مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)
حسن ساختمانی
با درود
مطلبی را که هموطنمان در دیدگاه خود در مورد اصل مطلب چاپ شده در کیهان لندن به آن اشاره فرمودند و دخل و تصرفی که شما آقای زاهدی در آن انجام دادید به نظر من به هیچ عنوان غلط املائی نبوده. من تا کنون فکر نمی کردم که سامانه حزب تغییراتی را در متون مقاله و یا مطالب نقل شده از سایت های دیگر و یا مطالب روزنامه ها دارد. اگر این گفتار صحت داشته باشد به نظر من روزنامه کیهان لندن ضمن حفظ امانت داری دقیقا گفته های بانو توکلی را چاپ کرده که در غیر این صورت روزنامه کیهان باید پاسخ گو باشد. حفظ امانت داری در انتقال متون از جاهای دیگر ایجاد میکند که دخل و تصرفی در آن انجام نشود و در پایان منبع خبر نیز درج شود.
با سپاس فراوان
حسن ساختمانی ....ادامه....
|
روايت نسل نابهنگامی
مهدی مفخمی
دوست عزیز آقای نوری علا
به تمام معنی هارمونی – به تعبیری هماهنگی هشدارگونه - با جو موجود در میان ایرانیان را در نوشتارتان دیدم. خسته و آزرده نشوید. بگوئید وبگوئید. اثر دارد ، اثر دارد. ارادتمند
مهدی مفخمی
....ادامه....
|
براندازی نظام ولایت از براندازی فقاهت، مظهر دین میگذرد
گوئا
تنها راه رهايی نابودی بدون قید و شرط اسلام است ....ادامه....
|
مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)
بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای حسین کیلانی،
کم لطفی میکنید هموطن گرامی، خوشبختانه بعلت کنجکاوی خود شما منشور و اساسنامه این حزب را یک بار مورد بررسی قرار دادید.
اگر سریع پاسخ میدادم، شاید شما بخودتان زحمت نمیدانید که منشور و اساسنامه حزب را بخوانید. در ثانی با اعضای شورای مرکزی حزب و رایزنان حزب هم آشنا شدید.
اینگونه پرسشها در گذشته هم در همین مکان انجام شده است و ما با آن تجزبهها تقریباً میدانیم که اشخاص چه منظوری دارند.
در جواب سوال چهارم و پنچم باز هم کم لطفی میفرماید. ویراستاری که به مفهوم تعییر کامل متن مصاحبه یاشد که باعث شود که محتوا تغییر کند نیست، بلکه رعایت نیمخطیها و اشتباهات املائی میباشد که در اکثر مقالات پیش میآید.
بنده حزب نیستم و همچنین ادایی را هم نداشتهام. ولی به شما عرض میکنم که نظم و ترتیب و قوانین داخلی حزب بخوبی انجام میشوند. ایراداتی که از بیرون به من میگیرند مهم نیستند، بلکه مهم رعایت آزادی بیان میباشد که شما از آن در این مکان لذت میبرید.
لیبرال دموکرات بودن این حزب را به افرادی بسپارید که این حزب را از نزدیک میشناسند و هر روزه در کانون لیبرال دموکراسی فعال هستند.
از اینکه در آینده هم در این مکان یتوانیم با هم گفتگوی داشته باشیم از هم اکنون خوشحال هستم.
انتقادات شما برای ما سازنده میباشند.
ارادتمند
بهمن زاهدی
....ادامه....
|
مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)
حسین کیلانی
من اینبار اخری است که مزاحمتان میشوم ودلیلش هم این است که شما به شعور هموطنان خودتان بی احترامی می کنید. من با در نامه اولم ۵ پرسش داشتم که می خواستم از طریق مسئولین کمیته مرکزی به انها پاسخ داده شود. شما مرا با لینک های ارسالیتان به دنبال نخود سیاه فرستادید. در مورد پرسش های ۴ و ۵ من نوشتید...در رابطه با سوال چهارم و پنچم که به هم مربوط می شوند لطف نکردید توضیح دهید در کجا تغییری بوجود آمده است.....ولی اکنون می نویسید....متن ارسالی بوسیله مصاحبه شونده برای سامانه حزب فرستاده شده و سامانه حزب به خود این حق را میدهد که اسناد حزبی و مصاحبهها را بازنگری کرده و ویرایش کند. همانگونه که روزنامه کیهان هم حق ویرایش مصاحبه را دارا میباشد. با این حال از توجه شما به این نکات ریز سپاسگذارم.....
یعنی ایتکه شما از همان دقیقه اول می دانستید که منظور من چیست ولی به شعور هم وطنتان شک و بی احترامی کردید. این حزب نام خودش را اجازه ندارد لیبرال دمکرات بنامد زیرا که به مانند دیگر احزاب سنتی بر پایه ریاع و گمراه کردن ملت پایه گذاری شده است.
پرسش های من کوتاه و بدون پیچیدگی بودند و میشد که با حداکثر ۲۰ تا ۳۰ واژه به انها پاسخ داد.
۱. حزب مشروطه خواهان چند رایزن دارد؟
۲. نام انها چیست؟
۳. چه کسی ویا کسانی انها را انتخاب می کند و برای چه مدتی؟ انشاله که مادام العمری نیستند.
۴. چرا مصاحبه ای که در کیهان لندن چاپ شده است را دستکاری کردید؟
۵. چرا کسی مسئول این دستبرد می باشد.
جواب ۱= در حال حاضر دو نفر
جواب ۲= دکتر شاهین فاطمی و دکتر خسرو اکمل
جواب ۳= شورای مرکزی انتخاب می کند. مدت ان نامعلوم است
جواب ۴= این سایت اجازه ویراستاری را بخود می دهد
جواب ۵=به شما ربطی ندارد من خودم حزبم
جواب های ۳۴ واژه شدند و هر هموطنی هم میتواند از ان بهره بگیرد. حال قضاوت به انهایی که هنوز به شما اعتماد می کنند.
پیروز نباشید ....ادامه....
|
مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)
بهمن زاهدی
دورود خدمت آقای حسین کیلانی،
بله، آقای شاهین فاطمی میخواستند که کُنگره حزب به ایشان رای اعتماد بدهد در حالیکه شورای مرکزی حزب تعیین کننده رایزن حزب میباشد و کُنگره در این مورد نمیتواند دخالتی داشته باشد، اما خواست آقای فاطمی برای همه اعضای کنگره به فال نیک گرفته شد و به ایشان رای اعتماد دادند که در عرف این حزب هم تاکنون سابقه نداشته است.
متن ارسالی بوسیله مصاحبه شونده برای سامانه حزب فرستاده شده و سامانه حزب به خود این حق را میدهد که اسناد حزبی و مصاحبهها را بازنگری کرده و ویرایش کند. همانگونه که روزنامه کیهان هم حق ویرایش مصاحبه را دارا میباشد. با این حال از توجه شما به این نکات ریز سپاسگذارم.
همانطور که میدانید مابین نامهای «دکتر نادر زاهدی» و «بهمن زاهدی» فرقی وجود دارد، که به آن باید توجه داشت!
تعداد رایزان حزب نامحدود میباشد و شورای مرکزی میتواند طبق اساسنامه اشخاصی را به رایزنی انتخاب کند و زایزنانی را هم از این مسئولیت برکنار کنند.
ارادتمند
بهمن زاهدی
....ادامه....
|
منشورِ پیشنهادی!؟
جمشاد پرچمشاهی
... در بخش دیگری از نوشته تان آورده اید که: "مگر همین موضوعات و مواردی که در منشور و اساسنامۀ حزب مشروطه ایران آمدهاند مهم و اساسی برای ایرانی و ایرانمان نیستند؟ آیا همۀ آنها در ابتداء بصورت "پیشنهادی" به کنگرۀ حزب ارائه نشده و بعد از تصویب در کنگره، تبدیل به مواد منشور و یا اساسنامه گردیدهاند؟" آری، درست همینست! خب، چرا همین کار را شورای ملی که هنوز تشکیل نشده و در واقع هنوز وجود خارجی ندارد، انجام نمی دهد؟ آیا منطقی و عاقلانه تر بنظر نمی رسد که شورای ملی اول تشکیل شده و به تکامل می رسید و سپس منشور پیشنهادی را به کنگره یا شورای مرکزیش جهت تغییر، تکمیل یا تصویب آن ارائه میداد و در پایان آنرا برای آگاهی و امضای عموم منتشر می ساخت تا اینگونه سوتفاهمات و بحث و جدل ها پیش نیایند؟!
مثل معروفی می گوید: اول باید اسب را خرید بعد زین اسب را، و نه برعکس!
تندرست و شادکام باشید
ج. پ.
....ادامه....
|
منشورِ پیشنهادی!؟
جمشاد پرچمشاهی
نگارنده محترم این نوشتار؛ چنین به نظر می رسد که عبارت بحث برانگیز "پیشنهادی" که شما نیز آنرا در نوشته تان درگیومه قرار داده اید، به تدریج اذهان و افکار عمومی را بیش از مفاد و محتوای خود منشور به خود مشغول کرده است... بعید نیست که چندی بعد همین عبارت در دو یا سه گیومه گذاشته شده و بالاخره خود بخود حذف یا محو شود.
اما از شوخی بگذریم، اگر این منشور که به گفته جنابعالی: "وقتی تعداد پیشنهاد دهندگانِ اولیۀ آن طرح یا ایده محدود بوده"، یعنی اینکه مراحل تکمیلی را هنوز طی نکرده و هنوز "خام" است، چرا و به چه هدفی برای امضا در اختیار عموم قرار داده می شود؟ تصور کنید، شما می خواهید قرارداد یا معاهده ای را با کسی منعقد کنید. در صدر برگ قراداد یا معاهده نوشته شده: "قراداد موقت" یا "معاهده پیشنهادی". از طرف مقابل میخواهید که آنرا امضا کند. آیا طرف مقابل اگر عاقلانه و سنجیده فکر کرده باشد، هرگز چنین قراداد یا معاهده ای را امضا خواهد کرد؟ قطعا خیر، چون قراداد موقت یا معاهده پیشنهادی ناقص است و فاقد هرگونه اعتبار قانونی نیز می باشد!
از طرفی دیگر، به باور من تناقض فاحشی در این زمینه وجود دارد که برخی ایرانیان امضای منشور پیشنهادی را بمنزله توافق با مفاد و محتوای آن تلقی می کنند و برخی دیگر هم موافقت امضا کنندگان با تشکیل شورای ملی را تعبیر می کنند. پس بنا بر این همین تناقض موجب امتناع بسیاری و ارائه انتقادات مختلفی گردیده و می گردد ادامه .....
....ادامه....
|
روايت نسل نابهنگامی
شیر و خورشید و تاج
***** بخش پایانی، فکر کردیم اولویت سرنگونی رژیم است و نه نوع نظام آینده؟ *****
دموکراسی در انحصار جمهوری و جمهوریت نیست، آن زمانی که حکومت پادشاهی ایرانی به جهانیان تمرین حقوق بشر و دموکراسی و نحوه گرداندن عادلانه یک امپراتوری را درس میداد، نه از شما خبری بود، نه از جمهوری شما و نه از واژه "جمهوریت" که با کوشش فراوان میخواهید آن را به یک نظام جمهوری انحصار و مربوط دهید.
اکثریت ما طرفداران نظام پادشاهی افرادی بسیار صبور هستیم. اما صبر و تحمل ما را با ضعیف بودن ما به اشتباه نگیرید. برای ما "کشور و ملت" مهمترین اصل در روش زندگی سیاسی، اجتماعی و و و بوده و هست.
اگر میخواهید الگو باشید، کمتر این ملت را ناامید و گیج کنید، و بیشتر در راه همان آشتی ملی که در منشورهای زیبا و دهان پر کن چاپ میکنید، قدم بر دارید. و این را از زبان سلطنت طلبی میشنوید که دست آوردهای شما، میهن و ملت و عزیزانش را بر باد داد.
ما دیکتاتور و شما دمکرات (البته بقول خودتان)، اما این راهی که شما میروید به "ٔپل پوت" ستان است نه به آزادی و دموکراسی و برابری و و و...
ولی نام تو را روزیکه یزدان در جهان بنهاد، مقدّر کرد این نام مقدس جاودان ایران
شیر و خورشید و تاج ....ادامه....
|
روايت نسل نابهنگامی
شیر و خورشید و تاج
***** بخش دوم، فکر کردیم اولویت سرنگونی رژیم است و نه نوع حکومت آینده؟ *****
فرصت را غنیمت شمرده و پیام دوستانهای میفرستم به آن دسته از "طرفداران نظام پادشاهی"، که همواره میگویند، امروز اولویت "من و ما" نوع نظام آینده نیست و بلکه اولویت امروز فقط سرنگونی رژیم و عبور از این رژیم است.
آیا شما برنامههای تلویزیونی. رادیویی، و مقالاتی که این هم میهنان گرامی ۵۷ ی پشت سر هم ردیف میکنند را میبینید و میشنوید و میخوانید؟ پرسش من از شما هم چنان بر جای است. آیا برای آنها (۵۷ ی ها) هم اولویت سرنگونی رژیم است؟
نزدیک به ۳۴ سال است که ما تا آنجا که امکان داشته گذاشتیم این هم میهنان آنچه که میخواهند بگویند و بنویسند، چرا که ملت خودش قضاوت میکند. اما اینکه برخی از شماها با این افراد هم صدا شوید و پشت سر هم به دست اینها بهانه بدهید که بر ما بتازند، هم، یک چک سفید از طرف ما نیست که روزی باطل نشود.
بر خلاف تبلیغات زیرکانه و هدفمند (۵۷ ی ها) که به طرفداران نظام پادشاهی و رژیم گذشته هزار تهمت و ناروا وصل و پینه میکنند، و با استدلالهای جدا کودکانه ناگهان نتیجه گیری کلی میکنند که هر نظام پادشاهی در ایران میتواند به دیکتاتوری ختم شود، اما نمیگویند که همین جمهوری و جمهوریت دست آورد اینها است که امروز تبدیل به نه تنها یک دیکتاتوری ضد ملی شده بلکه کارش به فاشیسم ضد ملی هم کشیده. حال جایش هست که ما هم بگوییم بنا بر همین استدلالی که آنها میکنند و امروز نمونههای آن مثل روز روشن در برابر چشمان همگان است، پس نتیجه گیری کنیم که هر جمهوری در ایران آینده پتنسیال این را دارد که به یک فاشیسم ضد ملی و حتی تجزیه ایران ختم شود؟ ....ادامه....
|
روايت نسل نابهنگامی
شیر و خورشید و تاج
***** بخش اول، فکر کردیم اولویت سرنگونی رژیم است و نه نوع حکومت آینده؟ *****
جناب اسماعیل نوری علا،
مقالات اخیر شما تحت عنوان "سلطنت علیه پادشاهی" و "روایت نسل نابهنگامی" را خواندم. هر دو مقاله از استدلالی ضعیف و قابل پاسخ و بحث نوشته شده. اما تصمیم گرفتم بگذارم هر چه دل تنگتان میخواهد بنویسید و بگویید و ادعا کنید.
تنها چیزی که در حال حاضر برای شما به جای میگذارم این پرسش است. برای فردی که بصورت یا مستقیم یا غیر مستقیم در متن و تهیه دو منشور که میگویند هدف آن رسیدن به "همبستگی ملی و شورای ملی" است. و فردی که میگوید خود نیز بزودی یک منشور در همین راستا منتشر و ارائه خواهد داد، آیا این مقالات اخیر شما کمکی در راه همبستگی میکند؟ اصلا نوشتن این مقالات آن هم به این نحوی که شما این دو مقاله را ارائه دادید اصولا در حال حاضر برای ایجاد هم بستگی ضروری و سازنده است؟
آیا شماها که هر کدام خود را یک سر و گردن از دیگران بالاتر میدانید و در همه مسائل خود را صاحب نظر میدانید و حتماً باید در مورد همه چیز نظر بدهید، این روش و الگوی شما، برای یک ملتی است که بدنبال راه حل برای رسیدن به یک فردای آرام و انسانی میگردد؟
اگر بقول خودتان "مملکت در خطر است و اولویت عبور از این رژیم کنونی است"، پس این همه دفاعیه در مورد جمهوری که روز و شب از همه جا شنیده میشود برای چیست؟ آنهم دفاعیههای بسیار ضعیف و قابل بحث و چالش... بنظر میرسد که ما بیشتر به این مسئله واقف هستیم که "میهن در خطر است" تا برخی مدعیان کشف این مهم آن هم پس از گذشت ۳۴ سال. شاید برای همین است که بر خلاف انتظار شما، ما وارد این مباحث تفرقه انداز نمیشویم و آن را کش نمیدهیم... ....ادامه....
|
مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)
حسین کیلانی
کم لطفی میفرماید؛ در روزنامه میشود خواند ... درضمن خبر خوب این کنگره پیوستن اقای شاهین فاطمی به شورای رایزنی حزب بود. در صورتی در این سایت به ان جمله دستبرد زده شده وبصورت ... در ضمن خبر خوب اين كنگره اين بود كه دكتر شاهين فاطمى از سوى كنگره نهم به رايزنى حزب برگزيده شدند.... در امده.
چون پرسش اولیه من در این مورد بود توانستم خیلی سریع متوجه ان شوم. چند جای دیگرش دست خورده را واگذار میکنم به دیگر رفقا.
از لینک هایی که دادید سریع دیدن کردم نام شما در لیست کمیته مرکزی چیز دیگریست یا اینکه شما شخص دیگری هستید؟ اگر اینطور هست؛ من که مشخص کردم جوابم را از چه مرجعی می خواهم.
در انجا نیامده تعداد رایزنان چند نفر است. در انجا نیامده که انها را چه کسی انتخاب می کند. به این دو جمله متناقض بالا توجه کنید انوقت متوجه خواهید شد که پرسش های من بجا بوده و قصد سرکار گذاشتن شما هموطن گرامی را نداشتم. ....ادامه....
|
منشورِ پیشنهادی!؟
ساسان بهمن آبادی
برخی از انتقاداتی که وارد میشود ناشی از پیشنهادی بودن منشور و ایراد بر بند 11 و ... نیست و ریشه در جای دیگری دارد. برخی افرادی که خود را به ناآگاهی و عدم اطلاع و ... می زنند و داغی که بر دلشان خورده را با نق زدنها و هیاهو کردن ابراز میکنند پیشنهادی بودن منشور و یا مواردی دیگر را تنها بهانه کرده اند و به قول جنابعالی اگر منشور قطعی و تصویبی نهایی هم بود باز هم بهانه ای برای نق زن می یافتند.
امیدوارم با آنچه که تا کنون گذشته و به ویژه پس از بیانیه اخیر شورای مرکزی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) جلوی این رویه مسموم و غیرمنصفانه گرفته شده باشد که اگر چنین نباشد واکنش نشان دادن و برخورد کردن با اینگونه بی انصافی ها کار ساده ایست و اگر تا کنون چنین نشده است تنها از آنروست که شرایط امروز ایران و فلاکت امروز میلیونها ایرانی و خطرات نگران کننده تر پیش رو جایی برای چنین کشمکش هایی بین اپوزیسیون باقی نمی گذارد؛ با این حال گمان میکنم به اندازه کافی و چه بسا بیشتر در برابر چنین رویکرد مسموم و غیر منصفانه ای سعه صدر به خرج داده شده و اگر از این به بعد واکنش و ایستادگی و برخورد صورت نگیرد امر بر برخی ها مشتبه خواهد شد و عدم برخورد را به حساب عدم توانایی از برخورد و واکنش خواهند گذارد.
ضمانت به هدف خوردن تیری که شلیک شده است خونهایی است که در داخل ایران آماده نثار شدن است نه افرادی که می خواهند در فیلادلفیا مقابل آینه سخنرانی کنند و عکس یادگاری بگیرند.
قطره دریاست اگر با دریاست ... ورنه خود قطره و دریا دریاست
قطره ای که به دریا نمی پیوندد به خودش ستم میکند و از دریا شدن باز می ماند، چیزی از دریا کاسته نمی شود. ....ادامه....
|
مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)
بهمن زاهدی
با دورود خدمت حسین کیلانی در مسکو،
شما توانستهاید به این سامانه مراجعه کنید و پرسشهای خود را هم مطرح کنید. لصفا به این سه صفحه زیر در همین سامانه بروید تا به سوالات یکم، دوم و سوم شما پاسخ داده شود.
در رابطه با سوال چهارم و پنچم که به هم مربوط می شوند لطف نکردید توضیح دهید در کجا تغییری بوجود آمده است.
ما به تمامی سوالاتی که در چهارچوبی منطقی مطرح شوند پاسخ خواهیم داد، حتا اگر شما با این پیشفرض سوال خود را مطرح کنید که پاسخی نخواهید شنید.
http://www.irancpi.net/shora/shora.html
http://www.irancpi.net/menshor/assasnameh.htm
http://www.irancpi.net/menshor/menshor.htm
ارادتمند
بهمن زاهدی
....ادامه....
|
منشورِ پیشنهادی!؟
بهمن زاهدی
با دورود به وجدانی گرامی،
مشکل این نیست که منشوری بصورت پیشنهادی بیرون آمده! مشکل در این است که با این منشور به چه هدفی میخواهند برسد!
در یک حزب برای تغییر در منشور و اساسنامه آن پیشنهاداتی داده میشود و روند کار مشخص است، ولی این منشور پیشنهادی را چه کسانی باید به تصویب برسانند و روند کار چیست؟ آیا میخواهند سازمان و یا حزب جدیدی را بوجود آورند؟ رای دهندگان چه کسانی هستند؟ کُنگره آنان بر حسب چه قوانینی تدارک دیده میشود؟ و اصولا چرا نتوانستهاند منشور کاملی بیرون بدهند، که نواقص آن را بتواند در کنگره رفع کرد؟
هیچگونه شفافیتی وجود ندارد! و آنچه را که میشنویم خودمحوری افرادی در این شورای موقت را به ما نشان میدهد.
زمانبندی مشخصی هم ارایه نشده است. کنگره میتواند همین فردا تشکیل شود و یا چندین سال دیگر. همین مسائل ابتدائی میباشند که این شورای موقت نتوانسته است حداقل به آنها بپردازد و روشنگری بکند.
به همین دلایل حتا طرفداران شاهزاده هم پای این منشور را به آن صورتی که شایسته میبود امضا نکردند. بیش از چهار ملیون ایرانی در خارج از کشور زندگی میکنند و فقط ده هزار نفر در یک سایت اینترنتی علاقه خود را به این منشور نشان دادهاند. این بدین معنیست که کمتر از نیم درصد از ایرانیان خارج از کشور آن هم بصورت مجازی پای این منشور را امضا کردهاند.
ارادتمند
بهمن زاهدی
....ادامه....
|
مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)
حسین کیلانی در مسکو
وقتی کیهان لندن را خواندم پرسشی برایم پیش امد که جوابش را در اینده دیرتری می خواستم پیگیری کنم. اکنون که همان مصاحبه را در این سایت دوباره خوانی کردم؛ تشویق شدم که همین امروز پرسشم را به حضور مسئولین حزب یعنی کمیته مرکزی بفرستم.
۱. حزب مشروطه خواهان چند رایزن دارد؟
۲. نام انها چیست؟
۳. چه کسی ویا کسانی انها را انتخاب می کند و برای چه مدتی؟ انشاله که مادام العمری نیستند.
۴. چرا مصاحبه ای که در کیهان لندن چاپ شده است را دستکاری کردید؟
۵. چرا کسی مسئول این دستبرد می باشد.
شما که به روزنامه رحم نمی کنید ازتان انتظاری نیست که سئوالات مرا پاسخ دهید. ....ادامه....
|
جمشاد پرچمشاهی
مطلب: گل آقا
تصمیماتی که آن دیکتاتور می گرفت با تصمیمات این دیکتاتور زمین تا آسمان فرق میکنند. آنچه که مهمتر است، ماحصل تصمیمات اتخاذ شده بوده و هستند. در زمان آن دیکتاتور تصمیمات سیاسی و کشورداری گرفته می شد ولی با زندگی خصوصی، طرز پوشش و آرایش شهروندان کسی کاری نداشت؛ رفاه زندگی، فراوانی کالا و مواد غذایی همه جا و برای همه فراهم بود. این دیکتاتور در مقابل، هم برای سیاست واقتصاد تصمیم می گیرد و هم در امور زندگی مردم دخالت می کند یعنی اینکه پا درحریم خصوصی تا مرز خوابگاه آنها فرو برده و برای تک تک آنها تعیین تکلیف می کند.
هیچ نظامی، هیچ حکومتی و هیچ دیکتاتوری هم تا "قیام قیامت" پابرجا نبوده، دیر یا زود منقرض، سرنگون و به درک اسفل واصل می شوند - این یک تجربه تاریخ است و در تحقق و رویداد آن هم شکی نیست .
آشوب و هرج و مرج در همه جای دنیا حکمفرماست... تنها انگیزه و دلیلشان متفاوتند. کشمکش، جنگ داخلی و برادرکشی در بسیاری از کشورهای فاقد ذخایر و منابع زیرزمینی از جمله نفت و گاز، در جریان بوده و هست که هیچگونه ارتباطی هم با ذخایر نفتی و غیره نداشته بلکه ناشی از اختلافات قومی، نژادی، مذهبی و ایدئولوژيكى سبب بروز می کنند و دولت های غربی و روسیه و چین هم بمنظور فروش هرچه بیشتر سلاح و مهمات جنگی به این کشورها یا بهتر بگوییم به سران و حاکمان رژیم این کشورها، بر آتش آشوب و فتنه گری ها دامن می زنند.
درمورد کشورهای دارای ذخایر و منابع زیرمینی انگیزه آشوب و هرج ومرج، چشم دوختن و طمع بی حد و حصر دولت های غربی برای دستیابی به ذخایر خدادادی این کشورها از جمله ایران است که در این حالت نوع نظام و سیستم حکومتی برایشان تا زمانیکه منافع خود را ازاین بابت تامین شده و محفوظ ببینند، تفاوتی ندارد. به یاد ملت و مردم تنها زمانی که منافعشان در خطر بوده و یا نقشه و قصد برکناری حکومتی را داشته باشند، می افتند و اظهار همبستگی و حمایت می کنند! ....ادامه....
|
منشورِ پیشنهادی!؟
حق
با درود خدمت آقای وجدانی محترم، اولا آمدی جانا ولی حالا چرا! چرا زودتر نیامدید! چرا جناب پیرزاده و خانم گلستان نیامدند این حرفها را در رادیو تلویزیونها بزنند! تا آنجا که خودشان گفته اند افراد کارشناس در تهیه این منشور دست داشته اند! ضمنا آن دیپلماتهای سفارت سبز یکی دو تا دکترا بین خود دارند! ضمن آنکه باید تا حالا باندازه کافی تجربه در روابط بین الملل و اهمیت تمامیت ارضی کشورها و موقعیت ژئوپولیتیکی ایران و مسئله ای بنام ایران و منافع ملی ایران در طول عمرشان بویژه در برون مرز اندوخته باشند تا دو اصل تمامیت ارضی ایران و یگانگی ملی را در سبد پیشنهادات قرار ندهند، و نگویند که هر کسی این منشور را امضاء نکند خائن و دشمن است! دیپلمات ها و کارشناسانی که منافع ملی را، آنهم تمامیت ارضی ایران و یگانگی ملی ایران را درک نکنند، و آنها را پیشنهاد کنند بدرد ایران و ملت ایران نمی خورند چون قادر به تشخیص و دفاع از منافع ملی ایران نیستند. در ۱۰۶ سال اخیر ۲ قانون اساسی کشورمان داشته است که در هر دو آنها تمامیت ارضی ایران و یگانگی ملی ما تصویب شده اند و بها داده شده! نیازی نیست دوباره این دو مصوبه را کسی پیشنهاد کند. ما کشور جدیدی نیستیم که مرزها و ملت و ملیتی نامشخص داشته باشیم! خونها در ۱۰۰ سال اخیر بابت تمامیتش داده نشده که کسی آنرا پیشنهاد کند یا پیشنهاد شدنش را توجیح کند! آنهایی که این اشتباه بزرگ را کرده اند، اشتباهشان را درست کنند. این خیلی بهترست تا مثل شما سعی در توجیحش کنند، و برچسبهای ؛مغرض و مارکسیست و جمهوریخواه و دشمن شاهزاده؛ را مثل نقل و نبات نثار امثال من کنند!
ایران در موقعیت بدی است؛ در اروپا نیست و یک کشور امن اروپایی نیست که با این کشورها و اتحادیه شان مقایسه اش می کنید! بنابراین، موقعیت خطیر ایران که بقول خود شاهزاده لقمه چرب و نرمی برای دیگران است. منافع ملی ایران را باید دریافت و هرگز تمامیت ارضی و یگانگی ملی ما را ؛پیشنهاد؛ نکرد.
تاسف بارست که تفاوت بین مخالف و منتقد را در اینمورد درک نکرده اید! با احترام ....ادامه....
|
این نظام باید با همت مردم و در یک اتحاد ملی برداشته شود
گل آقا
استاد شما و خیلی اساتید دیگر بارها و بارها و حتی سالهای سال قبل از خمینی هشدار دادید و دادند که از یکی شدن دین و حکو مت فاجعه بوجود میآ ید ولی افسوس کجا بود گوش شنوا ؟
شما و سایر باسوادان کلمه مار روی دیوار نوشتید و خمینی عکس مار را روی دیوار کشید و وقتی از ملت سوال کردید کدام مار است ؟ ملت تقریبأ همه باهم عکس مار را نشان دادن.
دریغ و هزاران افسو س . این طور که بنظر میرسد ملت کهنسال ایران دیگر پیر شده و و قت فراگیریش گذشته.
بقولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند. چون بعد از 1400 سال غیر مستقیم و 36 سال مستقیم هنوذ نفهمیده از کجا دارد چوب میخورد. ....ادامه....
|
این نظام باید با همت مردم و در یک اتحاد ملی برداشته شود
گل آقا
استاد شما میفرمایید : این نظام باید با همت مردم و در یک اتحاد ملی برداشته شود .
بنده سوال میکنم چرا و چگونه نظامی که بر پایه اعتقادات و باورهای مذهبی دستکم 80٪ مردم آن قرار دارد باید برداشته شود و برداشته میشود.
اسلام مذهبی است که معیار های مدرن و عقلانی امروز ذره ای در طرفداران آن تاثیر ندارد.
....ادامه....
|
ایرانی
تمام فیلم هایی که مخفیانه استخبارات عراق از جلسات رجوی و سایر رئسای شما با سران عراقی تهیه کرده است در ایران پخش شده و همه می دانند صدام به چه قیمتی از شما پذیرایی می کرد. آنجا که رجوی شما در مقابل صدام سعی می کرد عربی صحبت کند و خود شیرینی نماید (در یک جلسه خصوصی با صدام که فیلمش در ایران موجود است) چه تحقیر آمیز می نمود متاسفانه.
بخش دوم: به چند صد نفر دربند در اشرف و لیبرتی و یا افرادی که من در جریان هستم سازمان شما علی الخصوص در اروپا چگونه از میان کمپ های پناهندگی و از میان آوارگان درمانده ایرانی جذب کرده است ننازید که آنها از غم نان به شما روی آورده اند. جمهوری جهل و فساد که شما نیز در ساختنش شریک بوده اید روزی خواهد رفت، اما در آن زمان از میزان نفرت عمومی ایرانیان از سازمان شما، در شگفت خواهید آمد. به عنوان یک هموطن، پرسش هایی را پیش روی شما می گذارم، شما می دانید رهبر سازمان شما به خاطر اقدامات تروریستی به اعدام محکوم شد، از او بپرسید چرا اعدامش در سال 56 به حبس ابد تبدیل شد؟، از او بپرسید کدام انسان عاقلی گروهی آموزش ندیده را از اروپا فرا می خواند و بدون پوشش هوایی به قتل گاهی به نام فروغ جاویدان! می فرستد با ادعای فتح سه روزه تهران؟!، چه کسی مسئول خون کسانی است که در احمقانه ترین نقشه نظامی تاریخ سلاخی شدند؟ این عملیات با توافقات صدام و جمهوری جهل و فساد و قطع همکاری آخوندها با مجلس انقلاب اسلامی عراق چه نسبتی داشت؟، شما به این ها می گویید مبارزه؟ ببخشید، این نوع مبارزه در قاموس ما نیست. هم میهن من، چشم دل باز کن که جان بینی / آنچه نادیدنی است آن بینی. چنانچه شعار ایدولوژیک ندادید به این بحث ادامه خواهم داد، در غیر این صورت، خیر. خرد و اسناد را سنجه بحث خود نماییم و ادامه دهیم.
پاینده ایران ....ادامه....
|
ایرانی
با درود خدمت دوستان
جناب جانبالاجان
بخش اول: ابتدا اگر می خواهید در کانون گفتگوی لیبرال دموکراسی ایران بحث کنید و پاسخ بشنوید، از بیان شعارهای خیابانی بپرهیزید. این شعارهای ایدلوژیک دیگر کسی را نمی فریبد و اینجا خیابان هم نیست. سپس، البته که همگان در ایران مجاهدین را می شماسند، اما به عنوان تروریست و خائن به میهن. من در ایران زندگی می کنم و اگر برایتان بگویم تنفر عمومی از سازمان مطبوع شما و شخص رجبی از خامنه ای و امام سابقتان خمینی بیشتر است، شاید در باور ایدولوژیک شما نگنجد. باز هم خبر ندارد، اما لازم است بدانید کلیه جلسان محرمانه ابریشمچی با استخبارات عراق که در آن در ازای دریافت پول، اطلاعات محرمانه نظامی ایران را در اختیار عراق قرار می داد، در ایران پیخش شده است و حتی سیمای آخوندی نیز بخش هایی از آنرا پخش کرده است. بنابراین همه در ایران می دانند منابع مالی سازمان مطبوع شما چطور بدست آمده است. بازهم لازم است بدانید، خروج شما از لیست نروریست ها (البته به ظعم آمریکا و نه مردم ایران) به شدت این باور عمومی را تقویت کرده است که آمریکا می خواهد از سازمان مسلح شما به عنوان نیروی زمینی در حمله احتمالی به ایران استفاده کند. لازم است بدانید همگان پشت پرده لابیگران شما را در سنا و کنگره و پول هایی را که خرج کرده اید تا از طرف آمریکا تروریست شناخته نشوید را نیز می دانند. برادر من، هموطن من، آیا پس از این سالیان زمان آن نرسیده است که بادیدی نقادانه نسبت به سازمان، عمکلرد آنرا بررسی کنید و بدانید در چه راهی قدم می زنید؟ پس از پخش فیلم مملکت فروشی ابریشم چی، یاید در ایران بودید و نگاه های پر از تحقیر و تنفر مردم را می دیدید. تمام فیلم هایی که مخفیانه استخبارات عراق از جلسات رجوی و سایر رئسای شما با سران عراقی تهیه کرده است در ایران پخش شده و همه می دانند صدام به چه قیمتی از شما پذیرایی می کرد. ....ادامه....
|
بهمن زاهدی
دورود بر جانبالاجان،
این حزب در پالتاک فعالیتی ندارد. شاید شما ما را با کسان دیگری اشتباه گرفتهاید! هزینهای که این حزب برای مبارزه داده است بیش از آن میباشد که شما فکرش را میکنید. ما مانند دیگران تلاشهایمان را با جنازهها و کشتههایی که دادهایم سنجش نمیکنیم، بلکه با احترام به آنان با اندیشهای که داریم به مبارزه ادامه میدهیم.
وزارت خارجه امریکا در حال حاضر اسلامگرایان فراری از اسلامگرایان را حمایت میکند، چون مانند جمهوریاسلامی از فرزندان خودش به حساب میآورد. مجاهدین را هم به رخ ما نکشید چون آنان در حال حاضر تروریستها در خدمت امریکا شدهاند و حقوقشان را وزارت خارجه امریکا تامین میکند.
نگران ما نباشید!
ارادتمند
بهمن زاهدی
....ادامه....
|
جانبالاجان
این حزب شما تا کنون بهایی هم در راستای مبارزه برداشته و اگر پاسخ اری است چرا همیشه نام مجاهدین و تلاشهای انها است که دیده و شنیده میشود و سنگین ترین بها را میپردازند .در ایران از کوچیکو بزرگ مجاهدین و سیمای ازادی را میشناسند ..اما حزب و احزاب دیگر را که دو روزه در تماس با هوای ازاد بخار میشوند کسی اشنای ندارد مگر رادیوهای بیگانه صدای نامفهوم حزبهای کیلویی را با امضای تاییدی وزارت خارجه امریکا تقویت کند. امروز سیاست غرب و دست نشاندهای انها بر کسانی که اگاهی سیاسی ..بر کار استعمار دارند پوشیده نیست . حزب تشکیل دادید ام اماده پرداختن هیچ بهای نیستید.خود را دانش اموز خواندید اما کو مدادو کتابو دفترتون. با چسباندن پوستر و پرداخت پول به کیهان لندن برای شناساندن حزب چگونه میخواهید مردم اگاه سیاسی(و نه عوام )را جذب خود کنید. ایران فردا دیگر جایی برای دستنشاندگان نخواهد بود زیرا ایران افغانستان غراق لیبی..نیست .اگر براستی حزب خود را بازیچه کردید با ایران بازی نکنید و بروید پی بازرگانی .شاهی مرد .
هر حزب و سازمان سیاسی (دموکراتیک) تنها با کمک اعضا و هوادارانش میتواند تاب و دوام اورده و گسترش یابد.کمک شما به حزب.... !!! تا اینحاش درست است اما پرسش اینجاست : حزب شما که وجود خارجی ندارد و غرق در دنیای مجازی ( پالتالک) است چگونه دوام وگسترش میابد .کمک مالی را برای چه میخواهید ..ایا مانند مجاهدین گام در مبارزه بر میدارید که هواداران شما کمک مالی هم بدهند! از بلندگوی شبکهای گوناگون فارس زبان استفاده کرده تا حزب تهی و غیر واقعی خودتان رااگهی کنید.اگر از ترس (بگفته گاندی) پشت خوشونت نه) پنهان شدید و مبارزه زبان خوش با هیولا را پذیرفتد پس هواداران شما سنشان و سرشتشان
اگر به ایرادات من که از حزب شما و دیگر احزاب رنگارنگ ابراز داشتم پاسخی روشن و بی های هوی بدهید سپاسگزار مشوم .پس چگونه است که حزب شما و هواداران ؟؟؟؟؟بدنبال گفتگو به زبان خوش با رژیمای خونریز هستند. پاسخش ساده است:چون بدنبال سرگرمی سیاسی هستید نه مبارزه.
....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
حق
درود بر عرفان و ایرانی نازنین،و دوستان گرامی
عرفان عزیز، من انتظار داشتم که بیانیه این حزب پس از اعلام اصول خود که در این بیانیه کاملا آنها را مشخص کرده است، شامل دلائلش باشد برای نپیوستن به جمع امضاء کنندگان و ارائه پیشنهادات در راستای اینکه کجای منشور ۱۶ ماده ای با کف مطالبات ؛اصول؛ حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات) ناسازگاری دارد که اگر برطرف شود این حزب با آن کمیته و شورا و منشور و و و همکاری خواهد کرد. یا حداقل جهت کمک به علاقمندان منشور پیشنهادی شورای ملی، کاستیهای این شورا و منشور را برمی شمرد تا به آنها پاسخهای علنی داده شود و از جانب مقابل پاسخهای علنی شنیده شود. این به مردم هم کمک می کرد تا با سبک و سنگین کردن بحثهای دوطرف در رابطه با منشور، آگاهانه تر و مصمم تر پا پیش بگذارند یا پایشان را بیرون بکشند. من فکر می کنم که اینگونه می شد کیفیت این منشور و شورا را با مشارکت مردمی بالا برد و با هم چیزی ناقص را کاملتر کرد و جلوی از بین رفتنش را گرفت. مفاد این منشور را بایستی یکی یکی در رسانه ها با شرکت مردم در بحثها مطرح می کردند تا مردم آمادگی ذهنی بیشتر و بهتری داشته باشند و نه اینکه آنرا بسته بندی شده تحویل دهند. هر ماده باید در رسانه ها به چالش گرفته می شد تا مردم دو طرف قضیه را ببینند و داوری هایشان را پس از انتشار کامل این منشور پیشنهادی بکنند. مشارکت مردم در آن مرحله ها لازم بود و نه اینکه کادو وار بما تقدیمش کنند. هوادارانشان هم بما بگویند یا امضاء کنید که اگر نکنید خائنید، مزدور رژیم هستید یا چوب لای چرخ کن نجات ایران! عرفان گرامی،تشکیل یک شورای ملی یا کنگره ملی با یک منشور درست و حسابی، ارزوی من بوده و هست ولی نه بصورتی که این شورا عمل کرده است! تا آنجا هم که به بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات) باز می گردد، نظرم را در بالا گفتم که خلاصه اش اینست که این بیانیه حزب نیمه کاره و خیلی کوتاه و محافظه کارانه است. نیمه اولش عالی و بی نقص است. من مخالف این بیانیه نبوده ام بلکه منتقدش بوده ام. با سپاس فراوان، حق ....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
عرفان
نهایتا بسیار خوشحالم که این حزب خوشنام و درخشان پرنسیب سیاسی خود را کماکان حفظ کرده و اقدامات کاملا سنجیده و متناسب با شرایط را اتخاذ میکند من با این بیانیه بر خلاف دوست خوب و نازنینم حق بسیار موافقم و بنظرم بسیار بیانیه بموقع و بجایی بود
پاینده ایران ....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
عرفان
درود بر هم میهنان گرامی
دوستان گرانقدر مایلم نظرم را راجع به نظرات شما فرهیختگان ابراز دارم.
دوست و سرور نازنینم حق گرامی حس ناسیونالیستی و میهن پرستی شما شایان تقدیر است و نگرانی و دقدقه شما نسبت به سرنوشت میهن ما را بسیار خوشحال و امیدوار میکند پاینده باشید.
دوست و سرور نازنینم کاوه گرامی صداقت و وطن پرستی شما برای اینجانب ثابت شده است و من بسیار شما را دوست میدارم اما دوست عزیزم اختلاف نظر (سیاسی تاریخی و ...) همیشه وجود داشته و دارد اما این نباید باعث کدورت و نگرانی بشود قطعا تصمیم شما مبنی بر امضای منشور بسیار قابل احترام است همانطور که تصمیم شاهزاده در امضای منشور قابل احترام است اما دوست من قبول بفرمایید نقدهای وارده هم بیجا نبوده و قصد تخریب و سنگ اندازی لااقل در بین این جمع دوستان وجود نداشته و ندارد چراکه در این مدت ما بنوعی از هم شناخت و اطمینان پیدا کرده ایم به هر حال ما شما را بسیار دوست میداریم و ارزویمان اینست شرایطی فراهم شود که بتوانیم در مراحل بعدی به شما بپیوندیم.
دوستان عزیزم استاد ایرانی نازنین و جناب زاهدی نازنین من نیز معتقدم باید راه حل ان مرد جامه دریده عالم سیاست را پیش بگیریم و نگذاریم که خرد ما دستخوش احساسات ما بشود امیدوارم لااقل اکنون که شاهزاده از این نهاد حمایت بعمل اورده دست اندرکاران این نهاد بتوانند تمام نقصان های وارده را رفع و رجوع بنمایند تا بلکه ما نیز بتوانیم در ادامه راه به این حرکت بپیوندیم. دوستدار شما عرفان
ساسان بهمن ابادی گرامی من همیشه خواننده نظرات شما بوده ام و از ان استفاده کرده ام اما ساسان جان قبول کنید تا نقد و چالشگری ای وجود نداشته باشد نه تنها این حرکت بلکه هیچ حرکت دیگری هم نمیتواند ره بجایی ببرد مخصوصا اکنون که نقد و انتقادات بسیار بجا دلسوزانه و از جانب میهن پرستان بوده بنابراین اگر شما هم همانند من مایلید این شورا بجایی برسد باید از انتقادهای سازنده و دلسوزانه استقبال هم بکنید. برقرار باشید ....ادامه....
|
سوت پایان جمهوریاسلامی و سخنی با اپوزیسیون ایراندوست
عرفان
یاور نازنین درود بر شما
هر انچه را که شما بشیوایی و صراحت مرقوم داشتید را تایید کرده و با ان موافقم همچنین من نیز معتقدم که نفس جمهوری اسلامی به شماره افتاده و مسیر سرنگونی را طی میکند امیدوارم رسالت خود را در رساندن فریاد نسل جوان به گوش ناشنوایان ادامه دهید من نیز به زعم خویش پشتیبان و یار شما در این راه خواهم بود.
شاد و سرافراز باشید
پاینده ایران ....ادامه....
|
گذشته را بلعیدند ، برای بلعیده نشدن آینده چه می کنیم و منتظر چه هستیم؟
گل آقا
فرید جان اولا آن اولیین بار نبود که برایمان یعنی برای ملت ایران تصمیم گرفتند بلکه تا حدود صد و اندی سال پیش همیشه یک دیکتاتور برای ملت تصمیم میگرفت.
بعد از پیداشدن نفت در ایران و آن کودتای سوم اسفند دیگر تصمیم گیری در مورد مردم ایران بپایان رسید و مرحله تصمیم گیری در مورد کشور ایران شروع و برای این کار هم آدم های خودشان را در ایران روی کار آوردند.
اصلا بحث بر سر مردم ایران نیست هیچگاه در هیچکجا مردم عدی نبودند و نیستند.
چه در ایران وچه در سایر نقاط دنیا . دعوا بر سر ذخایر کشور ها و نفت که یکی از مهمترین آن ذخایر است.
ملاحظه بفرمایید اکنون هر کشوری که معادن با ارزش دارد آشوب است باین که چه بروز ملت آنجا میآید هم کاری ندارد. شما هم دیگر ایران ایران نکنید. دیگر هیچ اتفاقی در ایران نخواهد افتاد. آن حادثه در 35 سال پیش آخرین حرکتی بود و این حرکت با آن پسوند اسلامی که خمینی بآن بست تا قیام قیامت ادامه خواهد داشت زیرا هنوذ دستکم 80٪ مردم ایران معتقد هستند که مخالفت با جمهوری اسلامی مخالفت با اسلام است. تازه در آن جنبش سبز هم دیدیم که مردم ( عاصی ) و ( بستوه آمده ) که بخیابانها ریختند چی میخواستند . اجرای صحیح قانون اساسی نظام را و این را هم نظام حاکم بزودی با کلله پا کردن احمدی نژاد تقدیم ملت غیور همیشه در صحنه خواهد کرد و باز هم سی و اندی سال دیگر علی از تو مدد . شعار بعدی هم از حالا معلوم است :
ما همه سرباز تو ایم مجتبی گوش بفرمان تو ایم مجتبی ....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
فرامرز ایرانپور مستعار
عطف به فرمایشات هم میهن ارجمند ایرانی و ابراز امتنان از توجه ان بزرگوار
اجازه میخواهم نخست یاداور شوم این نظرات غیر رسمی و خودبخودی- خاسته از علاقمندی به این حزب خوشنام و بویژه هواداران فرهیخته ان که هر از گاهی در مجامعی افتخار مصاحبت با ایشان را داشته ام و همچنین ارادت عمیق به زنده یاد داریوش همایون نگاشته شده و میشوند. انگیزه ملی میهنی مشترک و تلاش در استحکام و تعالی نهضت ملی و هموار کردن راه سعادت و سربلندی ایران و ایرانی امری بدیهیست.
نمیتوان داعیه ملیگرا بودن داشت و ارزشها و سنن ملی این ملت کهنسال را پاس نداشت. بنابرین موافق فرمایشات و متوجه رهنمودهای جنابعالی هستم.
چنین بنظر میرسد که خرده گیری به کمیته برگزاری نخستین گردهمائی بزرگ شورای ملی ایران ناشی از یک پیشداوری است. زیرا میتوان نتیجه گرفت کوششی در شناخت شرح وظایف ایشان نشده و به تقویم و حوزه فعالیت و عرصه محدود مانور مطبوعاتی ایشان عنایت لازم نشده است.
مفاد منشور مادامی قابل طرح و تجزیه و تحلیل هستند که به امضای اعضای شورای ملی رسیده و ایشان خود سخنگویان رسمی را انتخاب و معرفی نموده باشند. بنابرین کمیته برگزاری وظیفه دارد که رئوس و طرح کلی را به اطلاع عموم رساند. اینکه ایشان توضیحات و جزئیات بیشتری ارائه نمیدهند از روی کمدانشی نبوده بلکه نشانه وظیفه شناسی و جدیت ایشان است. هموطنانی که این وظیفه را برعهده دارند خلق الساعه نبوده و از اغاز کار تهیه پیشنویس منشور و اسکلت کار موثر بوده و بهمین دلیل جای ان دارد که ایشان را بچشم هیات موسس کوشا بحساب اورد که تاکنون از هیچ خدمتی در راستای طرح و تدوین و فراهم کردن مقدمات کار دریغ نکرده اند. با شناخت محدودی که دارم پیشبینی میکنم که در اینده نچندان دور از ایشان بعنوان همکاران صدیق یاد خواهید کرد.
نبود ارتباطات ارگانیک در ابتدای کار تا ایجاد ان بطور طبیعی منشا بسیاری از ناملایمات احتمالی میشوند. هر یک بارها تجربه کرده و میدانیم که موقتی بوده و برطرف میشوند.
برخلاف بدبینی که زمینه ساز خطای احتمالیست مثبت اندیشی و انتشار انرژی مثبت طنینی ابدی و بی انتها دارد.
پاینده ایران ....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
ساسان بهمن آبادی
با درود
تا دست به اتفاق بر هم نزنیم ... پاییز نشاط بر سر غم نزنیم
این عرض من درباره بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) بود، اما به برخی از دیدگاههایی که پای این بیانیه درج شده در کامنت جدا می پردازم.
پاینده ایران
تهران - ساسان بهمن آبادی - عضو حزب پان ایرانیست
....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
جمشاد پرچمشاهی
لیست امضا کنندگان منشور پیشنهادی شورای ملی که تا این لحظه حدود ۱۴ الی ۱۵ هزار نفر می باشند، چنین به نظر می رسد که متشکل از نام های حقیقی و بسیاری هم اسامی مستعار می باشد.
البته من هیچگونه مخالفتی با اسامی مستعار درمورد کسانی که به دلایلی مایل نیستند و یا نمی خواهند با نام حقیقی شان امضا کنند، نداشته و حتی درک هم می کنم که برای افرادی بویژه در داخل کشور ممکن است به احتمال زیاد دردسرساز باشد.
ولی آنچه که توجه مرا بخود جلب می کند، تکرار مکرر نام هایی برای چندین و چندمین بار بوده و جالبتر از همه اینکه اسامی فراوانی با واژه "ایران" و "میهن" و "وطن" همراه اند مانند: "ایرانی" ، "ایران دوست"، ایران پرست"، "ایران خواه"، "وطن دوست"، "وطنپرست"، "میهن پرست"، "میهن دوست" و امثالهم.
لذا گمان می کنم که بیشتر این اسامی امضا کنندگان واقعی نیستند بطوری که این سوء ظن و تصور را در من ایجاد نموده که تعداد کثیری از این اسامی جعلی بوده و توسط یکی دو نفر به عنوان امضا کنندگان منشور پیشنهادی به هدف جلوه دادن استقبال و حمایت چشمگیر از پیشنهاد منشور و موافقت با تشکیل شورای ملی صورت گرفته باشد. امیدوارم که این حدس و گمان من بی مورد بوده و صحت نداشته باشد. اما چنانچه گمانه زنی من درست از آب درآید، شکی درآن نخواهد بود که چنین عملی قابل تقبیح و نکوهش بوده و بدتر از همه اینکه وجهه شایسته ای برای شورای ملی در بین ملت و مردم ایران که در انتخابات آزاد آینده، روی آرا و حمایت گسترده آنها حساب می شود، به ارمغان نخواهد آورد و تمام تلاش و کوششهاشان را پیش از آن که اصلا به وجود آمده باشد، کاملا نقش بر آب خواهد کرد! ....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
ایرانی
بخش 2: متاسفانه آنچه تا به حال من دیده وشندیده ام، بسیار با این ایده آل ها فاصله دارد. شاید گمان شود به دلیل جامعه جوان ایران، باید افرادی از همان نسل به کار گرفته شوند تا با ادبیاتی هم سان، آنان را مخاطب قرارداده و جوری صحبت کنند که برای نسل جوان که اکثریت جامعه ایران را تشکیل می دهد قابل فهم باشد. این بسیار درست است، اما در حیطه مشاوره و تصمیم گیری، آنجا که آنچه باید دیده شود در خشت خام است و نه در آینه، موضوع کاملا" متفاوت است. آنجاست که تجربه سالیان، دانش اندوخته شده یک عمر و پختگی به دور از هیجانات جوانی مددرسان و راه گشا خواهد بود. این یعنی هرکس را سرجای خود به کار بگیریم. شاید به دلیل تجربه من در دانشگاه، شناخت جوانانی که متوسط الحال هستند، زیاد سخت نباشد (البته با پوزش از سخنگویان). اگر انتقادی نیز می شود، به دلیل نگرانی است. ما نمی خواهیم اقدام برای تشکیل شورای ملی به شکست منتهی شود، به همین دلیل است که انتقاد سازنده می کنیم تا شفاف سازی شود. به کارگیری مشاورانی دقیق، تیزبین و با دانش در این مرحله بسیار لازم است و البته داشتن توانایی های که برشمردم، به سن شناسنامه ای افراد بستگی ندارد. البته که شاهزاده گرامی ما فردی عاقل و بالغ است و به همین دلیل است که بنده ایشان را می ستایم. اما مطمعن هستم که ایشان هم انتقادات سازنده را می شنود و از آن استقبال می کند.
پاینده ایران
....ادامه....
|
بیانیه حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در رابطه با ابتکار تشکیل «کنگره شورای ملی ایران»
ايرانی
با درود خدمت دوستان
بخش 1: آقای ایرانپور گرامی، مسلما" برای انجام کاری خطیر، افرادی با وزن مناسب لازم است. الزاما" سن شماسنامه ای افراد نیست که این امتیاز را اینجاد می کند، بلکه سن عقلی آنان است. به قول مولانا ای بسا پیرانی که مانند جوانانند و جوانانی که مانند پیران. نمی دانم تا به حال صحبت های سخنگویان شورا را تا به حال شنیده اید یا نه، متاسفم که این را می گویم، ولی به عنوان کسی که سال هاست کارش تربیت جوانان است، سخنی برای گفتن ندارند و همه چیز را به "پیشنهاد" و "تصویب نشده" ختم می کنند. به عقیده من، کاری تا به این حد سترگ، افرادی را لازم دارد که بتوانند آن را از وجوه مختلف بررسی کرده و زوایای پنهان هر مطلب را ببینند. در مناظرات تجربه لازم را برای پیاده سازی اصل "مفاهمه متقابل" دارا باشند و بتوانند با تکیه بر اصول مذاکره، ضمن نشریح دیدگاه های خود، فضا را برای مطح شدن سایر نظرات نیز محیا کنند. ....ادامه....
|
بر سنگ قبر ما چه مینويسند؟ ما منزهطلبان و شاهزاده رضا پهلوی
فرامرز ایرانپور مستعار
هم میهن فرزانه جناب اقای جواد طالعی
پیام بسیار صمیمانه- دلنشین و اموزنده شما را خوانده و اندکی نیز بدان پرداخته ام.
جا دارد که دیگر هموطنان دانشمند نیز که خود مدتهاست از نبود همبستگی نیروهای ازادیخواه رنج میبرند شهامت اخلاقی و همه تاب و توان را در راه از میان برداشتن بیم و نومیدی موجود بکاربندند و سازمانها و شخصیتهای سیاسی را به تمرکز فکر و قوا تشویق و ترغیب کنند.
اصحاب قلم صدای قشرهای وسیعی از جامعه هستند که ازین تشتت نازا رنج میبرند. فریاد نسلهائی از ایرانیان هستند که از خود محوری اندیشمندان ایرانی بستوه امده اند. دوران مقدسمابی و بهانه جوئی و شانه خالیکردن از زیر بار تعهد اجتماعی بسر رسیده و پس از سی و چند سال مقاومت و مبارزه و رنج و مرارت گوش شنوائی برای توجیهات گوناگون باقی نمانده است. انکه با ما ملت نیست لابد در تحلیل نهائی برماست. ....ادامه....
|