حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
برنده و بازنده می‌تواند پادشاهی باشد، جمهوری‌خواهان ولی بازندگان اصلی باقی خواهد ماند
بهمن زاهدی

July 02, 2012

دوشنبه 12 تیر 2571 = July 2, 2012

 

در مسابقات فوتبال جام اروپا دو کشور پادشاهی هلند و اسپانیا بازنده و برنده اصلی بودند. هلند با اینکه بهترین بازیگران فوتبال در سطح جهانی را به خود اختصاص داده بود با سه باخت پی در پی در همان بازی‌های مقدماتی حذف شد. اسپانیا ولی توانست با هماهنگی که ما بین بازیگران خود بوجود آورده بود جام ملت‌های اروپائی را نصیب خود کند. در هلند کسی بازیگران و مربی فوتبال را مقصر اصلی به شمار نمی‌آورد بلکه ملکه (پادشاه) بازنده اصلی می‌باشد، عرفی که هلندی‌ها برای تسکین دادن به خود ساخته‌اند. اسپانیا ولی با بکار‌گیری تکنیک و نظمی هماهنگ تمامی موانع سر راه خود را یکی بعد ار دیگری به کناری گذاشت و جام ملت‌های اروپا را درکنار جام جهانی فوتبال بخود اختصاص داد.

در سیاست هم به همین صورت می‌باشد. شما می‌توانید با بهترین بازیگران سیاسی در عرصه سیاست بازنده شوید، چون هماهنگی ما بین استعدادهای فردی را نتوانسته‌اید بوجود آورید و فقط به این دلیل که تیمی از بهترین سیاستمدارن و نامداران سیاسی را دور هم جمع کرده‌اید نخواهید توانست به هدفتان برسید (مانند اصلاح‌طلبان جمهوری‌اسلامی). هماهنگی و نظم برای رسیدن به هدف بهترین تاکتیک سیاسی می‌باشد. در ماه گذشته شاهزاده رضا پهلوی با تیمی که بیشتر جوانان در آن شرکت داشتند در آلمان و هلند با سیاستمداران و رسانه‌های مختلفی نشست و گفتگو داشت که در بسیاری از رسانه‌های آزادمنش منعکس شد. طرح شکایت از خامنه‌ای را ایشان به صورت گسترده‌ای مطرح کرد و خواست اکثر ایرانیان که رسیدن به نظامی دموکرات با موازین حقوق بشری و جهانی می‌باشد را به گوش سیاستمداران آن دو کشور رسانید.

هیچ کسی از جناح جمهوری‌خواه ایران طی سی و سال گذشته نتوانسته است که قدمی که ایشان فقط در این سفرش برای مردم ایران برداشته است را به انجام رساند. بجای اینکه از ایشان برای حمایت بی‌دریغش از جوانان جنبش سبز، تشکری شود و یا اینکه در این اندیشه باشند که خودشان (جمهوری‌خواهان) هم چنین عمل‌های را انجام دهند، ایشان را زیر بیشترین تهاجمات بی‌دریغ قرار داده‌اند تا یا خود را مطرح کنند و یا فعالیت‌های ایشان را بر علیه منافع ملی کشور قلمداد کنند. می‌خواهند شاهزاده را نقد کند! می‌خواهند که شاهزاده با هیچ گروه سیاسی که دگراندیش ایشان هستند گفتگویی انجام دهد! می‌خواهند او را از صحنه سیاست کشور محو کنند! می‌گویند که می‌خواهند که از تمامیت‌ارضی کشور و یگانگی‌ملی ایران دفاع کنند! و به همین دلایل می‌خواهند که او (شاهزاده) را خانه‌نشین کنند! اما خودشان نه ارزشی برای ایران قائل هستند و نه از بلند پروازی‌های جمهوری‌اسلامی که موجب به خطر افتادن تمامیت ارضی و یگانگی‌ملی ایران شده است صحبتی می‌کنند. جمهوری‌اسلامی را نقد نمی‌کنند چون می‌خواهند اصلاحش کنند!؟

سیاست این افراد و گروه‌ها فقط در این است که شاهزاده دیگر شاهزاده نباشد. دیگر کسی نباشد که شخص ولایت‌وفقه را زیر سوال ببرد و یا کسی از دموکراسی‌لیبرال صحبت کند و یا اینکه ایرانیان بهر‌صورتی که شده با همدیگر بر علیه جمهوری‌اسلامی متحد شوند. سیاستی که شاید فقط ماموران و همکاران درجه یک خامنه‌ای به دنبال آن هستند ولی این افراد ژرف‌نگر در خارج از کشور منتظر نشسته‌اند تا شاهزاده حرکتی را انجام دهد تا آنان از لانه‌هایشان سراسیمه بدر آیند و در سایت‌های اینترنتی خود ایشان را زیر اتهامات واهی و از خود ساخته ببرند، تا این اتهامات بر دست‌آورد‌های ایشان سایه افکند. تیمی که این اعمال را انجام می‌دهند کم‌کم برای همگان شناخته شده هستند و احتیاجی نیست نامی از آنان برده شود، کافیست نوشتارهای آنان و سایت‌های اینترنتی آنان را مشاهد کرد. بیشترشان هم مامورند و هم معذور!

تیم همراه شاهزاده اما همانگونه که گفتم تیمی جوان و کم‌تجربه‌ای در سیاست بود ولی آنچه را که در کوله‌بار خود به همراه داشت صداقت بود. صداقتی که کمتر در سیاست امروز ایران به چشم می‌خورد ولی همین صداقت توانست پشتوانه‌ای برای شاهزاده شود.

صحبت در اینجا نه از پادشاهی می‌باشد و نه از جمهوری. صحبت از این است که هدف را نمایان‌تر کنیم. آیا شاهزاده می‌خواهد که در ایران دیکتاتوری جدیدی را پیاده کند و یا می‌خواهد که ایران به دموکراسی برسد؟ پاسخ را می‌توان در عمل‌کردهای ایشان در سی و سه سال گذشته مورد بررسی قرار داد. آنان که می‌خواهند شاهزاده را نقد کنند، آیا تاکنون شخص دیگری را بغییر از شاهزاده را نقد کرده‌اند؟ آیا جنایات خامنه‌ای را نقد کرده‌اند؟ آیا اصلاح‌طلبان جمهوری‌اسلامی را نقد کرده‌اند و آیا تاکنون قدرت این را داشته‌اند که خود را نقد کنند؟ یا اینکه بعلت داشتن کینه‌های قدیمی و پهلوی‌ستیزی موزمن خود فقط می‌خواهند که پادشاهی به ایران برنگردد و هر بلایی بر سر کشور ایران آمد برای این نقادان مهم نیست اصل اولیه برایشان این است که پادشاهی نباشد.

با اینکه افرادی توانسته‌اند با جو‌سازی بر عیله شاهزاده به روی دست‌آوردهای سفر اخیر ایشان برای مدت کوتاهی سایه افکنند ولی فراموش کرده‌اندکه نور حقیقت بر صورتشان آنچنان تابیده که آن چهره زشتشان را نمایان برای همگان کرده است. دست مریزاد به این سیاست تکرار مکررات که دامن‌گیر نقادان شاهزاده شده است.

در اینجاست که می‌توان گفت برنده و بازنده می‌تواند پادشاهی باشد، جمهوری‌خواهان ولی بازندگان اصلی باقی خواهد ماند.

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

بهمن زاهدی

دورود بر جمشاد پرچمشاهی،

آنچه را که در باره مسابقات فوتبال می‌خواستم بیان کنم این بود که هر تیمی بدون نظم و آمادگی هر چند از که بهترین بازیگران هم تشکیل شده باشد، نمی‌تواند به پیروزی برسد. در هلند رنگ نارنجی به دربار آن کشور تعلق دارد. تا زمانیکه در فوتبال (فقط هم در فوتبال) تیم هلند پیروز شود، پرچم‌های نارنجی روی هوا هستند، ولی زمانیکه تیم هلند بازنده شود آن پرچم‌ها به روی زمین می‌افتند. عرفی که در ده سال گذشته بوجود آمده است. (البته این را من خودم در هلند چندین بار مشاهده کرده‌ام)

در آلمان تمامی این تماس‌ها و نشست‌ها در یک صورتجلسه نوشته می‌شود (کاغذ‌بازی آلمانی‌ها معروف است) آیا در سیاست‌گذاری آنان تاثیری خواهد گذاشت را نمی‌توان پیش‌بینی کرد، اما در گوش‌هایشان این ماندگار می‌شود که افرادی مانند شاهزاده در پی دموکراسی و رسیدن به حقوق شهروندی مردم ایران هستند. ادامه این گفتگو‌ها ولی حتما تاثیر‌گذار خواهد بود. مخصوصا که طرح شکایت از خامنه‌ای در دادگاه بین‌المللی گوش‌های آلمانی‌ها را باز کرد.

آنچه برای ما مهم می‌باشد این است که دیگران هم این مطالب را در دیدارهای خود با مقامات آلمانی تکرار کنند. چه جمهوری‌خواه باشند و چه طرفدار پادشاهی باشند. هدف‌هایمان را در چندین دیدارهای باید بیشتر از گذشته هماهنگ کنیم.

ارادتمند
بهمن زاهدی

July 03, 2012 11:43:56 PM
---------------------------

جمشاد پرچمشاهی

... شکی نیست که اقدامات شاهزاده رضا پهلوی بهمراه تیم مشاوران جوانش در چهارچوب فعالیت های سیاسی بهنگام سفرشان به آلمان و هلند و شرکت در سخنرانی ها
و مصاحبه های متعدد درمورد مسائل مربوط به ایران و مردم ایران، شایان تحسین و قدردانی است که به گفته جنابعالی حرف هایی را به گوش سیاسیون و دولتمردان این دو کشور رساندند. اما پرسش اصلی اینجاست که آیا این سخنان در دل مخاطبان "نشست" و واکنش هایی را در جهت حمایت و یاری از رضا پهلوی و ملت ایران بدنبال داشت، یا اینکه از یک گوش وارد و از گوش دیگر خارج شدند و همه چیز به حال و قوت خویش باقی ماند؟ اینجاست و درچنین صورتی ست که باید گفت آیا "پادشاهی" یا "جمهوری خواهی" برنده یا بازنده اصلی در آینده خواهند بود.
مقتدر و نیرومند باشید!

July 03, 2012 06:42:30 PM
---------------------------

جمشاد پرچمشاهی


... خاندان سلطنتی هلند از احترام و حرمت بیکران دربین بسیاری از شهروندان برخوردارند بطوری که انتساب هرگونه باخت یا شکست در ورزش - یا هررشته دیگری - با خاندان سلطنتی یا یکی ازاعضای آن غیرمنطقی و خام تلقی می شود. درضمن باید توجه داشت که علاوه بر اسپانیا و هلند دو تیم دیگر نیز یعنی سوئد و دانمارک با نظام پادشاهی در کشورشان دراین مسابقات شرکت داشتند که دردورمقدماتی زودوقت از جدول رقابت ها حذف شدند و البته برد و باخت هایی هم داشتند. از ۴ تیمی که به مرحله نیمه نهایی و نهایی رسیدند، سه کشور یعنی آلمان، ایتالیا و پرتغال دارای نظام های جمهوری و جمهوری فدرال می باشند. اگر بر فرض آلمان و ایتالیا به مرحله فینال رسیده و یکی از آنها برنده جام ملت های اروپایی ۲۰۱۲ می شد، در این صورت نمی توانستیم بگوییم جمهوری و جمهوری خواهان بازندگان اصلی اند... ادامه ...

July 03, 2012 06:41:44 PM
---------------------------

جمشاد پرچمشاهی


جناب بهمن زاهدی گرامی،
من نمی دانم که آیا جمله: " برنده و بازنده می‌تواند پادشاهی باشد، جمهوری‌خواهان ولی بازندگان اصلی باقی خواهد ماند" کلا و اصولا همه جا یا به تنهایی درمورد ایران می تواند صدق کند؟!
مقایسه اصلاح طلبان درعرصه سیاست ایران موازا با فوتبالیست های نخبه و پراستعداد تیم های نامبرده نیز خطا بنظر می رسد چون برخلاف رژیم های دیکتاتوری و خودکامه، در کشورهای لیبرال دمکرات غرب همانگونه که دین از سیاست جداست، ورزش و نتایج بدست آمده از مسابقات و رقابت های ورزشی نیز هیچگونه ارتباطی به سیاست و نوع حکومتی ندارد یعنی اینکه سیاستمداران و دولتمردان مترقی غرب از برد یا باخت ورزشکاران و تیم های ورزشی به عنوان تبلیغات سیاسی استفاده نکرده یا انتقاد نمی کنند.
البته می دانم که شما دراین رابطه کمی شوخی کرده اید ولی اتفاقا درمورد هلند تصور نمی کنم که حتی یک شهروند هلندی، شکست خفت بار تیم فوتبال هلند در بازی های یورو ۲۰۱۲ را به حساب نظام پادشاهی و ملکه هلند گذاشته باشد زیرا ... ادامه ..

July 03, 2012 06:40:30 PM
---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites