حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست   برگشت
کانون گفتگوی لیبرال دموکراسی
 

به کانون گفتگوی لیبرال دموکراسی ایران خوش آمدید.



انتخابات تنها پس از براندازى رژيم آزاد خواهد بود

شیر و خورشید و تاج
***** بخش دوم، با حق گرامی‌ *****

حالا این جریان "اپوزیسیون" ما است. مشکل در فهم ملت نیست، مشکل این است که این اپوزیسیون حکم یک معلم بد را دارد که هم زمان را تشخیص نمیدهد، هم مطلب و روش را اشتباه انتخاب می‌کند.

ملت زیر شلاق است، اپوزیسیون می‌خواهد تاریخ را دوباره آن جوری خودش میپسندد بنویسد و تحویل ملت دهد. آینده را هم آن جور که اپوزیسیون میخواهد برای ملت ترسیم کند. در نتیجه ملت، یکی‌ بر سر خود میکوبد، یکی‌ بر سر کتاب تاریخ و کتاب آینده از من در آوردی اپوزیسیون.

در حالی‌ که ما یک ملتی هستیم که همه چیز را از دست دأه‌ایم. نه میهن، میهن است، نه ملت آن ملت است، نه میشود گذشته را دوباره زنده کرد یا کشت، و نه آینده را میشود از حالا ساخت یا خراب کرد.

تا این رژیم نرود، ما نخواهیم دانست که دقیقاً برای رسیدن به یک فردای انسانی‌ قدرتمان در کجاست، کمبود‌ها در کجاست، و و و

همه چیز بستگی به این دارد که این رژیم را اول سرنگون کنیم، سپس ببینیم با آنچه که مانده و موجود است، چه می‌توان کرد و چه زمانی‌ نیاز است برای اجرا و عملی‌ کردن پروژه ها...
....ادامه....



انتخابات تنها پس از براندازى رژيم آزاد خواهد بود

شیر و خورشید و تاج
***** بخش اول، با حق گرامی‌ *****

حق گرامی‌،

اینکه نوشتید: "حرف هایی که اپوزیسیون میزند برای توده‌ مردم نه در درون مرز و نه در برون مرز اصلا قابل فهم نیستند بویژه اگر کیفیت مطالب سنگین باشند."

پاسخ: این حرف شما مرا بیاد معلم فلسفه خود در دانشگاه انداخت. روز اول وارد کلاس شد، نه درود گفت نه خودش را معرفی‌ کرد، اول، کیفش را پرت کرد روی میزش، و گفت هر معلمی که به شما بگوید شما نفهمید، بدانید که یا او خودش معلم خوبی‌ نیست، یا شما از زیر مسئولیت شانه‌ خالی‌ کردید و زحمت کافی‌ برای قبول شدن نکشیدید. سپس گفت، برای اثبات حرفم، همین الان اعلام می‌کنم که همه شما از این کلاس نمره ۱۰۰ و قبولی گرفتید.

بچه‌ها همه به هم یک نگاهی‌ کردند - گویی می‌گفتند، حتما طرف دارد شوخی‌ می‌کند، خوب اگر همه از این کلاس قبولی گرفتیم اینجا چه غلطی می‌کنیم پس؟

که معلم، ادامه داد، اما خوشحال نشوید، از اینکه ۱۰۰ گرفتید، چون برای نگاه داشتن این ۱۰۰ باید زحمت بکشید. نشان به آن نشان، آن کلاس مشکل‌ترین کلاس ما از کار در آمد.

آنقدر به ما جزوه و مقاله و کتاب و کار دست جمعی و و و، داد که آخر آن دوره دیگر نفسمان در نمی‌آمد. بقول خودش ۱۰۰ گرفتن راحت است، نگاه داشتن آن ۱۰۰ است که مشکل است.
....ادامه....




کاوه یزدانی
با درود به حق گرامی
سایت سکولاریسم نو بعد از مدتها دو تا از نطراتم را منتشر کرده و نطر حنابعالی را نیز منتشر کرده است . شاید هم اشتباهی رخ داده است که نظر ما را نیز منتشر کردند. خواستم به جنابعالی اطلاع دهم . کاوه
....ادامه....




عرفان
درود بر کانون گفتگوی لیبرال دموکراسی ایران
بنده کتاب های اقای سیامک ستوده را قبلا مطالعه کرده بودم البته اکثر مطالب ان بنوعی copy . past شده از اثار بزرگانی چون استاد شفا و استاد انصاری بود اما با دیدگاه های سیاسی ایشان تا زمانی که در تلوزیون پارس برنامه نگذاشته بودند اشنا نبودم. پس از اشنایی با افکار جهان وطنی ایشان پیش خود گفتم وقتی استاد بادکوبه ای در دل دشمن و در تیر رس دشمن با قلب و دلی مالامال از عشق راجع به وطن شعر های کوبنده ای میگوید و اشک عشق را در چشمان وطن پرستان جاری میکند و بهای ان را هم بجان خریده و میپردازد انوقت ایشان که در جوامع ازاد جا خوش کرده با دستمایه قرار دادن نقد اسلام سعی در تزریق افکار جهان وطنی خودش را دارد
درود بر استاد بادکوبه ای و همه میهن پرستان واقعی و مبارز
پاینده ایران
....ادامه....




کاوه یزدانی
با درود حق گرامی
از زمانیکه سکولاریسم نو صفحه نظرات ایجاد کرده است من بیش از ده بار نظر ارسال کردم و نشان دریافت نظرم را نیز دریافتم ولی تا کنون فقط یکی از نظراتم را منتشر کرده اند . به همین دلیل نیز دیگر برای سکولاریسم نو نظر ارسال نمی کنم . حق گرامی من فکر می کنم سایت سکولاریسم نو و گرداننده اش به نام جنابعالی و من حساسیت دارد با دریافت واژه حق و کاوه عتسه میکند و به همین دلیل نیز نظراتمان متلاشی می شوند . پیشنهاد می کنم بیش از این خود را به زحمت نیندازید . ارادتمند کاوه

....ادامه....



آیا سردار وحشت جمهوری اسلامی کشته شده؟

کاوه یزدانی
سه ماه در لشگر 41 ثارالله در جبهه جنوب یعنی در خوزستان جزو پرسنل داوطلب در واحد فرماندهی این مردک جنایتکار بودم و هرگز فکر نمی کردم که روزی گلوله اش را در تن فرزندان ایران خالی نماید... اگر در بمبگذاری سوره کشته شده یک جنایتکار در دنیا کمتر بهتر...
....ادامه....




کاوه یزدانی
با درود آقای بهمن زاهدی
با توجه به توضیح جنابعالی باید عرض کنم که من در اشتباه بودم. چرا؟ چون براین باور بودم که مسئله عاطفی حزب بیش از همه چیز و همه کس به سرنوشت ایران و ملت ایران وابسته است نه به عاطفه چند تن اعضای حزب که بسیاری شان بارهای بار گفته و نوشته اند ایران برایمان بالاتر از هر کس و هر چیز می باشد . بنابر این به اشتباه خودم در باره عاطفه بسیار لطیف حزب اقرار می کنم و طبیعیست که آدمها اشتباه می کنند , اگر لازم باشد حتما بابت این اشتباه می توانم راسما طلب پوزش از اعضای حزب نمایم . با احترام .
پاینده ایران و ملت ایران

....ادامه....




حق
کاوه نازنین با درود، من نظر زیر را پای بیانیه بهرام مشیری در سایت ؛سکولاریسم نو؛ گذاشتم و دگمه ارسال را فشار دادم ولی هیچ علامتی که دریافت پیام/نظر را نشان دهد دریافت نکردم! هم تیتر مقاله را گذاشتم و هم نام و هم پیامم را. آیا کمکی در این رابطه می توانی بمن بکنی؟ مرسی

؛جناب مشیری محترم، شما که همیشه سازندگی های پهلوی ها را خار می شمارید و هیچ ربطی بین سازندگی آنها و آزادی نمی بینید، بفرمایید که بدون مدنیت چگونه آزادی و دمکراسی ممکنست!؟ اگر مدنیت با آزادی و دمکراسی بی ارتباط است، بفرمایید که چرا در افغانستان امروز هیچ نشانه ای از دمکراسی و آزادی نیست!؟؛

اگر کسی بتواند به این پرسشهایم در این سامانه پاسخ دهد هم بسیار سپاسگزار خواهم شد چون واقعا برایم معمایی شده اند!

در ضمن پرسشهای مرا بحساب اینکه من از عوامل "استبداد سابق" هستم نگذارید و بمن پاسخ دهید. برای آسایش خاطر شما، من یک جمهوریخواه هستم و در اوان نوجوانی بودم که فاجعه شوم سال 57 رخ داد. بنابراین من نمی توانم یکی از عوامل "استبداد سابق" تان باشم. با تشکر


....ادامه....



حزب مشروطۀ ایران (لیبرال دمکرات) در آستانۀ نهمین کنگرۀ برون مرز خود

بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای کاوه یزدانی،

حزب نمی‌خواست جایگاه رایزانی آقای همایون پُر شود (علت عاطفی) و همچنین هیچ‌کسی نمی‌توانست به همین سادگی به رایزنی حزب تن در دهد. حزب یک دوره بدون رایزن باید سر می‌کرد تا خود را دریابد. مسئله رایزن به شورای‌مرکزی حزب مربوط می‌شود و نه به من و یا شما، تا آنجایی که می‌دانم شورای‌مرکزی تلاش فراوانی در این راه کرده است. دبیر‌کل حزب در سخنرانی خود در کنگره به این کوشش‌های شورای‌مرکزی خواهد پرداخت. شورای‌مرکزی آینده، رایزن خود را در زمان خودش به اعضای حزب معرفی خواهد کرد. رایزنی آقای دکتر خسرو اکمل را هم در این مدت نباید دست کم گرفت. بیشترین فشارها بر ایشان وارد شد و باید از ایشان قدردانی شود. دکتر اکمل مقاله نمی‌نویسد ولی کمک فکری فراوانی به اعضای شورای‌مرکزی داده و می‌دهد.
آنچه مهم است دست‌آوردهای فکری حزب می‌باشد که در کنگره پیش‌رو بررسی خواهد شد.

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....




کاوه یزدانی
با درود به آقای بهمن زاهدی
پرسیدید در باره حزب مشروطه ایران ( لیبرال دمکرات ) چقدر میدانم . همانقدر میدانم که در منشور حزب نوشته شده و در این سامانه درج میشود.
نکته جالبی که راجع به رایزن گفتید نیز باید به خاطرتان بیاورم که مدت کوتاهی بعد از درگذشت زنده یاد داریوش همایون تا چندی پیش چندین بار در باره رایزن جایگزی زنده یاد داریوش همایون با یکدیگر در این باره صحبت کرده ایم ، و اگر خاطرتان باشد پیش از اینکه جنابعالی در باره رایزن سخن بگویید بنده به شما در این باره باب سخن باز کردم. حوب فکر کنید تا بخاطر بیاورید که چندین ماه پیش بوده است شاید هم بیش از یکسال پیش بود .فکر میکنم تا همینجا پاسخ خلاصه به پرسش تان در باره دانسته هایم از حزب داده ام. با احترام .
کاوه یزدانی

....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای کاوه یزدانی،

من نمی‌دانم تا چه اندازه در باره حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) مطالعه دارید. این حزب «ایده» زیاد دارد و داشته، کسی را احتیاج داریم که این ایده‌ها را برای مردم توضیح دهد (رایزن). این مشکل مورد بررسی قرار گرفته شده و اقدامات لازمه در باره آن هم انجام شده، کُنگره بالاترین تصمیم‌گیرنده در این حزب می‌باشد. در آنجاست که سیاست حزب باز‌نگری می‌شود، گروه‌های کار کُنگره تشکیل شده‌اند و کار خود را انجام می‌دهند. ما تا کُنگره بحث‌های گروه‌های کار را تا آنجایی که به شفاف‌سازی عمومی احتیاج نداشته باشد (مانند انتخابات مردمی «آزاد» و حاکمیت رای مردم و ...) به همان گروه‌ها واگذار می‌کنیم. این یکی از سُنت‌های این حزب می‌باشد که حالت عرفی هم دارد. کوله‌بار ما از کنگره قبلی تا اکنون آنچان درخشان نبوده ولی کارساز بوده و تحولی را بوجود آورده، ما از فرد‌پرستی گذشته‌ایم و احترام به شخصیت انسانی فرد را دریافته‌ایم (آموخته‌ایم)، پرستشگران، هم از این حزب رفتند. نو‌آوری حزب در عمل روشن است.

با احترام به پرستش شونده‌ای که نمی‌خواست پرستش شود بلکه می‌خواست که بیشتر فهمیده شود!

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....




پارسا سربی
یکی مرد ! یکی مردار شد ! امروز در این مورد در تلویزین مردم صحبت میکنم .
شما هم مهمان من باشید .

به امید روزهایی بهتر
....ادامه....



انتخابات تنها پس از براندازى رژيم آزاد خواهد بود

حق
درود بر شیر و خورشید و تاج گرامی، به نکات مهمی در نظرتان اشاره کردید. آپوزیسیون چیست و کیست؟ کیفیت آپوزیسیونی که در مقابل یک رژیمی مثل فاشیسم اسلامی کهریزکی می ایستد چه باید باشد؟ تا بتواند ۱. آن رژیم را برانداخته و ۲. بر پایه اصول ریشه ای که منافع ملی کشور را تمام دورانها حفظ می کند پایه های حاکمیت ملی را پایه ریزی کند. هیچ آپوزیسیونی هر چقدر هم خوب قادر نخواهد بود هیچیک از این دو کار را انجام دهد مگر آنکه بتواند مردم را با خود داشته باشد. لازمه اینهم ارتباط مستقیم و همیشگی و جلب اعتماد این مردم است. بسیاری از حرفهایی که آپوزیسیون می زند برای توده مردم نه در درون مرز و نه در برون مرز اصلا قابل فهم نیستند بویژه اگر کیفیت مطالب سنگین باشند. این وظیفه آپوزیسیون و رسانه هاست که مطالب را آنقدر ساده کنند تا کم سوادترین قشرها آنرا بفهمند. چه فایده دارد که حرفها را طوری زد و نوشت که فقط یکی دو درصد و حداکثر ۱۰ درصد جامعه بفهمند؟ پس فرق سیاست با دوره دانشگاهی و حوزه آکادمیک چیست!؟ اگر مشارکت مردم هدف است باید بزبان مردم حرف زد و نوشت. اگر هدف چانه زدن در بالا بوسیله آپوزیسیون است، به همینگونه نوشتار و گفتارشان ادامه دهند تا از مشارکت مردم جلوگیری و از مردم فقط استفاده ابزاری کرده باشند.

....ادامه....




کاوه یزدانی
ذهن های بزرگ در باره ایده ها صحبت میکنند،
ذهن های متوسط در باره رویدادها حرف میزنند،
و ذهن های کوچک در باره دیگران!!!
اگر کسی ادعا دارد که ذهن پویا و بزرگی دارد باید به فکر ایده نو باشد نه اینکه تکیه بر شهرت و نام و نشان دیگران نماید . پس از درگذشت زنده یاد داریوش همایون هیچ ایده نو و مثبتی در اعضای این حزب ندیدم . در نبود زنده یاد داریوش همایون و بدون تکیه بر شهرت و موقعیت شاهزاده رضا پهلوی این حزب فقط یک نام و چند تن سلطنت طلب بیش نمی باشد.
مهم نیست که چه کسی سه جمله را در باره ذهن ها نوشته است مهم این است که من نیز به این نوشته باور دارم .

....ادامه....



انتخابات تنها پس از براندازى رژيم آزاد خواهد بود

شیر و خورشید و تاج
***** بخش چهارم، نظر در مورد مقاله دکتر بهروز بهبودی *****

چون ما با واژه‌های سیاسی، لفظی و نه عملی‌ برخورد می‌کنیم، آنها هم در داخل روی حرف‌های غیر عملی‌ و لفظی ما حساب باز نمیکنند، چون از نتیجه هراس دارند.

تا این مجهول "اپوزیسیون" برای ملت روشن نشود، سخن از "اتحاد" و "شورای رهبری" آب در هوانگ کوبیدن است. مشکل اصلی‌ ما ایرانیان "اعتماد" سیاسی و عقلانی به آنهایی است که راه کار میدهند.

دلیل فرصت سوزی‌ها هم همین است، ما از افراد و سازمان‌ها و گروه هایی انتظار داریم، که آنها اصولا و "عملا" در فاز "همبستگی‌" نبوده و نیستند.

تقسیم قدرت خوب است. اما ما اپوزیسیون داریم که مصلحت میهن و ملت برای آن مهم است، و اپوزیسیون داریم که عملا نشان میدهد که بفکر کسب قدرت برای پیشبرد اهداف سیاسی ناکام خود در ۵۷ است... اینجا است که مشکل مردم ایران با "اپوزیسیون" آغاز میشود.

شیر و خورشید و تاج
....ادامه....



انتخابات تنها پس از براندازى رژيم آزاد خواهد بود

شیر و خورشید و تاج
***** بخش سوم، نظر در مورد مقاله دکتر بهروز بهبودی *****

به نظر ما، مردم ایران در تشخیص اینکه مشکل ایرانیان خارج چیست، از ما ایرانیان خارج چند قدم جلوتر هستند.. و به همین نسبت هم است که به رهنمود‌های ما در مورد آنچه که آنها در ایران باید انجام دهند، با شک و تردید و به نتیجه آن رهنمود‌ها با شک مینگرند.

مردم ایران با ۵۷ یها مشکل دارند، و از آنجا که ۵۷یها اکثرا حاضر نیستند "عملا" به اشتباه خود در ۵۷ اعتراف کنند، اصولا آنچه که ما اپوزیسیون مینامیم را مردم ایران بدینگونه نسبت به آنها نمینگرند، و از اینکه ایرانیان خارج میخواهند همه را بدون در نظر گرفتن کارنامه سیاسی در "اپوزیسیون" بگنجانند، اعتبار حرف ما را هم در داخل کم کرده.

در نتیجه ملت در داخل آن کاری که دلش میخواهد را می‌کند، حتی اگر برخی‌ از راه کار‌های ما بسیار حیاتی‌، منطقی‌ و قابل اجرا باشد، و با راه کار‌های ما با شک و تردید و ترس برخورد میکنند.
....ادامه....



انتخابات تنها پس از براندازى رژيم آزاد خواهد بود

شیر و خورشید و تاج
***** بخش دوم، نظر در مورد مقاله دکتر بهروز بهبودی *****

بحث ما در این نیست که چون بنده و یاران من طرفدار نظام پادشاهی پارلمانی هستیم، پس بعنوان نمونه مجاهدین و فلسفه سیاسی آنها را نمیپذیریم. بحث ما در این است آیا اگر ما در خارج از کشور مجاهدین را جزو اپوزیسیون حساب کنیم، آیا مردم ایران هم به آنها با همین دید نگاه میکنند؟

بحث در اینجاست که اگر ما تکلیف این را روشن نکنیم که "اپوزیسیون" کیست و چیست و بدون در نظر گرفتن "عملکرد" ها، هر که را که مدعی شد که اپوزیسیون است را بحساب اپوزیسیون از آن یاد کنیم. بدون اینکه در نظر بگیریم آیا مردم ایران هم بدینگونه به این افراد و سازمان‌ها مینگرند... اعتبار سیاسی ما، از دید مردم ایران بلا‌تر میرود یا پایین تر... و به همان نسبت آیا ما میتوانیم توجه مردم ایران را به خود جلب کنیم و به آنها اطمینان دهیم که ما فکر کرده راهکار میدهیم؟

به زبان ساده، ایرانیان داخل میتوانند به ما خارج نشین‌ها که همه را بی‌ حساب و کتاب اپوزیسیون مینامیم، بگویند: "شما هر کی‌ از راه می‌رسد را اپوزیسیون می‌نامید سپس از ما مردم ایران انتظار دارید به راه کار‌های شما پاسخ مثبت دهیم و اعتماد کنیم؟
....ادامه....



انتخابات تنها پس از براندازى رژيم آزاد خواهد بود

شیر و خورشید و تاج
***** بخش اول، نظر در مورد مقاله مهم دکتر بهروز بهبودی *****

دکتر بهروز بهبودی،

در این مقاله شما دست روی مطلب کلیدی گذشته‌اید مخصوصاً زمانی‌ که نوشتید: "آنچه به اپوزیسیون اعتبار می‌بخشد... چرا باید باز فرصت سوزی کرد؟"

از آنجا که اکثرا معتقدیم که سرنگونی این رژیم نهایتا بدست مردم داخل رخ خواهد داد در نتیجه من و یارانم همواره با مسائل از دید مردم داخل کشور بر خورد می‌کنیم.

مشکلی‌ که مردم داخل با آن روبرو هستند بسیار ساده است. وقتی‌ ایرانیان خارج از کشور می‌گویند "اپوزیسیون" منظور دقیقا کدامین هستند؟ این کدام اپوزیسیون است که مردم داخل میبایستی با آن در گفتگو باشند و به آن اطمینان و اعتماد کنند؟

ایرانیان خارج از کشور کلماتی‌ چون "اپوزیسیون"، "اتحاد"، شورای رهبری" را به راحتی‌ بکار میگیرند در حالی‌ که این کلمات برای اکثر مردم داخل کشور یک مجهول و پرسش است.

بعنوان نمونه، در خارج از کشور مجاهدین، فدائیان، یا برخی‌ شخصیت‌ها را جزو اپوزیسیون از آنها یاد میکنند، اما کسی‌ نمیپرسد آیا مردم ایران هم بعنوان نمونه مریم رجوی یا سازمان مجاهدین را بعنوان اپوسیسینی که بشود به رهنمود‌های آن اطمینان کرد پذیرفته‌اند؟
....ادامه....



سازمان فدائیان خلق ایران (اكثریت) اعلام انحلال كند

حق
با سپاس از ایرانی نازنینم، من سالها روحا با سازمان فدائیان خلق بودم و گرایش چپ و سوسیال دمکراسی داشتم. هنوز هم دارم ولی در فقدان یک حزب سوسیال دمکرات سراسری که ایران را یک کشور و یک ملت، و حفظ تمامیت ارضی ایران مهمترین اصولش باشد، من از لیبرال دمکراسی برای ایران و از حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات) دفاع می کنم. از جبهه ملی که هویتی و برنامه سیاسی ای که بدرد امروز و فردای ایران بخورد ندارد، و تاکنون برخلاف شعار لیبرال دمکراسی اش پادشاهی خواهان را حذف می کند ولی در عین حال برای این جبهه ملی مشکلی نیست که با هر ملت ساز و ملیت بازی حاضرست بنشیند به قیمت آندو اصل در بالا، دفاع نمی توانم بکنم. من از دست ملت بازی و ملیت سازی های سازمان فدائیان خلق بود که به داریوش همایون روی آوردم. بسیارانی از جمهوریخواهان معمولی بخاطر آن ملت و ملیت سازی ها و بازیهای سازمان فدائیان خلق و حذف پادشاهی خواهان از آنها جدا شدند و حاضر بودند با امثال داریوش همایون کار کنند. ریزش بزرگی از بدنه فدائیان پس از زشتکاریهای امثال نگهدار در اوائل عنقلاب صورت گرفت. پس از فروپاشی شوروی و سپس طی جنبش سبز تاکنون هم ریزش های بزرگتری از بدنه فدائیان صورت گرفت. باید به تاریخ بپیوندد چون حاضر نشد متحول شود.
....ادامه....




بهمن زاهدی
ایرانی عزیزم،

عجله‌ای در کار نیست. زمان با ماست و ما با ایران.

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



سازمان فدائیان خلق ایران (اكثریت) اعلام انحلال كند

ایرانی
با درود خدمت دوستان و سروران
مقاله بسیار جالب توجهی بود. هرچه در خواندن پش رفتم و با خود گفتم، فلان مطلب از قلم افتاده است و من در کامنتم اشاره می کنم، چند سیطر بعد به درستی به آن اشاره شد. من نیز فکر می کنم زمان پیوستن عملی گروه های مورد اشاره به تاریخ فرارسیده است که قبلا" پیوسته اند و خود خبر ندارند. تاریخی سراسر خون و جنایت که هرگز از حافظه این ملت رخت نخواهد بست. حق عزیزم، گفته های تو دوست و سرور فرهیخته نیز مورد تأیید من می باشد.
بهمن خان عزیز، در اولین فرصت، فعال خواهم شد.
پاینده ایران
....ادامه....



سازمان فدائیان خلق ایران (اكثریت) اعلام انحلال كند

حق
درود بر آقای حقدار گرامی و سپاس از این نوشتارتان. آنچه بر سر شما و آن هزاران هزار آمد واقعا فاجعه بود. برای همه شما عزیزان و خانواده هایتان آرزوی تندرستی و پیروزی دارم. درباره انحلال اکثریتی ها، من فکر می کنم که شانس انحلال اینها به اندازه شانس انحلال رژیم کهریزکی است. انقدر اینها دستشان به خون و فساد و ... آلوده است که ۲ و ۳ راه بیشتر جلو خود نمی بینند. یا تلاش برای ادامه وضع موجود که بقا و فرار از پاسخگویی شان را بهمراه دارد مثل ۳۳ سال اخیر. یا نابودی ایران که تا با تکه و پاره شدنش هرگز فرصت پاسخگو کردنشان پیش نیاید. یا در کنار رژیم و همگیشان تن خواهند داد به سهم/تکه ای از ایران در یکی از جمهوریهای ایران سابق برای فرمانروایی های مادام العمرشان برای فرار از پاسخگویی هایشان. سازمان فدائییان خلق اکثریت خود ایران را ؛کثیرالمله و کثیرالملیه؛ می داند و فدرالیسم نژاد زبانی را ترویج می کند و این برایش سرمایه ای در این راستاست. این سازمان، حامی هر چه ملت ساز چه اسلحه بدست و چه غیر از این است. اگر این سازمان منحل شود فکر می کنید تکلیف این ملت سازان چه خواهد شد!؟ حیف که این سازمان نتوانست به یک حزب سوسیال دمکرات از جنس حزب کارگر نو در انگلستان تبدیل شود تا آینده ای در ایران پسا این رژیم داشته باشد! ارادتمند حق
....ادامه....



سازمان فدائیان خلق ایران (اكثریت) اعلام انحلال كند

بهمن زاهدی
با دورود

دکمه‌های فیس‌بوک را درست کردم، لطفا در پخش مقالات در فیس‌بوک، خبر‌نت و تویتر فعال شوید.

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

حق
بخش ۴.یاد آخرین حرفهای شاه فقید می افتم که گفت وحشت بزرگش توطئه ایرانستان کردن ایران ماست. امیدوارم که این حزب در کنگره آگوست ۲۰۱۲ خود هر راهی را که از طریق انتخابات آزاد! با موازین دمکراتیک! ای که این و آن می خواهند ایران را تکه پاره کنند را کاملا مسدود کند. یاد داریوش همایون زنده باد که نوشتارش ؛توافق و همکاری بر سر اصول، نه با کسان؛ هر روز بیشتر برایم معنادارتر می شود. اصول نگهدارنده ایران بهر قیمتی از هر چیز و کسی مهمتر و بالاترست را من از او آموختم و چقدر خوشحالم که کنگره در پیش را بنام او کردید.

باز از شما در اینجا برای این نوشتارتان در مورد انتخابات آزاد سپاسگزاری می کنم. امیدوارم که این حزب در آگاه سازیهای لازم در رابطه با انتخابات آزاد بطور وسیع جلوی هر گونه کلاهبرداری ملت ایران را از دیگران بگیرد. تندرست و پیروز باشید. ارادتمند حق
....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

حق
بخش ۳...برای تعیین سرنوشت هر کدامشان باید اعمال گردد. این نگاه یعنی فروپاشی امپراطوری دیگری بنام امپراطوری ایران. این نگاه ایران را نه یک کشور با یک ملت بلکه یک امپراطوری از جنس امپراطوری شوروی و انگلستان و فرانسه جلوه می دهد که زمان فروپاشی آن فرا رسیده که می توان بطور مسالمت آمیز با انتخابات آزاد با موازین دمکراتیک و با استفاده از منشور جهانی حقوق بشر برای هر یک از ؛ملت؛ ها در ایران تعیین سرنوشت کرد.

آقای بهمن زاهدی گرامی، اینها ابهامات و نگرانیهای من هستند چون از ماهیت و تاکتیک و استراتژدی ملت و ملیت سازان آگاه شده ام. ۹۰٪ ملت ایران مثل چند سال پیش من از وجود این عناصر روحشان خبردار نیست و وقتی کسی از انتخابات آزاد با موازین دمکراتیک، رفراندوم، حق تعیین سرنوشت و منشور جهانی حقوق بشر برای ایران سخن می گوید، آنرا معادل این مقوله ها در جهان غرب آزاد مثل انگلیس و فرانسه و امریکا فرض می کنند. با همین ناآگاهی ها بود که ملت ایران دچار فاجعه شوم جمهوری اسلامی در سال ۵۷ شد. امروز من نگران یک سری ناآگاهی های دیگر مردم هستم که دوباره با خدعه های جدید سرشان را کلاهی به مراتب بزرگتر بگذارند و اینبار دیگر نه از ایرانی باقی بماند و نه از ایرانی ای! بخش ۳
....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

حق
بخش ۲... یا بعنوان تاکتیک شان فعلا وانمود می کنند که به حفظ تمامیت ارضی ایران تعهدی دارند. اینها ایران را کشوری ؛چند ملت و ملیتی؛ فرض کرده و برای هر کدامشان بطور جداگانه حق تعیین سرنوشت قائل هستند. آنچه من می خواهم بدانم اینست که انتخابات آزاد با موازین دمکراتیک حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات) چه تفاوتهایی با انتخابات آزاد با موازین دمکراتیک این ملت و ملیت سازان دارد و چگونه تعامل و پذیرش ایندو بوسیله یکدیگر امکان پذیرست. آیا ایندو را در برابر هم قرار نخواهد داد چون مبنای اصولی شان در قطب کاملا متضاد قرار دارند؟ یکی ایران را یک کشور با یک ملت می داند که حق تعیین سرنوشت از طریق انتخابات آزاد و رفراندوم، حق یک ملت در یک کشورست، در حالیکه دیگری با اصرارش که ایران ؛چند ملت و ملیتی؛ است، حق تعیین سرنوشت را بطور جداگانه برای هر ؛ملت و ملیتی؛ که برای ایران قائل است می داند. یکی منشور جهانی حقوق بشر را برای یک ملت در چارچوب تمامیت ارضی برسمیت شناخته شده اش بوسیله سازمان ملل بدرستی تعبیر می کند و تمامیت ارضی ایران را غیر قابل مذاکره می داند در حالیکه دیگری ایران را نه یک کشور بلکه امپراطوری ای مثل شوروی قلمداد می کند که در آن ؛هر ملت و ملیتی؛ جداگانه منشور جهانی حقوق بشر...ادامه بخش ۳
....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

حق
بخش ۱.با درود خدمت آقای بهمن زاهدی گرامی، با سپاس فراوان برای این نوشتارتان که درِب گفتگو درباره ؛انتخابات آزاد و دمکراتیک چیست؛ را باز کردید. شادمانم که حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات) در کنگره آگوست ۲۰۱۲ خود به این مهم خواهد پرداخت. من آنرا با دقت دنبال خواهم کرد چون نکات مبهم فراوانی درباره انتخابات آزاد برایم وجود دارند که مرا در مورد سرنوشت ایران بسیار نگران می کند. مثلا وقتی می گوییم انتخابات آزاد با موازین دمکراتیک، دمکراتیک بر چه مبنایی؟ چون دمکراتیک و دمکراسی بیش از یک تعبیر دارند. آیا محک انتخابات آزاد با موازین دمکراتیک، محک منشور جهانی حقوق بشرست؟ آیا درک انتخابات آزاد با موازین دمکراتیک حزب مشروطه ایران(لیرال دمکرات) با درک چنین انتخاباتی بوسیله احزاب و گروهها و کسانیکه ایران را یک کشور با یک ملت اصلا قبول ندارند همسان است؟ درک من از انتخابات آزاد و رفراندوم اینست که چنین انتخابات و رفراندومهایی تعیین کننده سرنوشت یک کشور و یک ملت در چارچوب تمامیت ارضی آن کشورند و مقوله هایی مثل تمامیت ارضی کشور و یا منشور جهانی حقوق بشر و یا موجودیت یک کشور با یک ملت را بهیچ عنوان بخطر نمی اندازند. اما می دانیم که کسان، گروهها و احزابی هستند که نه تعهدی به تمامیت ارضی ایران دارند...ادامه بخش ۲

....ادامه....




وجدانی

هموطن عزیز ایرانی گرامی!

اگر فرضآ هر از چند گاهی ایجانب اسباب خوشالی شما را فراهم می آ ورد در عوض جنابعالی هر روز با قلم شیوا و نوشته های زیبایتان که همیشه رنگ بوی وطن را در بر دارند مرا خوشحال و امیدوار میسازید. با آرزوی توفیق و پایداری روز افزون در راه رهایی ایرانمان.

....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

ایرانی
بخش 2: ما که پیش از دوم خرداد هم می دانستیم از این اصلاحات چی های چپ های اسلامی سابق، چیزی عاید ملت ایران نمی شود، حال با تجربه دوم خرداد، اینرا همه می دانند. بر روان داریوش خان همایون درود باد که این حزب جلیل را برای امروز ایران به یادگار گذاشت، ایران آینده مدیون او و دست اندرکاران یادگار او می باشد.
وجدانی گرامی، از اینکه بعد از مدت ها از شما کامنتی منتشر شد، بسیار خوشحالم.
پاینده ایران
....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

ایرانی
با درود خدمت سرور گرام، بهمن خان زاهدی
بخش 1: آنچه با نثر شیوای خود قلمی نمودید، مورد تأیید اینجانب نیز می باشد. جالب اینجاست که عده ای به دنبال برگزاری انتخابات آزاد در جمهوری جهل و فسادی هستند که از اساس با چرندیاتی همچون ولایت، طبعیت از ولایت، تقلید و تقیه (مسلما" کلمه درست این آخری را می دانید و من به لحاظ رعایت ادب، درز گرفتم)، استوار است. حکومتی که تئوریسین تمساح آن معتقد است "اصلا" مردم چه حقی دارند که بخواهند انرا به دیگران تفحیض کنند!". ظاهرا" اصلاحات چی ها هم اندک آبرویی دارند و عبای شکلاتی ای! و می خواهند آنرا خرج انتخابات بعد کنند. از سهراب ها و نداها شرم نمی کنند که شرم در قاموس انقلابیون 57 جایی ندارد. دست اتجاد به جمهوری خواهان چپ گرا هم که بدهند، می شود اتحاد نا مقدس سرخ و سیاه 2!. اولینش در انقلاب بود و دومینش حالا، اما زهی خیال باطل، نسل امروز آگاه تر از پدرانش در سال 57 است و می داند آزموده را آزمودن خطاست.
....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

وجدانی

دوستان را کجا کنی محروم
تو که با دشمنان نظر داری! (سعدی)

جناب آقای بهمن زاهدی، ضمن تشکر از لطف جنابعالی در خصوص لینکهای ارائه شده، نا گفته پیداست که هیچ حزبی توانایی آنرا ندارد تا به آمال و آرزوهای یکا یک اعضاء و هموندان خود جامۀ عمل بپوشاند و تمامی آنها را دفعتآ واحد راضی نگدارد. در هر سازمان و یا اجتماع سیاسی نارضایتیها و کمبودهایی همیشه بوده و خواهد بود و حزب مشروطه ایران از این قاعده مستثناء نیست. چه بسا خود رایزن فقید این حزب یعنی شادروان داریوش همایون انتقاداتی را به حزبش و کاندیدای نظام پادشاهی در ایران نموده باشد اما هرگز نقدهای او مخرب و از سر عناد نبوده اند و بقول استاد سخن سعدی "ناموس بندگان به گناه فاحش ندریده است". با امید به اینکه همۀ ما بر آن بخش از فرهنگمان ارج نهیم که نوع دوستی را تبلیغ و تشویق میدارد و خود را از فرهنگ فحش و ناسزا که سزاوار کارگزاران جمهوری اسلامی است بری میداند اصرار بورزیم ، موفقیت شماها را در مهمی که در پیش دارید آرزومندم.
....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

بهمن زاهدی
دورود بر وجدانی گرامی،

گوشه‌ای از قطعنامه‌هایی که ما به آن تکیه داریم و می‌گویند ما به آنان پشت کرده‌ام!

قطعنامه کنگره چهارم حزب مشروطه ایران

کنگره ضمن پشتیبانی از تلاشهای وارث پادشاهی پهلوی بار دیگر بر تعهد خود به مبارزه قانونی برای برقراری پادشاهی مشروطه به رای عمومی مردم ایران تاکید کرد و آزادیخواهان هوادار جمهوری را فرا خواند که بجای اصرار بر شکل حکومت، با همکاری دیگر آزادیخواهان در هر گرایش سیاسی به استوار کردن پایه های اندیشه و عمل دمکراتیک از همین مرحله مبارزه پردازند.

http://www.irancpi.net/konghere/matn_5_12.html


قطعنامه کنفرانس دهمين سالروز حزب مشروطه ايران

یک نتیجه شکست دوم خرداد و رویگردان شدن عمومی مردم از آن، نزدیک تر شدن مواضع مخالفان جمهوری اسلامی درونمرز به مبارزان برونمرز بوده است. بسیاری از امیدواران اصلاحات به این نتیجه رسیده اند که می باید گام آخر را برداشت و وقت مردم را با راه حل های ملی مذهبی تلف نکرد. غیر مذهبی کردن حکومت و جدا کردن دین از سیاست و دولت و برگزاری همه پرسی برای تعیین نظام سیاسی ایران اکنون دارد خواست مشترک گروههای بیشمار روزافزونی در دو سوی مرز می شود. این زمینه های مشترک درکار آن است که جبهه یگانه ای اگر چه غیر رسمی از کسانی که برای آزادی و پیشرفت ایران مبارزه می کنند بوجود آورد. گروهها و افرادی که به سبب زندانی بودن در گذشته توانائی همپا شدن با نسل تازه ایرانیان را ندارند دورنمای نابودی سیاسی خود را می توانند به روشنی در افق ببینند.

http://www.irancpi.net/konghere/matn_2_6.html


ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

وجدانی

در راه یک جایگزین تمام عیار* (۲)

از مفاد مقالۀ جناب آقای بهمن زاهدی چنین بر می آید که امروز در غیاب رایزن و تئورسین توانا و صاحب نام حزب شاگردان و یاران راستین او کمر همت بر آن بسته اند تا حزب مشروطه ایران را به آلترناتیوی مبدل سازند که خواست و ارادۀ داریوش همایون بوده است. با امید به اینکه این حزب خوشنام و وزین بیش از پیش بتواند برنامه های عملی و مناسبی را بمنظور بازسازی ایران و رفاه و ترقی ایرانیان تهیه و ارائه نماید، مراتب سپاس، تشکر و قدردانی خود را از جمیع اعضاء، هواداران و نهایتآ مسئولین محترم حزب مشروطه ایران ابراز میدارد. باشد که مرامها و اهداف این حزب علیرغم کینه توزیها و دشمنیهای فراوان بعضی از مخالفین به زودی زود جامۀ عمل بخود بپوشند و همگان شاهد آزادی و رهایی را در آغوش بگیریم. برای موفقیت کنگرۀ آینده حزب مشروطه ایران که نام رایزن فقید خویش را بر خود نهاده و برازندۀ آن است، روزشماری مینمایم!

....ادامه....



انتخابات آزاد یا انتخابات مردمی

وجدانی

در راه یک جایگزین تمام عیار* (۱)

عبارت فوق عنوان مقاله ای است که روزنامۀ نیمروز بشمارۀ ۶۱۲ بتاریخ جمعه ۲۷ آبان ۱۳۷۹ شمسی در صفحۀ ۲۱ خود چاپ نموده و طی آن بدرج سخنرانی رایزن فقید حزب مشروطه ایران یعنی روانشاد دکتر داریوش همایون در سومین کنگرۀ حزب یاد شده در شهر "آرنج کانتی" بتاریخ نوامبر ۲۰۰۰ میلادی مبادرت ورزیده بود.

رایزن فقید ضمن سخنرانی مزبور خاطرنشان میسازد:

»»... اگر کنگرۀ کنونی قطعنامه ها و توصیه های کنفرانسهای دو سال گذشتۀ اروپا و آمریکا را تصویب کند دگردیسی ما (حزب مشروطه ایران) به یک جایگزین (آلترناتیو) جمهوری اسلامی و حزب راست میانه با برنامه ای عملی برای بازسازی ایران که پیشروترین عناصر جامعۀ ایرانی را می تواند جلب کند، تا اینجا کامل خواهد شد...««
....ادامه....




حق
ایرانی نازنینم سپاس برای اطلاعاتی که از دوران شاه فقید، اون خدا بیامرز، دادید. تا پیش از عنقلاب ما اصلا به امید فکر نمی کردیم چون مثل هوا وجود داشت و نیازی به اعلام وجودش نبود. بقول کاشی ها ؛خوشه اوروزا؛! آنچه از تجربیات خودم برای عرفان نازنین نوشتم فقط و فقط برای یادآوری بیماری روانی و افسردگی در ایران بعنوان یک فاجعه ملی بود که مسئولش رژیم است. همانطور تجربیات خودم چه بوده و چگونه با آن کنار آمده ام، و چاره را آن اصول ۴ گانه که برایشان مبارزه می کنم می دانم. می خواستم بداند که می توان افسردگی و خشم و عصبانیت را طوری کنترل و مدیریت کرد که بجای تخریب، سازنده باشد. بیشتر آنانی که دود چراغی که گفتید را می خورند طبیعتا فاصله فکریشان با مردم بیشتر می شود و این می تواند باعث کم حوصلگی و عصبانیت نسبت به مردم شود. اگر بدانیم مردم بویژه در ایران بی تقصیرند و منشأ ۹۰٪ رفتار بدشان رژیم است، آنوقت درک و مدارا با مردم عادی مسئله بزرگی نمی شود. عرفان با دود چراغ خوردنش دارد به آن ۱۰٪ تاثیرگذار در کل جامعه اند می پیوندد که شما ایرانی نازنین دهه هاست به آن تعلق داشته اید. خودش هم نمی داند که این تحول در او پیش آمده. عرفان عزیز، به جمع این۱۰٪ خوش آمدی. هر کشوری در وحله اول به آن ۱٪ نیازمندست.
....ادامه....



نظرات درج شده در این مکان نظرات رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) نمی‌باشد. کاربران در اظهار نظر آزاد هستند

در این مکان نظر خود را با ما و دیگران در میان بگذارید.

آخرین " نظرات آزاد " ارسال شده

تالارهای نوشتاری

آخرین نظرات ارسال شده

2 نظر شورای ملِی، نقبی بسوی روشنائی؟

8 نظر سیاست پیر

2 نظر تحقیر عدالت نیست

1 نظر برای مردم یا کنار «تیم رهبر» علیه «تیم احمدی نژاد»؟!

1 نظر برای مردم یا کنار «تیم رهبر» علیه «تیم احمدی نژاد»؟!

4 نظر یک هویدا و یک احمدی نژاد

9 نظر درباره‌يی هويّتِ ملّی و پروژه‌ی ملّت‌سازی

1 نظر تکرارِ عادت به نام سیاست

2 نظر جستاری درباره‌ی «نظریه‌ی توطئه»

3 نظر دست‌کم ۳۷ کشته در زلزله استان بوشهر

پرشورترین مقالات از لحاظ نظرات ارسال شده

51 نظر رضا پهلوی، تنها نیست

47 نظر مشکلتان با رضا پهلوی چیست؟

42 نظر درخواست تجزیه آذربایجان از ایران بوسیله نماینده کالیفرنیا

41 نظر آزادی دور نیست، اگر همه بخواهیم

38 نظر ایران را دوست بدار یا سرزمینش را ترک کن

35 نظر نظام غیرمتمرکز فدرالیسم نیست

35 نظر اپوزیسیون ایرانی، کدام اپوزیسیون؟

34 نظر لزوم تشکیل جبهه‌ی واحد سرنگونی

33 نظر بازگشت به گذشته نه ممکن است و نه مطلوب

33 نظر بازگشت به گذشته نه ممکن است و نه مطلوب


 
  50    51    52    53    54    55    56    57    58    59    60  
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites