حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
پایداری جنبش مدنی ایران
آريا پارسی

February 15, 2011

سه شنبه 26 بهمن 2569 = February 15, 2011

 

بیست و پنج بهمن همانطور كه انتظار می‌رفت، با حضور مردم ناراضی در خیابان‌ها و طرح مطالبات حق‌طلبانه سپری شد؛ روزی سرنوشت‌ساز برای جنبش مدنی ایران و حاكمان ضد انسانی. با وجود تدارك نیروهای ضد شورش و دستجات چماق به دست بسیجی و اوباش حكومتی كه در سطح شهر به وفور دیده می‌شد، مخالفان به تداوم جنبش مبادرت و با شعارهای خود خواستار تغییرات اساسی در كشور شدند؛ تجمعات این روز كه در بیستمین ماه از اعتراض به كودتای انتخاباتی سال گذشته، برگزار شد علی رغم تهدیدات و توهینات رژیم، بر خواسته‌های اصلی خود در گذر از حاكمیت ولایی تأكید داشت. خواسته و آرمانی كه برای به دست آوردن حق انسانی زندگی در یك جامعه آزاد و عاری از خشونت و تعصب دینی، به ناچار از حذف ولایت دیكتاتوری فقیه و به زیر كشیدن دستگاه حاكمیتی می‌گذرد كه در این سالهای جمهوری اسلامی، به انواع و اقسام كنشهای ضدانسانی و ضدملی مبادرت و خدشه‌های جبران ناپذیری بر اخلاق و كرامت ایرانیان و جایگاه بین المللی آن، وارد ساخته است. بی تردید مواجهه جنبش مدنی با اوباشان حكومتی به مرحله حساسی وارد شده است؛ از یك طرف مردم با حضور خود در خیابان‌ها ثابت كردند كه بر تحقق خواسته‌های خود اصرار دارند؛ خواسته‌هایی كه از «رأی من كو؟» شروع و با گذار از «جمهوری ایرانی» به تغییرات بنیادین در سیاست اجرایی و گشودن فضای آزاد ارتقا یافته است. از طرف دیگر تمامیت رژیم غرق شده در فساد و جنایت، سیر تباهی و فروپاشی خود را آغاز و دنبال تحمیل هزینه‌های گزاف به ایران و ایرانیان است؛ رژیمی كه سه دهه پرونده‌ای آكنده از جنایت- فساد و اختناق را از خود در تاریخ به ثبت رسانده است.
حضور مردم در خیابان‌ها با وجود فضای امنیتی و برخوردهای تهدیدآمیز كه رژیم برای جلوگیری از آن برقرار كرده بود، نشان داد كه جنبش مدنی ایران هم چنان در رسیدن به اهداف حق‌طلبانه خود پایدار است.
شرایطی كه امروز ایران آن را به تجربه گذاشته است، به شكلی متفاوت از موقعیت‌های پیشین است. چرا كه جنبش مدنی به خردمندی مطالبات حق‌طلبانه و گذار از رژیم دینی ارتقا یافته و دستیابی به فضای آزاد اجتماعی و ایجاد نظام دموكراتیك بر پایه میثاق‌های جهانی حقوق بشر را در بالندگی خود به نمایش گذاشته است. رژیم نیز در جنگ خویش با ملت، به بازسازی و تقویت دستگاه‌های شكنجه و فساد اقدام و هر روز این كشور را برای شهروندان آن، تهی از آزادی و امنیت و عاری از فضای انسانی ساخته است؛ دستاورد امروزین رژیم برای ایران زمین، جامعه‌ای پر از فساد و تباهی و برای اقشار ملت، گرسنگی و بهم ریختگی اخلاقی و ناهنجاری روانی داشته و غارت سرسام‌آور ثروت ملی و اعدام مردمان را به ارمغان آورده است. این مسائل عینی كه هر روزه و از هر دو طرف گسترش چشمگیری می‌یابد، شرایط لازم را برای نهادینه شدن جنبش مدنی ایران و به بارنشستن آن در دستیابی به جامعه دموكراتیك برای ایرانیان در چشم انداز نزدیك قرار داده است.

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites