حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
مشکل لباس است! نه اقتصاد!
نیر بامز و شایان آریا

January 08, 2009

پنچ شنبه 19 دی 2567 = January 8, 2009

 

واشنگتن تایمز

جمعه ۲۶ دسامبر ۲۰۰۸

مسئله اتمی و رشد نرخ تورم و رشد بیکاری و شکستهای اقتصادی قاعدتا می بایست تمام وقت و انرژی رهبران ایران را صرف خود کنند و اولوییتهای دولت را تشکیل دهند. اما به نظر می رسد که کار چندانی برای حل این مشکلات از طرف دولت انجام نمی شود. احتمالا این به خاطر آن است که دولتمردان ایران مسائل مهمتری دارند که به آنها بپردازند. از دید آنان گویا مشکل اقتصاد نیست بلکه لباس است!

به گزارش روزنامه تلگراف پلیس ایران به تازگی ۴۹ نفر را آنچنان که محمود رحمانی رئیس پلیس شهر قائم شهر اعلام کرده به جرم پوشیدن لباسهای مدل غربی و داشتن مدل موی غربی دستگیر کرده اند. در بیانیه ای که به دنبال این دستگیری از طرف پلیس انتشار یافته آقای رحمانی توضیح داده که پلیس با ارازل و اوباشی که با مدل لباس و موی شیطانی در خیابان ظاهر شده بودند برخورد کرده و آنها را دستگیر کرده. آقای رحمانی در توضیح ادامه داده است که دشمنان ایران می خواهند با اشاعه فرهنگ بیگانه جوانان را از داشتن زندگی سالم و آبرومند محروم کنند!

در سال گذشته نیز رژیم اسلامی پوشیدن چکمه را برای بانوان ممنوع اعلام کرده بود و در میان بهت بسیاری از ایرانیان سردار رادان رئیس نیروهای انتطامی این ممنوعییت را اعلام کرد و اضافه نمود که بانوان تنها در صورتی می توانند چکمه بپوشند که زیر شلوار پنهان باشد. سردار رادان توضیح داد که چکمه ای که توسط پاچه شلوار پوشیده نباشد فرم ساق پای بانوان را به نمایش می گذارد و این بر خلاف شئون و استانداردهای پوشش اسلامی است! رادیو فردا نیز از ندا دختر ۲۴ ساله تهرانی خبر می دهد که به تازگی به جرم پوشیدن پالتو سفید رنگ رنگی که پلیس منکرات آنرا برای بانوان مناسب تشخیص نمی دهد دستگیر شده. ندا معترضانه به رادیو فردا می گوید که هیچ چیز پلیس منکرات را راضی نمی کند و می پرسد که آیا واقعا پلیس کار مهمتری ندارد؟ این سوالی است که برای ما هم مطرح شده!

تلاش وقفه ناپذیر رژیم اسلامی برای تحمیل آنچه استاندارهای اسلامی لباس می داند تازگی ندارد. زنان در ایران موظفند به رعایت حجاب اسلامی وپوشیدن لباسهای حتی المقدور گشادی که اندام آنها را نشان ندهد.مردان هم از پوشیدن لباسهای مدل غربی از جمله بعضی تی شرتها و داشتن موهای مدل سیخی منع می شوند. از زمان روی کار امدن رژیم اسلامی درسال ۱۹۷۹ ممانعت مردم از پوشیدن لباسهای مدل غربی یکی از مشغولییتها و دردسرهای عمده رژیم و سر منشاء بسیاری از تنشها درجامعه ایران بوده است. به گونه ای که نپوشیدن لباسهای مورد پسند رژیم برای بسیاری از ایرانیان به یک مبارزه منفی و سمبل نشان دادن مخالفت و مقاومت علنی شان در برابر رژیم تبدیل شده.

اگر به خاطر هزاران تن از بانوان بیگناه ایرانی که مورد اذییت و آزار پلیس و نیروهای امنییتی نظام قرار می گیرند نبود حتی تصور اینکه نیروهای گسترده امنییتی نظام کاری بهتر و مفیدتر ازتعیین نحوه پوشیدن چکمه برای بانوان ندارند مضحک و خنده آور می نمود. ولی از قرار این راه و روش رژیم جمهوری اسلامی ایران است!

اما در هنگامی که مقامات اسلامی نگران پوششهای مدل شیطانی (غربی) بودند هزاران دانشجو سرگرمی های دیگری داشتند. در سرتاسر ایران داشجویان مشغول برگزاری تظاهراتی بودند که هر سال به مناسبت روز دانشجو برگزار می شود. این روز به یاد تظاهرات دانشجوئی که پنجاه سال پیش برگزار و پلیس با آن برخورد کرده بوده نامگذاری شده. با وجود حضور گسترده پلیس و نیروهای امنییتی در دانشگاه یکشنبه پیش دانشجویان موفق می شوند یکی از دروازه های ورودی دانشگاه را از جا کنده و سیل تظاهر کنندگان بیرون دانشگاه را به درون دانشگاه تهران ممکن سازند. در دانشگاه تهران بیش از سه هزار دانشجو با بدست داشتن پلاکاردهائی که بر روی آن نوشته شده بود «مرگ بر دیکتاتور» و «دموکراسی در ایران= صلح در جهان» تظاهراتی بر قرار می کنند که رهبر جمهوری اسلامی آیت الله خامنه ای را مجبور به لغو برنامه از پیش تعیین و اعلام شده حضورش در دانشگاه به مناسبت روز دانشجوشود. برنامه حضور خامنه ای در دانشگاه علم و صنعت دانشگاهی که احمدی نژاد در آن درس خوانده و مدتی تدریس کرده نیز با اینکه از قبل اعلام شده بود بدون هیچ توضیحی از طرف مقامات رسمی لغو می شود.

در حالی که دولت ایران با سقوط بهای نفت و رشد بیکاری و نرخ دو رقمی تورم و جمعییتی جوان و خشمگین و کسری بودجه ای بی سابقه و تحریمهای اقتصادی درخلال بدترین بحران اعتبارات مالی در جهان و انزوای بین المللی روبروست نمی توان به این مسئله فکر نکرد و از خود نپرسید که براستی منطق نظام برای توجه اش به نوع پوشش شهروندانش تا به این حد از کجا سرچشمه می گیرد؟ آیا روشی برای گمراه کردن توجه مردم از مشکلات واقعی است؟ آیا تلاشی برای زنده نگه داشتن شورانقلابی است؟

هر چه باشد از روی عملکرد دانشجویان دانشگاه تهران می توان قضاوت کرد و به روشنی دید که این روشها اثرات جادوئی خود را از دست داده اند.

آلبرت آینشتاین درتعریف جنون گفته بود که جنون چیزی جز تکرار دوباره و دوباره کاری و توقع نتیجه ای متفاوت گرفتن نیست! این نصیحتی است که به درد مقامات نظام در رابطه با سیاستهایشان و آنانی که می خواهند با این رژیم گفتگو و همکاری کنند می خورد.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا اوباما در یکشنبه هفتم دسامبر گفت که قصد دارد به شتاب مذاکراتی سخت ولی رو در رو با تهران بیافزاید و به تهران بفهماند که ساخت سلاح های اتمی توسط آنان (برای جامعه جهانی) غیر قابل قبول خواهد بود! چه خوب می بود اگر او نحوه برخورد رژیم اسلامی با ایرانیان را نیز به لیست اعمال غیر قابل قبول این نظام اضافه می کرد!

آقای نیر بامز نایب رئیس مرکز آزادی برای خاورمیانه و شایان آریا یک فعال ایرانی و عضو حزب مشروطه ایران پژوهشگرموسسۀ نظارت بر صلح و تساهل فرهنگی در آموزش مدارس است.

لینک مقاله به زبان انگلیسی:


واشنگتن تایمز








Shayan Arya
shayan_arya@yahoo.com

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites