حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
نشست 38 دفتر پژوهش
ادامه مرور بر منشور و اساسنامه حزب

August 14, 2008

پنچ شنبه 24 مرداد 2567 = August 14, 2008

 

در بخش کوتاه خبر ها آمار زیر جلب توجه کرد:
از کل مساحت بوشهر 80 در صد پایگاه نیرو های نظامی و نیرو گاه اتمی است
به گفته رئیس پیشین گمرک آمار های صادرات در سال های حکومت احمدی نژاد واقیت ندارد.
متوسط مصرف گاز در دی امسال 700 میلیون متر مکعب خواهد بو ولی تولید در زمستاد امسال از 500 میلیون متر مکعب فرا تر نخواهد رفت. و این بدون محاسبه سهمیه نیرو گاه ه و کارخانه هاست.
در 9 استان کشور تنها 3 کتابفروشی دارند.
در دامغان با هشتاد هزار جمعیت از آغاز امسال 47 هزار نفر در رابطه با مواد مخدر دستگیر شده اند.
خبر دیگر انفجار بزرگی در تهران است که مقامات نگذاشته اند منتشر شود.

در بحث منشور حزب دوستانی که تازه از ترکیه و عراق به اروپا پناهنده شده اند گفتند میان بحث هائی که در ایران با همفکران داشته اند با آنچه در محافل حزبی در بیرون می شنوند تفاوت هائی هست که بهتر است توضیح داده شود.

در این باره توضیح داده شد که در فضای بسته و زیر فشار ایران یا در شرایط غیر ممکن زندگی دوران گریز از ایران و پناهندگی به خارج طبعا فرصتی جز پرداختن به برجسته ترین نکته ها نیست. ولی فعالیت سیاسی در محیط های گشاده خارج و برخورد های فکری با گرو ه ها و گرایش ها و مکاتب سیاسی ذهن ها را طبعا متوجه مسائل مهمی می سازد که بی اندیشیدن به آنها نمی توان یک جامعه امروزی را اداره کرد. ما با یک نام و یک شعار و با ارجاع به یک دوره تاریخی که زمانش بهر حال گذشته است نمی توانیم یک حزب سیاسی به معنی درست آن باشیم.

چیز دیگری که در فضا های آزاد بیرون آموخته ایم این است که هیچ امر مقدسی وجود ندارد. همه چیز قابل بحث است و هیچ کس نمی تواند بگوید نظر من این است و دیگر هیچ، و کسی حق اظهار نظر ندارد. حتی اگر همه مردم بجز یک نفر اتفاق نظر داشته باشند او حق دارد عقیده متفاوت خود را بیان کند.
در قلب بحث های میان ما و دیگران در طیف ما، موقعیت شاهزاده قرار دارد. ما هوادار پادشاهی هستیم و این را هم به صراحت گفته ایم ولی پادشاهی در ایران تقریبا همیشه غیر دمکراتیک بوده است. البته جمهوری و جمهوریخواهان هم امتحان بهتری نداده اند. در 1357 گسست بزرگی در تاریخ ایران و در جامعه ایرانی پیش آمد. این فرصتی بود که در باره تاریخ و جامعه و فرهنگ خود از نو بیندیشیم؛ ببینیم گرفتاری ها در کجاست. یک گرفتاری این بوده است که ما خود مان را به حساب نمی آوریم. اول امام زمان است بعد شاه که بیاید و ما را نجات بدهد یا کاری کند ما دست به اقدامی بزنیم یا با هم کنار بیائیم. این نگاه به پادشاهی به عنوان رهاننده شایسته جامعه شهروندی که می خواهیم بسازیم نیست. ما پیش از هر چیز لیبرال دمکرت هستیم. آنچه مایه تفاوت ما با اسلامی ها، ملی مذهبی ها، چپ های افراطی، شاه پرست ها و مصدق پرست هاست همین اعتقاد به دمکراسی لیبرال است. ما دمکراسی می خواهیم ولی دمکراسی که در آن ایرانی از شاه تا پائین در یک ردیف باشد و حق یک ایرانی هم پامال نشود و اعلامیه جهانی حقوق بشر حکومت اکثریت را محدود کند.

در ادامه بحث پیشنهاد هائی برای اصلاح اساسنامه و منشورداده شد که از سوی دفتر پژوهش در اختیار شورای مرکزی و هموندان حزب قرار خواهد گرفت.


---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites