حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
آیت الله‏های آلمانی (آیت الله‏ پيتر گاووايلر)
بهمن زاهدی

October 29, 2012

دوشنبه 8 آبان 2571 = October 29, 2012

 

جایزه ساخاروف (1) امسال به نسرین ستوده، وکیل دادگستری و جعفر پناهی، سینماگر ایرانی اهدا شده. مارتین شولتز، رییس پارلمان اروپا در این باره می‎گوید: «من فکر می‏کنم باید افتخار کنیم به اینکه می‏توانیم از مردمی که تحت چنین شرایط وحشتناکی زندگی می‏کنند و توسط چنین حکومت وحشتناکی سرکوب می‏شوند، حمایت کنیم و با اهدای جایزه ساخاروف، به آنها دلگرمی بدهیم.» این جایزه را قرار بود یک هیئت از پارلمان اروپا در طی دیدارش در تهران به آن دو نفر تقدیم کند. بعلت مخالفت مشاور امور بین‏المللی مجلس ولایت فقه (حسین شیخ الاسلام) با این امر دیدار نمایندگان پارلمان اروپا از تهران لغو شد.

آلمان ولی نمایندگان مجلس خود را مانند همیشه بدون توجه به وضعیت مردم ایران و طبق قرارداد مابین سازمان‏های امنیتی خود (علی فلاحیان و برند اشمیت‏باور) که به «گفتگوی انتقادی» یا همان «گفتگوی فاشیست‏ها» معرف شده است به تهران فرستاده. رياست اين هيئت را پيتر گاووايلر (2) رئيس كميته فرهنگى مجلس آلمان بر عهده دارد. اين هيئت قرار است كه در طول اقامت خود در ايران از چند مركز علمى فرهنگى در تهران، قم و اصفهان بازديد كند. از زمانیکه جمهوری‏اسلامی روابط خود را با آلمان به آن درجه رسانده که ما بین جمهوری‏اسلامی ایران و جمهوری‏اسلامی آلمان کمتر تفاوتی را می‏توان یافت، رفت و آمدهای دیپلماتیک نمایندگان مجلس آلمان برای امور فرهنگی (فرهنگ اسلامی و نه فرهنگ ایرانی) به جمهوری‏اسلامی زیاد شده است.

یکی از تجربه‏های آلمان در این روابط فرهنگی مابین، آزمایش تولید «بسیجی آلمانی» می‏بود که با کُشته شده ده خارجی مقیم آلمان و خودکُشی شدن دو تن از بسیجی‏های آلمان بوسیله سازمان امنیت داخلی آلمان تقریباً خاتمه یافت. این موضوع با اینکه در مطبوعات آلمان دنبال می‏شود ولی دولت آلمان نمی‏خواهد این مسئله «کش» پیدا کند. این را هم آلمانی‏ها از رهبر جمهوری‏اسلامی در تبادل فرهنگی متقابل یاد گرفته‏اند! بسیجی‏های آلمانی که سازمان امنیت آلمان پرورش داده بود بعلت نداشتن ایمان و از خود‏گذشتگی‏های ایدولوژیکی، نتوانستند آرزوهای سازمان امنیت داخلی آلمان را برآورده کند و به همین جهت سران آن گروه خودکشی شدند و پرونده را بستند و مدارک را هم از بین بردند! آنچه را که می‏توان دریافت این می‏باشد که قانون اساسی آلمان برای دستگاه‏های دولتی آلمان، همانند قانون اساسی جمهوری‏اسلامی برای دستگاه‏های دولت جمهور‏اسلامی ارزشی ندارد و بیشتر برای سرگرم نگه داشتن مردم از آن قوانین استفاده می‏شود. اصل اول قانون اساسی آلمان (3) می‏گوید: «کرامت انسان از هرگونه تعرض مصون است.» حال چگونه است که سازمان امنیت داخلی آلمان اصل اول قانون اساسی که باید محافظ آن باشد را زیر پا می‏گذارد؟

سانسور دولتی در مطبوعات آلمان

تبادل فرهنگی آلمان و جمهوری‏اسلامی را می‏تواند در رادیو و تلوزیون آلمان بخوبی تشخیص داد. ایرانیان مقیم آلمان که علاقه‏ای به اخبار سیاسی دارند و از رسانه‏های آلمان برای آگاهی خود استفاده می‏کنند، طی چند سال گذشته دریافته‏اند که اخباری که مربوط به ایران می‏شود با 48 ساعت تاخیر در رسانه‏های دولتی و خصوصی آلمان و آن هم با جمله‏بندی‏های مشابه به هم بخش می‏شوند. در زمانیکه جُنبش سبز در ایران در اوج خود بود و مردم در خیابان‏ها تظاهرات می‏کردند، خبرها مربوط به جُنبش سبز با تاخیر در آلمان بخش می‏شد. این تاخیر به این علت می‏بود، که مطابق قرادادهای ما بین دولت‏های آلمان و جمهوری‏اسلامی اخبار مربوط به ایران باید از کانال‏های مشخصی مانند وزارت امور‏خارجه آلمان، سازمان امنیت آلمان و هیئت خبر رسانی دولتی آلمان گذر می‏کردند. این شیوه خبررسانی در رابطه با ایران هنوز هم در آلمان متداول است. در اخبار داخلی آلمان هم کم‏کم این شیوه خبررسانی را می‏توان تشخیص داد.

در چند روز گذشته همکار حزبی آقای پيتر گاووايلر که هم اکنون در قم (حوزه فیضه) در حال تبادل فرهنگی می‏باشد به قسمت اخبار تلوزیون کانال دوم آلمان تلفن می‏کند و خواستار این می‏شود که گزارش آن تلوزیون که در مورد حزب رقیب تهیه شده، از آن شکبه تلوزیونی بخش نشود! این موضوع فاش می‏شود و همکار حزبی آقای پيتر گاووايلر که مسئول روابط رسانه‏ای آن حزب را به عده داشته، مجبور به استفا می‏شود.

از کجا و به چه وسیله‏ای همکار آقای پيتر گاووايلر خبر داشته است که چه مطلبی را کدام رسانه می‏خواهد پخش بکند را اگر کمی بررسی کنیم متوجه می‏شوم که شیوه کُنترل خبرها که گفتگوی فاشیست‏ها برای آلمان به ارمغان آورده است، دامنه‏ای گسترده در جامعه مطبوعاتی آلمان پیدا کرده است. لازم به یادآوری می‏باشد که رسانه‏های دولتی آلمان هزینه خود را با گرفتن عوارض از مردم بدست می‏آورند (4) و دولت هیچ کمکی مالی به این رسانه‏ها نمی‏کند.

همکاریهای فرهنگی جمهوری‏اسلامی و آلمان روزانه بیشتر می‏شود و به حق می‏توان گفت که جمهوری‏اسلامی به معلمی برای سیاست‏مداران آلمانی در فریب عمومی تبدیل شده است و به همین دلیل رئيس كميته فرهنگى مجلس آلمان آقای پيتر گاووايلر بدون توجه به فشارهای که به نسرین ستوده و جعفر پناهیو و دیگر ایرانیان وارد می‏شود، برای بهبود روابط جمهوری‏اسلامی و آلمان حتا تصمیم پارلمان اروپا در عدم اعزام هیئتی دیپلماتیک به جمهوری‏اسلامی را در نظر نمی‏گیرد. شاید هم آقای پيتر گاووايلر برای بازجویان جمهوری‏اسلامی تکنولوژی جدیدی را بخواهد معرفی کند! تاکنون آلمان و چین در سرکوب مبارزان جُنبش سبز از خود گذشتگی‏های فراوانی را نشان داده‏اند!

