حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست چاپ برگشت
مذاکره با رژیم ورشکسته: چه کسی در این نظام مافیائی نیست؟

February 07, 2013

پنچ شنبه 19 بهمن 2571 = February 7, 2013

 

روند حوادث در مورد ایران با سرعت کم سابقه‏ای شتاب گرفته است. از سویی حوادث خاورمیانه، شکست تدریجی سوریه و رابطه مستقیم این شکست با آینده جمهوری‏اسلامی و از سوی دیگر اقدام بی‏سابقه اسرائیل در منهدم کردن مراکز سری نظامی سوریه و محموله‏های سلاح که برای حزب الله از سوریه به لبنان حمل می‏شد، هر یک به تنهایی می‏توانست خبر‏ساز عمده هفته باشد. اما همزمان با این تحولات آنچه در نشست امنیتی در مونیخ گذشت )کنفرانسی که وایس -پرزیدنت جوزف بایدن و علی اکبرصالحی وزیر امورخارجه رژیم هم در آن حضور داشتند) گوشه‏هایی از دورنمای تلاش دوگانه برای سازش مورد بحث میان رژیم و آمریکا را نشان می‏دهد.
باید دید چه تحولاتی در صحنه بین‏المللی از سوئی و موقعیت رژیم از سوی دیگر رخ داده است که بتواند موجب تغییر ماهوی روابط دو کشور شود. در مورد طرف آمریکائی دست دولت اوباما اگر نسبت به پیش قویتر نشده باشد مسلماً ضعیف‏تر نشده است. در واقع شاید بشود به سهولت ادعا کرد که حداقل به دو دلیل قاطع موضع طرف آمریکائی مستحکم‏تر شده است. نخست این که با تجدید انتخاب پرزیدنت اوباما، او چهار سال دیگر زمامداری نسبتاً بلامانع در پیش‏رو دارد. او اکنون دیگر نه زیر فشار انتخاباتی است و نه دیگر می‏تواند کاندیدا شود. بنابر این اکنون که کابینه جدیدش آماده کار شده است به احتمال زیاد شخصاً سکان هدایت سیاست خارجی را در دست خواهد گرفت. هیلاری کلینتن از پرستیژ و شیوه ویژه خود برخوردار بود در حالیکه با جان کری به عنوان وزیرخارجه نفوذ اوباما در مدیریت سیاست خارجی امریکا بیشتر شده است و از این رومیدان آزادی عملش نیز بسیار وسیعتر خواهد بود.
دلیل دیگری که می‏توان در تائید تقویت نسبی موضع آمریکا نسبت به سال پیش یادآور شد تأثیر سنگین تحریم‏ها برروی اقتصاد ایران است. ندانم‏کاری‏های اقتصادی رژیم و گسترش فساد فراگیر در سیستم حکومتی کشور موجب شده است که تأثیر تحریم‏های خارجی چندین برابر شود. نه تنها رژیم کوچکترین سیاست مقابله و آمادگی برای رویاروئی با تحریم‏ها را نداشته و ندارد، بلکه برعکس با اعمال سیاست‏های تورم‏زا و انفجار میزان نقدینگی، به دست خود پول ملی کشور را عملاً بی‏اعتبار کرده است. به جرأت می‏توان مدعی شد که ضربه ناشی از سوءسیاست‏های اقتصادی رژیم بر پیکر اقتصاد کشور به مراتب از تحریم‏های بیگانه مؤثرتر بوده است. اگر شرایط بحرانی مواضع داخلی رژیم را، که در زیر به آن خواهیم پرداخت، بر دیگر آسیب‏پذیری‏های نظام بیافزائیم، به این نتیجه خواهیم رسید که در چنین شرایطی رژیم آمادگی آن را ندارد که در شرایط مساوی با طرف آمریکائی وارد بده و بستان سیاسی شود.


خانه از پای بست ویران است
هم زمان در درون‏مرز روند نامطلوب رویداد‏ها و تناقض‏های اشکار به طرز بی‏سابقه‏ای رژیم را بیش از پیش تهدید می‏کند. در حالیکه وزیر خارجه حکومت در مونیخ ملتمسانه به آمریکا چراغ سبز نشان می‏دهد یکی از نزدیکان خامنه‏ای به نام ذُکایی که نمایده تهران در مجلس اسلامی نیز هست بی‏محابا می‏گوید: "مسائل ما با آمریکا قابل حل نیستند، یا ما باید آمریکا را نابود کنیم یا آمریکا ما را!" البته معلوم نیست منظور این حزب اللهی بی‏فرهنگ از کلمه "ما" در این جمله اشاره به کیست؟ آیا از رژیم صحبت می‏کند؟ از انقلاب‏اسلامی مایه می‏گذارد و یا اینکه به نمایندگی از هفتاد و پنج میلیون ایرانی زبان درازی می‏کند؟
در میان این بلبشوی عبادی- سیاسی ناگهان خبر برخورد بی‏سابقه رئیس‏جمهور و رئیس مجلس رژیم بر همه این حوادث چیره می‏شود. حتی در تاریخ سی و چهار ساله جمهوری‏اسلامی تاکنون سابقه نداشته است که این چنین سران دو قوه مهم یعنی مجریه و مقننه در صحن علنی مجلس اسلامی و در حالیکه تمام مذاکرات و نمایشات این برخورد به طور زنده از رادیو و تلویزیون رژیم پخش می‏شود نسبت به یکدیگر افشاگری کنند. حقایق پشت پرده را بگویند و در بهتر نمایانگر کردن ماهیت فاسد و پوسیده نظام جمهوری‏اسلامی این چنین به رقابت بپردازند. جالب‏ترین بخش این برخورد زمان و شرایط پیرامونی آن است. این جدال میان دو رقیب و حریف قدیمی در شرایطی رُخ می‏دهد که رهبر به اصطلاح معظم انقلاب فرموده بودند :" من به مسئولين و رؤسای قوا هشدار می‏دهم، کار خودشان را بکنند، نامه‏نگاری‏ها مهم نيست اما مراقب باشند مسائل جزئی را مايه جنجال و خوراک تبليغاتی رسانه‏های بيگانه نکنند. اختلافات ميان مسؤولين جمهوری‏اسلامی ايران نبايد به اختلاف در عمل و گريبان‏گيری و مچ‏گيری منتهی شود. از امروز تا روز انتخابات هر کس احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به کار گيرد قطعا به کشور خيانت کرده است."
اکنون که کسی اعتنائی به دستور رهبر نکرد و ناگفتنی‏ها گفته شد و رئیس مجلس اسلامی رئیس‏جمهور را "مافیائی" خواند، باید دید رهبر معظم کدام یک را "خائن" خواهد شناخت؟ رئیس مجلس را که با اصرار بر استیضاح وزیر کار احمدی‏نژاد را به مبارزه طلبید و یا احمدی‏نژاد را که از فرصت پیش‏آمده برای رسوا کردن حریف استفاده کرد؟ نباید فراموش کنیم که این آقای رئیس‏جمهور همان کسی است که زمانی رهبر فرمودند از هر کسی به ایشان نزدیکتر است.
یکی از نکات جالبی که در این رویارویی بیان شد واقعیت روابط مافیایی سران نظام اسلامی است. از قرار صحبت‏های رئیس مجلس در بامداد یکشنبه یعنی همان روز کذائی که قرار بود استیضاح وزیرکار در مجلس مطرح شود احمدی‏نژاد مشاور به اصطلاح حقوقی خود را نزد رئیس مجلس می‏فرستد و او را تهدید می‏کند که اگر استیضاح وزیر کابینه عملی شود او نیز یک فایل ویدئویی را که در اختیار دارد در صحن جلسه علنی مجلس پخش خواهد کرد. البته منظور همین فیلم و صدای ضبط شده از ملاقات فاضل لاریجانی برادر علی لاریجانی رئیس مجلس با سعید مرتضوی رئیس صندوق بیمه بوده است که در آن برادر رئیس مجلس علناً پیشنهاد سوء‏استفاده از مقام برادرش را مطرح می‏کند. علی لاریجانی مدعیست که او تسلیم این شانتاژ نشده است و در نتیجه آن صحنه شرم‏آور در نمایش‏خانه اسلامی: تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! تنها خدا می‏داند که چگونه صدها و بلکه هزاران پرونده قتل و غارت و جنایت با اینگونه بده بستان‏ها و معاملات پشت‏پرده سر به نیست شده است. از جناب دکتر علی لاریجانی، رئیس قوه مقننه رژیم که از شدت عصبانیت در پاسخ به این افشاگری به حق لقب "مافیائی" را نثار جان رئیس‏جمهور نظام کرده است باید پرسید چه کسی و کدام مقام در جمهوری‏اسلامی ایران مافیائی نیست؟
این رویارویی بی‏سابقه و غیر‏منتظره دو تن از برجسته‏ترین دستیاران خامنه‏ای آنچنان فضاحتی به بار آورده است که هیچ نوع اقدامی از سوی خامنه‏ای موفق به جبران آن نخواهد شد. شاید بتوان گفت که بعد از حوادث خرداد هشتاد و هشت این دومین ضربت مهلک به شخص خامنه‏ای و نظام جمهوری‏اسلامی به شمار خواهد آمد. هیچ‏گونه راه و مسیری برای رفع و رجوع کردن و شست و شوی این فضاحت وجود ندارد. این تازه آغاز کار است. امروز دیگر اسناد و مدارک انکار‏ناپذیر فساد و تباهی این رژیم از مسیر یوتوب در اختیار ملیونها ایرانی در سراسر جهان قرارگرفته است. جبران ضایعات این فاجعه برای رهبر معظم انقلاب و نظام جمهوری‏اسلامی به این سادگی‏ها امکان‏پذیر نیست. جنک پنهانی و پشت پرده بر سر قدرت و پول در کشوری که قانون بر آن حکومت نمی‏کند تازه آفتابی شده است. در حالیکه از مردم جان به لب رسیده هنوز با کمال بیشرمی انتظار فداکاری و تقبل محرومیت بیشتر دارند، خود این چنین به غارت و چپاول اموال عمومی مشغولند. بر آنچه اتفاق افتاده است هیچکس نخواهد توانست پرده‏پوشی کند. از دیکتاتوری فاسد و سیاه‏کار جمهوری‏اسلامی جز این هم انتظار نمی‏رفت.

ازکـــوزه بـرون هـــمان تـــراود کــه دراوست
گـــردایـــره کـــوزه ز گــوهر ســـــازند.


شاهین فاطمی

---------------------------

نظر شما در مورد مطلبی که خواندید چیست؟


از سامانه حزب و صفحه رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) در فیس بوک دیدن کنید.


---------------------------



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
معرفی فرهنگی
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites