شکل نظام سیاسی و هدف دمکراتیک
حق
نظامهای مدرن لیبرال دمکرات جهان غرب موفق شده اند از بازتولید نظامهای استبدادی و نظامهای توتالیتر جلوگیری کنند. ما هم می توانیم همینکار را با استفاده از روشهای این نظامهای لیبرال دمکرات جا افتاده در ایران انجام دهیم! اگر آلمان پس از هیتلری توانست، ما هم می توانیم از خمینی و خامنه ای گذر کنیم بدون دخالتهای نظامی بیگانه و بدون جنگهای داخلی و بدون تجزیه ایران!
بخش ۱. با درود بر کاوه گرامی، پرسیدی که چگونه می توان از بازتولید استبداد چه پادشاهی و چه جمهوری اش در ایران پسا جمهوری اسلامی جلوگیری کرد؟ من پاسخم را می دهم و امیدوارم اگر اشتباه می کنم، خانم بقراط گرامی که در مورد آلمان هیتلری خوب مطالعه کرده اند، مرا تصحیح کنند!
پس گرفتن رأی در نظامهای لیبرال دمکرات بشرط آنکه اصول لیبرال دمکراسی را تهدید نکند امکان پذیرست. در لیبرال دمکراسی های پادشاهی مثل انگلیس و ژاپن می توان نهادهای مدنی داشت که خواستار جمهوری باشند و برایش فعالیت مسالمت آمیز کنند. وقتی این نهادها از پشتیبانی کثیری از مردم برخوردار باشند با بحث و گفتگو و رفراندوم می توانند شکل نظام پادشاهی را به چالش بکشند و در صورت داشتن رای اکثریت موفق شوند. پادشاهی یا جمهوری درست مثل فدرالیسم از اصول و حتی فروع لیبرال دمکراسی نیست. بنابراین، با بود و نبود پادشاهی یا جمهوری این نظام بهم نمی ریزد و حق باز پس گرفتن رای مردم در اینمورد همیشه محفوظ است و محترم. در نظامهای غیر لیبرال دمکرات از استبدای اش گرفته تا توتالیترش موضوع کاملا برعکس است. در این نظامها یکبار برای همیشه به آنها رای می دهی و تا حرف پس گرفتن آن رای ات را پیش بکشی با تو همان می کنند که رژیم با مردم در ایران در سال ۸۸ کرد. نمونه های اینچنینی در تاریخ معاصر جهان فراوانند.
پس از جنگ جهانی دوم لیبرال دمکراسی ها همه راههای عدول از این نظامشان را بر روی امثال هیتلر بستند آنهم با با تدوین قوانین تازه بستند تا دیگر روانپریش خونخواری مثل هیتلر با سوء استفاده از انتخابات آزاد نظام لیبرال دمکرات...ادامه در بخش ۲
|