در دموکراسی این مردم هستند که دولت را کُنترل می‏کنند ولی در نظام‏های دیکتاتوری و فاشیستی این دولت است که مردم را کُنترل می‏کند.

برای ما مردم ایران این تجربه‏ها با تمامی سنگینی و بی‏وقاحت‏یش کمکیست تا در آینده بدانیم چه کشورهایی به خواست مردم ایران احترام گذاشته‏اند و چه کشورهای مانند آلمان هنوز آرزوی احیای فاشیسم خود را با اندزهای جمهوری‏اسلامی آرزومندند. ایرانیان مقیم آلمان با اینکه خود در زیر فشارهای دولت آلمان رنج می‏برند ولی برای حمایت از مردم در داخل کشور می‏توانند خواستار پایان دادن به این «گفتگوی انتقادی» بشوند و از سیاست‏مداران آلمانی بخواهند که نتیجه این گفتگوها را برای آگاهی مردم آلمان آشکار کنند و به این گفتگوها پایان دهند. مبارزه در خارج از کشور را باید رونق بیشتری بدهیم و با این عمل‏کردها به کمک مردم داخل کشور بشتابیم.



1- http://en.wikipedia.org/wiki/Sakharov_Prize
2- http://de.wikipedia.org/wiki/Peter_Gauweiler
3- http://de.wikipedia.org/wiki/Grundgesetz_f%C3%BCr_die_Bundesrepublik_Deutschland
4- http://de.wikipedia.org/wiki/GEZ

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

جمشاد پرچمشاهی


جناب بهمن زاهدی؛

با درود فراوان، حدس شما مبنی بر محل اقامت من در شمال آلمان درست است اما برخلاف تصورتان من از جنوب آلمان نیز تاحدی باخبر هستم. گرچه من در سال های نخست اقامتم در آلمان مدتی درجنوب این کشور بسر برده و به رسوم و عادات اهالی آنجا آشنایی دارم ولی سالیان درازی از آنزمان گذشته و خیلی چیزها هم ممکنست تغییر پیدا کرده باشد. امروزه بشکرانه وجود رسانه های همگانی بیشمار وعصر اینترنت و شبکه های اجتماعی متعدد اما، هرکسی کم و بیش درجریان رویدادها قرار می گیرد.

من نمی دانم که به شما چه گذشته یا چه بلایی آلمانی های جنوبی به سر شما آورده اند!؟ درهرحال واقعیت این است که نه فقط خارجی ها بلکه بیشتر آلمانی های ساکن مناطق شمالی و مرکزی هم دل خوشی از "جنوبی ها" بویژه ایالت بایرن یا "باواریا" ندارند. برعکس هم همینطور!

برهیچکس پوشیده نیست که "بایرنی ها" همواره آرزوشان این بوده و هست که روزی از جمهوری فدرال آلمان جدا شده و یک دولت مستقل و منطقه ی آزاد و خودمختار همانند دوک نشین های "لیشتن اشتاین" و "موناکو" تشکیل دهند چون آنها فقط خودشان و بجزخود هیچکس را قبول ندارند - خارجی ها وغیرآلمانی ها که جای خود دارند!

درمورد سفرهیات پارلمانی آلمان به ایران هم شایعات فراوانی در جریان است. از یک منبع خبری حتا شنیدم که گویا سرپرستی این هیأت پارلمانی را یک نماینده ایرانی تبارعضو مجلس آلمان برعهده دارد و یکی از اهداف اصلی آنها دیدار و اهدای جایزه ساخاروف به آن دو نفر برنده زندانی می باشد.

به هر صورت من تصور نمی کنم که قصد سفر هیأت پارلمانی آلمان به ایران صرفا به خاطر اشاعه و تبادل فرهنگی آنهم از قماش شیعه اثنی عشری یا ترویج و آموزش و از این قبیل چیزها باشد. شاید پس از برگشت آنها از ایران دلیل واقعی یا نکات مهمی ازعلل سفرشان توسط رسانه های آلمانی و یا بین المللی افشا و برملا شود. صبر کنیم تا ببنیم چه کاسه ای زیر نیم کاسه خوابیده است!؟



تندرست و شادکام باشید.

October 30, 2012 02:06:33 PM
---------------------------

ایرانی

ادامه:
در ارتباط با انتخابات آمریکا، اگر خاطر حضرتعالی باشد در زمان دور دوم انتخابات کارتر در آمریکا، بحران گروگان گیری تاثیر عمیقی بر یک دوره ای شدن او گذاشت. آیت الله های تازه از راه رسیده با جمهوری خواهان توافق کرده بودند که گروگان ها تا پس از انتخابات آمریکا آزاد نشوند و این مکاتبات صورت گرفته میان خمینی و آمریکاییان امروز موجود است. گروگان های آمریکایی درست در روز اعلام نتایج انتخابات آمریکا آزاد شدند و من در اسنادی که به آن اطمینان زیادی نیست، خوانده ام که آیت الله ها برای این توافق، 50 ملیون دلار نیز دریافت کرده اند. صحت و سقم آنرا نمی دانم اما فیلم مستندی از این اسناد در یوتیوپ نیز موجود است. در دهه 70 شمسی، یکی از افشا گری هایی که روزنامه سلام آن روز که مخالف رفسنجانی بود انجام داد، لو دادن مذاکرات صورت گرفته مابین ایران و آمریکا در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس بود. این دفتر ظاهرا دایمی بود و هماهنگی های مربوطه را به صورت 24 ساعته انجام می داد. حال بگذریم از مذاکرات سوئیس، ماجرای مک فارلین و شواهد دیگر. کتابی هم وجود دارد به نام پول خون که توسط یک یهودی ایرانی تبار که دلال اسلحه در دوران جنگ ایران و عراق مابین ایران، اسرائیل و آمریکا بوده، نوشته شده است و کلی از روابط تسلیحاتی پنهانی آخوندها را افشا کرده است که آن هم جالب است. یا مثلا" سیاست های تعدیل اقتصادی انجام شده در دوره رفسنجانی که نامش را آقایان سازندگی گذاشته اند، مگر طرحش در بنیاد فورد تهیه نشده است و همان سیاست های صندوق بین المللی پول و بانک جهانی نیست که در اروپای شرقی پس از فروپاشی بلوک شرق نیز به کارگرفته شده و تنها با شرایط ایران تطبیق داده شده است؟، وامش از صندوق بین المللی پول نیامده؟ و هزاران شاهد و سند و مدرک دیگر که آقایان از روز نخستین با آورندگانشان که آمریکاییان باشند سروسر داشتند و دارند.
ارادتمند
پاینده ایران

October 29, 2012 08:07:47 PM
---------------------------

ایرانی

بهمن خان عزیز، دوست و سرور گرامی
ایرانیان خارج از کشور همواره از دو موضع در فشار قرار دارند. یکی دوری از سرزمین ایران است که این عمومی است و بنده هم در شرایط تحصیلی آن را تجربه کرده ام. دوم، مبارزین ملی همچون شما. ظبعا هر کشوری منافع ملی خود را دارد و بر اساس آن عمل می کند و سایر شعارهایی که در مورد آزادی و برابری داده می شود، همان در حد شعار است. از حضرتعالی و سایر مبارزین ملی دور باد، با صرف نظر کردن از بحث در مورد خود بختیار و مسائلی که وجود دارد، بنده باورم نمی شود ساز مان های امنیتی و اطلاعاتی فرانسه در جریان فتل او توسط جمهوری جهل و فساد نبوده باشند. آنچه از دادگاه و شواهد پیداست نیز مؤید همین ظن است. حال بختیار کسی است که نه تنها تابعیت فرانسه را نیز دارد، بلکه در قالب ارتش فرانسه و برای فرانسه در مقابله با آلمان نازی جنگیده است، فرزندانش فرانسوی هستند و پسرش پلیس است، اما به راحتی در حالیکه سرس های فرانسه در طبقه پایین هستند و در کشمکش سروش با آدمکشان، قطعا" سر و صدا تولید شده است، سلاخی می شوند و الی آخر. در این سالیان آخوندی، به همه ما سخت گذشت. چه کسانی که در ایران ماندند و چه کسانی که مجبور به ترک وطن شدند، اما من نیز با شما موافقم که در فردای ایران، نباید این مسائل را فراموش کرد و به راحتی از کنار مظالم رفته بر ایرانیان از طرف کشورهایی که خود را مهد آزادی و دموکراسی می دانند به سادگی گذشت. چه کشورهایی که ابزار سرکوب در اختیار جمهوری جهل و فساد قرار دادند و چه آنها که نیروهای ملی موجود در آن کشور را تحت فشار قرار دادند. شاید این گفته کمی گزاف به نظر برسد، اما آنچه از شرایط اجتماعی ایران و اوضاع بین المللی درک می شود، شروع تحولات در ایران تا پیش از پایان سال شمسی جاری محتمل است. باید با برنامه حرکت کرد و برای آن لحظات حساس برنامه داشت. حفاظت از ایران و گذار کم خطر به شرایط پسا جمهوری جهل و فساد، تنها در سایه اتحاد نیروهای ملی و حرکت با برنامه آنها صورت می گیرد. سالم و پاینده باشید که وجود شما مغتنم است.

October 29, 2012 07:48:18 PM
---------------------------

بهمن زاهدی

با دورود خدمت جمشاد پرچمشاهی گرامی،

از توجه شما سپاسگذارم، لینک را تغییر دادم. اینکه می‏گویید قانون اساسی در آلمان رعایت می‏شود را کاملا موافق نیستم. اگر کامل رعایت می‏شد در حال حاضر شرکت راه آهن آلمان محلی برای گرفتن حقوق بازنشستگی وزاری راه پیشین این کشور نمی‎بود!

وفق دادن با فرهنگ هر کشوری برای منافع اقتصادی و بازرگانی را قبول دارم ولی از کی تا به حال قم شده است مرکز اقتصادی ایران؟

کمک‏های دولت آلمان برای سرکوب جنبش سبز تنها برای منافع اقتصادی آلمان نبوده بلکه کمکی برای ماندگاری جمهوری‏اسلامی در راستای همکاریهای متقابل است. در اینکه آلمان در آینده هم خود را با شرایط زمانه سازگار خواهد کرد را شکی ندارم ولی نباید فراموش کنیم چه کسانی در چه مواقع حساسی خنجر به پشت مردم ایران زده‏اند.

آقای گاووايلر و حزب ایشان در بایرن یک بار زندگی من را برای چشمک زدن به جمهوری‏اسلامی کاملا از بین بُردند و این بار دیگر اجازه نخواهم داد که این راست‏های افراطی فاشیسم آلمان (قهوه‏ای‏های س اس او) زندگی مرا برای خوش رقصی در پیش جمهوری‏اسلامی دوباره از بین ببرند، هر چند که از بین برده‏اند و من بیشتر به عنوان مُرده متحرکی هنوز نفس می‏کشم.

فکر می‏کنم شما در شمال آلمان زندگی می‏کنید و از جنوب آلمان زیاد با خبر نیستید.

ارادتمند
بهمن زاهدی

October 29, 2012 05:03:25 PM
---------------------------

جمشاد پرچمشاهی


با درود به جناب بهمن زاهدی

تذکرا یادآور می شوم که لینک شماره ۳ در زیر مطلب نوشتارتان مربوط به قانون اساسی دولت آلمان شرقی سابق می باشد. البته تبصره یک قانون اساسی جمهوری فدرال آلمان که شما آنرا اینجا ذکر فرمودید، کاملا درست است. اما باید اضافه نمود که برخلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی، قانون اساسی آلمان در تمام موارد و بندهای آن کلا در آلمان رعایت می شوند و در صورت تخلف احتمالی یا نقض آنها، در نهایت عالی ترین دادگاه آلمان یعنی دیوان عالی حافظ قانون اساسی به آنها رسیدگی کرده و احکام و تذکرات لازم برای رعایت و حفظ مقررات قانون اساسی را حتی درمورد دولت و نهادهای دولتی و دادگاه های صالح این کشور صادر یا به روشنی بیان می کند. در جمهوری اسلامی ایران، همانطور که بر هیچکس پوشیده نیست، دستگاه ها و قوه قضاییه در بیشتر موارد بویژه در امور سیاسی و حقوق بشری، تنها به اراده یا توصیه یک نفر تصمیم گرفته یا عمل می کنند.
در ضمن، به باور من دولت آلمان بدنبال تبادل وهمکاری های فرهنگی با جمهوری اسلامی نیست بلکه صرفا برای منافع اقتصادی و بازرگانی اش تلاش نموده و همواره می کوشد خود را در این راستا با اوضاع سیاسی تا حد "فرهنگی" هر کشوری هم بنا بر اقتضا و مصلحت زمان وفق دهد. مطمئن باشید که آلمان همین شیوه و رفتار دیپلماسی را با دولت آینده ایران از هر طیف و رنگی که باشد، ادامه خواهد داد!

October 29, 2012 04:02:46 PM
---------------------------

بهمن زاهدی

با دورود خدمت ایرانی عزیزم،

در خارج از کشور هم اوضاع بطور کُلی دگرگون شده می‏باشد. ایرانیان آماده هستند که از هموطنان خود در ایران حمایت بکنند. این بار می‏توان گفت که اگر جرقه‏ای به انبار باروت خواست‏های به حق مردم ایران وارد شود. هیج قدرتی توان جلوگیری از انفجار را نخواهد داشت. البته منظور از انفجار از بین رفتن جمهوری‏اسلامی و آخوندها می‏باشد.

با اینکه ما مبارزه‏ای بدون خشونت را در پیش داریم، ولی اگر هم تلفاتی باید بدهیم همان بهتر که همگی از طیف عمامه به سران باشند (هر چه این زالوهای جامعه کمتر بشوند بهتر).

جمهوری‏اسلامی از روز اول عمر خود بنده و مامور امریکا بوده و هست. آنچه را که جمهوری‏اسلامی در انتظارش می‏باشد این می‏باشد که چه کسی در امریکا رئیس جمهور خواهد شد. اگر اوباما باقی بماند همین بازی موش و گربه ادامه خواهد یافت، ولی اگر حزب جمهوری‏خواه در امریکا برنده شود، مانند زمان انتخاب شدن رانولد ریگان و کنار رفتن جیمی کارتر اوضاع تغییر خواهد کرد.

در زمان انتخاب ریگان جمهوری‏اسلامی تمامی گروگان‏های امریکایی را از ترس آزاد کرد. این بار اگر حزب جمهوری‏خواه در امریکا برنده شود، فکر می‏کنم، خامنه‏ای آنقدر جام زهر خواهد بنوشید تا مست شود.

تمامی تلاش‏های اصلاح‏طلبان جمهوری‏اسلامی در امریکا و مخارجی که می‏دهند برای باقی ماندن اوباما می‏باشد. این تکابوها فقط نشان می‏دهد که چقدر برای جمهوری‏اسلامی مهم می‏باشد چه کسی در امریکا انتخاب خواهد شد. وابستگی جمهوری اسلامی به امریکا را چگونه باید ثابت کنیم!؟


ارادتمند
بهمن زاهدی

October 29, 2012 02:00:14 PM
---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites