حزب مشروطه ايران
(لیبرال دموکرات)

 The Constitutionalist Party of Iran
(Liberal Democrat)
Armenia iraq Iran Turky Switzerland England Qatar Kuwait Sweden Norway Italy Canada Austrian France Holland Israel Denmark Belgium Germany United States of America
صفحه نخست   برگشت
کانون گفتگوی لیبرال دموکراسی
 

به کانون گفتگوی لیبرال دموکراسی ایران خوش آمدید.




سهیلا آذری
هموندان گرامی

چرا کامنت من را چپ نمیکونید؟ آیا من اشتباهی‌ دارم. سپاس گذار خواهم شد چنانچه به من اطلاع بدهید. با سپاس سهیلا آذری


----------------
با دورود

کامنت شما درج شده، کمی صفحه را به طرف پایین ببرید خواهید دید.

ارادتمند
بهمن زاهدی
....ادامه....



از استقبال از فراخوان ویدویی شاهزاده رضا پهلوی تا مخالفتها با شورای ملی

شیر و خورشید و تاج
***** The end - NASA we have a problem *****

در مورد آنچه که به "رهبری" و این مبارزه مربوط میشود ترجیح میدهم وارد جزئیات نشوم و فقط بگویم:
" NASA we have a problem "

به همین دلیل معتقد هستم که این مشکل را "هم" باید مردم داخل ایران "متأسفانه" با همت خود حل کنند. راه‌های اسلامی را رفتند، راه‌های جهان‌وطنی را هم رفتند، زمان این رسیده که راه ملی‌ و اصل هویت خود را پیش بگیرند. این مردم خودشان میدانند مشکل این میهن در کجاست.

چیزی که مردم ایران شاید هنوز دقیقا متوجه نشده‌اند این است که، ما در خارج با همان مشکلاتی که آنها در ایران از دید رهبری روبرو هستند به نوع دیگری روبرو هستیم. اما اگر بخواهیم بیش از این به آن بپردازیم، ممکن است تنها امید ایران آینده را هم با دست خود خراب کنیم. به همین دلیل معتقد هستیم، مشکل کلی‌ "رهبری" را ایرانیان داخل باید حل کنند.

به زبان ساده، جواز رهبری را آنها در داخل که اکثریت ایرانیان را در جهان تشکیل میدهند، باید برای رهبری که فکر میکنند بیشتر بکار آنها و ایران فردا می‌خورد صادر کنند.

شیر و خورشید و تاج
....ادامه....



از استقبال از فراخوان ویدویی شاهزاده رضا پهلوی تا مخالفتها با شورای ملی

شیر و خورشید و تاج
***** part one - NASA we have a problem *****

مبارز نستوه،

با مقاله شما موافق هستم. البته در مورد اینکه چرا این مبارزه به یک "رهبری ملی‌" نیاز دارد دلایل من بسیار فراتر از دید تاریخی‌ میرود، و بیشتر مربوط به بافت کنونی جامعه ایرانی‌، مخصوصا از دید سیاسی فرهنگی‌ و فرقی‌ که بافت کلی‌ جمهوریخواهان را از بافت کلی‌ پادشاهی خواهان تمیز میدهد، ارتباط پیدا می‌کند. که این بخودی خود یک بحث بسیار طولانی را طلب می‌کند.

مهمتر از همه اینکه، برای دوباره ساختن ایران (پس از عبور از رژیم کنونی)، و برای مقاومت در برابر فتنه‌های جدید سازمان‌های اطلاعاتی‌ خارجی‌ و شرکت‌های نفتی‌، ایران نیاز به یک پایه و اساس با روحیه ناسیونالیستی دارد.

کار دوباره ساختن ایران، کاری خواهد بود کارستان که جا برای شیطنت‌های دوباره جهان وطنی و استقلال خواهان و و و... نمی‌گذارد. این بدین معنی‌ نیست که حضور آنها در ایران آینده را انکار کنیم، اما اگر میخواهیم این میهن به کار دوباره سازی بپردازد، خط مقدم سیاست ایران و پایه آن ایران فردا، نباید دست همان ایدئولوژی‌هایی‌ باشد که در ۵۷ دست بدست یکدیگر این مصیبت را بر سر ما خراب کردند.

دلیلش هم ساده است، از دید آنها (۵۷ یها) سیاست و اهداف شخصی‌ اول می‌‌یاید بعد ایران، برای ما پادشاهی خواهان ایران و ملت اول میاید و سپس سیاست هم بدنبال آن، یا با آن میاید. ایران همه چیز ما است، اما سیاست نه. برای ۵۷ یها سیاست همه چیز است، اما ایران نه. این یک فرقی‌ است که میتوانند تاثیر بزرگی‌ بگذارد در اینکه ایران فردا را چگونه و با چه سرعتی دوباره بسازیم، بدون اینکه در میان راه دوباره دچار سکته ناقص شویم.
....ادامه....




شیر و خورشید و تاج
آنوقت به آنهایی که خواهان شفافیت در مورد ماده ۱۱ و چندی دیگر از مفاد فراخوان "ملی‌" هستند، ایراد میگیرند که چرا خواهان چنین شفافیتی هستید.

اگر این می‌‌تواند بر سر کشوری که دموکراسی‌ در آن سال‌های سال است که تثبیت شده بیاید، بر سر ایران ما که هزاران دندان تیز در کمین آن است، بسیار راحتر میتواند بیاید.

امیدوارم ایرانیان امروز و فردا، استدلالی که امروز بریتانیا برای جلوگیری از استقلال اسکاتلند مطرح می‌کند را هرگز فراموش نکنند. چون این مصیبتی است که میتواند بر سر میهن ما از طریق همین بریتانیا و آیت‌الله بی‌ بی‌ سی‌ روزی مطرح و بر سر نسل نه چندان دور یا حتی دور، خراب شود.

شیر و خورشید و تاج

*****

امضای توافقنامه نهایی بریتانیا و اسکاتلند بر سر رفراندوم استقلال:

دولت محلی اسکاتلند معتقد است که با حفظ برنامه های عدالت اجتماعی در حوزه های آموزشی و بهداشتی، ایجاد شرایط رقابتی برای تجارت و صنعت و همچنین دسترسی به درآمد ناشی از نفت و گاز دریای شمال (که در حال حاضر به خزانه داری دولت مرکزی ریخته می شود) قادر خواهد بود که زندگی بهتری را برای اسکاتلندی ها فراهم کند.

اما دولت مرکزی بریتانیا می گوید که استقلال اسکاتلند، هم اسکاتلند و هم بریتانیا را تضعیف و آسیب پذیر خواهد کرد.

http://www.bbc.co.uk/persian/world/2012/10/121015_l39_scotland_independence_referendum_deal.shtml
....ادامه....




سهیلا آذری
شاهنشاه ایران، محمد رضا شاه پهلوی در دلها و جان‌های شیدای ایران جای دارد. هرچند ایشان در زمانی‌ از تاریخ رهبری را در ایران به دست گرفتند، که اوضاع ایران و جهان بسیار مشگل و پیچیده بود. با وجود تمام مشکلات و سنگ اندازی های دشمنان ایران و ایرانی‌، ایشان و همراهان میهن‌پرست توانستنند در مدت کوتاهی‌ ایران را با جهان نوین پیوند به دهند. تیم سیاسی ایران زمین با حفظ مسئولیت و جهان بینی بر پایه میهن پرستی‌ ایرانی‌ تنها به فکر آبادی، آزادی، پیشرفته صنعتی ، بالا بردن تحصیلات دانشگاهی ، و نجات ایران از خرافات و عقب ماندگی حتا در این مدت کوتاه بسیار درخشنده می‌باشد.افسوس که در این راه ملاحظات و اشتباه هایی نیز بوجود آمدند، که در پایان به ضرر ایران و ایرانی‌ انجامیدند. خروج ایشان از ایران به معنی پایان ایران شاهنشاهی نخواهد بود. با وجود تمام اشتباهات ملت ایران به زودی زود میهن پرستان و خادمین را خواهد شناخت و از آنها با احترام، غرور و افتخار یاد خواهد کرد. و من اطمینان کامل دارم، رضا شاه و محمد رضا شاه جایگاه واقعی خود را دگر بر در ایران خواهند یافت. ولی‌ هم میهنان، ما نه فراموش میکنیم و نه می‌بخشیم، مبارزه برای تحقق ایده‌های انقلاب شاه و مردم باید تا پیروزی کامل ادامه یابد. این وصیت نامه محمد رضا شاه می‌باشد، آزادی، امنیت،پیشرفت اجتماعی، و ایرانی‌ آزاد. هموندان دست در دست همدیگر، با همیاری تمام ایرانیان میهن پرست این آرزوی محمد رضا شاه را به انجام خواهیم رساند. پاینده ایران، درود بر شاهنشاه.

....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای جمشاد پرچمشاهی گرامی،

قسمتی از منشور حزب:« به عقيده ما سرنگونی رژيم جمهوری‏اسلامی نخستين مرحله پيکار است. مرحله دوم که به همان اندازه اهميت دارد ساختن يک جامعه نوين ايرانی است که تنها با مشارکت همه مردم و گرايش‏های گوناگون ميسر خواهد بود. »

ما نباید زمان سرنگونی جمهوری‏اسلامی حاکمیت ملی‏مان را از دست بدهم، چون کشورهای دیگر می‏توانند در زمانیکه حاکمیت ملی ما در ضعف قرار گیرد با کشورمان هر کاری که خواستند بکنند.
این مسئله را بیشتر باز خواهم کرد.

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



از استقبال از فراخوان ویدویی شاهزاده رضا پهلوی تا مخالفتها با شورای ملی

همایون
درود بر شما هموطن گرامی‌

من با این نوشته شما کاملا موافقم و همیشه معتقد بودم که ما نیازمند یک رهبر هستیم، به همان دلای که شما به درستی‌ به آن اشاره کردید. ولی‌ در مورد شاهزاده باید بگویم به نظر من این هم بر میگردد به اپوزیسیون کذای ما. اینها هر روز یک سازی برای شاهزاده زده‌اند و هرروز یک در خواست من در آوردی. اینها حتا لقب حقیقی‌ وی را از او سلب کرده‌اند و وی را رضا پهلوی خطاب میخوانند. به نظر من شاهزاده نیز بیش از حد یک فرد دمکرات و لیبرالی هستند (برای اپوزیسیون ما که به قول شما با دموکراسی سر دموکراسی را میبرند)، که البته بسیار عالیست ولی‌ اکثر این به اصطلاح اپوزیسیون از آن سوً استفاده میکنند. به نظر من باید ایشون کمی‌ استوارتر وارد عمل شوند. من معتقد هستم که اگر در سال ۸۸ ایشون رهبری جنبش را بر عهده داشتن کار این رژیم همان موقعه تمام بود.
....ادامه....



سوت پایان جمهوری‏اسلامی و سخنی با اپوزیسیون ایران‏دوست

یزدان پرست
با درود
سپاس از نظر شما عرفان عزیز,به امید روزی که صدای نسل ما بهتر شنیده شود
پاینده ایران
....ادامه....




شیر و خورشید و تاج
با درود،

تنها چیزی که در مورد شاهنشاه میتوانم بگویم این است که هر گاه تصاویر ایشان را میبینم و سخنان ایشان را گوش میدهم به یاد دو کلمه میافتم: "فرزند ایران‌زمین".

یک ایرانی‌، که تمام عمر خود را صرف این کرد تا راه پدر را با افتخار و احترام بر دوش بکشد و ادامه دهد. یک ایرانی‌، که به ملت و سرزمین خود احترام می‌گذاشت و همیشه آرزوی سر بلندی فرزندان ایران‌زمین را داشت.

مردی که در لحظات آخر عمر گر چه در میان خانواده بود، اما، خود را تنها‌ترین ایرانی‌ در روی زمین حس میکرد، زیرا مطمئن نبود که آیا حتی یک نفر فهمید که او چقدر به ایران و ایرانی‌ عشق می‌ورزید و چه آرزوهایی برای این ملت و میهن داشت؟

در روز‌های آخر هر گاه تصاویر او را میدیدم، در چشمان او یک چیز دیده می‌‌شد. گویی دارد می‌گوید: من نگران این نیستم که با من چه کردید، نگران این هستم که با خودتان و آینده خودتان چه کردید!

تنها حرف من به شاهنشاه این است:

"از شما سپاسگزارم، و خود را خوشبخت‌ترین ایرانی‌ میدانم چون زمانی‌ به دنیا آمدم که رهبر کشور من تمام زندگی‌ خود را گذاشت تا من همه جا سر بلند و با افتخار بگویم "من یک ایرانی‌ هستم". و متاسف هستم که نامرد‌های پست زمانه این فرصت را از من گرفتند که نتوانم در میهنم زندگی‌ کنم و به ملتم خدمت کنم، تا شما هم از من راضی‌ باشید و به وجود من افتخار کنید، و ببینید که زحمات شما هدر نرفت، و آنچه که از شما دریافت کردم را به ملتم بازگرداندم و به نسل فردا سپردم. اما شاه میهندوست این را بدان دردی که شما برای چند ماه کشیدید من برای ۳۴ سال با خود بر دوش کشیدم، زیرا اگر این ملت چند ماه به شما پشت کرد، اما به امثال من، ۳۴ سال است که این ملت پشت کرده. اما من هم مانند تو، هرگز به این ملت پشت نخواهم کرد، تا روزی که دیگر نباشم. چون پشت کردن به این ملت یعنی‌ پشت کردن به خودم. فقط بدان که پیام تو و زحمات تو را فهمیدم. من از تو راضی‌ هستم فرزند ایران‌زمین، شاهنشاه ایران‌زمین."

فرزند ایران‌زمین
....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

جمشاد پرچمشاهی

جناب بهمن زاهدی،

من بارها در نوشتارهای جنابعالی درهمین سایت خوانده و چنین دستگیرم شد که هدف یا یکی از اهداف اصلی حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی است. حالا از لابلای سخنان شما در نوشته اخیرتان چنین برداشت می کنم که سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی منوط بر ماندگاری ایران یکپارچه است؛ یعنی اینکه شما و حزبتان، جمهوری اسلامی را نوعی گارانت یا به عبارتی دیگر تضمین کننده سیادت ارضی و ضامن عدم از هم پاشیدگی کشور میدانید!؟ اگر چنین است، برای من تازگی داشته و بدون شک کمی سئوال ررانگیز است!

افزون براین، چنانچه سرکار منظورم را درست فهمیده باشید، گفتم که ما یرانیان خارج از کشور باید در صورت تهدید و خطر جنگ علیه کشورمان کنار ملت و مردم داخل کشور بایستیم یعنی همدوش و همسو با مردم بیگناه و بی حفاظت در درون کشور باشیم، نه شانه به شانه با دشمنی علیه دشمن دیگر جنگید و هرگز منکر این واقعیت نبوده و نیستم که ما خود عضوی از ملت ایران هستیم. از دیدگاه شما می توان چنین استنباط کرد که بنا به مثل معروف: دشمن_ دشمن_ من، دوست من است!


پاینده و تندرست باشید


ج. پ.
....ادامه....



همایش «کلن»؛ کنار هم آمدن اپوزیسیون و آشتی‌طلبی جمهوری‌خواهان با نظام

شیر و خورشید و تاج
***** بخش پایانی ناتمام، از روز اول طرفداران پادشاهی در کنار مردم بوده‌اند و نه در کنار رژیم *****

برخی‌ از ما (سرنگونی خواهان) بر این ادعای ۳۴ ساله خود سخت بنیانیم که جمهوری اسلامی از ساعت نخست یک اپوزیسیون بیشتر نداشته و ندارد و آن طرفداران پادشاهی هستند.

باید منتظر ماند تا آنقدر بیراهه بروند و اشتباه بکنند تا حقایق برای همگان روشن شود. اما به دلیل تنگی وقت و کم بود زمان، امیدواریم که هر چه زودتر به آخر این اشتباه کردن‌ها و بیراهه رفتن‌ها برسیم. وگرنه، در آینده نه چندان دور ما با مشکالت بسیار بزرگتر و عمیق تر از رسیدن به آزادی و دموکراسی‌ روبرو خواهیم بود.

امروز تشخیص درست، انتخاب درست، غیرت و همت بموقع، و و و یا عدم اینها... میتواند تعیین کننده و فرق بین بودن یا نبودن ایران بعنوان یک کشور و یک ملت باشد. متاسفانه باز هم بار سنگین بر دوش مردم داخل است، و توپ در میدان مردم در داخل.

شورای ملی‌ را مردم داخل (با حرکت خود) باید به یک شورای واقعا "ملی‌" تبدیل کنند.

مردم ایران باید به این نتیجه برسند که حقیقت همان است که خودشان میدانند ولی‌ انکار میکنند، یعنی‌ اینکه از حمله نظامی دموکراسی‌ و آزادی بیرون نخواهد آمد. دست کم نه با این ترکیب اجتماعی سیاسی که ما ایرانیان امروز دچار آن هستیم.

با مرگ بر شاه همه چیز را از دست دادند، با جاوید شاه این شعار فراگیر ملی‌ میتوانند همه چیز را پس بگیرند و دودمان این رژیم را بر باد دهند. هر راه و طرفند دیگر خود گول زدن و در انتظار معجزه‌هایی‌ که نخواهد آمد است.

شاهنشاه این را در آخرین دم حیات بخوبی میدانستند، و پس از ارائه راه حل برای عبور از رژیم اسلامی گفتند: "این آخرین اراده من است".

تا باشد که روزی این ملت ( از بزرگ و کوچک) مفهوم آخرین اراده شاهنشاه دور نگر و میهندوست را درک کنند.

شیر و خورشید و تاج
....ادامه....



همایش «کلن»؛ کنار هم آمدن اپوزیسیون و آشتی‌طلبی جمهوری‌خواهان با نظام

شیر و خورشید و تاج
امید کشتکار،

آفتاب آمد دلیل آفتاب. این چند خطی‌ که شما در مورد همایش "کلن" نوشتید دانسته یا ندانسته مهمترین مقاله، و در عین حال مهمترین مطلب کلیدی در ۳۴ سال گذشته بوده و می‌‌باشد.

اما متأسفانه خیلی‌‌ها حتی با خواندن این مقاله صورت مسئله را نخواهند یافت، چه رسد به اینکه به اهمیت اتفاقی که در همایش کلن رخ داد و یا اهمیت اعترافات (یا بهتر بگویم اثبات برادری) فرخ نگهدار نسبت به خامنه‌ای.

البته پس از وقایع ۸۸ مردم داخل به دلیل حضور مستقیم در آن زمان در خیابان ها، بهتر این مقاله را درک خواهند کرد تا ایرانیان خارج از کشور.

خیزش ۸۸، زمانی‌ که میر حسین به مردم گفت به خانه بر گردید در واقع فرو ننشست و دقیق تر اگر بنگریم به وقایع آن روز، زمانی‌ که شعار "جمهوری ایرانی‌" مطرح شد، کم کم شور و هیجان و تعداد مردم فرو نشست، تا جائی که دست سرکوبگر رژیم وارد عمل شد. مردم با ورود آن شعار فهمیدند این جریان برای سرنگونی نمی‌رود، و افتاده دست آنهایی که میخواهند یک جمهوری دروغ را با جمهوری دروغ دیگری اما این بار با پسوند (ایرانی‌) تعویض کنند. و چون در آن زمان صدایی هم از نهاد پادشاهی نشنیدند.........که انتظار آن میرفت....... صحنه را ترک کردند.

در تبصره اضافه کنم که: ""دست بند سبز معروف، دموکرات بودن بعضی‌‌ها را روشن نکرد، چون دموکرات بودن آن برخی‌‌ها برای بسیاری روشن بود. دست بند سبز در واقع آنهایی را که در (خیابان‌های ایران در ۸۸) منتظر "یک اراده ملی‌ مصمّم" بودند را مأیوس کرد و مردم متوجه شدند که برخی‌ جو گیر شده و موضوع اصلی‌ را که فرا رژیم است را فراموش کردند.""

یکی‌ از دلایلی که "برخی‌" حال دارند از داخل برای خارج اپوزیسیون سازی میکنند... دقیقا همین است که از ۸۸ درس‌ها گرفتند. اما همان بلایی که بر سر "انتصابات ساختگی رژیم" در آن زمان آمد و رشته از دست خودی‌های رژیم در رفت.... همان بلا در کمین طرح های جدید رژیمی‌‌ها است...
....ادامه....




يک دوست
عزيز من بی ژروا سخن گفتن در مورد ژناهندگان ايرانی در ترکيه امريست بسيار خطير.مطمئن باش اگر کسی يک در صد و فقط يک درصد اميدی به بهبود شرايط زندگی شخصی خود داشته باشد به وطن خود باز ميگردد.ولی اگر خدايی نکرده آزاری ديده باشد.ما حق نداريم برای ديگران تعيين تکليف کنيم.سلب اين نکته سلب آزادی مدنی اون شخصه.چه بسا ما از سرگذشت هيچ کسی اطلاغ نداريم و همانطور که فکر ميکنی نود و نه درصد دروغ ميگويند.يک در صد هم فکر کن که ديگران راست ميگويند.اونموقع شايد دريچه های از حقيقت به سوی شما باز شود.

....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

بهمن زاهدی
با دورود خدمت جمشاد پرچمشاهی،

نوشته‏اید: اگر هدف اصلی حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) صرفا سرنگونی این رژیم به هر قیمتی میباشد.

ما به هر قیمتی سرنگونی جمهوری‏اسلامی را نمی‏توانیم قبول کنیم. اگر سرنگونی جمهوری‏اسلامی بخواهد به ارزش‏های درج شده در منشورمان صدمه وارد کند، همان بهتر که جمهوری‏اسلامی بماند. ایران برای ما بالاترین ارزش است، اگر سرنگونی جمهوری‏اسلامی بخواهد ایران را هم از بین ببرد، ما ماندگاری جمهوری اسلامی را ترجیح خواهیم داد.

ایرانیان عرب‏ها و مغول‏ها را تحمل کردند. این رژیم را هم تحمل می‏کنند و فکر نمی‏کنم که ایرانیان بخواهند جمهوری‏اسلامی سرنگون شود که ایران را غرب تجزیه کند تا سران سازمان‏های چپ ایرانی بتوانند به تعداد رهبرانشان رئیس جمهوری مادام المعری در تکه پاره‏های ایران داشته باشند.

ما خود را عضوی از ملت ایران می‏دانیم و در کنار خودمان قرار گرفتن کمی مسخره خواهد بود.

وظیفه حاکمیت است که از کشور بوسیله ارتش و نیروهای مسلح دفاع کند. تفکیک وظایف مردم و حاکمیت را باید در نظر بگیریم.

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

جمشاد پرچمشاهی

.... اگر هدف اصلی حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) صرفا سرنگونی این رژیم به هر قیمتی میباشد، نباید به هیچ وجه و درهیچ شرایطی حتا یک ثانیه هم کنار آن قرار گیرد چرا که درغیر اینصورت رژیم دوبار از این موقعیت با بهره گیری از تبلیغات سیاسی و ایدئولوژیکی و جلوه دادن اینکه نظام و حکومتش مشروع و مقبول همگان حتا اپوزیسیون خارج از کشور است و این اتحاد و همبستگی موقت برای دفاع از خاک کشور را در انظار جهانیان و مهاجم یا مهاجمان جنگی، به حساب خودش گذاشته و دوم اینکه پس از اتمام مراحل جنگ، به سرکوب یا اعدام آنهایی که در تمام مدت سه دهه اخیر فعالیت های سیاسی (به گفته خودشان ضد انقلابی!) علیه رژیم داشته اند، به بهانه های مختلف دست خواهد زد، همان کاری را که در دهه شصت خورشیدی با بسیاری از فعالان و "هم پیمانان جنگی" خویش کرد!

بنابراین، آیا بهتر نیست که به مردم و ملت ایران روشن و شفاف بگوییم که همه ایرانیان وطنپرست، از هر طیف و گروه و سازمانی، خدای نا کرده درصورت بروز جنگ علیه خاک میهنمان، به هر نحوی در کنار ملت قرار خواهیم گرفت و نه در کنار رژیم بدخواه و سرکوبگرشان !؟
....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

جمشاد پرچمشاهی

خانم هایده توکلی در مصاحبه اخیرشان اظهار داشتند که درصورت بروز جنگ احتمالی علیه ایران، حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در کنار رژیم جمهوری اسلامی قرار خواهد گرفت - بخاطر دفاع از خاک ایران! این جمله نه فقط نظر ایشان را بیان میکند بلکه چنین به نظر می رسد که بیانگر نظرات کلی اعضای حزب است، همانگونه که آقای بهمن زاهدی هم برآن تأکید نهادند.

قرار گرفتن در کنار رژیمی که ایران و ایرانی برایش پشیزی ارزش ندارد، از دید من خطایی بزرگ محسوب می شود، به دلیل آنکه این رژیم جنگ طلب و فتنه جو جز بقای خود به هیچ چیز وهیچ کس ترحم نکرده و همانطور که در گذشته هم بمرور ثابت کرد، در پایان جنگ حتی با همان کسانی هم که بخاطر دفاع از خاک کشور(نه اسلام ناب محمدی!) در کنارش ایستاده بودند، تسویه حساب خواهد کرد و پیش از آنکه احزاب و سازمان ها و گروه های مختلف متحد موقت با رژیم، کوچکترین فرصت مبارزه و سرنگونی رژیم را داشته باشند، همه را یا حداقل سران و دست اندکاران آنها را سربه نیست خواهد کرد.

ما همگی باید درچنین وضعیتی و درصورت خطر بروز جنگ احتمالی علیه میهنمان فقط به فقط در کنار ملت و مردم ستمدیده ایران قرار بگیریم نه در کنار رژیم خونخواری که مسبب همه این مصائب و بدبختی ها برای ایران و ایرانی ها شده است. ادامه ....
....ادامه....



پای چوبین مداخلات امریکا در مسائل هویتی منطقه

ایرانی
با درود خدمت دوستان
جناب آقای سیف الدینی
خواندم و لذت بردم، مقاله تحلیلی و البته تحقیقی حضرتعالی، پرده از راز کسانی می گشاید که در پناه کلمات و عباراتی دهان پرکن، برگرفته از استالینیزم و به روز شده با مفاهیم هزاره سومی، به دنبال حکومت های موروثی در مناطقی از ایران هستند و در این میان منافعشان با منافع خارجی نیز گره خورده و در جهت خواست خارجی حرکت می کنند. با همه نوشته ارزشمند شما موافقم و شما را برای این مقاله ارزشمند تحسین می کنم. متأسفانه خسارات ناشی از هم مرزی ایران با اتحاد شوروی سابق و لطمات ناشی از اذناب و وابسته های برادر بزرگتر در ایران، از حد و شمار خارج است. مسلما" خیانت های چپ های سابق و فعلی، از هر رنگ و هر اقلیت و اکثریت و سازمانی، در تاریخ این ملک ثبت خواهد شد و هرگز از یاد رفتنی نخواهد بود. روشنفکرانی! که در دهه های گذشته یخ بسته اند و پا را فراتر از دیالیتیکی نمی گذارند که سردمداران آن امروز از آدام اسمیت به اقتصاد آزاد مؤمن تر هستند. اقتصاد جای خود، لحظه ای حصارهای ایدولوژیک را نمی شکنند تا بدانند دنیای واقعی چه شکلی است!، چشم به امروز ایران که باز کنند، می بینند سکه استالین نشان و مارکس نمادشان، حتی نمونه چینی این سکه در میان نسل جوان ایران خریداری ندارد. تجزیه طلبانشان نیز که همگان می دانند مأمورند و لابد بی تقصیر، در این میان بر نیروهای ملی است که هم با بیگانه مبارزه کنند و هم با این وطن فروشان و هم با جمهوری جهل و فساد، وظیفه ایران بانی این بار برعهده ماست و تا پای جان برای آن می ایستیم.
پاینده ایران
....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

ایرانی
با درود خدمت دوستان گرام
سرکار خانم توکلی
ابتدا عضویت شما را در شورای مرکزی تبریک می گویم. سپس، مصاحبه عالی شما را خواندم و دانستم اعضاء و هموندان محترم حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) همگی در خرد و دانایی در میان الیت جامعه سیاسی ایران جای می گیرند. آنچه فرموده اید در هماهنگی کامل با پرنسیپ ملی این جزب و منشور و اساسنامه مترقی آن است، حضور فرهیختگان دانشوری همچون شما و سایر اعضای محترم حزب، مایه دلگرمی و خوش بینی به آینده ایران جاوید است. با تک تک کلمات شما موفقم و آن را تأیید می کنم.
بهمن خان زاهدی، اگر ما هم زمانی که میهنمان در خطر است بخواهیم شادی کنیم و با همراهی و یا سکوت با دشمنان، منتظر سقوط جمهوری جهل و فساد و سپس تلاش برای بدست گرفتن سهمی از قدرت شویم، با خائنان به میهن چه تفاوتی داریم؟، پاسخ خانم لیدا را به درستی دادید، تمامی نیروهای ملی چنانچه تجاوزی خارجی صورت بگیرد به دفاع از ایران برخواهند خاست و مبارزه با جمهوری جهل و فساد را موقتا" متوقف می کنند. یکی از دلایلی که روزنامه نگاران آمریکایی در رد طرح حمله به ایران در روزنامه ها و مجلات مطلب می نویسند و به صراحت به آن اشاره می کنند، همین است. به صراحت می نویسند در صورت حمله، ایرانیان با هم متحد می شوند. همانطور که فرمودید ایران برای ما از همه چیز بالاتر است. دلیل مخالفت نیروهای ملی ایران با جمهوری جهل و فساد در وحله اول، مشکلاتی است که برای ایران بوجود آورده، یعنی ما با جمهوری اسلامی مخالفیم به دلیل ایران. پس اگر تحدیدی متوجه ایران شود، عامل تأیید کننده تحدید نشده که هیچ، در کنار جمهوری اسلامی با آن عامل تحدید می جنگیم. سرنوشتن ایران باید بدست ایرانی، توسط ایرانی و برای ایران و ایرانی شکل بگیرد و ما به جز این، به راه دیگری اعتقاد نداریم. مگر شاهزاده رضاپهلوی در ابتدای جنگ عراق با ایران، در تلگرامی به ستاد ارتش، آمادگی خود را برای شرکت در جنگ اعلام نکرد؟ همه ما همین گونه به ملک و میهن خویش می نگریم و نگهبان آن هستیم.
پاینده ایران
....ادامه....



روحانیون؛ اَنگَل هایِ جَوامع انسانی و مانعِ پیشرفت فکری مَردمان

سهیلا آذری۲

برای بهبود یک مریض و رهایی او از بیماری باید ریشه بیماری را شناخت و این ریشه را نابود نمود.ریشه بدبختی ، سنتها،و بقیه امراضی، که از اسلام بوجود آماده و با نابودی اسلام ملت ایران ابتدا اسلام می‌باشد و بعد از آن خرافات نیز کم کم از بین خواهد رفت. به این خاطر بدون مبارزه بر ضد اسلام، ایران، ایرانی‌، و هرچه با آن در رابطه می‌باشد، روی خوشی‌، شادمانی و سعادت را نخواهد دید، غرور، شرافت، خودآگاهی، و....پیشکش.من ترسی‌ ندران از توف اندزن مسلمان، ترسی‌ ندارم از "دستور آدمکشی‌فتوا-"، ترسی‌ ندارم از تهمت‌های سروش، گنجی،خاتمی،سید مجتبی‌ واحدی، چون من دیگر چیزی برای باختن ندارم.تمام زندگی‌ و سرمایه من کشورم ایران است و آنرا اینها از من گرفتند، چون من خر بودم. حالا من باید آنهارا نابود کنم، تا دو باره صاحب کشورم شوم، بنابر این مرگ بر اسلام، مرگ بر حکومت اسلامی از هر نوع آن.

....ادامه....



روحانیون؛ اَنگَل هایِ جَوامع انسانی و مانعِ پیشرفت فکری مَردمان

سهیلا آذری
من دیگر مسلمان نیستم و برای مدتی‌ که مسلمان بودم از هم میهنانم و سایر جهانیان پوزش می‌طلبم.من دیگر مسلمان نیستم زیرا اسلام مرا از کشورم، از میهنم، از تو از ما جدا می‌سازد. من دیگر مسلمان نیستم زیرا اسلام مرا با ایران و مردمان زیبای آن دشمن می‌سازد.
من دیگر مسلمان نیستم زیرا اسلام می‌خواهد بجای رستم پهلوان به من علی‌ آدمکش را بدهد، بجای سیاووش نمای پاکی‌ بمن حسن رشوه خار را بدهد. اسلام می‌خواهد بجای شاهنامه بمن قرآن را می‌دهد، راهنمای دروغ، آدم کسی‌، زشتی.
من دیگر مسلمان نیستم زیرا در اسلام همه چیز دروغ است، مقدسات اسلامی همه خرافات، احمقانه ، و سر چشمه عقبماندگی انسانها میباشند.من دیگر مسلمان نیستم زیرا برای من به عنوان ایرانی‌ یک نامه فردوسی به هزاران محمد شارلاتان و زنباز و دروغ گو می‌ارزد.من دیگر مسلمان نیستم زیرا تصمیم گرفتم انسان باشم و پندار نیک‌، گفتار نیک‌، و کردار نیک‌ را راه نمای زندگی‌ خود کنم.
اسلام مقدس نیست جهلیت است. به جهلیت نباید احترام گذاشت. از آن گذشته مگر هر چیزی به اسم "مقدس" آمد، واقعا مقدس است؟اسلام دشمن ایران و ایرانی‌ می‌باشد، برای من ایرانی‌ اسلام مقدس نیست بلکه شیطانی می‌باشد.اسلام دشمن دوستی‌، راستی‌، عشق و آزاد‌گی است. این مقدس نیست بلکه شیطانی می‌باشد. مرگ بر اسلام شیطانی. اسلام دین اهریمنی و اهریمنان می‌باشد.

....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

بهمن زاهدی
با دورود خدمت خانم لیدا گرامی،

در جنگ ایران و عراق ما ملی‏گرایان و ایران‏دوستان بودیم که از ایران دفاع کردیم. هنوز ترکش‏های خمپاره‏ای 81 میلمتری عراقی‏ها در پایم من را به یاد آن روزها می‏اندازد.
زمانیکه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران در خطر باشد، وظیفه هر ایرانی دفاع از این دو ارزش و بصورت ساده‏تر دفاع از ایران خواهد بود.

اگر غرب به ایران حمله کند، ایران مانند عراق و افغانستان تجریه خواهد شد و بصورت کشور‏های کوچکتر در خواهد آمد، که این مسئله آرزوی چپ‏های انترناسیونالیزم و تجزیه‏طلبان است.

در حالت جنگی ما به عنوان یک حزب سرنگونی طلب جمهوری‏اسلامی از مبارزه خود بر عیله نظام جمهوری‏اسلامی بصورت موقت دست برخواهیم داشت.

اول باید ایرانی وجود داشته باشد.

برای مقابله با از بین رفتن ایران من هم دوباره مانند سال‏های جوانیم به میدان جنگ خواهم رفت. دیگران می‏توانند نظاره‏گر باشند. در زمان جنگ جمهوری‏اسلامی به تمام نیروی انسانی محتاج خواهد بود و دخل کسی را در نخواهد آورد، چون خود را ضعیف می‏کند. آخوندها هم این را فهمیده‏اند که بدون وجود ایران در این جهان جایی برای زندگی کردن نخواهند داشت. اگر توجه کرده باشید خمینی بعد از پایان جنگ دست به کشتار دسته جمعی ایران‏دوستان زد و مابین جنگ ایران و عراق ایران‏دوستان را به میدان جنگ می‏فرستاد. جمهوری‏اسلامی اگر در جنگی گرفتار آید، نمی‏تواند هم مخالفان خود را بکشد و به جنگ بپردازد. (ایرانیان در هر شرایطی از کشورشان دفاع می‏کنند)
موجودیت ایران بزرگترین و والاترین هدف این حزب می‏باشد که در اصل اول منشورمان نوشته‏ایم.

۱ ـ استقلال و تماميت ارضی و يگانگی ملی ايران برای ما از همه بالاتر است و به هر قيمت و در هر وضعی از آن دفاع می‌کنيم.

این اصل شعار نیست، حقیقت موجودیت این حزب است.

امیدوارم به سوال شما پاسخ داده باشم.

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

لیدا
بانو توکلی محترم
من این سئوال را شخصی چندین بار از شما کردم که چگونه در کنار رژیم می خواهید بایستید؟ تصور شما این است که مامورین جمهوری اسلامی اول دخل چه کسانی را میاورد؟ شما هرباره از پاسخگویی تفره رفتید. حالا بگذارید بزرکترهای سازمانتان جوابی را که منتظرش ماندم را بدهند. البته شما بی کناهید و فقط طوطی وار حرف هایی را که دیگران بارها و بارها گفته اند را تکرار میکنید.
....ادامه....



واردات ۲۶۵ میلیون دلاری پورشه و بنز با ارز مرجع طی ۵ ماه!

گل آقا
دوست عزیز این مطلب و صد ها مطلب دیگر در مورد وضع ناهنجار ایران و اقتصا د ایران هر روز در همان روزی نامه های ایران از قول خود مسو لان با آما ارقام منتشر میشود .
شما بجای این تکرار مکر رات ملت غیور و همیشه در صحنه ایران را بواقعییت این نهضت آگاه نمایید که 1400 است آنرا پنهان کرده و دروغ تحو یلمان داده اند
....ادامه....



روحانیون؛ اَنگَل هایِ جَوامع انسانی و مانعِ پیشرفت فکری مَردمان

گل آقا
از کرامات شیخ ما چه عجب
پنجه را باز کرد و گفت وجب

جناب پارسا این کشف شما قرنها است که برای تمام مردم با فهم و شعور دنیا روشن شده است و منحصر بدین اسلام هم نمی شود بلکه شامل روحانییون تمام مذاهب میشود. شما فقط لطف بفرمایید و این مسله را به دستکم 80٪ ملت غیور همیشه در صحنه ایران حالی کنید .


در بآن دوست عزیز هم عرض کنم که با خراب کردن مساجد هم چیزی عوض نمی شود
....ادامه....



جمهوری اسلامی آلمان Islamic republic of Germany

بهمن زاهدی
با دورود خدمت جمشاد پرچمشاهی گرامی،

منظور از نوشته این می‏باشد که غرب هم از پدیده‏های اجتماعی که در خاورمیانه بوجود می‏آید کُپی‏برداری می‏کند، ولی بعلت پیشرفت خرد‏جمعی و همچنین موقعیت اجتماعی این پدیده‏ها قابل اجرا در اروپا نخواهند بود.

مسئله دوم این می‏باشد که در دموکراسی اگر شهروندان در سیاست دخالتی نداشته باشند تعادل در جامعه به هم خواهد خورد. دمکراسی بدون توجه مردم به اوضاع عمومی می‏تواند در هم شکسته شود. امروز برای آلمانی‏ها «آزادی» در رده پنچم خواسته‏های عمومی قرارا دارد و برای ما ایرانیان هنوز در درجه اول.

مسئله سوم تعادل در تقسیم ثروت می‏باشد که باید یکی از اهداف اولیه سیاستمداران در آینده ایران باشد.

در آلمان اگر شما بعنوان شخصی تنها و بدون خانواده ماهانه 3418 یورور (نتو) به حساب بانکی شما واریز شود. شما دیگر نه فقیر هستید و نه ثروتمند. حال حساب کنید خانواده‏ای با داشتن دو بچه (چهاد نفر اعضای خانواده) چه مقداری درآمد باید داشته باشند که فقیر نباشند.

البته با همکاری‏های فرهنگی و اجتماعی که دولت آلمان با جمهوری‏اسلامی بصورت متقابل انجام می‏دهد، به ما نشان می‏دهد که چگونه آلمان برای برقرار ماندن جمهوری اسلامی در ایران سرمایه‏گذاری کرده است.

در رابطه با قانون انتخابات خیلی دوست داشتم که قانون انتخابات آلمان (آن قانونی که باید به تصویب برسد) چک‏نویسی برای قانون انتخابات آینده ایران می‏شد، ولی متاسفانه نمی‏توان به روی آن حساب باز کرد.

نکته مهم این می‏باشد که ما (ایرانیان مقیم آلمان) بعنوان اپوزیسیون جمهوری‏اسلامی باید در این «گفتگوی انتقادی» شرکت داشته باشیم و بتوانیم تاثیر‏گذار باشیم..

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



تحریم‌ها باید هم‌سو با سیاست تغییر رژیم به وسیله مردم باشد

گل آقا
کدام مردم و کدام رژیم را میفرمایید ؟

در ایران که دستکم 80٪ از مردم طرفدار رژیمشان هستند .

از کدام تحریم میفر مایید ؟ نفت که کماکان فروش میرود ؛ بازار واردات هم که رونق دارد .

خیالتان راحت باشد همانطور که در اول انقلاب آ قای رفسنجانی گفتند : ما مهمانی نیامده ایم که برویم .
....ادامه....



جمهوری اسلامی آلمان Islamic republic of Germany

جمشاد پرچمشاهی

... درست است که به گفته جنابعالی، درجامعه آلمان در این دو سه دهه اخیر تحولات و تغییرات محسوسی صورت گرفته است. اما به باور من هنوز خیلی زود است که جامعه سیاسی و اجتماعی کنونی آلمان را با وضعیت کنونی در ایران مقایسه کرد. البته می دانم که قصد مقایسه مستقیم را ندارید ولی دور از انصاف و واقعیت بنظر میرسد چنانچه بگوییم در آینده نزدیک نود درصد از مردمان آلمان زیر خط فقر را تشکیل خواهند داد!؟

من خود گرچه سالیان دراز است که در آلمان زندگی میکنم و با جامعه این کشور بخوبی آشنا هستم و باید اذعان کنم که چندان میانه خوشی هم با آلمانی ها ندارم، اما رویهمرفته سطح فقر موجود در جامعه آلمان را نمی توان به هیچ وجه با آنچه که در ایران برمردم نگونبخت و فلاکت زده (غیرخودی ها) می گذرد، در نازلترین مقیاس هم سنجید. خوشبختانه تا به امروز هنوزهیچکس در آلمان برای خرید مرغ و نان و تخم مرغ و غیره نیاز به انتظار در صف های طولانی را ندارد. برای خرید سکه یا دلار نیز از سر و کول هم بالا نمی روند.

خدمات اجتماعی گرچه بنا به اشاره جنابعالی، دیگر شهره جهان نیست اما در مقایسه حتی با بسیاری از کشورهای پیشرفته، هنوزهم در سطح نسبتآ بالایی قرار دارد.

بنابراین برای جمهوری اسلامی شدن آلمان هنوز مسیر طولانی در پیش است. امید من اما بیشتر براین است که (میدانم که شما و سایر دوستان در این سایت از شنیدن آن مسرور و خوشنود نخواهید شد) ایران روزی به جمهوری فدرال ایران به سبک و شیوه آلمان تبدیل شود - اگر سیل اعتراضات و انتقادات به سویم روان شدند، تلاش خواهم نمود توضیحات بیشتری در این مورد از دیدگاه خودم ارائه نمایم.


پاینده و سرافراز باشید


ج. پ.
....ادامه....



جمهوری اسلامی آلمان Islamic republic of Germany

جمشاد پرچمشاهی

با درود صمیمانه به جناب بهمن زاهدی


دولتهای مختلف آلمان از سالیان دور روابط ویژه ای با کشور و دولت های مختلف در ایران داشته و دارند. این پدیده از زمان ظهور جمهوری اسلامی به وجود نیامده.

دولتها و شرکت های آلمانی در دوران سلطنت رضا شاه فقید و جانشینش محمد رضا شاه فقید - و چنانچه دودمان پهلوی تا به امروز برقرار و پا برجا می بود - بطور یقین در دوره رضا شاه دوم یعنی شاهزاده رضا پهلوی کنونی هم روابط اقتصادی و بارزرگانی مستحکم با یکدیگر داشته و میداشتند.

برای کشور آلمان و دولتهای آن درمقاطع مختلف زمانی، از نظر سیاسی و اجتماعی هیچ فرقی نمیکند که چه نظامی و چه حکومتی در کشورهای منفعت ساز مانند ایران سر کار باشند. مهم اینست که ارتباطات تجاری و بازرگانی برقرار بوده و آلمانی ها کماکان کالاهای خود را راحت و بدون دغدغه صادر کرده و خلاصه اینکه سود و منافع کلان همیشه روبراه و درجریان باشند. بهترین نمونه اش را در همان آغاز انقلاب اسلامی تجربه کردیم: چه کسی به عنوان اولین سیاستمدار غربی پس از وقوع انقلاب و استقرار حکومت جمهوری اسلامی برای پابوسی بنیانگذار و رهبر انقلاب عازم ایران شد؟ بله، شاید درست حدس زده باشید، هانس دیتریش گنچر، وزیر امور خارجه وقت دولت آلمان! این درحالی بود که دولت وقت آلمان ناخشنودی عمیق خود از دگرگونی های پیش آمده در ایران و سقوط رژیم پهلوی را آشکارا اعلام کرده بود زیرا احتمالآ منافع اقتصادی و بازرگانی خود با رژیم جدید و حکومت دینی را در خطر می دید. ولی بزودی دیدیم که به چه سرعتی با اعزام وزیر امور خارجه خود مانع از بروز خطر حیاتی اقتصادیش شد. ادامه ...

....ادامه....



راه دیگری هم وجود دارد

حق
درود بر خانم بقراط گرامی، شما مبتکر این راه هستید. چرا خودتان وارد میدان نمی شوید و همه نیروها را حول اصولی که نام بردید دعوت نمی کنید؟ فکر نمی کنید اول باید اصول تان را خوب تعریف کنید تا هیچ سوء تفاهمی پیش نیاید تا نه کسی با طرز فکر غلط به این جنبش شما بپیوندد و نه نیمه کاره از آن جدا شود؟ اگر شما نمی خواهید خود راهی را که نشان داده اید را عملی کنید، مایلم بدانم که از سوی چه کسی/کسانی انتظار دارید که این راه تان را عملی کنند؟

همانطور که شما خوب می دانید، در میان مخالفان رژیم کهریزکی، صدای مخالفان ایران و ملت ایران (ضدملی ها) بسیار بلندتر و رساتر از هر نیروی سیاسی ملی ای است. در این راه سوم تان، مایلم بدانم که شما چه راهکاری دارید یعنی با اینها چکار باید داشت و چکار باید بکنیم؟

بنظر می آید راهکار شما جمع کردن چند ده نفرست از آنچه الیت/سرآمدان جامعه ایرانی در برون مرز معرفی می شود. آیا اینها نباید واجد شرائطی باشند که هم آگاه به منافع ملی ایران باشند و هم بسیار کاردان و جدی در امر حفظ منافع ملی ایران؟ یا نه، هر کسی مدافع دمکراسی و رفع تبعیض بود خوش آمده است؟ اینرا می گویم چون تعاریف برخی از این سرآمدان از دمکراسی و رفع تبعیض تا بجایی کشیده می شود که انقدر جهانی است که نشانی از ایران و ملتی بنام ایرانی که می شناسیم چیزی باقی نمی گذارند. جایگاه اینها در راهکار شما چیست؛ اینهایی که هیچ تعهدی نه به ایران و نه به تمامیت ارضی ایران و نه به ملتی بنام ملت ایران؟ با آنانی چه خواهید کرد که خود را نمایندگان مناطقی از ایران معرفی می کنند یا لابیست های شان با آن شبکه و دم و دستگاههای عریض طویلی که سیاست هایشان همسو با بیگانگانی است که تجزیه ایران را در دستور کار خود دارند! اینها هم باید سر یک میز با نیروهای ملی بنشینند و درباره ایران و ایران مذاکره کنند؟ خواهشمندم نشان دهید در این راهکارتان، تشخیص و جایگاه این نیروها را چگونه و چه کسانی باید تعیین کنند و تعاریف شان از دمکراسی و رفع تبعیض را به چالش بگیرد؟

سپاس، ارادتمند، حق
....ادامه....



روحانیون؛ اَنگَل هایِ جَوامع انسانی و مانعِ پیشرفت فکری مَردمان

گوئا
تنها راه رهايی نابودی بدون قید و شرط اسلام است. مسجدها و امامزادها را خراب کنید.
....ادامه....



راه دیگری هم وجود دارد

داریوش
درود بر شما زندباد ایران با نظر شما موافقم.
....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

حق
بهمن زاهدی گرامی، نوشته اید که کسی هنوز به متن این مصاحبه نپرداخته است. معمولا ۲ دلیل برای من وجود دارد که به متنی نپردازم. یا آنقدر خوبست که اگر از خوبیش بنویسم ممکنست بوسیله برخیها حمل بر مجیزگویی شود، و یا انقدر بدست که نمی دانم از کجا شروع کنم به انتقاد از آن. البته در کنار ایندو دلیل اصلی، نداشتن وقت برای هر چه منتشر می شود و اولویت دادن به مطالب منتشره و همانطور عدم درک من از برخی نوشتارها هم دلائل دیگر سکوت من می توانند باشند.

مطمئن باشید، اگر ما باورمندان به آن اصول نامبرده در مصاحبه خانم توکلی ایرادی می توانستیم بگیریم تابحال سکوت نمی کردیم. اگر هم دوستانی ایراد گرفته اند بخاطر اختلاف سلیقه های کوچک با شما در ظاهر قضیه است و نه با آن اصول و متن مصاحبه. مشکلات ما حل است اگر بر سر اصول توافق و همکاری داشته باشیم. اختلاف سلیقه های کوچک چیزی نیستند که نتوان تحمل شان کرد. اما سپاسگزاری از خانم توکلی و حزب را بخاطر تایج کنگره نهم و مدیریت سامانه را نباید فراموش کرد. با سپاس دوباره از تایید و تحکیم هر چه بیشتر آن اصول بنیادین در کنگره نهم و در مصاحبه خانم توکلی با کیهان لندن. همین انتظارات مرا از حزب در مورد آن اصول برآورده کرد و بسیار امیدوار نسبت به حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات). اگر داریوش همایون فقط برای یک لحظه زنده می شد تا نظرش را در مورد این حزب بدهد که بدون او عملکردتان چگونه بوده است، من شک ندارم که به یکایک شما افتخار می کرد و آفرین می گفت! از دیدن اینهمه اعتماد بنفس روزافزون در شماها بسیار شادمانم. در ضمن حق انتقاد از شما را همیشه برای خود محفوظ می دانم چون می دانم داریوش همایون و این حزب هیچ نیاز و علاقه ای به مجیزگو و مجیزگویی و دوستی های خاله خرسه وار ندارد، و از انتقادات سازنده وحشت ندارد بلکه آنها را بخاطر پیشرفت و ترقی خود و منافع ملی ایران لازم می داند و تشویق می کند. اساس لیبرال دمکراسی و اشاعه آن در جامعه که در متن این مصاحبه هم آمده مبنایش دوری از مجیزگویی و نقد و بررسی است.

ارادتمند، حق
....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

حسن ساختمانی
درود

با سپاس فراوان جناب بهمن زاهدی گرامی زحمات شما بر هیچ کس پوشیده نمی باشد. توضیحات شما دقیقا منظور من بود جای هیچ گونه شکی نیست که شما مطلب را همانگونه که برای سامانه ارسال شده درج نموده اید.
زحمات بیدریغ شما را جهت هرچه بهتر شدن سامانه حزب را سپاس گذارم.

ارادتمند
حسن ساختمانی
....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

حق
با درود بر حزب مشروطه ایران(لیبرال دمکرات)، و سپاس بیکران بابت نتایج کنگره نهم که اصول زیر از مهمترین های این نتایج را خانم توکلی بسیار نازنین در این مصاحبه با کیهان لندن برجسته کردندا:-

* ايران يك كشور و يك ملت است ، اين اصل را نمى‏توان به رفراندم گذاشت.
* طرح مسأله فدراليسم يك زمينه‏سازى سياسى است كه مى‏تواند به تجزيه كشور بيانجامد.
* هيچ قومى را به نام "ملت" نمى‏شناسيم بلكه "ملت" ايران را مجموعه‏اى از اقوام مي‏دانيم.
* ما به شدت مخالف هرگونه حمله نظامى و جنگ با ايران هستيم.
* اگر ايران مورد حمله قرار گيرد، حزب مشروطه در كنار رژيم قرار خواهد گرفت.

این مصاحبه بسیار خلاصه و مفید با شفافیت کامل مواضع این حزب، و بنظر من شناسنامه و شاخصه های این حزب را دقیق به اطلاع عموم رساند. همه تکلیف خود را با این حزب می توانند کاملا تشخیص دهند. ایکاش همه مدعیان دمکراسی و حقوق بشر این چنین شفاف و دقیق بودند تا مجبور نمی بودیم از لابلای حرفهایشان حدس بزنیم چه می گویند و چه می خواهند! بنظر من، تمام نکاتی که منافع ملی ایران را به بهترین وجه حفظ می کند در چند اصل بالا خلاصه شده اند. بجز تبریک و تشکر از این حزب و خانم توکلی چه می توانم بگویم!

از بهمن زاهدی هم یکدنیا سپاسگزارم که این سامانه را بنحو احسن نسبت به هر سامانه دیگری که من می شناسم، می گرداند. بنظر من، بهمن زاهدی اصول لیبرال دمکراسی در این ستون نظرات خوب رعایت می کند. در چند سالی که در این سامانه حضور داشته ام فقط شاهد بهتر و بهتر شدن بهمن زاهدی بوده ام. با آرزوی تندرستی و پیروزی برای یکایک اعضاء شورای مرکزی بویژه خانم توکلی، و آرزوی بهترینها برای بهمن زاهدی گرامیم، ارادتمند حق


....ادامه....



مصاحبه كيهان لندن با هايده توكلى، عضو شوراى مركزى حزب مشروطه ايران (ليبرال دمكرات)

بهمن زاهدی
با دورود خدمت آقای حسن ساختمانی گرامی،

همانطور که عرض کردم تغییر در متن مصاحبه در زمانیکه محتوا را تغییر ندهد مشکلی ندارد. در ضمن من این متن را از خود خانم هایده توکلی دریافت کرده‏ام و نه روزنامه کیهان.
فراموش نکنید که تمامی مقالات آقای داریوش همایون در زمان حیات ایشان، اعلامیه‏ها، گزارشات دفتر پژوهش و مصاحبه‏های که اعضای حزب با رسانه‏ها انجام می‏دهند، قبل از درج در سامانه حزب بوسیله مسئول سامانه ویرایش شده و می‏شوند.
اگر توجه کنید هر چاپخانه‏ای قبل از چاپ هر روزنامه و یا کتابی آن مطالب را بررسی می‏کند. این عمل برای این می‏باشد که چندین نفر یک مقاله‏ای را قبل چاپ آن بررسی کنند. ولی بعد از چاپ و یا درج در سامانه هیچ‏گونه تغییری در مطالب نمی‏توان بعمل آورد.

آیا شما توجه کرده‏اید که در اسناد حزبی نیم‌فاصله بطور کامل رعایت می‏شود! (جملات زیر بدون رعایت نیم‌فاصله نوشته می‏شوند)

آیا می‌ دانید "نیم‌ فاصله" چیست؟
كمتر كسی می ‌داند "نیم ‌فاصله" چیست و چگونه می ‌شود از آن استفاده كرد. و حتی افرادی هم كه می ‌دانند، كمتر از آن استفاده می ‌كنند.

و اما "نیم‌فاصله" چیست؟
ما برای فاصله انداختن میان كلماتی كه لازم است جدا نوشته شوند، از خط فاصله استفاده می‌ كنیم؛ ولی بعضی كلمات هستند كه لازم است جدا نوشته شوند، ولی در واقع یك كلمه ‌ی واحد هستند، به عنوان نمونه: من میروم! من می روم! من می‌روم!

نیم‌فاصله به متن اسناد زیبایی مخصوصی می دهند. آیا فکر می کنید مسئول سامانه بودن کار راحتی می باشد و تمامی کار ها با کپی کردن تمام می شوند، اشتباه فکر می کنید. برای هر اعلامیه ای که فرستاده می شود و یا مصاحبه های اعضای شورای مرکزی باید زمان های زیادی را صرف کرد تا آن اسناد قابلیت درج در سامانه حزب را پیدا کنند. برای یک گزارش دفتر پژوهش مسئول سامانه حداقل چهار ساعت باید روی متن که بدست ش رسیده کار کند.

متاسفانه کسی تاکنون به متن این مصاحبه بپرداخته است.

ارادتمند
بهمن زاهدی

....ادامه....



نظرات درج شده در این مکان نظرات رسمی حزب مشروطه ایران (لیبرال دموکرات) نمی‌باشد. کاربران در اظهار نظر آزاد هستند

در این مکان نظر خود را با ما و دیگران در میان بگذارید.

آخرین " نظرات آزاد " ارسال شده

تالارهای نوشتاری

آخرین نظرات ارسال شده

2 نظر شورای ملِی، نقبی بسوی روشنائی؟

8 نظر سیاست پیر

2 نظر تحقیر عدالت نیست

1 نظر برای مردم یا کنار «تیم رهبر» علیه «تیم احمدی نژاد»؟!

1 نظر برای مردم یا کنار «تیم رهبر» علیه «تیم احمدی نژاد»؟!

4 نظر یک هویدا و یک احمدی نژاد

9 نظر درباره‌يی هويّتِ ملّی و پروژه‌ی ملّت‌سازی

1 نظر تکرارِ عادت به نام سیاست

2 نظر جستاری درباره‌ی «نظریه‌ی توطئه»

3 نظر دست‌کم ۳۷ کشته در زلزله استان بوشهر

پرشورترین مقالات از لحاظ نظرات ارسال شده

51 نظر رضا پهلوی، تنها نیست

47 نظر مشکلتان با رضا پهلوی چیست؟

42 نظر درخواست تجزیه آذربایجان از ایران بوسیله نماینده کالیفرنیا

41 نظر آزادی دور نیست، اگر همه بخواهیم

38 نظر ایران را دوست بدار یا سرزمینش را ترک کن

35 نظر نظام غیرمتمرکز فدرالیسم نیست

35 نظر اپوزیسیون ایرانی، کدام اپوزیسیون؟

34 نظر لزوم تشکیل جبهه‌ی واحد سرنگونی

33 نظر بازگشت به گذشته نه ممکن است و نه مطلوب

33 نظر بازگشت به گذشته نه ممکن است و نه مطلوب


 
  30    31    32    33    34    35    36    37    38    39    40  
صفحه نخست   برگشت
به حزب مشروطه ایران خوش آمدید.
 
Welcome to The Constitutionalist Party of Iran (CPI)
Make irancpi.net you start page | Add irancpi.net in you favorites