حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
ویروس آلمانی
بهمن زاهدی

June 07, 2012

پنچ شنبه 18 خرداد 2571 = June 7, 2012

 

می‌توان قبول کرد که ویروس‌های «استاکس‌نت» و «فیلم» را خود شرکت زیمنس فراهم کرده است تا مشتریان نابخرد را قافل‌گیر کند. از این پس باید منتظر این باشیم که دیگر شرکت‌های آلمانی هم به همین صورت عمل کنند. اگر روزی ماشین مرسدس بنز، ب ام و، آئودی و فولکس واگن شما که سیستم‌های کامپیوتری دارند از کار افتادند ناراحت نشوید، به این اندیشه باشید که شما چه عملی را بر خلاف سیاست‌های "بشردوستانه" و "گفتگوی انتقادی" دولت آلمان با جمهوری‌اسلامی انجام داده‌اید، که مورد خشم فاشیسم دولتی آلمان قرار گرفته‌اید.


آنچه را که در سیستم‌های عامل اولیه برای از کار انداختن کامپیوتر در حال کار، در نظر گرفته بودند، امروزه به عنوان گزینه‌ای برای ساختن نرم‌افزارهای به نام ویروس کامپیوتری نام‌گذاری کرده‌اند. تا قبل از بوجود آمدن اینترنت این نرم‌افزارها بیشتر برای تولید‌کنندگان سیستم عامل همانند ترمز‌دستی ماشین مورد استفاده قرار می‌گرفت تا در مواردی که کامپیوتر برنامه‌ای را انجام می‌دهد و آن برنامه به گردشی ناتمام وارد می‌شود، پایان دهند. با تولد اینترنت و گسترش کاربران اینترنت نسل جدیدی از ویروس‌های کامپیوتری وارد بازار شد که بیشتر بصورت برنامه‌ای گُمنام اطلاعات شخصی کاربران اینترنتی را به جمع‌آوری و به آدرس مشخصی مخفیانه می‌فرستد. اینگونه برنامه‌ها در سیستم عامل شرکت مایکرسوفت بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. شرکت گوگل با «مرورگر وب» خود به نام «گوگل کروم» مستقیماً اطلاعات شخصی کاربر را به شرکت گوگل انتقال می‌دهد و به همین جهت استقبال شایانی از آن در سطح جهان به عمل نیامد.

کامپیوترهای بزرگ تفاوتی بنیادی با کامپیوترهای شخصی دارند و سیستم عامل آنان همانند سیستم‌های کامپیوترهای شخصی کار نمی‌کنند و به همین جهت در دسترس کاربران عمومی نیستند. نوشتن ویرورس برای اینگونه کامپیوترها هم بیشتر در دست تولید‌کنندگان می‌باشد. شرکت زیمنس آلمان تولیدات کامپیوترهای‌بزرگ خود را برای استفاده صنعتی متمرکز کرده است. باید قبول کرد که ویروس‌های سیستم عامل کامپیوتر‌های‌بزرگ شرکت زیمنس را اشخاصی می‌توانند بنویسند که آشنایی کامل با آن سیستم عامل داشته باشند. بغییر از کارمندان شرکت زیمنس کمتر اشخاصی را می‌توان یافت که بتوانند ویروسی برای کامپوترهای آن شرکت درست کنند. به همین جهت دو ویروس «استاکس‌نت» و «فیلم» که تنها بروی کامپیوترهای شرکت زیمنس فعال هستند را خود شرکت زیمنس آلمان تدارک دیده است.

در صنایع اتمی آلمان بغییر از دو تا سه نیروگاه از بیست و پنچ نیروگاه اتمی، همه با کامپیوترهای‌بزرگ زیمنس مشغول به کار هستند. با برملا شدن وجود ویروس «استاکس‌نت» هیچ‌کدام از این نیروگاه‌ها آسیبی ندیدند و از طرف دولت آلمان هم هیچ‌گونه فشاری برای بازرسی این نیروگاه‌های بعمل نیامد. حتا بعد از اینکه ویروس «فیلم» برملا شد باز هم کمترین اشاره‌ای به سیستم‌های شرکت زیمنس در آلمان نشد. انگاری که آلمان از قبل آمادگی این را داشته است که اینگونه ویروس‌ها را تحت کنترل خود درآورد. تاکید بر این که این ویروس‌ها فقط در ایران، پاکستان و هندوستان فعالیت می‌کنند و باقی جهان از خطرات این ویروس‌ها در امان هستند را شبکه‌های اصلاع‌رسانی آلمان به نحو احسن انجام دادند و بعد از دو سه روز از سطر خبرها کنار گذاشتند.

شرکت زیمنس آلمان ویروس‌های دیگری هم دارا می‌باشد که یکی از آنها رشوه‌دادن است. بیش از 500 میلیون دلار این شرکت به سران دول کشورها و مدیران صنایع مختلف در جهان و آلمان رشوه داده است تا بتواند جلب مشتری کند. این رقم را دادستان آلمان در حدود هفت سال پیش بیان کرد. طبق قوانین آلمان شرکت زیمنس به دادستان مبلغی را برای بستن پروند پیش‌کش کرد و پروند بسته شد! کسی از روزنامه‌نگارن آلمانی دنبال این مسئله را نگرفت (رشوه‌دادن در خارج از آلمان تا چند سال پیش قانونی بود و شرکت‌های رشوه دهنده مانند شرکت زیمنس می‌توانستند مبلغی را که رشوه داده‌اند از مالیات خود کم کنند. ولی رشوه‌دادن در آلمان جرمی نابخشیدنی به نظر می‌رسد ).

می‌توان قبول کرد که ویروس‌های «استاکس‌نت» و «فیلم» را خود شرکت زیمنس فراهم کرده است تا مشتریان نابخرد را قافل‌گیر کند. از این پس باید منتظر این باشیم که دیگر شرکت‌های آلمانی هم به همین صورت عمل کنند. اگر روزی ماشین مرسدس بنز، ب ام و، آئودی و فولکس واگن شما که سیستم‌های کامپیوتری دارند از کار افتادند ناراحت نشوید، به این اندیشه باشید که شما چه عملی را بر خلاف سیاست‌های "بشردوستانه" و "گفتگوی انتقادی" دولت آلمان با جمهوری‌اسلامی انجام داده‌اید، که مورد خشم فاشیسم دولتی آلمان قرار گرفته‌اید.

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

بهمن زاهدی

دورود بر جمشاد پرچمشاهی،

حق با شماست. ولی از نظر سیاسی همان نوکیا زیمنس توانست به جمهوری اسلامی برای دستگیری جوانان و کهریزکی شدن آنان بیشترین کمک‌ها را بکند. صدر‌اعظم آلمان در این معامله فقط کمی اشکال اخلاقی می‌دید که توجه‌ای هم به آن نشد.
آیا امریکا و اسرائیل بدون مشاورت با آلمان (از لحاظ امنیتی) خود سرانه ویروسی را برنامه ریزی کرده بودند؟ آیا شرکت زیمنس احتیاج به هوشدار دادن به مشتریان محترمش را نداشته؟ و در آلمان این ویروس‌ها به هیچ سیستمی داخل نشده‌اند! نباید کمی شکاک شد؟
اگر پیچ ماشینی کمی شل بسته شده باشد تمامی ماشین‌ها را ه کارگاه فرا می‌خوانند و مشکل را رفع می‌کند. این شرکت زحمت این کار را هم احتیاج نداشته که انجام بدهد.

ارادتمند
بهمن زاهدی

June 07, 2012 07:06:29 PM
---------------------------

جمشاد پرچمشاهی


شرکت زیمنس در چهار بخش عظیم انرژی، مخابرات، تجهیزات پزشکی و امور راه و شهرسازی در آلمان و حدود ۱۹۰ کشورهای مختلف جهان فعالیت دارد. آلمان در قسمت کامپیوتر و مخابرات با دو شرکت بزرگ و معروف ژاپنی و فنلاندی "فوجیتسو" و "نوکیا" انواع و اقسام کامپیوترهای بزرگ صنعتی و شخصی و نیز تلفن و گوشی های هوشمند موبایل همکاری داشته یا دارد و غالبا سخت افزارهای گوناگون تولید می کند. در بخش نرم افزار به استثنای برنامه های کامپیوتری جهت کنترل و هدایت ماشین آلات و موتورهای متعدد فعالیتی ندارد.
تا آنجا که مطلع هستیم، نویسنده، تولیدکننده و سفارش دهند بدافزار "استاکس نت" هنوز هم تا به امروز مشخص نیست و اینکه شرکت زیمنس این بدافزار و یا بدافزارهای مشابه ای را برای سیستم عامل کامپیوترهای خود طراحی و تهیه کرده، چیز تازه ای است و من تاکنون در هیچ رسانه و گزارشی وهنین چیزی نخوانده و نشنیده ام. آنچه که در تمام محافل و اخبار گوناگون گمانه زنی شده و می شود، به اسراییل و آمریکا نسبت داده می شود که البته هنوز هم این موضوع به اثبات نرسیده است.

June 07, 2012 02:56:53 PM
---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites