راه حل همایونی برای همکاری با «شورای ملی»
حق
درود بر آقای ساسان بهمن آبادی گرامی، با رجوع به پاره های انتخابی تان از گفته های شاهزاده، با شما بعنوان یک هموطن برون مرزی نگران ایران مایلم رک و راست حرفم را بزنم و بهمان شیوه پاسخهای شما را هم بشنوم. پاره هایی از گفته های شاهزاده را ردیف کردن و کنار هم گذاشتن بجز کلی گویی محض چیزی نیست. حتما نمی دانید با کلی گویی می توان براحتی عوامفریبی و مغلطه گری کرد و خود را محق جلوه داد! آخر کدام مدعی دمکراسی و منشور جهانی حقوق بشر می تواند با "اصول دمکراسی" مخالفت کند یا "تمامیت خواهی" را توجیح کند!؟ بنابراین، ردیف کردن پاره هایی از گفته های شاهزاده، کلی گویی محض است مگر آنکه دقیقا منظور از مثلا "دید تمامیت خواهی" و "اصول دمکراتیک" شاهزاده و خود و حزب تان را مشخص کنید تا "دید تمامیت خواهی" مدعیان دمکراسی و حقوق بشر که "اصول دمکراتیک" را برنمی تابند برای مردم "مجهول" باقی نماند و مورد موأخذه مردم قرار گیرند.
اول ولی باید "تمامیت خواهی" و "اصول دمکراتیک" را تعریف کنید. مهمتر برای من اینست که نشان دهید به کدامین اصول 4 گانه زیر می توان برچسب "تمامیت خواهی"، یا نافی "اصول دمکراتیک" را زد!؟ :-
1. حفظ تمامیت ارضی ایران بهرقیمتی بصورتی که در سال 57 به جمهوری اسلامی محول شد؛
2. ایران یک کشور و یک ملت و یک ملیت است؛
3. استقرار نظامی لیبرال دمکراتیک در ایران از جنس نظامهای لیبرال دمکراتیک جهان آزاد غرب مثل فرانسه؛
4. تدوین یک قانون اساسی نوین لازم الاجرا برای ایران که مبتنی بر منشور جهانی حقوق بشر و میثاقهای الحاقی به آن باشد.
کدامین اصول ۴ گانه بنظر شاهزاده و حزب تان ؛تمامیت خواهی؛ یا نافی ؛اصول دمکراتیک؛ است که مستحق چنین برچسب هایی باشند؟ کجا ؛اصول دمکراتیک؛ حکم کرده که اصول بالا، که مهمترینشان تمامیت ارضی ایران است را باید ؛پیشنهاد؛ داد یا به ؛رأی؛ کسی گذاشت!؟ مگر اینکه قرار بر فروپاشی ؛امپراطوری؛ ای بنام ایران و تقسیم آن بین ؛از ما بهتران؛ بصورتی ؛دمکراتیک؛ !!! باشد تا خون از دماغ کسی بیرون نیاید!!!
با سپاس
|