حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
غزه قربانی فساد
فرزاد فراهانی

January 05, 2009

دوشنبه 16 دی 2567 = January 5, 2009

 

در 19 دسامبر 2008 آتش بس نيمه پايدار اسرائيل و حماس به پايان رسيد و عليرغم تلاش بيش از حد مصر برای تمديد اين آتش بس حماس از اجرای آن سر باز زد و تا روز 27 دسامبر 2008 که حمله هواپيمای اسرائيلی به نوار غزه آغاز شد حدود 300 موشک از غزه به سوی اسرائيل شليک گرديد.
دولت اسرائيل در روز های 21 و 23 دسامبر بارها اعلام کرد که در مقابل اين موشک پراکنی‌ها آرام نخواهد نشست. آما حماس که به پشتيبانی جمهوری اسلامی دلگرم بود براين باور تکيه داشت که اسرائيل در زير فشار افکار عمومی جهان غرب عکس‌العملی نشان نخواهد داد و آنها ميتوانند با پرتاب موشک به سوی اسرائيل ثبات و آرامش بيش از يک ميليون اسرائيلی را بر هم زنند و دست مايه تبليغاتی برای جمهوری اسلامی و تلويزيونهای عرب زبان آن فراهم سازند. رهبران حماس آن چنان در سرود‌های فتح غرق شدند که فراموش نمودند که در جهان هيچ کشوری را نمی توان يافت که در مقابل کشته شدن شهروندانش و موشک پراکنی ديگران عکس‌العملی را نشان ندهد.
اسرائيل از روز 27 دسامبر حمله به مرا کز موشکی حماس را در خاک غزه از طريق جنگنده‌های هوائی آغاز کرده و بدليل نوع آرايش پياده نظام خود در منطقه به احتمال زياد ظرف چند روز آينده دست به حمله زمينی خواهد زد و با در نظر گرفتن ساختار حماس که يک سازمان تروريستی و فاقد هرگونه تشکيلات سياسی دمکراتيک می‌باشد همانند يارش جمهوری اسلامی برای جان شهروندان خود ارزشی قائل نبوده و ارزش هر انسان در شهيد شدنش برای دست مايه تبليغاتی آن می‌باشد و از همين روی حماس موشک انداز‌های خود را در مدارس – خانه‌های مسکونی پر جمعيت و مساجد و بيمارستان قرار داده است تا شايد بتواند با بهره گيری از باور‌های جهان متمدن اسرائيل را وادار نمايد تا اين اماکن را مورد حمله قرار ندهد و جای تعجب نيست که می‌بينيم تعداد تلفات غير نظامی بيشتر از تعداد تروريست‌های حماس می‌باشد. حال می توان دريافت که چرا حماس موشک های خود را بدونه هدف بسوی شهر‌های اسرائيلی پرتاب می کند.
( بخش بزرگی از موشک‌های حماس از نوع کاتي يوشا ( تکی ) است که ساخت ايران و يا چين می باشند که قابليت هدف گيری آن بسيار پائين است ) و در مقابل ارتش اسرائيل با استفاده از يک تکنولوژی بالا فقط به فقط بسوی سکو و يا محل های پرتاب اين موشک‌ها حمله کرده و از قدرت شناسائی هدف و عملکرد بالائی برخوردار است.
حال سئوال آنجاست که گناه کشته شدن کودکان - زنان و مردانی که در اين ساختمان‌ها زندگی می کنند بر گردن چه کسی است؟ و با در نظر گرفتن اين مقوله که اسرائيلی ها بار‌ها از رسانه‌های عرب زبان به ساکنان اين مناطق اخطار کرده اند که از اين محل‌ها را ترک نمائيد.
اکونومست در اين هفته می نويسد: اسرائيل نبايد از موج محکوميت جهانی عليه حمله به غزه متعجب شود زيرا که کمتر اتفاق می‌افتد با استفاده کنندگان جنگنده‌های اف 16 احساس همدردی کنند.
مسئله حمله موشکی حماس به اسرائيل پيشتر از سوی اتحاديه اروپا و امريکا مورد نکوهش قرار گرفته بود اما بدليل ساختار حماس در همين حد باقی ماند. ولی آيا ميتوان بدليل قانونمند نبودن دولتی هر اقدام ضد انسانی آن را توجيه کرد؟
پس چرا قاتلين و سارقان مسلح را مورد تعقيب قانونی قرار ميدهيم آنان نيز دارای تشکيلات منظمی نيستند.
هر چند که دولت اسرائيل فکر می کرد با تحريم‌های اقتصادی ميتواند حماس را به زانو در آورد اما بدليل کمک های مالی سخاوتمندانه دولت جمهوری اسلامی نتوانست به اهداف خود نائل گردد .
دولت اسرائيل با هوش تر از آنست که نداند با حمله نظامی نمی‌تواند حماس را نابود کند زيرا که حماس يک حکومت و يا يک دولت نيست. حماس برپايه کينه و نفرت از اسرائيل و برپايه‌های تروريستی از زمان پيداش اسرائيل به شکل‌های متفاوتی تولد يافته و مجموعه‌ای است از رفتار‌های مذهبی و احساساتی تا صلاح و مصلحت يک جامعه و محور اصلی حيات حماس تنها نفرت از اسرائيل و نابودی آنست.
و چنين است که تقريبا هيچ دولت و سازمان جهانی نتوانسته است در مذا کره با حماس به هيچ نقطه روشنی برسد. و آنچه که مشاهده ميشود اين بار نيز حماس تنهاست و به اجبار به جمهوری اسلامی ايران آويزان است حتی دولت مصر که همسايه هم مرز غزه می باشد مرز های خود را بروی حماس بسته است. دولت مصر در ماه های گذشته جمهوری اسلامی را به مداخله در مسائل اعراب متهم کرد و گفت جمهوری اسلامی قصد دارد بين اعراب شکاف ايجاد کند و در شرا يط فعلی تنها حماس مايحتاج خود را فقط بطور قاچاق از طريق 400 تونلی که در زير محل های مسکونی خصوصا خانه های سران حماس ايجاد کرده است تهيه کند و کشته شدن يکی از رهبران نظامی حماس بنام نزار رايان هم در همين رابطه در هنگام حمل و نقل مهمات از طريق تونل زير زمينی توسط جنگنده‌های اسرائيلی اتفاق افتاد و تلاش کودکانه‌ای از طرف سخنگويان حماس صورت گرفت که نزار رايان را عاشق شهيد شده اعلام کنند اما به آسانی معلوم شد که وی در حال حمل و نقل مهمات جنگی از طريق تونل‌های زير زمينی بوده است.
از سوی ديگر در شرايطی که مردم غزه در شرايط سخت در زير بمباران دائمی بسر ميبرند حکومت جمهوری اسلامی در تهران کارناوال حمله به سفارت ها را راه انداخته و هر روزه در جلوی سفارتخانه‌ای رفته و توسط چاقو کش‌ها و بسيجی‌های سنگ پراکنی می‌کند و شب ها آن را به شوی تلويزيونی تبديل می کند و نقطه اوجش هم زمانی است به دو دسته تبدليل گشته و يکديگر به باد کتک می‌گيرند .
امروز ( جمعه 13 دی 1387) بعد جلسه فوق‌العاده امنيتی که در ساعت هشت نيم در وزارت امور خارجه ( تهران) تشکيل شد و به سعيد جليلی ماموريت داده شد تا فورا به دمشق رفته و با خالد مشعل رهبر گريخته از مهلکه ديدار کرده و با دادن چند ميليون دلار از پول مردم ايران وی را دلداری دهد.
همچنين خانم ليونی وزير امور خارجه اسرائيل در سفر خود به پاريس و گفتگو با رهبران فرانسه و آقای نيکولای سرکوزی آتش بس 48 ساعته پيشنهادی را رد کرد و گفت تا تضمين کافی برای پايان دادن به موشک اندازی‌های حماس هيچ آتش بسی انجام نخواهد گرفت. آقای سعد حريری رهبر مخالفان سوريه در پارلمان لبنان نيز ديروز قبل از سفر روز دوشنبه آقای سرکوزی رئيس جمهور فرانسه به مصر – لبنان – سوريه و اسرائيل در فرانسه با وی ملاقات نمود .
و در اين ميانه روسيه عليرغم علاقه شديد به نوعی ميانجيگری و حمايت از جمهوری اسلامی بدليل حمله چند ماه خود به گرجستان وزير پا نهادن قوانين بين المللی از آبروی چندانی برای ميانجيگری بر خوردارنيست .
در شرايط فعلی ساکنان غزه به جنگی گرفتار آمده‌اند که نتيجه فشار جمهوری اسلامی بر رهبران حماس است. رهبران فاسدی که صلاح مردم خود را به دلار‌های جمهوری اسلامی فروخته‌اند و کمتر کسی از حساب‌های شخصی آنان خبر دارد. سران حماس در مقابل دلار‌هائی که از حکومت اسلامی در يافت می‌کنند می‌بايست دست مايه‌ای نشان دهند.
بايد تبليغاتی برای تلويزيون‌های عرب زبان جمهوری اسلامی فراهم آورند. بايد موشک‌های بسوی اسرائيل پرتاب شود . بايد بمب گذار انتحاری مغز شوئی و يا خريده شود در غير اينصورت کدام عرب سنی به پای گفته‌های آخوند‌های شيعه می نشيند ؟
و اما جنگ اعراب و اسرائيل - جنگ حماس با اسرائيل - جنگ صحرای آفريقا- جنگ روسيه و گرجستان به من و توی ايرانی چه ارتباطی دارد؟
آيا ما در کشورمان فقير – بيمار – معتاد –گرسنه – و بی کار نداريم که بايد پول مردم محتاج خود را خرج موشک های چينی بکنيم تا حماس بر سر مردم اسرائيل بيندازد و در پاسخ اسرائيل به مردم غزه حمله کند و ما در تهران تعزيه غزه به راه انداريم؟ مردم غزه بايد خاطره ياسر عرفات را به خاطر بياورند که ميليون ها دلار کمک‌های جهانی به مردم فلسطين را به حساب‌های شخصی خود واريز کرد و بعد از مرکش همسر جوان و مسيحی‌اش در فرانسه برای خود زندگی اشرافی ساخت و وقتی مردم غزه به حماس به هر دليلی رای ميدهند بايد پاسخگوی رای خود باشند هر آنکه باد ميکارد طوفان درو می کند.

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites