راه حل همایونی برای همکاری با «شورای ملی»
بهمن زاهدی
با دورود خدمت وجدانی گرامی،
مهم این نیست که چند امضا در اینترنت پای این فراخوان گذاشته میشود. مهم تعداد افرادی واقعی و حقوقی هستند که امضا میکنند.
امروز اگر رفسنجانی یا ماموران جمهوریاسلامی فراخوانی را صادر کنند، طرف چند ساعت همانند شیوه انتخابات در جمهوریاسلامی ملیونها امضا بر پای آن فراخوان در داخل کشور گذاشته خواهد شد. اینترنت دنیای مجازی میباشد و شما میتوانید در آن شگردهای فراوانی را انجام دهید.
سیاهی لشگر درست کردن اهمیتی ندارد. مهم این است که چند نفر بصورت حقیقی میتوانند عملی را انجام دهند.
در هر حزب و سازمانی چهار دسته وجود دارد.
یک: گروهی که فعالیت مداوم و همیشگی دارند.
دو: افرادی که نیم وقت فعالیت میکنند و در تمامی امور دخالت نمیکنند.
سه: افرادی که ساکت هستند.
چهار: هوادارانی که بر حسب امکانات و احساسات عملگرا میشوند.
بازدهی هر حزب و سازمانی در این میباشد که دستهای از اعضا که فعالیت مداوم و همیشگی دارند اکثریت را تشکیل دهند و بتوانند سه دسته دیگر را هدایت کنند (با دیدگاههای خود آشنا کنند).
در حال حاضر برای این فراخوان افرادی چه حقیقی و چه مجازی امضا خود را پای آن گذاشتهاند. در آینده باید دید که آیا اکثریت امضا کنندگان خواهند توانست دسته عملگرا این فراخوان را تشکیل دهند؟
بحث ما در این مکان سازنده میباشد و باید به آن ادامه دهیم. پایه اصلی لیبرال دموکراسی بر همین کثرتگرایی (که عامل اصلی رشد خرد جمعی میباشد) بنا شده است. من فکر میکنم، تنها مکانی که موافقان، مخالفان و منتقدین این فراخوان میتوانند در آزادی کامل با هم به گفتگو بنشنند همین کانون لیبرال دموکراسی ایران میباشد، که فعلا امضای خود را بر پای این فراخوان نگذاشته است!
ولی امیدوارم که عملکردهای شورای این فراخوان بتواند روزی امضای تمامی اعضای این کانون را به خود اختصاص دهد، تا آن روز روشنگری و شفافسازی کار و وظیفه اصلی این کانون خواهد بود ( توجه: من بیش از یک رای ندارم).
ارادتمند
بهمن زاهدی
|