انگار همین دیروز بود، شور و شوق مردم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 و برکنار کردن عامل ترویج فساد، محمود احمدینژاد! در ماهای پیش از انتخابات صحبتهایی در ارتباط با اراده خاتمی مبنی بر نامزدی در انتخابات مطرح بود تا اینکه اصلاحطلبان و خاتمی جمعا بر روی میرحسین موسوی نخست وزیر دوران آیتالله خمینی به توافق رسیدند، ولی برای مردم نامها ارزشی نداشت.
برای جوانان و دانشجویان، خاتمی یا موسوی معنای اندکی آزادی و باز شدن فضای خفقانآور جامعه بود،قشر میانه جامعه هم این دو را ناجی وضعیت اسفبار اقتصاد ایران که حاصل سوءمدیریت احمدینژاد بود، میدانست. در این میان ولیفقیه راضیتر از هر شخص دیگری به انتخابات نگاه میکرد، انتخاباتی پرشور با حضور حداکثر ملت ایران که میتوانست در بوق تبلیغاتی رژیم دمیده شده و ظاهر سیاه رژیم اسلامی را کمی تطهیر نماید، با این تفاوت که اینبار برنده را نه رای دهندگان بلکه نایب امام زمان آقای خامنهایی تعیین میکند!
به هر روی انتخابات برگزار و محمود احمدینژاد دوباره رییس جمهور ایران شد،از ساعاتی پس از اعلام نتایج، موج اعتراضات شهرهای مختلف ایران را فرا گرفت و رژیم جاعل اسلامی با تمام توان به سرکوب معترضان پرداخت. از کشته شدن دهها نفر در خیابان تا دستگیری و تجاوز و قتل در کهریزک و باقی سیاه چالهای رژیم. در اولین نماز جمعه هم شخص اول مملکت یعنی سلطان علی خامنهایی فرمان رسمی کشتار را صادر کرد و اعتراضات به حق مردم را فتنه خواند .(توضیح: هفته گذشته شیخ احمد خاتمی گفت« سلطان»٬ «والی»٬ «امیر» و «حاکم» از واژههای مترادف «ولایت فقیه» است و «هیچ فقیهی منکر اصل ولایت فقیه نیست »).
حال از آن روزها سه سال و نیم گذشته و تا انتخابات 5 ماه و اندی مانده است ولی رژیم درمانده از حل مسایل خارجی و داخلی مشعل سیرک انتخابات را دوبارع روشن کرده، روزی نام هاشمی رفسنجانیست فردایش از دکتر ولایتی طبیب حضور یاد میکنند! اصلاحطلبان هم که به سرکردگی خاتمی دستمال ابریشمی به دست، برای رهبری پیغام میفرستند و بدون توجه به یاران در بندشان (موسوی و کروبی) خود را برای حضور در انتخابات آماده میکنند، البته حضوری که اصولگرایان آن را فعالیت زیرجلکی خاتمی مینامند.
حداد خان عادل هم منتظر است تا شاید از این نمد این بار برای او کلاهی دوخته شود هر چه نباشد او پدر عروس مقام معظم رهبریست! او در نطق میان دستور در مجلس شورای اسلامی گفت: نگذاریم مخالفان اصولگرایی به پیروزی در انتخابات امیدوار شوند. او با اشاره به فتنه 88 تاکید کرد که ما نبایستی این فتنه را فراموش کنیم؛ عدهای که این فتنه را آفریدهاند حال به جای عذرخواهی مدعی شده و طلبکارند!
از طرفی احمدینژاد و یارانش میدانند به دلیل درگیریها و نافرمانی کردن از خامنهایی، ایستادن روبروی اصولگرایان و دهن کجیهای مداوم به مجلس، حمله به خاندان هاشمی و موضع مخالف با طیف اصلاحطلب، در صورت شکست احتمالی در انتخابات پیش رو در صحنه سیاسی جایی نداشته و محو خواهند شد. احمدینژاد مصداق بارز شخصی است که بر هر چهار طرف چهارراه ناسزا گفته و حال راه فراری ندارد! بدین سبب قصد دارد مشایی یا بقایی را در نامزد انتخابات آینده ریاست جمهوری کرده و به نوعی پروژه «پوتین-مدودیف» را اجرا کرده باشد و با توجه به حساسیت شخص خامنهایی و اصولگرایان به این افراد (موسوم به جریان انحرافی) احمدینژاد در مرحله تایید صلاحیتها قطعا با شورای نگهبان درگیر خواهد شد. درگیری که شاید تنها نقطه مثبت انتخابات پیش رو از دید نگارنده این سطور خواهد بود.
هر چه باشد مردم برای روشن ماندن مشعل سیرک انتخابات دوباره سالار شدند! حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی جانشین نماینده رهبر جمهوریاسلامی در سپاه پاسداران طی اظهاراتی گفت: "مردم صاحب و ولی نعمت حکومت هستند و آنها مطالبه کننده هستند. مردم، سالارند یعنی مردم در حکومت نقش دارند که حداقل سه نقش ایجاد اقتدار، کنترل و نظارت و پذیرش است. مردم تا نپذیرند نظام ولایی شکل نمیگیرد و برای استمرار آن باید کنترل و نظارت داشته باشند و باید موضع مطالبه کننده داشته باشند."
حکومت به سختی با بحرانهای سیاسی و اقصادی دست و پنجه نرم میکند، تحریمهای کمرشکن امریکا از یک سو و تغییر و تحولات منطقه و شنیدن صدای سوت پایان رژیم بشار اسد همه و همه سبب شده تا دوباره مردم عزیز شوند! بعضی حرف از حصر خانگی موسوی و کروبی زده و عدهایی مانند هاشمی رفسنجانی خواستار برگزاری انتخابات آزاد میشوند صحبتی که البته با واکنش تند رهبر ایران مواجه شد. آیتالله خامنهایی در این ارتباط گفت: «دائما نگویند انتخابات باید آزاد باشد، از اول انقلاب ۳۴انتخابات داشتیم،کدامش آزاد نبوده است؟» رژیم هم سعی در گرم کردن تنور انتخابات جهت کسب مشروعیت دارد و هم از بروز اعتراضات احتمالی مردم ابراز نگرانی میکند و آن را فتنه 92!! مینامد. تا جایی که سایت مشرق نیوز طی مطلبی خیالی، فیلم پروژه ایکس به کارگردانی علیرضا نوریزاده کارگردان جوان هالیود و فرزند دکتر علیرضا نوریزاده (از روزنامهنگاران قدیمی ایران) را فیلمی آموزشی توسط سرویسهای غربی برای اجرا در خاورمیانه بالاخص ایران اسلامی دانست! در پایان باید صبر کرد و منتظر ماند تا کاندیدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران مشخص شوند، هرچند که این انتخابات یادآور دیالوگ جالبی از فیلم دارودسته نیویورکیهاست جایی که گفته میشود: نتیجه این انتخابات را رای دهندگان مشخص نمیکنند، شمارش کنندهگان مشخص میکنند!
---------------------------
نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟
از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.
---------------------------
|