کاوه یزدانی
یکی اینکه فرمودید روش های دمکرادتیک نیز می تواند نتایجی غیر دمکراتیک ببار آورد و مثال جمهوری وایمار را آوردید .
پاسخ من این است حال که نمونه وایمار آلمان را در پیش رویمان داریم پس باید به دلایل آن پی برد و اجازه نداد بلای وایمار آلمان بعد از رژیم ننگین اسلامی مجددا بر سر ما آید .
مورد دوم که مایلم اشاره نمایم در باره رفراندوم 58 و مشروعیت رژیم اسلامی می باشد .
پاسخ . زمانی که ملت ایران موفق به سرنگونی رژیم اسلامی شود آن مشروعیت به خودی خود باطل خواهد شد و مردم از طریق صندوق رای آزاد با ابزارهای استاندارد جهانی می توانند نظام و دولت مورد نظر خود را انتخاب نمایند . این روش دمکراتیک است . اما اینکه بفرمایید مردم باید به قوانین و نظام گذشته یا قانون مشروطه بازگردند اصلا دمکراتیک نمی باشد و همچنین باید توجه داشته باشیم که ضرورت ملت ایران منشور حقوق بشر و میثاقهای پیوست به آن می باشد که اینها در قانون اساسی مشروطه آنگونه که امروز میدانیم وجود ندارند .
یکی از معضلاتی که در جامعه ایرانی ما وجود دارد فرهنگ چاپلوسی می باشد البته نسل پیش از انقلاب بیشتر بود و خوشبختانه در نسل کنونی بسیار کمتر می بینم و اگر خواهان یک جامعه دمکراتیک هستیم باید بکوشیم تا حد ممکن چاپلوسی را از بین ببریم تا دوباره گرفتار دیکتاتوری نشویم . مورد دیگر اینکه باید حقوق همه شهروندان ایرانی را بطور برابر محترم بشماریم . و پیش از اینکه شرایط آزاد حق انتخاب برای همه شهروندان ایجاد نشده است فرد یا نهاد خاصی را سرور وسالار یا رئیس جمهور یا پادشاه مردم اسیر در چنگ رزیم اسلامی ننامیم که در این صورت راه بجایی نخواهیم برد .
|