حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
آسیب‏شناسی جمهوری‏خواهان
عرفان

February 14, 2013

پنچ شنبه 26 بهمن 2571 = February 14, 2013

 

خوشبختانه هر آینه که زمان می‏گذرد سره از ناسره مشخص می‏گردد و نقاب‏های بیشتری از چهره‏ها گشوده می‏شود. شاید وقت آن رسیده که ملت ایران بعد از آزمون سی‏و‏چهار ساله اپوزیسیون بالاخره افراد لایق و شایسته را برای هدایت کردن ایران به ساحل آرامش (دوران گذار) انتخاب کنند.
بعد از تمامی اتفاقاتی که در طول این سی‏و‏چهار سال بخصوص سال هشتاد و هشت روی داد دیگر برای همه عیان گشت که سیرک انتخابات فقط و فقط برای خاک پاشیدن در چشم ملت می‏باشد و شرکت در آن تحت هر عنوانی بمعنای تایید نظام منحوس جمهوری‏اسلامی و خیانت به خون جان باختگان راه آزادی می‏باشد که ندا آقا سلطان سمبل و نماد آنها می‏باشد.
در مناظره مضحک اکبر گنجی با مهرداد درویش‏پور در صدای امریکا تاکید اکبر گنجی به شرکت در سیرک انتخابات (تحت هر عنوانی) آنقدر مضحک و بی‏شرمانه بود که مرا به فکر فروبرد که براستی ما ملت در این رسانه‏های غربی که انحصاراً در اختیار تئوری‏پردازهای اصلاح‏طلب ( بخوانید استبداد‏طلب ) می‏باشد بدنبال چه می‏گردیم!
خود همین آقای درویش‏پور که هنوز دستشان به قدرت نرسیده، مگر طرفداران نظام پادشاهی پارلمانی را از هم اکنون حذف انقلابی نکردند ( اشاره به مقاله چندی پیش ایشان می‏باشد که گفتند نظام پادشاهی را تمام شده می‏دانند و آن را قابل به رای گذاشتن نمی‏دانند) غافل از اینکه به ممد پیشرفت تکنولوژی و عصر ارتباطات تمامی اعمال و نوشتار و گفتار آقایان زیر ذره‏بین میهن‏پرستان قرار دارد و دیر یا زود نقاب را از چهره نقاب‏داران می‏گشایند.
اعتقاد شخصی بنده بر این است که برای من پادشاهی پارلمانی‏خواه وجود یک تشکل منسجم و قوی جمهوری‏خواه یک امر بسیار ضروری و مبارک است که می‏تواند دموکراسی را پویا و رقابتی‏تر بکند در واقع تا چنین امری تحقق پیدا نکند دموکراسی معنایی پیدا نمی‏کند. بنابر این بنده بر خلاف آقای درویش‏پور موافق وجود احزاب مخالف هستم و بشدت با اندیشه حذف‏گرایی مخالفم و آن را عین دیکتاتوری می‏دانم.
اما با توجه به فضایی که در آن ادعای نمایندگی اندیشه جمهوری‏خواهی از سوی هر کس و ناکسی مطرح می‏شود و متاسفانه اکثر کنفرانس‏ها و تریبون‏ها تحت انحصار آنها قرار دارد ناگزیر مرا به آسیب شناسی این فضای مسموم واداشت که به اختصار به آن خواهم پرداخت.
یکی از طیف‏هایی که ادعای نمایندگی اندیشه جمهوری‏خواهی را دارند که متاسفانه در سطح بین‏المللی بخاطر لابی‏ها و همچنین خرج کردن پول‏های کلانی که از جیب ملت رنجور ایران به یغما برده‏اند، اصلاح‏طلبان حکومتی می‏باشند که یکی از فرصت‏طلب‏ترین و خطرناکترین گروه‏های سیاسی می‏باشند که بارها نظام را از خطر سقوط رهانیده‏اند. خوشبختانه کارنامه ننگین این طیف سیاسی چون آینه تمام قد پیش روی ملت ایران قرار دارد و بسیار بعید بنظر می‏رسد که بار دیگر ملت ایران در دام آنها بیافتند. اما با این حال ما هرگز خواهان حذف و سرکوب هیچ اندیشه‏ی سیاسی در آینده ایران نیستیم و زیر نظر اصول مصوب قانون اساسی و همچنین دستگاه قضایی مستقل همه اینها می‏توانند حضور و فعالیت داشته باشند و آنهایی که مرتکب جنایت یا غارت بیت‏المال و یا وطن‏فروشی شده‏اند بصورت عادلانه به پرونده‏هایشان رسیدگی خواهد شد.
طیف‏های دیگری که ادعای جمهوری‏خواهی را داشته و گلچین آنها را در کنفراس پراگ و استکهلم شاهد بودیم آب سردی بر پیکره جمهوری‏خواهان راستین ریختند و با این ادعا که ما خواهان براندازی نظام جمهوری‏اسلامی نیستیم ماهیت خود را بیش از پیش آشکار کردند که خوشبختانه تکلیف مهین‏پرستان ( چه جمهوری‏خواه چه پادشاهی‏خواه ) با این نقابداران ورشکسته مشخص شد.
متاسفانه بعلت نبود یک تشکل و سازمان واحد و منسجم از جانب جمهوری‏خواهان میهن‏پرست در این بازار آشفته اپوزیسیون تکلیف میهن‏پرستان با این اندیشه روشن و مشخص نیست. به هر روی امیدوارم اگر در بین جمهوری‏خواهان دموکرات شخصیت‏هایی برجسته و شاخص و ملی وجود دارد جهت تشکیل یک کادر رهبری مشخص که پایبند اصول باشند نسبت به تحقق این مهم اقدام کنند. خوشبختانه در بین ما پادشاهی‏خواهان بدلیل وجود شخصیت برجسته و ملی که به اعتراف دوست و دشمن مهمترین و تاثیر‏گذارترین شخصیت اپوزیسیون ایرانی چه در سطح بین‏المللی و داخلی می‏باشد با تعیین اصول دموکراتیک معین و ملی خاستگاه پادشاهی‏خواهان را در این مرحله از مبارزه مشخص کرده است.
هر چند این شخصیت کاملا فراحزبی و فراجناحی عمل کرده و سخنی از نمایندگی یک نوع اندیشه سیاسی خاص بمیان نیاورده و تنها میثاق و پیمانش در این مرحله نجات میهن و فراهم کردن شرایط انتخابات آزاد می‏باشد در واقع خواستگاه ما پادشاهی‏خواهان نیز در این مرحله از مبارزه هرگز نوع نظام نبوده و نیست و تنها هدف ما نجات میهن و براندازی نظام اهریمنی حاکم می‏باشد، اما متاسفانه همانطور که قبلا اشاره کردم جمهوری‏خواهانی چون آقای علی افشاری از هم اکنون جنگ‏های حیدری نعمتی راه انداخته و می‏گویند ما هیچگونه تفاهم و همکاری‏ای نباید با پادشاهی‏خواهان داشته باشیم و از همین الان بایستی با آنها به تقابل بپردازیم.
به هر روی سعی من بر این بود در این چند سطر مختصر اجمالا به واکاوی و آسیب‏شناسی این اندیشه بپردازم در حقیقت همه آنچه که گفته شد درد دل‏های دوستان جمهوری‏خواه من می‏باشد که به زیر چتر شاهزاده رضا پهلوی در آمده‏اند. نهایتا علاقه‏مندم در پایان نوشتارم جریان نشست صمیمانه‏ای را که با دوستانم داشتم که هر کدام دارای اندیشه و دیدگاه متفاوت اما باورمند به اصول واحد و ملی بودیم را خیلی کوتاه به تعریف بکشم.
چندی پیش در یک محفل دانشجویی حضور داشتم و بحث پیرامون نوع نظام آینده بسیار داغ بود اما نکته‏ای که در این بین برای من بسیار جالب بود این بود که تحلیل‏هایی که بچه‏ها ارائه دادند بدور از حب و بغض و جزم‏گرایی بود و همه تحلیل‏هایشان بر مبنای استدلال و منطق بود و با نگاهی آموزنده به گذشته به افق‏های آینده می‏اندیشیدند. در این بین من نیز بعنوان طرفدار نظام پادشاهی پارلمانی تحلیل‏های خود را ارائه دادم که مایلم به گوشه‏هایی از آن اشاره‏ای داشته باشم.

در واقع اعتقاد من بر این است که نظام پادشاهی پارلمانی برای ایران باستانی و کهن‏سال ما حکم سند و هویتی را دارا می‏باشد که نماینده تاریخ باشکوه 2500 ساله ایران است و به ایران ما هویت و اصالت می‏بخشد. سامانه پادشاهی با تمام فراز و نشیب‏هایش دارای ریشه‏ی بسیار عمیق در گستره تاریخ این ملک باستانی می‏باشد که به سادگی نمی‏توان آن را نادیده انگاشت اما عمر جمهوری در ایران ما فقط به سی و چهار سال ختم می‏شود که متاسفانه یکی از سیاه‏ترین دوران تاریخ ایران بوده که به حق می‏توان حمله اسکندر و مغول و یا حتی چیزی فراتر از آن متصور شد.
نظام پادشاهی پارلمانی پُتانسیل بسیاری در زمینه فرهنگ‏سازی را دارا می‏باشد و در عرضه فرهنگ ایرانی به دنیا بسیار کارا و مفید می‏تواند باشد کمااینکه در جشن‏های 2500 ساله شاهنشاهی کوروش کبیر و فرهنگ ایرانی به دنیا معرفی شد و بازخورد و دستاورد خوبی برای ایرانیان در پی داشت همچنین سامانه پادشاهی بعنوان یک نهاد مستقل و فرهنگی که در سیاست دخالتی ندارد می‏تواند در زمینه تحقیق و بازسازی فرهنگ زخم خورده ایرانی بسیار مفید و کارا واقع شود.

همچنین ایران دارای اقوام و تیره‏های مختلفی می‏باشد که در طول عمر ننگین این نظام جنایتکار بشدت سرخورده و تحت ستم واقع شده‏اند و شکاف فراوانی بین آنها و حکومت مرکزی ایجاد شده که در آینده یک پادشاه سمبلیک و محبوب می‏تواند نقش مهمی را در پر کردن این شکاف میان دولت و ملت و ایجاد وحدت و یکپارچکی ملی ایفا نماید.

پاینده ایران


لینک زیر:مناظره ی اکبر گنجی و مهرداد درویش پور در صدای آمریکا

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

عرفان

درود بر برزو گرامی
جناب برزو باید به عرضتان برسانم که هموطن گرامی کمی بی انصافی میفرمایید که نظام پادشاهی پارلمانی را در مقام مقایسه با جمهوری اسلامی قرار میدهید. کما اینکه نظام پادشاهی گذشته نیز قابل قیاس با نظام پادشاهی پارلمانی مد نظر ما نیست . همانطور که نظام جمهوری نظامی تعریف شده و موجود در تمام دانشنامه ها و کنواسیون های بین اللمللی میباشد نظام پادشاهی پارلمانی نیز نظامی تعریف شده و موجود در تمام دانشنامه ها و کنواسیون های بین اللمللی است بنابراین نمیتوان برای هیچکدام نسبت به دیگری اعتبار و مشروعیت بیشتری قائل بود و قاعدتا این نوع نظام های سیاسی براساس پیشینه و یا تحولات تاریخی در کشور مذبور شکل گرفته است و نمونه های عملی و اجرایی ان را شاهد هستیم. اینکه فرمودید در قیاس با نظامهای دیگر ان را چگونه ارزیابی میکنم من شما را به معتبرترین نهاد بین المللی که همان سازمان ملل میباشد ارجاع میدهم که طبق امار سالانه اش اعلام کرده که از 10 کشور برتر جهان 8 کشور ان توسط نظام پادشاهی پارلمانی اداره میشود.
پایدار باشید
پاینده ایران

February 16, 2013 12:18:18 PM
---------------------------

عرفان

درود بر دوستان گرامی
اقای امین ادبیات شما بیانگر توحش و عقب ماندگی طرفداران ارتجاع میباشد و میزان بلوغ فکری و ذهنی شما را میرساند بنابراین بحث با شما بی ارزش خواهد بود.

February 16, 2013 12:14:48 PM
---------------------------

ایرانی

با درود خدمت دوستان
جناب برزو، ما با جمهوری خواهان ملی و لیبرال دموکرات، اختلاف اندکی داریم. مشکل آن است که به غیر از حق گرامی دوست مان در این سامانه، جمهوری خواه ملی و لیبرال دموکرات پیدا نمی کنیم. دلایل بسیاری بر رجحان پادشاهی پارلمانی در ارتباط با جمهوری خواهی وجود دارد که اساس استدلال ما را در آن بازه کوچک اختلاف، تشکیل می دهد. مثلا یکی از دلایل ما، قوام بیشتر ملی در یک پادشاهی پارلمانی مشروطه است.
پاینده ایران

February 16, 2013 10:05:47 AM
---------------------------

ایرانی

با درود خدمت دوستان
اوج استدلال و تعقل جمهوری جهل و فساد و آغا در کامنت امین مشخص است. استدلالی که افلاطون را به حیرت انداخت و در باب فلسفه اخلاق، اسپینوزا را ناک اوت نمود!، فلسفه سیاسی ایشان، ماکیاول را به تحیر واداشت و جان استیوارت میل، لنگی به پهنای ولایت! برای ایشان پهن نمود. از سایر علمای سیاست نیز نگویم که همگی جامه درانداخته اند (بلکه دریده اند!) و حیران در بیایان ها امین گویان! بر سر می زنند تا ایشان را بیایند و اندکی از چشمه دانش و دریای تعقل ایشان نیوش کنند!.
آخر آدم نادان، طرفدار جمهوری جهل و فساد و آغا هستی، باش، اما آنقدر درک نداری که بدانی با این ادبیات سیمای میلی و کیهان شریعتمداری، تنها به همان جهل و فساد و آغایی که طرفدارش هستی صدمه می زنی. ما در کانون گفتگوی لیبرال دموکراسی ایران، با همه کس با احترام گفتگو می کنیم، حتی با طرفداران آقا، چنانچه توانستید احترام متقابل را بیاموزید، با شما گفتگو خواهد شد.
پاینده ایران

February 16, 2013 09:35:27 AM
---------------------------

بهمن زاهدی

با دورود برزو گرامی،

هنوز جمهوری‏خواهان ایران آینده‏ای برای مردم و ایران در نظر نگرفته‏اند و متاسفانه بیشتر جمهوری‏خواهان ایران با موجودیت جمهوری‏اسلامی مخالفتی ندارند و خواستار ادامه بقای این رژیم قرون وسطائی هستند.
بیشتر جمهوری‏خواهان ایران «ملی‏گرا» نیستند و بدنبال قدرت مطلقه هستند. این را در گفتارها و نوشته‏هایشان براحتی می‏توان درک کرد.
حتا هم اکنون با دگراندیش خود به گفتگو نمی‏نشیند.

از مُحسنات پادشاهی زیاد نمی‏نویسم، چون آنچه بیان است چه حاجت به بیان است.

ارادتمند
بهمن زاهدی

February 16, 2013 09:03:38 AM
---------------------------

بهمن زاهدی

به امین طرفدار خامنه‏ای،

شما یکی از مشخصات خوب جمهوری‏اسلامی را نشان دادید بی‏اخلاقی تا بی‏نهایت اسلامیش..
ما از شاه دفاع نمی‏کنم بلکه شما هستید که واقعیت را نمی‏خواهید قبول کنید.
با اینکه نوشته شما برخلاف اصولی که در این جمع رعایت می‏شود می‏باشد، کامنت شما را آزاد کردم تا دیگران هم متوجه شوند که شما بُت‏پرستان الله چگونه منطقی دارید و به چه دلایلی این رژیم جمهوری‏اسلامی باید منهدم شود.

بهمن زاهدی

February 16, 2013 08:55:33 AM
---------------------------

برزو

با سلام
استدلال های شما اگر در مقام مقایسه بین حکومت پادشاهی پارلمانی و جمهوری اسلامی باشد درست است ، ولی من از شما یک درخواست دارم لطف کنید دلیل خود را برای انتخاب نظام پادشاهی پارلمانی در مقایسه با نظام های دیگر بجز جمهوری اسلامی بیان کنید
با تشکر

February 16, 2013 01:40:20 AM
---------------------------

amin

من از یه چیز خیلی متعجبم اینکه ملت ایران با این قدرت و صلابت پشت انقلاب و رهبر عزیزمان ایستاده شما هی دارین مشتی مزخرفاتو تحت نام علم تحویل احمق هایی مثل خودتان میدین اخه بیسواد کودن تو که داری از نظام پادشاهی دفاع میکنی اون شاه گور به گور شده ات رو سی و چهار سال قبل مثل تفاله از این سرزمین اخراج کردیم برو قبرش و پیداکن اونجا بمیر

February 15, 2013 11:57:13 PM
---------------------------

عرفان

درود بر حق گرامی
حق نازنین در واقع در این لحظات سرنوشت ساز تاریخی همانطور که شما بدرستی اشاره کردید تنها ارمان ما باز پس گیری ایرانمان از چنگ اهریمن میباشد و باور های سیاسی در مرحله بعد مورد سنجه ملت ایران قرار خواهد گرفت مشکل ما با اقایان از اینجا اغاز میشود که انها برای جلوگیری از وزن کشی سیاسی در اینده ایران جهت برقراری حاکمیت ملی حاضرند با این رژیم اهریمنی سازش کنند.
پاینده ایران

February 14, 2013 10:21:37 PM
---------------------------

حق

درود بر دوستان و هم میهنان، عرفان گرامی، برای این نوشتارت به شما شادباش می گویم. سالهاست بی صبرانه منتظر آن ۱۰ درصد ایرانیان همانند شما، ایرانی، بهمن زاهدی و...بوده ام تا از راه نه یکی یکی بلکه صدتا صدتا از راه برسید تا با پشتوانه، درایت و ابتکارهای تان بتوانید ایران را از چنگ اختاپوس جمهوری اسلامی و حامیان رنگ و وارنگش رها کرده و نظامی جایگزینش کنید که ۵ میلیون ایرانی فراری از ایران در ۳۴ سال گذشته به آنها پناه آورده اند. این رای و رفراندومی از ۵ میلیون ایرانی به لیبرال دمکراسی های جهان غرب است. در نتیجه احدی قادر نمی تواند انکار کند که لیبرال دمکراسی چیزیست که ایران لازم دارد و اکثر ایرانیان نشان داده اند که در ۱۰۰ سال اخیر بدنبالش بوده اند. این نوشتارت بقدری نکات مهم و خوب دارد که گزینش یکی دو تا از آنها بی انصافی نسبت به مابقی نکات است. بهرحال برای منه جمهوریخواه مهمترین نکته ای که بدرستی به آن اشاره کردید بقرار زیرست:- ... وجود یک تشکل منسجم و قوی جمهوری‏خواه یک امر بسیار ضروری و مبارک است که می‏تواند دموکراسی را پویا و رقابتی‏تر بکند در واقع تا چنین امری تحقق پیدا نکند دموکراسی معنایی پیدا نمی‏کند. مدتها پیش من به این نکته مهم رسیدم و گفتم. آنزمان زنده یاد داریوش همایون هم با ما بود. اگر جمهوریخواهان قلابی ریگی به کفش نداشتند در این ۳۴ سال یکی دو حزب لیبرال دمکرات شبیه به حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات) ایجاد می کردند و بجای دیکته کردن ؛یا جمهوری یا هیچ؛ شان می گفتند که جمهوری را برای ایران مناسب تر می دانند و از طریق قانونی تلاش برای انتخابش بوسیله مردم می کنند. نه اینکه دیکتاتور مآبانه، خامنه ای و مسعود رجوی وار اعلام کنند ؛یا جمهوری یا هیچ؛! این توهین به شعور ملی ماست چون این حضرات خود را قیم ما و عقل خودشان را بیش از ملت ایران می دانند! تاسف بار وضعیت جبهه ملی است که عمدا حتی یک حزب بجای جبهه اش ارائه نداده و نمی دهد. اگر از داوری مردم نمی ترسید و لازمه اش برای ایران را درک می کرد تا حالا اینکار را کرده بود!

February 14, 2013 08:59:52 PM
---------------------------

عرفان

درود بر دوستان گرامی
بابک گرامی بازگشت به اصل خویش و ناسیونالیسم ایرانی واقعیتی ملموس و انکار ناپذیر در جامعه امروز ما میباشد که تا حدی ان را مدیون اخوندهای جنایتکار هستیم از پیامتان سپاسگذارم.
اقای زاهدی نازنین از ان جهت که شما طی این سالیان تجربه اندوزی و شناختی که از اینگونه اشخاص و کنش های احتمالی شان دارید پیشنهاد شما قابل فهم و درک میباشد.
پیروز و پایدار باشید.

February 14, 2013 06:37:28 PM
---------------------------

بهمن زاهدی

دورود بر عرفان گرامی،

این آقایون را ما بیشتر معرفشان می‏کنیم چون از خودشان هیچ چیز ندارند.
امیدوارم من را بفهمید.

ارادتمند

بهمن زاهدی

February 14, 2013 06:08:50 PM
---------------------------

عرفان

درود بر اقای زاهدی گرامی
اقای زاهدی نازنين ضمن تایید بیاناتتان اينکه من مخصوصا از اشخاصی نام بردم برای بهتر فهماندن مطلبم بوده و قصد تخريب کسی را نداشته و ندارم.اگر شما اينگونه صلاح ميدانيد که نامی برده نشود من هم ميپذيرم و به تصميمتان احترام ميگذارم.
از بذل توجه و مهرتان سپاسگذارم
پاينده ايران

February 14, 2013 04:42:29 PM
---------------------------

بابك

درود به نويسنده گرامي.
جانا سخن از زبان ما ميگويي...
زماني ميگفتند كه مشروطه خواهان با جامعه دموكراتيك در تضاد هستند. اما امروز مي بينيم كه همه مشروطه خواهان از صندوق راي سخن به ميان مي آورند براي تعيين حكومت توسط مردم. كسي از الان نگفته است كه هرچه ما ميگوييم و ما تماميت خواه نداريم در ميان مشروطه خواهان.
اما بارها شنيده ام كه طرفداران جبهه ملي در خارج از كشور از حالا براي خودشان نوع نظام آينده را تعيين كرده اند و طيف وسيعي از مردم را حذف كرده اند. نميدونم اين دموكراسي ميباشد يا آن چيزي كه ما ميگوييم.
از ديد جمهوريخواهان، مردم صغير هستند و توانايي تعيين نوع نظام مطلوبشان را ندارند و عده اي استاد دانشگاه و روشنفكرنما بايد برايشان تصميم بگيرند.
عرفان گرامي گفتند سيامك ستوده به كوروش بزرگ توهين كرده اند. در واقع اين يك نمونه بود و اكثريت جمهوريخواهان افكاري ضد ملي و ضد تاريخ ما دارند. چندي پيش حميد تقوايي از اعضاي كمونيست كارگري هم به كوروش بزرگ حملات تندي كرده بود و كوروش را ديكتاتور و ضد حقوق انسانها معرفي كرده بود.
من كه به هيچ وجه اينها را جدي نميگيرم. بيچاره ها در خواب خوش هستند و هيچ آگاهي از جامعه ايراني ندارند. كاش نوروز در ايران بودند و ديدار مردم از تخت جمشيد و آرامگاه كوروش را مي ديدند و ميهن پرستي نسل مرا لمس ميكردند. كاش بودند و بازگشت گسترده ايرانيان به هويت ملي خويش را مي ديدند و ميفهميدند كه تاريخ و هويت ملي ما پس از سي سال نكبت و حكومت عربي در ايران دوباره جان گرفته است.
درود به همه ميهن پرستان...
نوروز در كنار آرامگاه كوروش بزرگ جاي همه شما را سبز ميكنم

پاينده ايران

February 14, 2013 04:00:04 PM
---------------------------

بهمن زاهدی

دورود بر عرفان عزیرم،

حقیقتی را شما بیان کردید، چه چیز را در جمهوری‏اسلامی اینها می‏خواهند اصلاح کنند را هنوز بیان نکرده‏اند! فقط جابجایی مُهرهاست و نه تغییر در ساختار غیر‏انسانی جمهوری‏اسلامی.

بهتر است در مقالات بعدی خود نامی از شخصی نبرید که حساسیت بوجود نیاید. این حساسیت‏ها کینه‏جویی این افراد را تقویت می‏کند. مشکل ذات فردی این افراد می‏باشد که خودشان هم از آن بی خبرند!

استفاده فراوان بردم و ادامه بدهید.

ارادتمند
بهمن زاهدی

February 14, 2013 01:40:22 PM
---------------------------

عرفان

درود بر استاد ایرانی گرامی
استاد ایرانی گرامی سپاسگذار لطف و محبت شما هستم.
باوربفرمایید هر چقدر که در بین جمهوری خواهان بدنبال شخصیتی دموکرات و ملی میگردم بغیر از تک و توک چهره های مستقلی چون دکتر لاجوردی و ... نتوانستم کسی را بیابم.
افاضات شما را با صحبت سیامک ستوده انترناسیونالیسم جهان وطنی که گفت کوروش یک جبار در تاریخ ایران بوده تایید میکنم.
پیروز و پایدار باشید
پاینده ایران

February 14, 2013 12:35:10 PM
---------------------------

ایرانی

با درود خدمت دوستان
عرفان جان، نوشته زیبایی را در سامانه قرار داده ای، رشد علمی تو فرزند نازنین از زمان حضورت در این سامانه، مایه کمال مسرت است. در ارتباط با جمهوری خواهان ملی، یک نکته را مدنظر داشته باش، چیزی به عنوان جمهوری خواهی ملی و یا یک جمهوری خواه ملی در ایران و در بین اپوزیسیون (چه قبل و چه بعد از شورش ۵۷) وجود ندارد. اندیشه جمهوری خواهی پس از مطرح شدن آن در زمان رضاشاه کبیر و سپس کنار گذاشته شدنش به دلایلی، تنها طرفداران خود را در طیف چپ جستجو کرد. تنها چپ ها هستند که برای ایران جمهوری می خواهند و سایر مخالفان از طیف راست صحبت از مشروطه می کردند و می کنند. مثلا جپهه ملی در پیش از پیوستنش به خمینی در ۵۷، می گفت شاه باید سلطنت کند و نه حکومت (مانند انگلستان). بنابراین، جمهوری خواهان در کذشته و اکنون چپگرا هستند و طبعا در طیف چپ، انترناسیونالیزم (جهان وطنی) مطرح است و ملی به آن معنا که طیف های مختلف راست مدنظر دارند، در میان آنها نه تنها جایی ندارد، بلکه در بین تندروزهای چپ، مفهومی ارتجاعی نیز می باشد. امیدوارم در داشنگاه موفق باشی و رشدی روزافزون را بیابی، فردای ایران در دستان جوانان آگاهی مانند تو خواهد بود.
پانده ایران

February 14, 2013 11:18:18 AM
---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites