نوری علا: انزوا و عدم ائتلاف به نفع حکومت اسلامی است
حق
جناب نوری علاء می فرمایید ؛اتفاقاً، اعتقاد من به سوسيال دموکراسی از يکسو، و حکومت غيرمتمرکز استانی ـ که من از آن به حکومت فدرال تعبير می کنم ـ قاعدتاً بايد مرا از اين شورا دور کند؛.
بفرمایید که:-
۱. کدام ماده در منشور پیشنهادی شورای ملی با سوسیال دمکراسی و فدرالیسم شما منافات دارد که باید شما و شبکه سکولارهای سبزتان را ؛از این شورا دور کند؛؟
۲. مبانی این سوسیال دمکراسی تان را شرح دهید تا با سوسیال دمکراسی در چین و کوبا و با سوسیال دمکراسی در کشورهای اروپایی مثلا سوئد مقایسه کنم؟ لطفا یک کشور سوسیال دمکرات ایده آل تان را در میان کشورهای جهان نشان دهید تا برایم ملموس شود و منظورتان را بفهمم. آیا این سوسیال دمکراسی شما یکی از نوع از نظامهاست و یکی از زیر مجموعه های سکولاردمکراسی شماست یا نه هرکدام یک نظام مشخص و متفاوت از دیگریست؟ اگر بلی لطفا نام دیگر نظامها در این زیرمجموعه را ذکر کنید؟
۳. آیا مفاهیم سیاسی و حقوقی را باید به تعبیر این و آن واگذار کرد که می فرمایید ؛ حکومت غيرمتمرکز استانی ـ که من از آن به حکومت فدرال تعبير می کنم؛!؟
پس تفاوت بین کتابهای آسمانی و اسناد و کتابهای سیاسی و حقوقی چیست، اگر هرکسی از دل هر دو تعابیر خود را بیرون بکشد؟ بنظر من این حرف شما بسیار خطرناک است چون اگر چنین روندی را پیش بگیریم که هر کسی تعابیر خود را از اسناد مباحث سیاسی و حقوقی خود را داشته باشد با یک هرج و مرج عظیم سیاسی روبرو خواهیم شد که اولین و مهلک ترین قربانیش ثبات سیاسی ایران و تجزیه و نابودی ایران خواهد بود. این حرف شما عمیقا غیرمسئولانه است که باعث جنگ میان مردم بواسطه تعابیر گوناگونشان از اسناد و مدارک سیاسی و حقوقی می شود. این چه فرقی با جنگهای دینی و مذهبی خواهد داشت؟ این چه نوع سکولاریسم و سکولاریسم نو و سکولاردمکراسی شماست که برای اسناد و مباحث تعاریف سیاسی و حقوقی مثلا فدرالیسم تان، تعابیر متفاوت قائل است!؟ اینکارتان چه فرقی دارد با دعوا بین آیت الله بروجردی و سید علی خامنه ای بر سر تعبیر اسلام و قرآن!؟
|