تجزیه طلبان خیلی جدی پیگیری کنید. با آرزوی بهترین ها برای همه وطنپرستان ایران
March 20, 2011 10:50:40 PM
---------------------------
|