کاوه یزدانی
با درود ایرانی گرامی
سخن از یک جامعه دمکراتیک می باشد . آیا در گذشته ای که می فرمایید جامعه ای به مفهوم واقعی دمکراتیک داشته ایم که اساسش رای گیری باشد ؟
سخنانی که فرمودید به باور من پاسخ پرسشم نیستند . از انقلاب مشروطه حدود صد سال می گذرد و از انقلاب شوم 57 سی چهار سال می گذرد .سخن من در باره اکنون و فرداهاست دوست بسیار گرامی . من در گذشته زندگی نمی کنم .در گذشته ها اتفاقات بسیاری رخ داده است که جای بحث در مورد شان به امروز و به خارج از کشور و به مبارزه با رژیم ننگین اسلامی هیچ ارتباطی نمی توانند داشته باشند جز اینکه بسود رژیم اسلامی می باشند . چرا ؟ چونکه به هیچ نتیجه و موفقیتی برای رهایی از رژیم اسلامی منجرب نخواهند شد همچنانکه در سی و چهار سال گذشته نشده . همچنین راهی در جهت رسیدن به یک جامعه دمکراتیک را برای ایران نمی گشایند . پرسش دقیقی که از جنابعالی که استاد دانشگاه هستید پرسیدم .
آیا با روش های غیر دمکراتیک می توان به جامعه ای دمکراتیک رسید ؟
آیا بدون رای گیری از ملت ایران می توان فردی را رئیس جمهور یا پادشاه ملت ایران نامید ؟ آیا این دمکراتیک است که بدون رای ملت فردی را رئیس جمهور یا پادشاه ملتی نامید ؟ مفهوم رای و صندوق رای در یک جامعه دمکراتیک چیست ؟ باید تکلیف خود را ابتدا با خود مشخص نماییم که آیا به دنبال رسیدن به یک جامعه دمکراتیک هستیم یا نه ؟
ارادتمند کاوه یزدانی
|