* ايران يك كشور و يك ملت است ، اين اصل را نمىتوان به رفراندم گذاشت.
* طرح مسأله فدراليسم يك زمينهسازى سياسى است كه مىتواند به تجزيه كشور بيانجامد.
* هيچ قومى را به نام "ملت" نمىشناسيم بلكه "ملت" ايران را مجموعهاى از اقوام ميدانيم.
* ما به شدت مخالف هرگونه حمله نظامى و جنگ با ايران هستيم.
* اگر ايران مورد حمله قرار گيرد، حزب مشروطه در كنار رژيم قرار خواهد گرفت.
به مناسبت تشكيل كنگره حزب مشروطه ايران در سانفرانسيسكو - آمريكا در ٢٥و ٢٦ اوت، كيهان گفتگويى با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى اين حزب انجام داده است كه در ادامه مىآيد.
كيهان: كنگره اخير شما آيا يك كنگره دورهاى بود يا يك كنگره استثنائى؟
هايده توكلى: حزب مشروطه ايران ( ليبرال دمكرات) طبق اساسنامه خود هر دوسال يكبار كنگره خود را برگزار مىكند. كنگره اخير هم نهمين كنگره حزب بود كه تشكيل شد كه پس از بررسى عملكرد گذشته و تصويب سياستهاى جديد، انتخابات شوراى مركزى هم انجام شد. شرح چگونگى انتخابات و مراحل آن و اصول ناظر بر فعاليت شوراى مركزى و بدنه حزب بطور شفاف در اساسنامه آمده است.
كيهان: چه تصميمهاى مهمى در اين كنگره گرفته شد؟
هايده توكلى: كنگره نهم حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات) به ياد و به نام زنده ياد دكتر داريوش همايون، كه در ضمن ٥ مهر يا ٢٥ سپتامبر زادروز ايشان هم بود، ثبت شد چرا كه اگر چه ايشان ديگر در ميان ما نيست اما انديشههاى او با ماست و ما اميدوار هستيم بتوانيم نسلهاى آينده را با آنچه كه او براى ايران و ايرانى ميخواست آشنا كنيم. تصميمهايى كه در اين كنگره گرفته شد بيشتر در تأييد و تحكيم آنچه كه در گذشته در اصول و برنامه حزب گنجانده شده بود صورت گرفت، از جمله
١- حفظ تماميت ارضى و يگانگى ملى ايران
٢- مخالفت و جلوگيرى از فدراليسم در ايران
٣- مخالفت و جلوگيرى از هرگونه حمله نظامى به ايران
٤- سرنگونى رژيم جمهورىاسلامى در كل ساختار حكومت و نه صرفأ اصلاح آن
٥- ترويج انديشه دمكراسىليبرال در جامعه ايرانى.
كيهان: شوراى مركزى از سوى چه كسانى انتخاب ميشود و چه كسانى در انتخابات دوره نهم شوراى مركزى حزب برگزيده شدند؟
هايده توكلى: شوراى مركزى از سوى اعضاى حزب با در نظر گرفتن قوانين اساسنامه برگزيده ميشوند و شوراى مركزى اين دوره عبارتند از: آقاى فواد پاشايى ،كه ايشان دبير كل حزب هستند ، دكتر حسين يزدى ، آقاى شايان آريا ، دكتر نادر زاهدى و من ( هايده توكلى ).
در ضمن خبر خوب اين كنگره اين بود كه دكتر شاهين فاطمى از سوى كنگره نهم به رايزنى حزب برگزيده شدند.
كيهان: بگذاريد روى هر كدام از اين اصول و تصميمها كمى درنگ كنيم. با توجه به مسائل و صحبتهايى كه حول و حوش بيانيه مشترك حزب دمكرات كردستان ايران و حزب كومله كردستان ايران به راه افتاده است اصول اول و دوم را چگونه مىبينيد؟
هايده توكلى: ما از همان زمانى كه كه طرح فدراليسم از سوى برخى سياستمداران ارائه شد با آن در چهارچوب و بستر مشخص ايران مخالفت كرديم. برخى ميخواستند براى جا افتادن خواسته فدراليسم وانمود كنند كه فدراليسم همان عدمتمركز حكومت است كه زنده ياد داريوش همايون در رد اين نظريه بسيار نوشت و روشن كرد كه واقعيت امر درست بر خلاف آن است. البته فدراليسم در شرايط مشخص كشورهايى ديگر ميتواند نقش و كار كرد مثبت داشته باشد ولى به باور ما فدراليسم در كشور ما مساوى با تجزيه است.
از ساليان پيش دوستان شايد جدايىطلب تدريجأ واژه ملتهاى ايران را در سخنرانيها ، گردهمآيیها و نوشتارهاى خود مطرح كردند و سعى ميكردند آنرا رواج بدهند تا در ادبيات سياسى ما جا بيفتد. ما از همان آغاز گوشزد مىكرديم و هشدار مىداديم كه اين يك ترفند سياسى و زمينهسازى و مقدمه چينى براى تجزيه ايران در زمانى است كه بسترش براى فرصتطلبان آماده باشد. در نتيجه بايد با اينگونه واژهها مقابله كنيم. حتى وقتى از اين دوستان ميپرسيديم چرا ملتها و نه اقوام ايرانى، آنها در پاسخ ميگفتند كه فرقى نميكند حالا چه اشكالى دارد از چه واژهاى استفاده ميشود ولى ما از همان آغاز ميگفتيم كه اتفاقأ فرق ميكند و بسيار هم نكته مهمى است چرا كه ما در ايران هيچ قومى را بنام ملت نمىشناسيم و همه اقوام ايرانى جزو ملت ايران هستند.
در حال حاضر هم گروهى از اين هم ميهنان قومى ما كه هواى جدايى در سر دارند با توجه به تنگ شدن فضاى تنفسى رژيم جمهورىاسلامى و نيز با كمك پولهاى كلانى كه كُردهاى عراق در پشتيبانى از آن خرج ميكنند ذره ذره اين بازى را شروع كردهاند و مىخواهند از آب گلآلود ماهى بگيرند.
كيهان: حال بياييد فرض كنيم ايده فدراليسم در اكثريت هم ميهنان كُرد ما جا بيفتد و آنها در نهايت خواهان جدايى از ايران باشند كه به اين ترتيب يكپارچگى ايران به خطر بيفتد. در اين صورت واكنش حزب شما چه خواهد بود؟ آيا حزب شما در مورد اين سناريو فكرى كرده است؟
هايده توكلى: اگر شما براى آزادى فردى و دمكراسى منشور جهانى حقوق بشر را پايه و اساس قرار دهيد و اين را به صورت قانون در كشور در آوريد ، تمام حقوق انسانى همه افراد، صرف نظر از تعلق قومى آنها در بر گرفته شده و تضمين مىيابد. تحكيم آن قوانين نيز باعث حفظ حقوق اقوام، زنان، كودكان، كارگران، دانشجويان و خلاصه همه لايههاى اجتماعى مىشود و بدين ترتيب همه آحاد جامعه از بهترين امكانات و فرصتهاى اجتماعى به تساوى بهره خواهند برد. ما در وهله اول ميبايست اين موضوع را به طور باز و شفاف با مردم خود در ميان بگذاريم و در جامعه گسترش بدهيم. ايران يك كشور و يك ملت است، اين هويت ملى ماست، آن را كه نمىتوانيم به رفراندوم بگذاريم، مانند اين است كه اسم شما را كه هويت شماست عوض كنند.
به باور من فدراليسم براى عدهاى ابزاريست براى چيدن مقدمه جدايى از ايران كه هر چند به گمانم خوش خياليست اما به همان اندازه وظيفه هر ايراندوست است كه با آن مقابله كند. بايد موضوع را هر چه بيشتر شكافت و مردم را آگاهتر كرد تا واقعيتها را بهتر در يابند. خطر تجزيه را بايد جدى گرفت به همان اندازه كه خطر حمله نظامى به ايران را. اما همزمان من اطمينان دارم كه اگر به آن مرحله برسد ملت ايران در كليت خود حاضر به تن دادن به چنين فاجعهاى نخواهد بود. عملأ هم مىبينيم كه طرفداران آنها بجز تعداد انگشت شمارنيستند.
كيهان: مصوبه سوم شما در كنگره اعلام مخالفت با هرگونه حمله نظامى به ايران و دخالت نظامى در آن است. لطفأ در اين مورد بيشتر توضيح دهيد.
هايده توكلى: ما با هرگونه حمله نظامى و جنگ با ايران مخالف هستيم و بارها اين موضوع را به مناسبتهاى مختلف اعلام كردهايم و حتى اضافه كردهايم كه اگر چنين اتفاقى بيافتد حزب مشروطه ايران موقتأ در كنار رژيم قرار خواهد گرفت كه بتواند از كشور و يكپارچگى آن دفاع كند چرا كه اول بايد ايران زنده و پا برجا بماند تا بعد به مخالفت با رژيم ادامه دهيم.
البته شكى نيست كه جمهورىاسلامى براى بقاى خودش سعى مىكند همواره به آتش جنگ دامن بزند و در حقيقت اسراييل و كشورهاى غربى را تحريك مىكند چونكه به نظر ما آنها باور دارند كه يكى از راههاى بقاى رژيم همين تداوم بحران و تحريك جنگ است و سوءاستفاده از اين موقعيت براى سركوب مخالفان حكومت.
متأسفانه جنگ خطرى واقعى و جديست و اين وظيفه همه ماست كه با آن مقابله كنيم. ما براى سرنگونى رژيم نياز به دخالت نظامى خارجى نداريم. رژيم جمهورىاسلامى مىبايست با اتكا به نيروى مردم ايران بر انداخته شود. آزادى و دمكراسى نمىتواند ره آورد مداخله نظامى باشد.
كيهان: شيوه مبارزاتى حزب شما چيست؟
هايده توكلى: ما از گذشته تا كنون همواره خواهان مبارزه غير خشونتآميز بودهايم . همواره تأكيد كردهايم كه مخالف جنگ و موافق تحريمهاى هوشمندانه هستيم و از خيلى وقت پيش پيشنهاد شروع اين اقدامات را به كشورهاى ديگر كردهايم. اكنون نيز شاهد هستيم كه زمان هر چقدر ميگذرد اين تحريمها تأثيرگذارتر مىشوند هر چند كه متأسفانه به مردم ايران هم اين فشار وارد مىشود ولى براى گذار از اين مرحله مىبايست يكى را انتخاب كرد: جنگ يا تحريم. ما تحريم را انتخاب كردهايم.
كيهان: حال اين پرسش من مربوط است به عنوان داخل پرانتز نام حزب شما. آيا مىتوان گفت ليبرال دمكراسى ستون پايه حزب شما و تعيين كننده رابطه شما با جريانها و ديگر سازمانهاى سياسى است؟ يعنى اگر جريانى جمهوريخواه باشد و از نظر برنامه سياسى و اقتصادى به ليبرال دمكراسى نزديك باشد آيا امكان همكارى و اتحاد در عمل بين شما وجود دارد؟
هايده توكلى: آرى، ما در عمل ثابت كردهايم كه با خيلى از احزاب و سازمانهاى ديگر سياسى در حقيقت توانستهايم كار كنيم و در حال حاضر هم كار مىكنيم. اساسأ يكى از وظايفى كه براى خودمان قائل هستيم همانا ايجاد جو حسن نيت و مثبت بين جريانهاى مختلف سياسى است. در مواردى كه انديشه مشترك داشته باشيم مىتوانيم با همديگر كار مشترك داشته باشيم و ادامه بدهيم. در مواردى كه اختلاف نظر داريم، مانند شكل نظام سياسى آينده، مىتوانيم با همديگر گفتگوى سازنده داشته باشيم. ممكن است به نتيجه برسيم و يا نرسيم، ولى اين نبايد خدشهاى به همكارىهاى برههاى ما وارد كند و ما را دشمن يكديگر سازد.
كيهان: آيا حزب مشروطه ايران در كنفرانسهاى اخير در استكهلم و بروكسل، به عنوان يك تشكل سياسى شركت داشته است؟
هايده توكلى: خير،حزب ما شركت نداشته است. به باور ما براى همكارى بايد درجهاى از همگرايى فكرى و اصول مشترك وجود داشته باشد. مثلا كسانى كه حامل ايده فدراليسم هستند و آنرا تبليغ مىكنند از حوزه همكارى با ما عملأ خارج هستند. همچنانكه قبلا گفتم از نظر ما فدراليسم در بستر مشخص ايران نقطه آغازين تجزيهطلبى است؛ و يا اينكه چنانكه گفتيم يكى از اصول مهم حزب براندازى جمهورىاسلامى و نه اصلاح آن است. در اين دو كنفرانس كسانى شركت مىكردند (و اين كنفرانسها در جهت پايهريزى همكارىهاى آينده حركت مىكردهاند) كه اصلاحطلب بودند و ديگرانى نيز به فدراليسم باور داشتند. چنانكه گفتم ما حاضريم با همه جريانهاى سياسى گفتگو و تبادل نظر داشته باشيم. اما اتحاد در عمل حتى به صورت مقطعى آن نياز به درجه لازم و كافى از اشتراك فكرى دارد. ايران يك كشور و ملت واحد است و اصلا صحيح نيست اين واقعيت را به رأى بگذاريم.
كيهان: كمى در مورد اصول بنيادين حزب براى ما بگوئيد.
هايده توكلى: بىگمان افكار و انديشههاى دكتر همايون الهام بخش و راهنماى ما در بسيارى از فعاليتهاى سياسى ما بوده است. ايشان يك انديشمند مستقل و منحصر بفرد، با هوش و توان و دانشى استثنايى و با افق ديدى فراتر از روزگار خود بودند. ايشان پس از انقلاب و در ابتداى زنگيشان در تبعيد با دشمنىهاى فراوانى روبرو شدند، از دو سوى راست و چپ به ايشان حمله مىشد اما داريوش همايون با پيگيرى در نيك انديشى، دانش عميق، بردبارى و با استوارى بر صداقت انديشهاش توانست آن فضاى نامساعد و ضد خود را به يك فضاى سازنده تبديل كند كه در نقطهاى از آن راست و چپ به هم نزديكتر شدند و اين به راستى مهارت مىخواست. در سالهاى پايانى عمرشان نيز كمتر كسى بود كه به ايشان ارادت نداشته باشد. همه ميخواستند به گنجينه افكار او دست يابند . افكار ايشان آنقدر لايههاى مختلف داشت و هوشمند و تازه بود و آنچنان ژرف و گسترده بود كه هر چقدر بيشتر به آنها آگاهى پيدا مىكرديم به كم اطلاعى خود بيشتر واقف مىشديم.
كيهان: پرسش آخر من مربوط است به ابتكار منشور ملى كه اخيرا براى جمع آورى امضا انتشار يافته است. آيا حزب شما موافق اين ابتكار است؟
هايده توكلى: اين موضوع تا اين لحظه هنوز مورد بررسى شوراى مركزيست. حزب به عنوان يك سازمان، اين منشور را امضا نكرده است اما حمايت خود را براى بوجود آوردن چنين تشكلى اعلام داشته است، اگر چه اعضاى حزب از امضاى فردى اين منشور به هيچ وجه منع نشدهاند.
البته فراخوانى كه از سوى شاهزاده رضا پهلوى براى همبستگى ملى منتشر شد مورد تأئيد حزب قرار گرفته است و حزب بلافاصله با انتشار اعلاميهاى به آن فراخوان پاسخ مثبت داد و براى همبستگى با ديگر گروهها نه فقط اعلام آمادگى كرد بلكه ديگران را نيز تشويق به پيوستن به آن فراخوان كرد.
كيهان لندن - شماره ١٤٢٧ - ١١ تا ١٧ اكتبر ٢٠١٢
---------------------------
نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟
از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.
---------------------------
کاوه یزدانی
چندین سال است که حزب مشروطه ایران می نویسد و می گوید که اگر حمله نظامی به ایران صورت گیرد حزب مشروطه ایران برای حفظ تمامیت ارضی موقتا در کنار رژیم ننگین اسلامی می ایستد . آفرین بر حزب مشروطه ایران . حلقه گمشده برای من خواننده این است که اگر جنگی دربگیرد حزب مشروطه ایران به همراه اعضایش که در خارج کشور تشریف دارند برای دفاع از تمامیت ارضی کشور چگونه موقتا در کنار رژیم اسلامی می ایستند ؟ مثلا خانم توکلی یا دیگر اعضای حزب که در خارج کشور هستند چگونه در کنار رژیم می ایستند و در جنگ با بیگانگان از تمامیت ارضی کشور دفاع می کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا با نوشتن بیانیه در خارج کشور ؟ یا اینکه برای دفاع از میهن به ایران برمیگردید و احیانا به جبهه های جنگ می روید ؟ جنگهای مدرن و الکترونیکی البته نیاز چندانی به نیروی انسانی ندارد آنچنانکه در هشت سال جنگ با عراق بود . اگر امکان دارد اقای فواد پاشایی یا یکی از اعضای حزب مشروطه از طرف حزب برای افراد نا آگاه چون من لطف نمایند بطور شفاف و ساده توضیح دهید که اگر جنگی دربگیرد ایرانیان خارج نشین در امن و امان چگونه باید از تمامیت ارضی دفاع نمایند ؟ آیا لزومی دارد که هنوز جنگی رخ نداده است چنین شعار بی تضمینی را بدهید و رژیم ننگین اسلامی نیز از این شعارتان به سود خودش بهره برداری نماید ؟
October 19, 2012 01:20:53 AM
---------------------------
بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای جمشاد پرچمشاهی گرامی،
قسمتی از منشور حزب:« به عقيده ما سرنگونی رژيم جمهوریاسلامی نخستين مرحله پيکار است. مرحله دوم که به همان اندازه اهميت دارد ساختن يک جامعه نوين ايرانی است که تنها با مشارکت همه مردم و گرايشهای گوناگون ميسر خواهد بود. »
ما نباید زمان سرنگونی جمهوریاسلامی حاکمیت ملیمان را از دست بدهم، چون کشورهای دیگر میتوانند در زمانیکه حاکمیت ملی ما در ضعف قرار گیرد با کشورمان هر کاری که خواستند بکنند.
این مسئله را بیشتر باز خواهم کرد.
ارادتمند
بهمن زاهدی
October 17, 2012 09:48:42 AM
---------------------------
جمشاد پرچمشاهی
جناب بهمن زاهدی،
من بارها در نوشتارهای جنابعالی درهمین سایت خوانده و چنین دستگیرم شد که هدف یا یکی از اهداف اصلی حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی است. حالا از لابلای سخنان شما در نوشته اخیرتان چنین برداشت می کنم که سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی منوط بر ماندگاری ایران یکپارچه است؛ یعنی اینکه شما و حزبتان، جمهوری اسلامی را نوعی گارانت یا به عبارتی دیگر تضمین کننده سیادت ارضی و ضامن عدم از هم پاشیدگی کشور میدانید!؟ اگر چنین است، برای من تازگی داشته و بدون شک کمی سئوال ررانگیز است!
افزون براین، چنانچه سرکار منظورم را درست فهمیده باشید، گفتم که ما یرانیان خارج از کشور باید در صورت تهدید و خطر جنگ علیه کشورمان کنار ملت و مردم داخل کشور بایستیم یعنی همدوش و همسو با مردم بیگناه و بی حفاظت در درون کشور باشیم، نه شانه به شانه با دشمنی علیه دشمن دیگر جنگید و هرگز منکر این واقعیت نبوده و نیستم که ما خود عضوی از ملت ایران هستیم. از دیدگاه شما می توان چنین استنباط کرد که بنا به مثل معروف: دشمن_ دشمن_ من، دوست من است!
پاینده و تندرست باشید
ج. پ.
October 16, 2012 03:23:23 PM
---------------------------
بهمن زاهدی
با دورود خدمت جمشاد پرچمشاهی،
نوشتهاید: اگر هدف اصلی حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) صرفا سرنگونی این رژیم به هر قیمتی میباشد.
ما به هر قیمتی سرنگونی جمهوریاسلامی را نمیتوانیم قبول کنیم. اگر سرنگونی جمهوریاسلامی بخواهد به ارزشهای درج شده در منشورمان صدمه وارد کند، همان بهتر که جمهوریاسلامی بماند. ایران برای ما بالاترین ارزش است، اگر سرنگونی جمهوریاسلامی بخواهد ایران را هم از بین ببرد، ما ماندگاری جمهوری اسلامی را ترجیح خواهیم داد.
ایرانیان عربها و مغولها را تحمل کردند. این رژیم را هم تحمل میکنند و فکر نمیکنم که ایرانیان بخواهند جمهوریاسلامی سرنگون شود که ایران را غرب تجزیه کند تا سران سازمانهای چپ ایرانی بتوانند به تعداد رهبرانشان رئیس جمهوری مادام المعری در تکه پارههای ایران داشته باشند.
ما خود را عضوی از ملت ایران میدانیم و در کنار خودمان قرار گرفتن کمی مسخره خواهد بود.
وظیفه حاکمیت است که از کشور بوسیله ارتش و نیروهای مسلح دفاع کند. تفکیک وظایف مردم و حاکمیت را باید در نظر بگیریم.
ارادتمند
بهمن زاهدی
October 15, 2012 10:33:26 PM
---------------------------
جمشاد پرچمشاهی
.... اگر هدف اصلی حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) صرفا سرنگونی این رژیم به هر قیمتی میباشد، نباید به هیچ وجه و درهیچ شرایطی حتا یک ثانیه هم کنار آن قرار گیرد چرا که درغیر اینصورت رژیم دوبار از این موقعیت با بهره گیری از تبلیغات سیاسی و ایدئولوژیکی و جلوه دادن اینکه نظام و حکومتش مشروع و مقبول همگان حتا اپوزیسیون خارج از کشور است و این اتحاد و همبستگی موقت برای دفاع از خاک کشور را در انظار جهانیان و مهاجم یا مهاجمان جنگی، به حساب خودش گذاشته و دوم اینکه پس از اتمام مراحل جنگ، به سرکوب یا اعدام آنهایی که در تمام مدت سه دهه اخیر فعالیت های سیاسی (به گفته خودشان ضد انقلابی!) علیه رژیم داشته اند، به بهانه های مختلف دست خواهد زد، همان کاری را که در دهه شصت خورشیدی با بسیاری از فعالان و "هم پیمانان جنگی" خویش کرد!
بنابراین، آیا بهتر نیست که به مردم و ملت ایران روشن و شفاف بگوییم که همه ایرانیان وطنپرست، از هر طیف و گروه و سازمانی، خدای نا کرده درصورت بروز جنگ علیه خاک میهنمان، به هر نحوی در کنار ملت قرار خواهیم گرفت و نه در کنار رژیم بدخواه و سرکوبگرشان !؟
October 15, 2012 09:49:30 PM
---------------------------
جمشاد پرچمشاهی
خانم هایده توکلی در مصاحبه اخیرشان اظهار داشتند که درصورت بروز جنگ احتمالی علیه ایران، حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در کنار رژیم جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت - بخاطر دفاع از خاک ایران! این جمله نه فقط نظر ایشان را بیان میکند بلکه چنین به نظر می رسد که بیانگر نظرات کلی اعضای حزب است، همانگونه که آقای بهمن زاهدی هم برآن تأکید نهادند.
قرار گرفتن در کنار رژیمی که ایران و ایرانی برایش پشیزی ارزش ندارد، از دید من خطایی بزرگ محسوب می شود، به دلیل آنکه این رژیم جنگ طلب و فتنه جو جز بقای خود به هیچ چیز وهیچ کس ترحم نکرده و همانطور که در گذشته هم بمرور ثابت کرد، در پایان جنگ حتی با همان کسانی هم که بخاطر دفاع از خاک کشور(نه اسلام ناب محمدی!) در کنارش ایستاده بودند، تسویه حساب خواهد کرد و پیش از آنکه احزاب و سازمان ها و گروه های مختلف متحد موقت با رژیم، کوچکترین فرصت مبارزه و سرنگونی رژیم را داشته باشند، همه را یا حداقل سران و دست اندکاران آنها را سربه نیست خواهد کرد.
ما همگی باید درچنین وضعیتی و درصورت خطر بروز جنگ احتمالی علیه میهنمان فقط به فقط در کنار ملت و مردم ستمدیده ایران قرار بگیریم نه در کنار رژیم خونخواری که مسبب همه این مصائب و بدبختی ها برای ایران و ایرانی ها شده است. ادامه ....
October 15, 2012 09:48:24 PM
---------------------------
ایرانی
با درود خدمت دوستان گرام
سرکار خانم توکلی
ابتدا عضویت شما را در شورای مرکزی تبریک می گویم. سپس، مصاحبه عالی شما را خواندم و دانستم اعضاء و هموندان محترم حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) همگی در خرد و دانایی در میان الیت جامعه سیاسی ایران جای می گیرند. آنچه فرموده اید در هماهنگی کامل با پرنسیپ ملی این جزب و منشور و اساسنامه مترقی آن است، حضور فرهیختگان دانشوری همچون شما و سایر اعضای محترم حزب، مایه دلگرمی و خوش بینی به آینده ایران جاوید است. با تک تک کلمات شما موفقم و آن را تأیید می کنم.
بهمن خان زاهدی، اگر ما هم زمانی که میهنمان در خطر است بخواهیم شادی کنیم و با همراهی و یا سکوت با دشمنان، منتظر سقوط جمهوری جهل و فساد و سپس تلاش برای بدست گرفتن سهمی از قدرت شویم، با خائنان به میهن چه تفاوتی داریم؟، پاسخ خانم لیدا را به درستی دادید، تمامی نیروهای ملی چنانچه تجاوزی خارجی صورت بگیرد به دفاع از ایران برخواهند خاست و مبارزه با جمهوری جهل و فساد را موقتا" متوقف می کنند. یکی از دلایلی که روزنامه نگاران آمریکایی در رد طرح حمله به ایران در روزنامه ها و مجلات مطلب می نویسند و به صراحت به آن اشاره می کنند، همین است. به صراحت می نویسند در صورت حمله، ایرانیان با هم متحد می شوند. همانطور که فرمودید ایران برای ما از همه چیز بالاتر است. دلیل مخالفت نیروهای ملی ایران با جمهوری جهل و فساد در وحله اول، مشکلاتی است که برای ایران بوجود آورده، یعنی ما با جمهوری اسلامی مخالفیم به دلیل ایران. پس اگر تحدیدی متوجه ایران شود، عامل تأیید کننده تحدید نشده که هیچ، در کنار جمهوری اسلامی با آن عامل تحدید می جنگیم. سرنوشتن ایران باید بدست ایرانی، توسط ایرانی و برای ایران و ایرانی شکل بگیرد و ما به جز این، به راه دیگری اعتقاد نداریم. مگر شاهزاده رضاپهلوی در ابتدای جنگ عراق با ایران، در تلگرامی به ستاد ارتش، آمادگی خود را برای شرکت در جنگ اعلام نکرد؟ همه ما همین گونه به ملک و میهن خویش می نگریم و نگهبان آن هستیم.
پاینده ایران
October 15, 2012 05:10:54 PM
---------------------------
بهمن زاهدی
با دورود خدمت خانم لیدا گرامی،
در جنگ ایران و عراق ما ملیگرایان و ایراندوستان بودیم که از ایران دفاع کردیم. هنوز ترکشهای خمپارهای 81 میلمتری عراقیها در پایم من را به یاد آن روزها میاندازد.
زمانیکه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران در خطر باشد، وظیفه هر ایرانی دفاع از این دو ارزش و بصورت سادهتر دفاع از ایران خواهد بود.
اگر غرب به ایران حمله کند، ایران مانند عراق و افغانستان تجریه خواهد شد و بصورت کشورهای کوچکتر در خواهد آمد، که این مسئله آرزوی چپهای انترناسیونالیزم و تجزیهطلبان است.
در حالت جنگی ما به عنوان یک حزب سرنگونی طلب جمهوریاسلامی از مبارزه خود بر عیله نظام جمهوریاسلامی بصورت موقت دست برخواهیم داشت.
اول باید ایرانی وجود داشته باشد.
برای مقابله با از بین رفتن ایران من هم دوباره مانند سالهای جوانیم به میدان جنگ خواهم رفت. دیگران میتوانند نظارهگر باشند. در زمان جنگ جمهوریاسلامی به تمام نیروی انسانی محتاج خواهد بود و دخل کسی را در نخواهد آورد، چون خود را ضعیف میکند. آخوندها هم این را فهمیدهاند که بدون وجود ایران در این جهان جایی برای زندگی کردن نخواهند داشت. اگر توجه کرده باشید خمینی بعد از پایان جنگ دست به کشتار دسته جمعی ایراندوستان زد و مابین جنگ ایران و عراق ایراندوستان را به میدان جنگ میفرستاد. جمهوریاسلامی اگر در جنگی گرفتار آید، نمیتواند هم مخالفان خود را بکشد و به جنگ بپردازد. (ایرانیان در هر شرایطی از کشورشان دفاع میکنند)
موجودیت ایران بزرگترین و والاترین هدف این حزب میباشد که در اصل اول منشورمان نوشتهایم.
۱ ـ استقلال و تماميت ارضی و يگانگی ملی ايران برای ما از همه بالاتر است و به هر قيمت و در هر وضعی از آن دفاع میکنيم.
این اصل شعار نیست، حقیقت موجودیت این حزب است.
امیدوارم به سوال شما پاسخ داده باشم.
ارادتمند
بهمن زاهدی
October 15, 2012 11:37:18 AM
---------------------------
لیدا
بانو توکلی محترم
من این سئوال را شخصی چندین بار از شما کردم که چگونه در کنار رژیم می خواهید بایستید؟ تصور شما این است که مامورین جمهوری اسلامی اول دخل چه کسانی را میاورد؟ شما هرباره از پاسخگویی تفره رفتید. حالا بگذارید بزرکترهای سازمانتان جوابی را که منتظرش ماندم را بدهند. البته شما بی کناهید و فقط طوطی وار حرف هایی را که دیگران بارها و بارها گفته اند را تکرار میکنید.
October 15, 2012 11:16:36 AM
---------------------------
حق
بهمن زاهدی گرامی، نوشته اید که کسی هنوز به متن این مصاحبه نپرداخته است. معمولا ۲ دلیل برای من وجود دارد که به متنی نپردازم. یا آنقدر خوبست که اگر از خوبیش بنویسم ممکنست بوسیله برخیها حمل بر مجیزگویی شود، و یا انقدر بدست که نمی دانم از کجا شروع کنم به انتقاد از آن. البته در کنار ایندو دلیل اصلی، نداشتن وقت برای هر چه منتشر می شود و اولویت دادن به مطالب منتشره و همانطور عدم درک من از برخی نوشتارها هم دلائل دیگر سکوت من می توانند باشند.
مطمئن باشید، اگر ما باورمندان به آن اصول نامبرده در مصاحبه خانم توکلی ایرادی می توانستیم بگیریم تابحال سکوت نمی کردیم. اگر هم دوستانی ایراد گرفته اند بخاطر اختلاف سلیقه های کوچک با شما در ظاهر قضیه است و نه با آن اصول و متن مصاحبه. مشکلات ما حل است اگر بر سر اصول توافق و همکاری داشته باشیم. اختلاف سلیقه های کوچک چیزی نیستند که نتوان تحمل شان کرد. اما سپاسگزاری از خانم توکلی و حزب را بخاطر تایج کنگره نهم و مدیریت سامانه را نباید فراموش کرد. با سپاس دوباره از تایید و تحکیم هر چه بیشتر آن اصول بنیادین در کنگره نهم و در مصاحبه خانم توکلی با کیهان لندن. همین انتظارات مرا از حزب در مورد آن اصول برآورده کرد و بسیار امیدوار نسبت به حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات). اگر داریوش همایون فقط برای یک لحظه زنده می شد تا نظرش را در مورد این حزب بدهد که بدون او عملکردتان چگونه بوده است، من شک ندارم که به یکایک شما افتخار می کرد و آفرین می گفت! از دیدن اینهمه اعتماد بنفس روزافزون در شماها بسیار شادمانم. در ضمن حق انتقاد از شما را همیشه برای خود محفوظ می دانم چون می دانم داریوش همایون و این حزب هیچ نیاز و علاقه ای به مجیزگو و مجیزگویی و دوستی های خاله خرسه وار ندارد، و از انتقادات سازنده وحشت ندارد بلکه آنها را بخاطر پیشرفت و ترقی خود و منافع ملی ایران لازم می داند و تشویق می کند. اساس لیبرال دمکراسی و اشاعه آن در جامعه که در متن این مصاحبه هم آمده مبنایش دوری از مجیزگویی و نقد و بررسی است.
ارادتمند، حق
October 13, 2012 01:27:33 PM
---------------------------
حسن ساختمانی
درود
با سپاس فراوان جناب بهمن زاهدی گرامی زحمات شما بر هیچ کس پوشیده نمی باشد. توضیحات شما دقیقا منظور من بود جای هیچ گونه شکی نیست که شما مطلب را همانگونه که برای سامانه ارسال شده درج نموده اید.
زحمات بیدریغ شما را جهت هرچه بهتر شدن سامانه حزب را سپاس گذارم.
ارادتمند
حسن ساختمانی
October 13, 2012 01:14:05 PM
---------------------------
حق
با درود بر حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات)، و سپاس بیکران بابت نتایج کنگره نهم که اصول زیر از مهمترین های این نتایج را خانم توکلی بسیار نازنین در این مصاحبه با کیهان لندن برجسته کردندا:-
* ايران يك كشور و يك ملت است ، اين اصل را نمىتوان به رفراندم گذاشت.
* طرح مسأله فدراليسم يك زمينهسازى سياسى است كه مىتواند به تجزيه كشور بيانجامد.
* هيچ قومى را به نام "ملت" نمىشناسيم بلكه "ملت" ايران را مجموعهاى از اقوام ميدانيم.
* ما به شدت مخالف هرگونه حمله نظامى و جنگ با ايران هستيم.
* اگر ايران مورد حمله قرار گيرد، حزب مشروطه در كنار رژيم قرار خواهد گرفت.
این مصاحبه بسیار خلاصه و مفید با شفافیت کامل مواضع این حزب، و بنظر من شناسنامه و شاخصه های این حزب را دقیق به اطلاع عموم رساند. همه تکلیف خود را با این حزب می توانند کاملا تشخیص دهند. ایکاش همه مدعیان دمکراسی و حقوق بشر این چنین شفاف و دقیق بودند تا مجبور نمی بودیم از لابلای حرفهایشان حدس بزنیم چه می گویند و چه می خواهند! بنظر من، تمام نکاتی که منافع ملی ایران را به بهترین وجه حفظ می کند در چند اصل بالا خلاصه شده اند. بجز تبریک و تشکر از این حزب و خانم توکلی چه می توانم بگویم!
از بهمن زاهدی هم یکدنیا سپاسگزارم که این سامانه را بنحو احسن نسبت به هر سامانه دیگری که من می شناسم، می گرداند. بنظر من، بهمن زاهدی اصول لیبرال دمکراسی در این ستون نظرات خوب رعایت می کند. در چند سالی که در این سامانه حضور داشته ام فقط شاهد بهتر و بهتر شدن بهمن زاهدی بوده ام. با آرزوی تندرستی و پیروزی برای یکایک اعضاء شورای مرکزی بویژه خانم توکلی، و آرزوی بهترینها برای بهمن زاهدی گرامیم، ارادتمند حق
October 13, 2012 12:48:48 PM
---------------------------
بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای حسن ساختمانی گرامی،
همانطور که عرض کردم تغییر در متن مصاحبه در زمانیکه محتوا را تغییر ندهد مشکلی ندارد. در ضمن من این متن را از خود خانم هایده توکلی دریافت کردهام و نه روزنامه کیهان.
فراموش نکنید که تمامی مقالات آقای داریوش همایون در زمان حیات ایشان، اعلامیهها، گزارشات دفتر پژوهش و مصاحبههای که اعضای حزب با رسانهها انجام میدهند، قبل از درج در سامانه حزب بوسیله مسئول سامانه ویرایش شده و میشوند.
اگر توجه کنید هر چاپخانهای قبل از چاپ هر روزنامه و یا کتابی آن مطالب را بررسی میکند. این عمل برای این میباشد که چندین نفر یک مقالهای را قبل چاپ آن بررسی کنند. ولی بعد از چاپ و یا درج در سامانه هیچگونه تغییری در مطالب نمیتوان بعمل آورد.
آیا شما توجه کردهاید که در اسناد حزبی نیمفاصله بطور کامل رعایت میشود! (جملات زیر بدون رعایت نیمفاصله نوشته میشوند)
آیا می دانید "نیم فاصله" چیست؟
كمتر كسی می داند "نیم فاصله" چیست و چگونه می شود از آن استفاده كرد. و حتی افرادی هم كه می دانند، كمتر از آن استفاده می كنند.
و اما "نیمفاصله" چیست؟
ما برای فاصله انداختن میان كلماتی كه لازم است جدا نوشته شوند، از خط فاصله استفاده می كنیم؛ ولی بعضی كلمات هستند كه لازم است جدا نوشته شوند، ولی در واقع یك كلمه ی واحد هستند، به عنوان نمونه: من میروم! من می روم! من میروم!
نیمفاصله به متن اسناد زیبایی مخصوصی می دهند. آیا فکر می کنید مسئول سامانه بودن کار راحتی می باشد و تمامی کار ها با کپی کردن تمام می شوند، اشتباه فکر می کنید. برای هر اعلامیه ای که فرستاده می شود و یا مصاحبه های اعضای شورای مرکزی باید زمان های زیادی را صرف کرد تا آن اسناد قابلیت درج در سامانه حزب را پیدا کنند. برای یک گزارش دفتر پژوهش مسئول سامانه حداقل چهار ساعت باید روی متن که بدست ش رسیده کار کند.
متاسفانه کسی تاکنون به متن این مصاحبه بپرداخته است.
ارادتمند
بهمن زاهدی
October 13, 2012 12:03:02 PM
---------------------------
حسن ساختمانی
با درود
مطلبی را که هموطنمان در دیدگاه خود در مورد اصل مطلب چاپ شده در کیهان لندن به آن اشاره فرمودند و دخل و تصرفی که شما آقای زاهدی در آن انجام دادید به نظر من به هیچ عنوان غلط املائی نبوده. من تا کنون فکر نمی کردم که سامانه حزب تغییراتی را در متون مقاله و یا مطالب نقل شده از سایت های دیگر و یا مطالب روزنامه ها دارد. اگر این گفتار صحت داشته باشد به نظر من روزنامه کیهان لندن ضمن حفظ امانت داری دقیقا گفته های بانو توکلی را چاپ کرده که در غیر این صورت روزنامه کیهان باید پاسخ گو باشد. حفظ امانت داری در انتقال متون از جاهای دیگر ایجاد میکند که دخل و تصرفی در آن انجام نشود و در پایان منبع خبر نیز درج شود.
با سپاس فراوان
حسن ساختمانی
October 13, 2012 10:27:22 AM
---------------------------
بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای حسین کیلانی،
کم لطفی میکنید هموطن گرامی، خوشبختانه بعلت کنجکاوی خود شما منشور و اساسنامه این حزب را یک بار مورد بررسی قرار دادید.
اگر سریع پاسخ میدادم، شاید شما بخودتان زحمت نمیدانید که منشور و اساسنامه حزب را بخوانید. در ثانی با اعضای شورای مرکزی حزب و رایزنان حزب هم آشنا شدید.
اینگونه پرسشها در گذشته هم در همین مکان انجام شده است و ما با آن تجزبهها تقریباً میدانیم که اشخاص چه منظوری دارند.
در جواب سوال چهارم و پنچم باز هم کم لطفی میفرماید. ویراستاری که به مفهوم تعییر کامل متن مصاحبه یاشد که باعث شود که محتوا تغییر کند نیست، بلکه رعایت نیمخطیها و اشتباهات املائی میباشد که در اکثر مقالات پیش میآید.
بنده حزب نیستم و همچنین ادایی را هم نداشتهام. ولی به شما عرض میکنم که نظم و ترتیب و قوانین داخلی حزب بخوبی انجام میشوند. ایراداتی که از بیرون به من میگیرند مهم نیستند، بلکه مهم رعایت آزادی بیان میباشد که شما از آن در این مکان لذت میبرید.
لیبرال دموکرات بودن این حزب را به افرادی بسپارید که این حزب را از نزدیک میشناسند و هر روزه در کانون لیبرال دموکراسی فعال هستند.
از اینکه در آینده هم در این مکان یتوانیم با هم گفتگوی داشته باشیم از هم اکنون خوشحال هستم.
انتقادات شما برای ما سازنده میباشند.
ارادتمند
بهمن زاهدی
October 12, 2012 08:39:29 PM
---------------------------
حسین کیلانی
من اینبار اخری است که مزاحمتان میشوم ودلیلش هم این است که شما به شعور هموطنان خودتان بی احترامی می کنید. من با در نامه اولم ۵ پرسش داشتم که می خواستم از طریق مسئولین کمیته مرکزی به انها پاسخ داده شود. شما مرا با لینک های ارسالیتان به دنبال نخود سیاه فرستادید. در مورد پرسش های ۴ و ۵ من نوشتید...در رابطه با سوال چهارم و پنچم که به هم مربوط می شوند لطف نکردید توضیح دهید در کجا تغییری بوجود آمده است.....ولی اکنون می نویسید....متن ارسالی بوسیله مصاحبه شونده برای سامانه حزب فرستاده شده و سامانه حزب به خود این حق را میدهد که اسناد حزبی و مصاحبهها را بازنگری کرده و ویرایش کند. همانگونه که روزنامه کیهان هم حق ویرایش مصاحبه را دارا میباشد. با این حال از توجه شما به این نکات ریز سپاسگذارم.....
یعنی ایتکه شما از همان دقیقه اول می دانستید که منظور من چیست ولی به شعور هم وطنتان شک و بی احترامی کردید. این حزب نام خودش را اجازه ندارد لیبرال دمکرات بنامد زیرا که به مانند دیگر احزاب سنتی بر پایه ریاع و گمراه کردن ملت پایه گذاری شده است.
پرسش های من کوتاه و بدون پیچیدگی بودند و میشد که با حداکثر ۲۰ تا ۳۰ واژه به انها پاسخ داد.
۱. حزب مشروطه خواهان چند رایزن دارد؟
۲. نام انها چیست؟
۳. چه کسی ویا کسانی انها را انتخاب می کند و برای چه مدتی؟ انشاله که مادام العمری نیستند.
۴. چرا مصاحبه ای که در کیهان لندن چاپ شده است را دستکاری کردید؟
۵. چرا کسی مسئول این دستبرد می باشد.
جواب ۱= در حال حاضر دو نفر
جواب ۲= دکتر شاهین فاطمی و دکتر خسرو اکمل
جواب ۳= شورای مرکزی انتخاب می کند. مدت ان نامعلوم است
جواب ۴= این سایت اجازه ویراستاری را بخود می دهد
جواب ۵=به شما ربطی ندارد من خودم حزبم
جواب های ۳۴ واژه شدند و هر هموطنی هم میتواند از ان بهره بگیرد. حال قضاوت به انهایی که هنوز به شما اعتماد می کنند.
پیروز نباشید
October 12, 2012 08:03:07 PM
---------------------------
بهمن زاهدی
دورود خدمت آقای حسین کیلانی،
بله، آقای شاهین فاطمی میخواستند که کُنگره حزب به ایشان رای اعتماد بدهد در حالیکه شورای مرکزی حزب تعیین کننده رایزن حزب میباشد و کُنگره در این مورد نمیتواند دخالتی داشته باشد، اما خواست آقای فاطمی برای همه اعضای کنگره به فال نیک گرفته شد و به ایشان رای اعتماد دادند که در عرف این حزب هم تاکنون سابقه نداشته است.
متن ارسالی بوسیله مصاحبه شونده برای سامانه حزب فرستاده شده و سامانه حزب به خود این حق را میدهد که اسناد حزبی و مصاحبهها را بازنگری کرده و ویرایش کند. همانگونه که روزنامه کیهان هم حق ویرایش مصاحبه را دارا میباشد. با این حال از توجه شما به این نکات ریز سپاسگذارم.
همانطور که میدانید مابین نامهای «دکتر نادر زاهدی» و «بهمن زاهدی» فرقی وجود دارد، که به آن باید توجه داشت!
تعداد رایزان حزب نامحدود میباشد و شورای مرکزی میتواند طبق اساسنامه اشخاصی را به رایزنی انتخاب کند و زایزنانی را هم از این مسئولیت برکنار کنند.
ارادتمند
بهمن زاهدی
October 12, 2012 06:10:58 PM
---------------------------
حسین کیلانی
کم لطفی میفرماید؛ در روزنامه میشود خواند ... درضمن خبر خوب این کنگره پیوستن اقای شاهین فاطمی به شورای رایزنی حزب بود. در صورتی در این سایت به ان جمله دستبرد زده شده وبصورت ... در ضمن خبر خوب اين كنگره اين بود كه دكتر شاهين فاطمى از سوى كنگره نهم به رايزنى حزب برگزيده شدند.... در امده.
چون پرسش اولیه من در این مورد بود توانستم خیلی سریع متوجه ان شوم. چند جای دیگرش دست خورده را واگذار میکنم به دیگر رفقا.
از لینک هایی که دادید سریع دیدن کردم نام شما در لیست کمیته مرکزی چیز دیگریست یا اینکه شما شخص دیگری هستید؟ اگر اینطور هست؛ من که مشخص کردم جوابم را از چه مرجعی می خواهم.
در انجا نیامده تعداد رایزنان چند نفر است. در انجا نیامده که انها را چه کسی انتخاب می کند. به این دو جمله متناقض بالا توجه کنید انوقت متوجه خواهید شد که پرسش های من بجا بوده و قصد سرکار گذاشتن شما هموطن گرامی را نداشتم.
October 12, 2012 01:22:38 PM
---------------------------
بهمن زاهدی
با دورود خدمت حسین کیلانی در مسکو،
شما توانستهاید به این سامانه مراجعه کنید و پرسشهای خود را هم مطرح کنید. لصفا به این سه صفحه زیر در همین سامانه بروید تا به سوالات یکم، دوم و سوم شما پاسخ داده شود.
در رابطه با سوال چهارم و پنچم که به هم مربوط می شوند لطف نکردید توضیح دهید در کجا تغییری بوجود آمده است.
ما به تمامی سوالاتی که در چهارچوبی منطقی مطرح شوند پاسخ خواهیم داد، حتا اگر شما با این پیشفرض سوال خود را مطرح کنید که پاسخی نخواهید شنید.
http://www.irancpi.net/shora/shora.html
http://www.irancpi.net/menshor/assasnameh.htm
http://www.irancpi.net/menshor/menshor.htm
ارادتمند
بهمن زاهدی
October 12, 2012 12:32:51 PM
---------------------------
حسین کیلانی در مسکو
وقتی کیهان لندن را خواندم پرسشی برایم پیش امد که جوابش را در اینده دیرتری می خواستم پیگیری کنم. اکنون که همان مصاحبه را در این سایت دوباره خوانی کردم؛ تشویق شدم که همین امروز پرسشم را به حضور مسئولین حزب یعنی کمیته مرکزی بفرستم.
۱. حزب مشروطه خواهان چند رایزن دارد؟
۲. نام انها چیست؟
۳. چه کسی ویا کسانی انها را انتخاب می کند و برای چه مدتی؟ انشاله که مادام العمری نیستند.
۴. چرا مصاحبه ای که در کیهان لندن چاپ شده است را دستکاری کردید؟
۵. چرا کسی مسئول این دستبرد می باشد.
شما که به روزنامه رحم نمی کنید ازتان انتظاری نیست که سئوالات مرا پاسخ دهید.
October 12, 2012 12:07:31 PM
---------------------------
|